NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Nem akarom eljinxelni de a tavalyinál rosszabb nem nagyon lehet.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 809
Will Grier érkezik waiverről...
több mint 4 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
Egy héttel a szezon előtt kijelenthetem, hogy cornerileg nagyon gyatrán áll a csapat. Diggs az egyetlen stabil és egészséges játékos, Brown gyenge közép-kategória, Lewis nickel vagy slot cornerként hasonló. Nahshon Wrighttól nem várhatunk sokat egyelőre, Bossman Fat meg összeszedett egy ágyéksérülést, de előtte se volt valmi acélos. Ha komolyan akarják Jonesék venni a szezont, kellene Diggs mellé egy megbízható kezdő.
gyeek
ne írjuk le Kelvin Josephet, rookie-ként Diggset is megégették párszor, a nagy játék mellett a mélytorok is benne volt a játékában (remélem ezt sikerült az offseason-ben kicsit kipolírozni belőle)
Brown szerintem csak addig kezdő, amíg Joseph maga alá nem szedi a lábait, és ez már az idei szezonban elképzelhető
plusz az örök érvényű igazság: ha a passrush elég jó, akkor a cornereknek nem kell tökéletesnek lenni, mert minél kevesebb ideje van az irányítónak, annál kevesebb lesz az esélye egy jó passznak

egyébként is kit lehet most összeszedni aki előrelépés lenne?
rva
Szerinted a pass rush olyan nagyon jo lesz? Nem latom az allomanyban, hogy szetnyomunk minden ellen O—linet. Meg mondjuk az is kene hozza, hogy ne fussanak szet allandoan. Nem latom jonak a vedelem helyzetet.
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 153 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
rva
Csere, surprise cut, bármi szóba jöhet. De ez így kevés lesz, az biztos.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
rva 4 532 — Me for President!
Egy héttel a szezon előtt kijelenthetem, hogy cornerileg nagyon gyatrán áll a csapat. Diggs az egyetlen stabil és egészséges játékos, Brown gyenge közép-kategória, Lewis nickel vagy slot cornerként hasonló. Nahshon Wrighttól nem várhatunk sokat egyelőre, Bossman Fat meg összeszedett egy ágyéksérülést, de előtte se volt valmi acélos. Ha komolyan akarják Jonesék venni a szezont, kellene Diggs mellé egy megbízható kezdő.
gyeek
ne írjuk le Kelvin Josephet, rookie-ként Diggset is megégették párszor, a nagy játék mellett a mélytorok is benne volt a játékában (remélem ezt sikerült az offseason-ben kicsit kipolírozni belőle)
Brown szerintem csak addig kezdő, amíg Joseph maga alá nem szedi a lábait, és ez már az idei szezonban elképzelhető
plusz az örök érvényű igazság: ha a passrush elég jó, akkor a cornereknek nem kell tökéletesnek lenni, mert minél kevesebb ideje van az irányítónak, annál kevesebb lesz az esélye egy jó passznak

Szerkesztette: rva
több mint 4 éve

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 271 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hol lehet ezt aláírni?
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 454 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
nem csak Lamb

mind Hooker, mind Lamb kétszer is be lett már oltva
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 630
Mi van Lamb-el? Most kaptam ertesitest, hogy out besorolast kapott!

Na mar tudom is! Covid Protokoll ala kerult!

Szerkesztette: Toto21
több mint 4 éve
érdekes, hogy Gilbert mennyire jónak tűnt a tavalyi Steelers meccs után, és most meg mennyire vakon volt, mintha egyáltalán nem érezné a zsebet maga körül
ez a QB coach hibája, vagy csak tavaly mákja volt?
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Iden fontos lesz a QB2. Dinucci mehet is, Rushal eltudom kepzelni, hogy meccset is nyerunk.

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 630 — Tyrone Creek
Itt a Hard Knocks első része, ha magyar felirattal néznétek.

arena4.network4.hu/watch/1713968/212448
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lehet nem szeretni a HK sorozatot. De senki nem felejti a jelenetet, mikor Zeke csomagolja Dak ajandekat. 😀😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.star-telegram.com/sports/spt-columns-blogs/mac-engel/article253441824.html

Egy újságíró hölgy arról kérdezte Gregoryt, hogy mit tanácsolna azoknak akik mentális problémákkal küzdenek, ő hogy van és hogyan sikerült egyről a kettőre lépnie.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Szóval akkor gáz van?

iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 271 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval akkor gáz van?
több mint 4 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Köszönöm szépen! Ha egyet tüsszent, már reszketek 😀
több mint 4 éve
Van valami hír arról, hogy mennyire komoly Prescott váll sérülése?
piocasember
nincs akkora nagy para, ha szezon lenne hétvégén játszana
ilyenkor azonban ráérnek vele óvatosnak lenni, szóval azok is
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Elvileg tegnap már külön Cooperrel passzolgatot. A preseasonben szerintem már nem fog játszani de egyelőre ugy tűnik, az alapszakasz szereplése nincs veszélyben.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Van valami hír arról, hogy mennyire komoly Prescott váll sérülése?
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan
na, végre meghallgattam Drew Pearson acceptance speech-ét. hát, ha ilyen iszogatós játékot kellett volna játszani (annyiszor inni egy felest, ahányszor elhangzik a "Pro Football Hall of Fame" a szájából), akkor a felénél mindenki talajrészeg lett volna 😀
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Gallup - cj henderson cseremehet