Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Gratulálok srácok,sok sikert a szezonra!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
2017.évi draft termése:Round 1, Pick 1 (1) Myles Garrett DE
Round 1, Pick 25 Jabrill Peppers S
Round 1, Pick 29 David Njoku TE
Round 2, Pick 20 DeShone Kizer QB
Round 3, Pick 1 Larry Ogunjobi DT
Round 4, Pick 20 Howard Wilson CB
Round 5, Pick 16 Roderick Johnson OT
Round 6, Pick 1 Caleb Brantley DT
Round 7, Pick 6 Zane Gonzalez K
Round 7, Pick 34 Matt Dayes RB
Brantleyt nem biztos hogy megtartjuk mivel verekedésbe keveredett a draft előtt nem sokkal, várunk az ügy rendőrségi lezárására. Addig a top4 belső falember prospect volt.
Ez volt talán az utóbbi 7 év legjobb draftja szerintem.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Csatlakozom az előttem szólókhoz, végre okos építkezés van...rátért a Browns is a Jax/Oak útra (csak a Raiders jobb QB-t talált), 1-2 év, és jöhetnek a PO remények, HA beválik az egyik QB, vagy a kövi két évben húznak egy top3 helyen lévő tényleg jó QB prospectet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Gondolkoztam, hogy miért tetszik annyira amit a Browns csinál, és valszeg azért, mert végre nem azt látom, mint az elmúlt években, hogy kurva nagy kapálózás van, hogy jövőre PO legyen, hanem szépen szisztematikusan, logikusan építkeztek, VÉGRE.Igen, tényleg nagyon türelmesen építkezünk, de ehhez az is kell, h. Haslam végre nem szól bele és nem lebeg folyamatosan Damoklész kardja a FO és edzők feje felett. Btw, a hírek szerint Jimmah szeretett volna feltradelni Mahomesért, de Sushi leszavazta 😊
Jó lenne egy jó Brownst látni 😊
tenorx
Jövőre be lehet fejezni az építkezést (QB, ha Kizer nem válik be, Joe Thomas utód LT, CB Haden helyére és egy FS Peppers mellé) azt viszont tegyük hozzá, h. 2018-ban reális elvárás kell, h. legyen a PO, de minimum a pozitív mérleg.
Mára még van három 5. és két hatodik körös pick, a secondarybe jöhetne két játékos (már ha maradt még valaki jó a tegnapi run után) és egy futót is el tudnék képzelni Crow és Duke mögé.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Arról nem is beszélve, hogy ha jövőre telibe trafáljátok a drafton(van miből akár felmenni is érte) az új Qb-t ,aki már tényleg hosszútávon a csapat vezére lehet, akkor a nagyon hiányzó láncszem is a helyére kerülhet. Már régen megérdemelnétek egy olyan csapatot aminek "igazi" irányítója van.
Szerkesztette: pfefe8
Steelers fan
több mint 8 éve
Gondolkoztam, hogy miért tetszik annyira amit a Browns csinál, és valszeg azért, mert végre nem azt látom, mint az elmúlt években, hogy kurva nagy kapálózás van, hogy jövőre PO legyen, hanem szépen szisztematikusan, logikusan építkeztek, VÉGRE.Jó lenne egy jó Brownst látni 😊
több mint 8 éve
Clevlandban tuti megnézték a Draft Day-t....Csak így tovább!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Beszarás kategória amit művelünk, hihetetlen!!!
több mint 8 éve
Kevin Costner megcsinálta!
több mint 8 éve
Parádé, 2. körben feltrade nélkül, nem lesz rajta akkor nyomás, mintha az elsőben hoztátok volna.A+
több mint 8 éve
Parádé 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Álomdraft.Innentől már mindegy mit csinálunk, ez a draft jól sikerült 😊
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
Álomdraft.
több mint 8 éve
Baszki és csak megjött Kizer 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Csinál az fo egy brilliáns első napot, aztán meg egy ilyennel indítják a másodikat. Mintha kötelező volna mindig valami hülyeséget csinálni. ( hacsak nincs vmi a háttérben amiről még nem tudunk )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Abszolút egyetértek, ez most mi a f*sz?! Volt egy nem sokat játszott DeValve, egy újoncunk akiről csak sejtjük, hogy jó lehet, és egy megbízható veterán aki még mindig csak 31 éves, ez tight endnél nem vészes kor. Tegyük fel Njoku megsérül már a TC-ben vagy szezon közben akkor meg mi lesz, még egy edzésen se volt a csapattal Njoku, ha a TC-ben látták volna, hogy nincs szükség Barnidgera akkor ok, de így szerintem felelőtlenség volt kirakni!a nagyon nem ment azért túlzás, teljesen elfogadható volt, főleg ha megnézzük kik dobáltak neki.Barnidge kivágvaHue rendszerébe nagyon nem ment neki tavaly, viszont meglepő hogy a campeket se érte meg.
ervinator
P@trik
Abszolút nem értem miért kellett kivágni, most megint ott vagyunk, h. van egy iszonyat nyers rookie és DeValve. Bőven elfért volna veteránnak Barnidge.
