Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
The Browns have made significant progress on an extension with pending free-agent Jamie Collins, sources said. Deal to be done by weekend

Így legyen.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Tramon szerintem maradni fog,azon az elven hogy maradjon rutin is a secondarybe,
cornernek már kevés de Hue-ék próbálgatták a szezon végén már a safetybe is.

Kik lesznek amúgy nagy nevű FA-k várhatóan?
P@trik
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/
keresgélj 😊

több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Jerod Kruse (assistant defensive backs), Clyde Simmons (defensive line), DeWayne Walker (defensive backs), Blake Williams (linebackers) és Bob Wylie (offensive line).
Alakul a brigád.
több mint 8 éve
Tramon szerintem maradni fog,azon az elven hogy maradjon rutin is a secondarybe,

P@trik
Berry-ről beszélgetünk hetek óta Drippel, ő egy csapásra hatalmas változást hozna a secondarybe. Nagy verseny lesz érte ha kiengedi a Chiefs.

Tramont azért nem látom reálisnak, mert ott van Haden is veteránnak. Őt nem fogjuk (még) elküldeni, de az kicsit sok, h. ketten elvinnék a cap több, mint 10%-át.

több mint 8 éve
Nem is a csapatra gondoltam, hanem az írókra, elemzőkre, bloggerekre. Vagy ennyire egyértelmű, hogy kivágják?
taxilovearsenal
Ha QB-t hozunk 1/1-re akkor sokan lennének, Kessler marad de ott van még RGIII,McCown,Hogan,
P@trik
így van, Kessler helye fix, mentornak // beugrónak ott van McCown, Róbert egyszerűen nem ér ennyit 3.-4. QB-nak. Az más kérdés, ha Hue még mindig vele képzeli el a jövőt, de akkor simán nem normális.

több mint 8 éve
Úgy néz ki ennyi cap space áll majd rendelkezésre: $108,964,702.

In your face.

Ha ezek után nem marad Collins és Pryor, plusz nem igazolunk min. 1 tényleg komoly FA-t mindenki mondjon le.
Joey Tribbiani
több csapat is lesz komoly cap space-el, nem az a lényeg, hogy van lóvé, hanem, hogy mennyit kérnek és ér-e nektek mondjuk Pryor évi 10-12 millát. Collins tagelve lesz szvsz.
gordon
Sztem ez a csapat jelenleg nem engedheti meg, h. bármilyen, posztján top15 játékost elengedjen. Lehet a draftban bízni, de az első minta azért nem olyan egetverő sajnos. Tegyük fel, idén megtaláljuk a FR QB-t, neki is 4-5 évig még nem kell nagy lóvét fizetni. Nincs miért spórolni. Ha túl kell is fizetni bárkit, belefér ekkora cap space-be.

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM

In your face.

Ha ezek után nem marad Collins és Pryor, plusz nem igazolunk min. 1 tényleg komoly FA-t mindenki mondjon le.
Joey Tribbiani
több csapat is lesz komoly cap space-el, nem az a lényeg, hogy van lóvé, hanem, hogy mennyit kérnek és ér-e nektek mondjuk Pryor évi 10-12 millát. Collins tagelve lesz szvsz.
több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Ha RGIII meg McCown is kuka akkor még egy +10.
P@trik
Függetlenül attól, hogy milyen szar volt, én még sehol nem láttam azt, hogy bárki RGIII nélkül gondolkozik a jövő évi csapatban, szal meglepne, ha legalább a camp elejéig nem maradna.
taxilovearsenal
Azt nem is fogják mondani, amíg nem kötelező. Nincs arányban a teljesítménye a fizetésével, ha kivágjuk 7Mt spórolhatunk 1.75M dead money mellett.
Ugyanez Tramon, ráadásul nála csak 500K a halott pénz 😊

McCown hasznos lehet azért a rookie mellé, én őt megtartanám még egy évig, aztán QB edzőnek visszahoznám 😊 csak hogy a propelleres ugrást faszán meg tudja tanítani.
Joey Tribbiani
Nem is a csapatra gondoltam, hanem az írókra, elemzőkre, bloggerekre. Vagy ennyire egyértelmű, hogy kivágják?
taxilovearsenal
Ha QB-t hozunk 1/1-re akkor sokan lennének, Kessler marad de ott van még RGIII,McCown,Hogan,
több mint 8 éve
taxilovearsenal 42
P@trik
Függetlenül attól, hogy milyen szar volt, én még sehol nem láttam azt, hogy bárki RGIII nélkül gondolkozik a jövő évi csapatban, szal meglepne, ha legalább a camp elejéig nem maradna.
taxilovearsenal
Azt nem is fogják mondani, amíg nem kötelező. Nincs arányban a teljesítménye a fizetésével, ha kivágjuk 7Mt spórolhatunk 1.75M dead money mellett.

