Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Tomcsik
8 018
Hát ha nincs minimum PO ezek után ... A Giants meg... Sok GM itta el az agyát...
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
Mivan öcsém 😊I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Amindenit. I didn't see this coming. 😊Pedig siman varhato volt. Landry es OBJ ugye egyetemen csapattarsak voltak, ok most is orszagos cimborak, allandoan egyutt lognak, Landry mar korabban is vegig azon rimankodott Twitteren, hogy OBJ mekkora kiralysag lenne.
Az ellenérték szerintem is oké. Idei draft pickek, pontosan tudni milyenek, egy hónap múlva felhasználhatóak. Ezek többet érnek mint következő évi ki tudja milyen pickek.
Fejre állhat az AFC North a következő 1-2 évben. OBJ, Hunt, egy amúgy is jó roster, tele fiatal, jó játékossal, egy real dealnek kinéző fiatal irányító, egy potens GM, korrektnek tűnő HC választás. A Bowns powerhouse lehet, amit még kimondani is furcsa. Szélesre nyílt a bandwagon ajtaja. 😊
peterk2005
Ez a csere pedig szerintem mar nehany napja „felkesz” volt, a kinti medianak feltunt, hogy tobb Browns-jatekos is Tweetelte, hogy Dorsey mekkora egy zseni, koztuk Landry is, de nem irtak le, miert. Ezzel egyidoben meg OBJ is kirakott valami emojit, ami utan sejtheto volt, hogy valami erkezik.
Azt meg ugye mar tobb napja elismertek a felek, hogy a Browns nagyon probalkozik a Giantsnel OBJ-ert.
Egyebkent szep bolt volt, Dorsey nagyot huzott. Erdekes lesz a Browns, bar most mar teljesen az az erzesem van, hogy annyira fel lesznek szopva, hogy a vege ennek megint nem az lesz, amit sokan varnak, mert az ilyen csapatoknak valahogy a legtobbszor bedoglik a gepezet. Hol a sok nagy ego talalkozasa, hol mas.
több mint 5 éve
Amindenit. I didn't see this coming. 😊Az ellenérték szerintem is oké. Idei draft pickek, pontosan tudni milyenek, egy hónap múlva felhasználhatóak. Ezek többet érnek mint következő évi ki tudja milyen pickek.
Fejre állhat az AFC North a következő 1-2 évben. OBJ, Hunt, egy amúgy is jó roster, tele fiatal, jó játékossal, egy real dealnek kinéző fiatal irányító, egy potens GM, korrektnek tűnő HC választás. A Bowns powerhouse lehet, amit még kimondani is furcsa. Szélesre nyílt a bandwagon ajtaja. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lol, gec. Nem lottem sokkal melle az 1+2-vel.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Aztakurva. Here we go afc north 4. helyNagy csata lesz a Bengals ellen.
tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Aztakurva. Here we go afc north 4. hely
több mint 5 éve
Cruyffista
3 357
Mi. A. Fasz.
több mint 5 éve
Rodaron
2 080
twitter.com/AdamSchefter/status/1105619933583548416Ilyen egy trágya dealt...
Löfli
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Akkor újra: AFC West Contender : Cleveland Browns.
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1105619933583548416
több mint 5 éve
Hoppa, OBJ a klubban.😮
Amadeus
'sztaqrva
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Hoppa, OBJ a klubban.Ne szopass már, és tényleg lehozta az nfl.com is. Pedig még messze az áprlis 1.
Amadeus
több mint 5 éve
#asztakurva
több mint 5 éve
zsutu
785
Szerintem nálunk elfogadhatóan játszott.Perrimant is visszaigazoltuk.a csávónak már ez a sokadik ajándék
1 év/ 4 milla.
Robinsonhoz hasonlóan ő is kapott egy ilyen mutasd meg mit tudsz szerződést.
P@trik
gedam
több mint 5 éve
Snagal
907
Baszki, ebből él amióta draftoltuk, hogy majd jövőre jól megmutathatja, break out year... 4eve beteljesuletlen ígéret. Nekem is adhatnanak 1-2millat, eskü jövőre mindent IS elkapok...Perrimant is visszaigazoltuk.a csávónak már ez a sokadik ajándék
1 év/ 4 milla.
P@trik
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 914
Perrimant is visszaigazoltuk.a csávónak már ez a sokadik ajándék
1 év/ 4 milla.
P@trik
több mint 5 éve
Perrimant is visszaigazoltuk.1 év/ 4 milla.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/AdamSchefter/status/1105454281400954880AFC North contender Cleveland Browns.
Tony Adams
Ezt sem gondoltam volna.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Hátsó körért hoznám hátha több van benne.Ogbahval nálatok mi a helyzet?Szerintem depthnek tökéletes lesz
Turóczi Szabolcs
kapitnono
több mint 5 éve
Ogbahval nálatok mi a helyzet?Szerintem depthnek tökéletes lesz
Turóczi Szabolcs