NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 167
73
Dallas Cowboys
Igzektli. Épp ezért trade bait.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
— NBC Sports EDGE Football (@NBCSEdgeFB) August 8, 2021
dandeToo many of you are reading this wrong.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) August 8, 2021
Dallas won't extend Gallup before or during the season.
Doesn't mean they don't want to re-sign him. https://t.co/MypRiCnqtx
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
Too many of you are reading this wrong.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) August 8, 2021
Dallas won't extend Gallup before or during the season.
Doesn't mean they don't want to re-sign him. https://t.co/MypRiCnqtx
Az ő elcserélését évek óta sínylem.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Rams elleni edzésről. Aaron Donaldot sikerült Connor Williamsnek bepöccentenie. Nem vonok le messze menő következtetéseket, de minden egyes játékban és játékosban ott van a potenciál ami bizakodásra ad okot. Ahogy Williams beleállt Donaldba nem is egyszer, ennek a kategóriának a legszebb példája.
Én egyáltalán nem, elfogultság nélkül.Meglepődnék ha valaki 3 . kör felett adna érteTrade-bait. Már nem ér annyit mint tavaly ért volna, de egy kései 2. kör még mindig áll szerintem, ha erősen kezdi a szezont. Az alatt nem is éri meg viszont, mert a komp pickre menne Stephen.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
gyeek
kapitnono
Arról nem is beszélve, hogy milyen játékos érkezhetne a védelembe ellenértéttként. Valahol valaki egy acélos DB-t tudna nélkülözni egy acélos elkapóért cserébe.
Szerkesztette: gyeek

Nem lenne ellenemreThomas végleg elvágja magát mondjuk éppen ti bejelentkezhetnétek érte.Meglepődnék ha valaki 3 . kör felett adna érteTrade-bait. Már nem ér annyit mint tavaly ért volna, de egy kései 2. kör még mindig áll szerintem, ha erősen kezdi a szezont. Az alatt nem is éri meg viszont, mert a komp pickre menne Stephen.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
gyeek
kapitnono
dande

Thomas végleg elvágja magát mondjuk éppen ti bejelentkezhetnétek érte.Meglepődnék ha valaki 3 . kör felett adna érteTrade-bait. Már nem ér annyit mint tavaly ért volna, de egy kései 2. kör még mindig áll szerintem, ha erősen kezdi a szezont. Az alatt nem is éri meg viszont, mert a komp pickre menne Stephen.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
gyeek
kapitnono
Meglepődnék ha valaki 3 . kör felett adna érteTrade-bait. Már nem ér annyit mint tavaly ért volna, de egy kései 2. kör még mindig áll szerintem, ha erősen kezdi a szezont. Az alatt nem is éri meg viszont, mert a komp pickre menne Stephen.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
gyeek