McCown hasznos lehet azért a rookie mellé, én őt megtartanám még egy évig, aztán QB edzőnek visszahoznám 😊 csak hogy a propelleres ugrást faszán meg tudja tanítani.
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tehát 58 milliót költötök összesen játékosokra, amiből Haden meg Thomas 25 öt foglal. A maradék 51 re meg jut 33 millió. Ez szerintem elég kemény.
kapitnono
Annyira nem kemény. A 110 millió szabad keret a 2016-ról átvitt 47 millióval együtt jön ki. 102 millió van lekötve 2017-re 50 aktív szerződésű játékosra és 5 millió dead money.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!

In your face.

Joey Tribbiani
Azért az mi kemény, hogy 168 milliós cap-el számolva majdnem 110 millió szabad helyetek van. Tehát 58 milliót költötök összesen játékosokra, amiből Haden meg Thomas 25 öt foglal. A maradék 51 re meg jut 33 millió. Ez szerintem elég kemény. Tényleg rátok férne egy fr qb meg egy pár jó FA igazolás ennyi pénzből.

több mint 8 éve
P@trik
taxilovearsenal

több mint 8 éve
taxilovearsenal 42
P@trik
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

In your face.

Joey Tribbiani
Még szarjon SÜNT!!!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
több mint 8 éve

In your face.

több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Az edzősködés mellett bűvészkedik, zenél és repülőgépet is vezet. 😊
Joey Tribbiani
Ha elkezdünk nyerni felőlem azt csinál amit akar.
több mint 8 éve
Gregg Williams hozta magával a fiát, Blake-et is az edzői stábba, ő lesz az LB-edző.
Ezzel a 2 Saundersen kívül van még egy apa-fia páros a coaching staffban.
empty taxi
OL edzőnek meg jött Bob Wylie, aki már Oaklandben is (2011) együtt dolgozott Hueval.

Wylie was line coach for Jackson in his one-year stint as head coach of the Oakland Raiders in 2011. The Raiders ranked tied for fourth in the league by allowing only 25 sacks -- they were tied for 26th with 44 sacks in 2010 -- and were seventh rushing (131.9 yards per game).

Wylie has plenty of NFL experience as a line and tight ends coach but has been out of the league since his time with Jackson. He has been line coach of the CFL’s Winnipeg Blue Bombers since 2014.
Az edzősködés mellett bűvészkedik, zenél és repülőgépet is vezet. 😊

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Gregg Williams hozta magával a fiát, Blake-et is az edzői stábba, ő lesz az LB-edző.
Ezzel a 2 Saundersen kívül van még egy apa-fia páros a coaching staffban.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
megnéztem a döntőt, nem rossz, de azért nem dőlt még el ez az 1/1 😊 Williams nagy segítség Watsonnak...

Btw, Watson meghívást kapott a Senior Bowlra, ha megy, akkor Hue fogja edzeni.
Joey Tribbiani
Ijenn is vótmá, Stanford 😊 a helyzet az hogy megtethetitek, hogy elhozzátok mindkettőt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
A következő edzőktől váltunk meg ma:
Louie Cioffi (defensive backs)

Johnny Holland (inside linebackers)

Hal Hunter (offensive line)

Cannon Matthews (assistant defensive backs)

Ryan Slowik (outside linebackers)

azt hiszem a pozíciók magukért beszélnek...
több mint 8 éve
megnéztem a döntőt, nem rossz, de azért nem dőlt még el ez az 1/1 😊 Williams nagy segítség Watsonnak...

Joey Tribbiani
És azt juniorként hogy?
kapitnono
The game is called the Senior Bowl because it is reserved for senior prospects who have exhausted collegiate eligibility. However, when Phil Savage was named Executive Director of the event in 2012, one of the changes implemented was the eligibility of fourth-year juniors who graduated prior to the game. The move was universally welcomed and several redshirt junior graduates have taken advantage of the new rule.

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!

Joey Tribbiani
És azt juniorként hogy?

több mint 8 éve

Szerkesztette: Joey Tribbiani