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
Őszintén szólva teljesen felesleges fikció ez a JG csávó. Nem jön a Brownshoz, nem tradelünk érte. Pont. Hagyjuk már abba.Kíváncsi vagyok, hogy eme remek első nap után mi lesz a folytatásban találunk-e még egy-két gyöngyszemet, vagy inkább tovább gyarapítjuk a pickjeink számát. Egy Kizer pick érdekes lenne és a tc mehetne egy Kessler-Oswi-Kizer trióval.
több mint 8 éve
Valóban nem tudjuk, hogy mennyi a valóságalapja. De én erősen kétlem, hogy egy ilyen ajánlatot visszautasított volna a Pats.twitter.com/NEPD_Loyko/status/858012940137631744Azt el tudom képzelni, hogy egy jövő évi 1. kört ajánlottak érte. Ezt írtam is. Ennél többet viszont kétlem.jaj most ne játszd a hülyét légy szíves, nyilván nem egy második körös cetlivel csörögtek rá BB-re...twitter.com/AdamSchefter/status/858010320958312448Nem azt mondta itt senki, hogy a Barnákat nem érdekelheti a dolog... Csak nem annyiért, amit Te vázoltál. 😉
akkor ennyit arról, hogy a Browns-t nem érdekli...
ZERO_L
Soldados
azon lehet vitatkozni mennyi a pontos értéke, de első körös pick nélkül a telefont is totál felesleges felemelniük, főleg miután BB kijelentette, hogy neki 1/1 kell (ami nyilván egy jó nagy blöff/túlárazás), viszont Brownsnál is tisztában vannak, hogy csakis komolyan vehető ajánlattal lehet elkezdeni tárgyalni, mert nem a Pats van kényszerhelyzetben
egyébként én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy BB végül beadja a derekát, csak most húzza a Browns GM-et hátha ki tud sajtolni belőle még több picket, a draft első napja is rendesen az ő malmára játszott, aztán ha ez nem jön össze akkor végül fél úton megegyeznek egy mindenki számára win-win tradeben, lsd Chandler Jones
(de nagyon meglepődnék ha ebben nem lenne benne egy első kör, vagy akkor jó pár második+harmadik kör)
ZERO_L
Amit Te írtál ellenértéket, az vicc kategória, vagy inkább vágyálom.
Soldados
de gondolom ezt is megmagyarázod, hogy homer vagy smokescreen 😀
ZERO_L

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem egészen értem ezt a nagy vitát Garoppoloért. A Pats sokra tartja, a Browns meg nem ad érte első kört. Ha még egyet adna is, többet biztosan nem. Így Garoppolo marad, mindenki boldog. A Patriots nagyszerű csereirányítóval rendelkezik, a Browns pedig rendet vág a csapatban, aztán majd eldönti hogyan tovább. BB meg örül, hogy marad JG és úgyse szeret első körben draftolni.
több mint 8 éve
de gondolom ezt is megmagyarázod, hogy homer vagy smokescreen 😀sztem túlbeszéltétek... ahogy látod kb. nulla Browns-fant hoz lázba Garappa. Akkor már inkább Cousins 😛
ZERO_L
több mint 8 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/858012940137631744Azt el tudom képzelni, hogy egy jövő évi 1. kört ajánlottak érte. Ezt írtam is. Ennél többet viszont kétlem.jaj most ne játszd a hülyét légy szíves, nyilván nem egy második körös cetlivel csörögtek rá BB-re...twitter.com/AdamSchefter/status/858010320958312448Nem azt mondta itt senki, hogy a Barnákat nem érdekelheti a dolog... Csak nem annyiért, amit Te vázoltál. 😉
ZERO_L
Soldados
azon lehet vitatkozni mennyi a pontos értéke, de első körös pick nélkül a telefont is totál felesleges felemelniük, főleg miután BB kijelentette, hogy neki 1/1 kell (ami nyilván egy jó nagy blöff/túlárazás), viszont Brownsnál is tisztában vannak, hogy csakis komolyan vehető ajánlattal lehet elkezdeni tárgyalni, mert nem a Pats van kényszerhelyzetben
egyébként én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy BB végül beadja a derekát, csak most húzza a Browns GM-et hátha ki tud sajtolni belőle még több picket, a draft első napja is rendesen az ő malmára játszott, aztán ha ez nem jön össze akkor végül fél úton megegyeznek egy mindenki számára win-win tradeben, lsd Chandler Jones
(de nagyon meglepődnék ha ebben nem lenne benne egy első kör, vagy akkor jó pár második+harmadik kör)
ZERO_L
Soldados
de gondolom ezt is megmagyarázod, hogy homer vagy smokescreen 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Amúgy annyit ér Galoppozó amit látni.Semmit mert nem lett deal.
A pats nem akarja olcsó a többiek meg nem akarnak érte sokat tekintve,hogy contract yearbe lép...
max BB ad neki egy 9M csere fizut vagy mehet a piacra.
több mint 8 éve
a nagyon nem ment azért túlzás, teljesen elfogadható volt, főleg ha megnézzük kik dobáltak neki.Barnidge kivágvaHue rendszerébe nagyon nem ment neki tavaly, viszont meglepő hogy a campeket se érte meg.
ervinator
P@trik
Abszolút nem értem miért kellett kivágni, most megint ott vagyunk, h. van egy iszonyat nyers rookie és DeValve. Bőven elfért volna veteránnak Barnidge.
több mint 8 éve
Azt el tudom képzelni, hogy egy jövő évi 1. kört ajánlottak érte. Ezt írtam is. Ennél többet viszont kétlem.jaj most ne játszd a hülyét légy szíves, nyilván nem egy második körös cetlivel csörögtek rá BB-re...twitter.com/AdamSchefter/status/858010320958312448Nem azt mondta itt senki, hogy a Barnákat nem érdekelheti a dolog... Csak nem annyiért, amit Te vázoltál. 😉
ZERO_L
Soldados
ZERO_L
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!