Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 659 — Rise My Nation!
Mai rövid híreink: Josh Gordon bejelentette, hogy elvonóra vonul és egyelőre nem kíván visszatérni a pályára.
A Tisza Tokajnál apad, Tiszalöknél tetőzik. Hajóvonták találkozása tilos!
Csiriba
miért nem az eltiltása alatt vonult be? miert varta meg hogy az leteljen?
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 247 — no es importante
Sziasztok! Volt egy nagyon régi magyar írás Terelle Pryorról még az egyetemi karrierje végének idején (talán Quo vadis, Terelle Pryor címen, de erre semmilyen találatot nem dob ki a google). Nem emlékszik rá valaki/nem tudjátok, merre lehet fellelni? Lehet, a régi bowl.hu archívumában volt, de az is, hogy teljesen máshol.
jclayton
szerintem lelőtték a blogomat azóta, nem ide írtam
Höri
Ha emlékszel a blog címére archive.org-on még talán fellelhető

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 385 — settenke1976@gmail.com
Mai rövid híreink: Josh Gordon bejelentette, hogy elvonóra vonul és egyelőre nem kíván visszatérni a pályára.
A Tisza Tokajnál apad, Tiszalöknél tetőzik. Hajóvonták találkozása tilos!
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sziasztok! Volt egy nagyon régi magyar írás Terelle Pryorról még az egyetemi karrierje végének idején (talán Quo vadis, Terelle Pryor címen, de erre semmilyen találatot nem dob ki a google). Nem emlékszik rá valaki/nem tudjátok, merre lehet fellelni? Lehet, a régi bowl.hu archívumában volt, de az is, hogy teljesen máshol.
jclayton
szerintem lelőtték a blogomat azóta, nem ide írtam

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 402 — NFL bracket champion '26
Mahomes es meg vagytok oldva.
Allat az a gyerek, es neki sincs fala
Adirotor
long time TTU fan vagyok, de Mahomes nem lesz 1. körös ... és franchise qb kaliber se
Drip
Erveid?😀
Adirotor
Nuku lábmunka, mélységben nem elég pontos, pro-style olvasási kulccsal életében nem találkozott, a TTU-n most azt játssza, hogy ha 3 mp-n belül nem lát üres elkapót, akkor elkezd futni. Utóbbi RG3-nál sem vált be hosszú távon.
Röviden ennyi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Adirotor
long time TTU fan vagyok, de Mahomes nem lesz 1. körös ... és franchise qb kaliber se
Drip
Erveid?😀
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 764 — Believelander
Wentz asszem örök téma lesz, ha így folytatja, de valahogy az a döntés nem fáj annyira, mint a T-Rich v. Weeden féle mellényúlások. Fair trade volt, egyelőre bejött az Eaglesnek, de RGIII is RoY-ként kezdte, szal majd nézzük meg 3-4 év múlva ki is nyert. Mondjuk nem bánnám, ha elkezdene veszíteni a sascsapat, kéne a két top10-es pick 😊

Lassan megnéznék a Drango, Coleman párosból valakit, ennél tényleg csak jobb lehet a pass prot. Bár legalább idén a futás megy egy papíron a tavalyinál jóval gyengébb fallal, szal ki tudja.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 624 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Adirotor

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 624 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Így igaz, minden évben van jó qb az első körben kivéve mikor mi választunk...
Csiriba
Bridgewater és Carr nekem elég jó QB-knak tűnnek ...

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 9 éve
A lehetőség azért adott volt, hogy idén behúzzanak egy normális QB-t, inkább lepasszolták az Eagles-nek.
Ez van, nekik ilyen Weeden-ek meg Manziel-ek kellenek, fene érti...
Go Vikings!
ja, és lesérült volna két hét alatt, tök jó, inkább előbb építsenek egy rendes offense falat, jövőre is jöhet a top5-ben qb
Löfli
Így igaz, minden évben van jó qb az első körben kivéve mikor mi választunk...
több mint 9 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 466 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A lehetőség azért adott volt, hogy idén behúzzanak egy normális QB-t, inkább lepasszolták az Eagles-nek.
Go Vikings!
ja, és lesérült volna két hét alatt, tök jó, inkább előbb építsenek egy rendes offense falat, jövőre is jöhet a top5-ben qb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 607 — Bowl Winner

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Van 2 első és 2 második körünk elvileg meglehetne oldani a hiány posztokat.
Lesz egy top 5ös abból egy QB-t, az Eagles meglátjuk meddig repül az ő helyükön egy tackelt.
2. körbe lehetne a secondaryt foltozni.