Trade-bait. Már nem ér annyit mint tavaly ért volna, de egy kései 2. kör még mindig áll szerintem, ha erősen kezdi a szezont. Az alatt nem is éri meg viszont, mert a komp pickre menne Stephen.Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
dande
Szerkesztette: gyeek
Cowboys not expected to extend WR Michael Gallup https://t.co/eD6KTYzRHL
valaki nézte ezt a borzalmat tegnap?Jó hát a kezdőből senki sem játszott. Nulla relevancia. Parsons ígéretes kb ennyi. Tudtuk hogy Prescott nélkül lófaszok vagyunk. Most látszott is.
aki tudja hogy kell használni a torrent áruházat, annak javaslom a www.sport-video.org.ua/ oldalt, ha kell a szenvedés
rva
aki tudja hogy kell használni a torrent áruházat, annak javaslom a www.sport-video.org.ua/ oldalt, ha kell a szenvedés
Gregory nekem nem meglepetés. Ha nem tiltanák megint el, nálam Pro Bowl aspiránsnak számít.szerintem már nem fogják többször eltiltani, mert az eddigiek is csak fű miatt voltak, azt meg mostanában már engedik (vagy elnézik).
Joe Looney néhány napja a Giantshez igazolt, ma pedig visszavonult. Lehet volt valami köze a bazinagy tömegbunyóhoz és Judge megtorlásához...
gyeek
Joe Looney néhány napja a Giantshez igazolt, ma pedig visszavonult. Lehet volt valami köze a bazinagy tömegbunyóhoz és Judge megtorlásához...
Jarwin kezd Schultz ellenében, de ez az egyetlen félig-meddig meglepetés Schultz kiemelkedő 2020-as szezonja után, a védelemben azonban vannak érdekességek: Gallimore és Watkins a két belső védő, Lawrence és Gregory a két külső (ebből csak Gregory meglepetés), Parsons egyből a kezdőbe került LVE és Jaylon mellé, a kezdő CB sor meg Anthony Brown és Trevon Diggs mellett Jourdan Lewis a slotban (azaz nincs rookie kezdő) és a safety-knél Hooker csak 3rd team, mert Donovan Wilson és Damontae Kazee kezd.
HOLNAP FOCI!!!!
Tessék. Nem lehet véletlen!Amugy, utoljára amikor a Suns döntőzött(ráadásul akkor is kikaptak ugyan igy 2-4re) a ‘Boys SB-t nyert. Just sayin.Azt se hagyd ki, hogy amikor a Bucks döntőt nyert NBA-ben legutóbb a kövi SB-t is a Cowboys nyerte 😀
| ellen jinx powa’ |
Cowboykarcsi90
kapitnono
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Amugy, utoljára amikor a Suns döntőzött(ráadásul akkor is kikaptak ugyan igy 2-4re) a ‘Boys SB-t nyert. Just sayin.Azt se hagyd ki, hogy amikor a Bucks döntőt nyert NBA-ben legutóbb a kövi SB-t is a Cowboys nyerte 😀
| ellen jinx powa’ |
Cowboykarcsi90

tavaly is volt egy ilyen sehogyan sem kapcsolódó évforduló, meg szerintem jövőre is lesz 😀Amugy, utoljára amikor a Suns döntőzött(ráadásul akkor is kikaptak ugyan igy 2-4re) a ‘Boys SB-t nyert. Just sayin.Nekem csak hiányzik már a foci.Oxnard time!ezek azok a videók, ami alapján indul a hype train
www.bloggingtheboys.com/2021/8/1/22604626/recap-of-dallas-cowboys-training-camp-practice-8-in-oxnard-tweets-videos
Az én top 3am:
1) Dalton Schultz catch és 2 broken tackle
2) Randy Gregory PBU (figyeljétek hogy emelkedik ki az egész csapathoz képest)
3) LVE PBU
gyeek
jó lenne látni egy korrekt összefoglalót úgy is, hogy az elrontott play-ek mellé vannak téve, vagy csak egyáltalán, megfelelő képet kapnánk arról, hogy is áll a csapat
rva
gyeek
| ellen jinx powa’ |
Cowboykarcsi90
saját bold: szerintem nem jutunk a döntőbe, idén a konferencia döntőt elbukjuk
| ellen jinx powa’ |Könyves Kálmán forog a sírjában. 😊
Cowboykarcsi90
Amugy, utoljára amikor a Suns döntőzött(ráadásul akkor is kikaptak ugyan igy 2-4re) a ‘Boys SB-t nyert. Just sayin.Nekem csak hiányzik már a foci.Oxnard time!ezek azok a videók, ami alapján indul a hype train
www.bloggingtheboys.com/2021/8/1/22604626/recap-of-dallas-cowboys-training-camp-practice-8-in-oxnard-tweets-videos
Az én top 3am:
3) LVE PBU
gyeek
jó lenne látni egy korrekt összefoglalót úgy is, hogy az elrontott play-ek mellé vannak téve, vagy csak egyáltalán, megfelelő képet kapnánk arról, hogy is áll a csapat
rva
gyeek
| ellen jinx powa’ |
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Nekem csak hiányzik már a foci.Oxnard time!ezek azok a videók, ami alapján indul a hype train
Az én top 3am:
3) LVE PBU
gyeek
rva
Oxnard time!ezek azok a videók, ami alapján indul a hype train
Az én top 3am:
3) LVE PBU
gyeek
Am egyik videon mintha Fredericket lattam volna az edzok kozott. Ezt kizartnak tartom. Vagy megis?Ha elárulnád melyik, akár mi is meg tudnánk nézni, hátha lelátogatott. 😊 De nem edző (még), az biztos.
beltazor