Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Fáj a francokat, én örülök 😀 Tényleg megérdemelt már ennyi év szopás után, hogy végre kompetens emberek építsenek itt csapatot.
több mint 5 éve
Kijár már Clevelandnek egy kis siker, egy top csapat, ez a klub a poklot megjárta az elmúlt 3-4 évben. Leköptek, kiröhögtek minket, szeptemberbe már mindenki előre behúzta a W-t a csapatnának.
Igen is eljött a mi időnk akár mennyire is fáj ez a riválisoknak.
Tradet egyenlőre még emésztgetem.
több mint 5 éve
Hasonlóan érzünk egymás csapata iránt nem kell aggódni.Már csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
több mint 5 éve
Nem mondom hogy nincs igazad, csak sajnálom hogy pont peppers ment el, aki az első szar éve után egész ügyesen focizott tavaly.tehát akkor én vagyok az egyetlen aki sajnálja hogy elment peppers 😀járulékos veszteség, sokkal nagyobbat nyerhetnek OBJvel
😕
eaglesmcnabb
Landry itt volt eddig is, de Mayfieldnek Perrymannek, Rashard Higginsnek, Damion Ratleynek kellett passzolni. (Meg Callaway aki iszonyat inkonzisztens volt)
és velük lett rookie TD rekord.
Most Beckhammel eléggé kinyílik a playbook.
Ja meg ha Hunt is játszhat.
Ez SB esélyes keret.
braxa88
mondjuk Chubb>>>Hunt. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
tehát akkor én vagyok az egyetlen aki sajnálja hogy elment peppers 😀járulékos veszteség, sokkal nagyobbat nyerhetnek OBJvel
😕
eaglesmcnabb
Landry itt volt eddig is, de Mayfieldnek Perrymannek, Rashard Higginsnek, Damion Ratleynek kellett passzolni. (Meg Callaway aki iszonyat inkonzisztens volt)
és velük lett rookie TD rekord.
Most Beckhammel eléggé kinyílik a playbook.
Ja meg ha Hunt is játszhat.
Ez SB esélyes keret.
több mint 5 éve
Lol, Perriman tegnap este megegyezett a Clevelanddel, egy orara ra jott az IBJ-trade, Breshad pajtas meg kozolte, hogy akkor o koszonte szepen, igy megy mashova, aztan ugyanugy 4 millaert megegyezett a Bucssal. xd
több mint 5 éve
tehát akkor én vagyok az egyetlen aki sajnálja hogy elment peppers 😀😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
meg mert nem nálatok van Mayfield, Hunt, Landry, OBJ, Garrett, Denzel Ward és GREG JOSEPH
több mint 5 éve
gedam
5 914
Már csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
több mint 5 éve
Az biztos, hogy Mayfield a trade óta kezében a rosterrel egy papíron ül a nappaliban és be van baszva, miközben potyognak a könnyei 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Őrület bameg, ezt azért nem hittem volna, főleg a Giants miatt, de még win-win szitu is lehet.A Browns meg stabil 1/1-es csapatból kb SB esélyes lett 2-3 év alatt. A PO innentől szerintem alap elvárás.
Mayfield fór President 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Khm, khm, khmNem a kötekedés végett, de lelettem osztva hogy mit gondolok én?! Odel elsökört ér sőt akár kettő is.ezért írtam én is, hogy Odell 2db 1.körért egy vicc. Nézze meg mindenki T.O. karrierjét. Érte sem röpködtek az 1.körös pickek, pedig ő all-time top3 WR, nem insta bohóc, mint Odell.
AB +cirkusz—->3. kör
Landry+cirkusz —>4. kör
Csak én érzem úgy hogy megkaphatod a legjobbakat is szotyiér csak egy kis cirkusz kell?!
P@trik
Amadeus
Btw, maradjunk inkább északon, bár a nyugaton sem lenne esélytelen azért a Browns most már :d
több mint 5 éve
Valahogy nem vagyok híve annak, hogy tűzdeljük tele a csapatot giga sztárokkal, ettől függetlenül persze örülök OBJ érkezésének, brutál kis wr korp lesz itt. A Zeitler trade viszont továbbra is felfoghatatlan számomra :/
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
twitter.com/IonCareeeeeee/status/1105625438691438592Live look at Hue Jackson pic.twitter.com/2x5mEnLP7D
— Brandon Baker (@thedubbleb) March 13, 2019
Matthew99
mar csak a meme-tenger miatt megerte a csere 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/Browns/status/1105621540371091456keep it casual...nothing to see here 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Akkor újra: AFC West Contender : Cleveland Browns.Átvariálták a divbeosztásokat?
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Már csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019ben
több mint 5 éve
Perriman elment a Tampához!Amúgy van még hely? 😁
több mint 5 éve
Azt a kurva ilyenre ébredni ... Kicsit sajnálom azt az első kört de egye fene. főleg ha peppers helyére tényleg jön Thomas.
több mint 5 éve
gedam
5 914
2-4 éven belül SB win?mondjuk kicsit má túl sok is a sztár a csapatépítéshez
ThundersNFL
több mint 5 éve
2-4 éven belül SB win?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Live look at Hue Jackson pic.twitter.com/2x5mEnLP7D
— Brandon Baker (@thedubbleb) March 13, 2019
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Cleveland városa és a Browns szurkolói eleget szenvedtek. Cleveland és a Browns szurkolói megérdemlik ezt! twitter.com/NFLResearch/status/1105646720061341702