Adott a lehetőség, a többi a vezetésen meg a jó Istenen múlik.
P@trik
csak nehogy az legyen mint pár éve... két első kör richardson és weeden vagy gilbert és manziel .
több mint 9 éve
A profootball power rankingja szerint:

31. Browns (0-3; No. 32): Maybe Terrelle Pryor should kick field goals, too.

És igazuk van, és nem vagyunk utolsók! 😀
több mint 9 éve
Lesz egy top 5ös abból egy QB-t, az Eagles meglátjuk meddig repül az ő helyükön egy tackelt.

P@trik
Egy első kört mindenképp egy franchise falemberre költenék, a másikat egy qb-ra (megszokásból), aztán jöhet még egy nagyon tehetséges, csak a második körbe lecsúszott OL és aztán a secondaryt támogassuk meg egy kemény safety sráccal. Bár ne szaladjunk előre a draft még messze van így szeptember végén...
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 028 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vagy epp Mitchell Schwartz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Igen, de most látszik mi a koncepció. Eddig sztem az se látszott. Például az offensebe kell két jó falember meg egy QB, mert a Coleman, Pryor, Gordon (ha addig nem lesz hülye), Barnidge fegyverarzenál több mint kielégítő. Meg a draftról kell egy QB. De olyan jófajta, az lesz a legnehezebb.
A védelem tele fiatallal, ott idén kiderülhet kire lehet építeni a jövőben, kire nem.
Szóval még egy 0-16-nál se lenne tragédia, de sztem nem lesz az.
gabokocka
csak mire találnak 2 értelmes embert a fal jobboldalára, addigra visszavonul Thomas....
Én drukkolok nekik, a védelem is biztató, de most már találhatnának egy értelmes QB-t mert az évek csak mennek...
eaglesmcnabb
Azért falembereket eddig sikerült Thomas óta igazolni, Mack, Bitonio pl csak hogy az újabbakat említsem, az nem annyira gázos. A qb kérdés pedig lutri, annyi mindenki annyi mindent mond hogy még, de a nagy számok törvénye alapján egyszer már kell találni valakit.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Igen, de most látszik mi a koncepció. Eddig sztem az se látszott. Például az offensebe kell két jó falember meg egy QB, mert a Coleman, Pryor, Gordon (ha addig nem lesz hülye), Barnidge fegyverarzenál több mint kielégítő. Meg a draftról kell egy QB. De olyan jófajta, az lesz a legnehezebb.
A védelem tele fiatallal, ott idén kiderülhet kire lehet építeni a jövőben, kire nem.
Szóval még egy 0-16-nál se lenne tragédia, de sztem nem lesz az.
gabokocka
csak mire találnak 2 értelmes embert a fal jobboldalára, addigra visszavonul Thomas....
Én drukkolok nekik, a védelem is biztató, de most már találhatnának egy értelmes QB-t mert az évek csak mennek...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Baileyt megfogták ittas vezetésért...
P@trik
Ezt máshogy nem is lehet bírni...
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 028 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Baileyt megfogták ittas vezetésért...
több mint 9 éve
Hue tenyleg zsenialis.
Ami a jatekosallomanyt illeti.
WR,TE, RB ben megvagytok
O falba kell RT mindenkepp,
Es Greco meg Thomas is 31 mar.

D fal egesz jo lehet a 2 bryanttel kiegeszulve.
LB,S meg CB viszont kene nagyon.

De ugye a legfontosabb a qb kerdes.
Jo lenne ha vegre ep esszel gondolkoznanak es elhoznak Mahomes-t a drafton.
több mint 9 éve
 pbs.twimg.com/media/CtTfv_6UEAA8Wok?format=jpg&name=large
Ugyi Seárd,Mango...

Valami ki..aszottul nem smakkol
sutianap
Nem tudom mire gondolsz de Mingonak eddig egy tackelje van New Englandben, viszont ettől függetlenül ha megnyerik neki a bajnokságot igen, fog kapni gyűrűt. A sors fintora, jókor kell jó helyen lenni 😀
több mint 9 éve
Azt vártam tőlük, és így is indult a meccs, hogy élve megeszik szegény Cody-t, aki megmutatta, hogy van vér a férfi nemi szervében és többször is felállt a padlóról (szó szerint) és meccsben tartotta a csapatot.
Csiriba
Hirtelen azt hittem Parkeyról beszélsz 😀
mustaine
Nem a falábú kancsal rugónk még mindig a padlón van, remélem nem engedték fel a gépre és buszozik vagy überezik Clevelandig