Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Kösz, hogy nem nekem kellett...Khm, khm, khmNem a kötekedés végett, de lelettem osztva hogy mit gondolok én?! Odel elsökört ér sőt akár kettő is.ezért írtam én is, hogy Odell 2db 1.körért egy vicc. Nézze meg mindenki T.O. karrierjét. Érte sem röpködtek az 1.körös pickek, pedig ő all-time top3 WR, nem insta bohóc, mint Odell.
AB +cirkusz—->3. kör
Landry+cirkusz —>4. kör
Csak én érzem úgy hogy megkaphatod a legjobbakat is szotyiér csak egy kis cirkusz kell?!
P@trik
Amadeus
Btw, maradjunk inkább északon, bár a nyugaton sem lenne esélytelen azért a Browns most már :d
Wyatt
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
De pontosan értem, de te úgy csinálsz, mintha kb mindenki úgy lenne összevásárolva a Brownsba mindenki, csak azért mert most érkezett egy-két nagyobb név, holott a csapat gerince az kb saját nevelés, érted már tesa?Amúgy ha össze is lenne vásárolva, kit érdekel? Sikeresnek kell lenni, a kutyát nem érdekli hogy hogyan. Emberemlékezet óta nem volt értelmes NFL csapat Clevelandben, most meg kis túlzással SB esélyes keret jött össze, ezt még kimondani is hihetetlen.
Bad 31
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
gedam
5 914
most menjek át a kóchoz?Ez az alapítása óta duma elég vicces pont a Browns topicban 😀nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
meg mert nem nálatok van Mayfield, Hunt, Landry, OBJ, Garrett, Denzel Ward és GREG JOSEPH
shawnka
gedam
Bad 31
gedam
tenorx
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Én OBJ előtt elég nagy Browns szimpatizáns voltam. Elég jó a core team.Nem akarok károgó lenni, de OBJ elviszi Landry-t és Mayfield-et hajókázni első PO meccs előtt, aztán újra szét esik a Franchise 😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
ugyan, 10 évet leszámítva a megalakításuk óta szívnak. 😀 Megérdemlik az aranykorszakot ők is most már.Ez az alapítása óta duma elég vicces pont a Browns topicban 😀nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
meg mert nem nálatok van Mayfield, Hunt, Landry, OBJ, Garrett, Denzel Ward és GREG JOSEPH
shawnka
gedam
Bad 31
gedam
tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
De pontosan értem, de te úgy csinálsz, mintha kb mindenki úgy lenne összevásárolva a Brownsba, mert most érkezett egy-két nagyobb név, holott a csapat gerince az kb saját nevelés, érted már tesa?nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
gedam
Bad 31
gedam
Szerkesztette: Bad 31
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Ez az alapítása óta duma elég vicces pont a Browns topicban 😀nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
gedam
Bad 31
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 914
nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
gedam
Bad 31
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Neki passzolta Poe a TD-t.
több mint 5 éve
www.arrowheadpride.com/2018/7/16/17574902/pro-scouting-series-demetrius-harrismég egy ember érkezett a riválistól 😊Ő tud valamennyire blokkolni?
twitter.com/AdamSchefter/status/1105786708979843072
r.baggio
P@trik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
még egy ember érkezett a riválistól 😊Ő tud valamennyire blokkolni?
twitter.com/AdamSchefter/status/1105786708979843072
r.baggio
több mint 5 éve
még egy ember érkezett a riválistól 😊twitter.com/AdamSchefter/status/1105786708979843072
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
khm Crabtree khm John Brown khm Weddle khm RGIII khm Willie Snead khm Tony Jefferson khm Brandon CarrHú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
gedam
Bad 31
több mint 5 éve
Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
gedam
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Az a jó, hogy kezdenek szimpi csapatok kialakulni az AFC-ben, sztem a Chiefs és különösen a Browns is olyan csapat, amelyiknek nem lehet nem szorítani.Innentől Kitchens és Mayfield feladata, hogy kimaxolják ami a keretben van.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Landry és OBJ, nagy ego. de ők tesók, nyílván amíg együtt vannak itt a legjobb hangulatban lesznek. sírásrívás nem nagyon lesz.plusz még a WR coach is ugyanaz, aki az LSU-n volt 😊
braxa88
www.clevelandbrowns.com/team/coaches-roster/adam-henry
---
több mint 5 éve
a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.Full szisztematikus építkezés van, csak Dorsey nem fél behúzni az utolsó láncszemeket.
gedam
OBJ sztem zseniális trade, Peppers lazán pótolható (főleg h. már nem GW a DC), nála csak szarabb WReket találhattunk volna az első kör közepén, így meg szereztünk egy ligaelit elkapót kicsit többért.
Sheldon Richardson is kellett mint egy falat kenyér, ha még Earl Thomas is jön kvázi kész a csapat, és még jön a draft is, ahol lehet mélyíteni a keretet anélkül, hogy bárkit azonnal be kéne dobni a kezdőbe. Vagyis mehet végig a BPA amire 1000 éve nem volt példa.
Reméljük Kitchens is beválik, mert azért abban van rizikó és Wilks is kérdőjeles kicsit.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Igen erre gondoltam.Landry és OBJ, nagy ego. de ők tesók, nyílván amíg együtt vannak itt a legjobb hangulatban lesznek. sírásrívás nem nagyon lesz.Alakul a dream team. Azok mindig jol sulnek el. Vagy nem.Sorold őket.
Erdekes lesz az oriasi egok talalkozasa.
Stez
Janek
ez azért nem egy olyan dreamteam, mikor mindenkit szarráfizetnek FAn. Itt a draft (Garrett, MAyfield, Ward, Ogunjobi, Schobert stb) volt király. Ezt egészítette ki pár sztárigazolás, de ez kell hogy SBt nyerj ha nem patriotsnak hívnak.
braxa88
Nincs itt olyan nagy dolog .
Egy LB meg elferne meg nemi depht az Olineba.
A 3 futo, plusz a wr corp+Njoku eleg lehet Bakernek bőven csak legyen normalis Oline.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Landry és OBJ, nagy ego. de ők tesók, nyílván amíg együtt vannak itt a legjobb hangulatban lesznek. sírásrívás nem nagyon lesz.Alakul a dream team. Azok mindig jol sulnek el. Vagy nem.Sorold őket.
Stez
Janek
ez azért nem egy olyan dreamteam, mikor mindenkit szarráfizetnek FAn. Itt a draft (Garrett, MAyfield, Ward, Ogunjobi, Schobert stb) volt király. Ezt egészítette ki pár sztárigazolás, de ez kell hogy SBt nyerj ha nem patriotsnak hívnak.
több mint 5 éve
Alakul a dream team. Azok mindig jol sulnek el. Vagy nem.Sorold őket.
Stez
több mint 5 éve
Alakul a dream team. Azok mindig jol sulnek el. Vagy nem. Erdekes lesz az oriasi egok talalkozasa.
több mint 5 éve
gedam
5 914
a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
több mint 5 éve
Sources: Earl Thomas and the #Browns in discussion on a 3 year deal that will bring him to Cleveland to join newly acquired star Odell Beckham Jr.
több mint 5 éve
Shellyt kihagytad, viszont... nincs náluk Perriman!! Amatőr bagázs... -> 6-10te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagyMár csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019benmár most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
shawnka
gedam
shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
KeyG
9 539
Faj 😹 nekem az faj h mi nem igazolunk senkit, nem az h a Browns igen. Jo csapat lesz itt, jovore tietek az AFC North, kijelentem most. Megerdemeltetek ennyi “Brownsos” ev/evtizedek utan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers