NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 167
73
22:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
egyébként igen. a 2007-esbe meg sikerült behivatkoznom a Gunst, abban mindig az ment. sőt, lehet, hogy a 2008-ba is.Lenémítva játszottad tán? Whatcha Got? 😉milyen Brother Ali?Brother Ali? Hú mennyit toltam azt éjjel-nappal Coloradoban...!na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
rva
amúgy csak a bót miatt tartom itthon, hogy ha benyalna valamit a netről, akkor csak nagyon régi dolgok vesszenek el
slowmotion
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 4 éve
Lenémítva játszottad tán? Whatcha Got? 😉milyen Brother Ali?Brother Ali? Hú mennyit toltam azt éjjel-nappal Coloradoban...!na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
rva
amúgy csak a bót miatt tartom itthon, hogy ha benyalna valamit a netről, akkor csak nagyon régi dolgok vesszenek el
slowmotion
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
milyen Brother Ali?Brother Ali? Hú mennyit toltam azt éjjel-nappal Coloradoban...!na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
rva
slowmotion
gyeek
több mint 4 éve
Volt már olyan csapat az elmúlt sok évben mikor vlk jól jött ki ezekből a műsorokból??? /nem tudom csak érdekel, és lusta vagyok kiguglizni/www.bloggingtheboys.com/2021/7/5/22563219/nfl-teams-have-generally-not-done-well-in-seasons-that-they-appeared-on-hard-knocks
ozibozi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Brother Ali? Hú mennyit toltam azt éjjel-nappal Coloradoban...!na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
rva
slowmotion
több mint 4 éve
na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
rva
több mint 4 éve
hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
több mint 4 éve
Akkor a Cowboysnak kéne megtörnie idén a HC átkot... Na jó, itt fejeztem be, idén inkább maradok racionális-pesszimista.... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva
ulpianus
több mint 4 éve
... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
rva

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Am iden kivancsi leszek az agusztusra. Sok jatekost draftoltunk, nagy szamok alapjan vlaki csak jo lesz. 😊

több mint 4 éve
És akkor valaki felvilágosítana?
Cowboykarcsi90
a HBO Hard Knocks című műsorban a Cowboys fog szerepelni idén (egyébként harmadjára azóta, hogy a műsor létezik 20 éve, előtte 2002-ben és 2008-ban szerepeltek) amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel)
az én véleményem az, hogy ha csak a Hard Knock szereplés választ el a rájátszásba jutástól, akkor a csapat már eleve szar volt.
több mint 4 éve
És akkor valaki felvilágosítana?Ti lesztek a Hard Knocksban!
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
És akkor valaki felvilágosítana?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Ugy látszik én vagyok az egyetlen, aki nem tudja mi ez a makiság?Ja. 😊
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Ugy látszik én vagyok az egyetlen, aki nem tudja mi ez a makiság?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Volt már olyan csapat az elmúlt sok évben mikor vlk jól jött ki ezekből a műsorokból??? /nem tudom csak érdekel, és lusta vagyok kiguglizni/Én se tudok róla, de szerintem mindegyik felsült. Csapatszintű Madden-átok.
ozibozi
több mint 4 éve
Volt már olyan csapat az elmúlt sok évben mikor vlk jól jött ki ezekből a műsorokból??? /nem tudom csak érdekel, és lusta vagyok kiguglizni/
több mint 4 éve
Na megszivtuk. Mi leszunk abba a makisagban.Rossz ómen.
beltazor
több mint 4 éve
Akkor lehet rosszul emlékszem. 😊 De most megkérem mindannyitokat erre. Elvégre a spam ládát se szoktuk az emiljeinkben átolvasni, nem hogy reagálni rá.Nem kértelek már ökumenikusan titeket, hogy ne idézzetek iktriádot ebben a topikban? Azért van kuss-listán, mert nem vagyok kíváncsi a proletár humorra, és már lustának érzem magam az olyan hasonló kaliberű "poénok" visszaadására, hogy Khannak se lett Goodell-tejfölös a bajsza idén, ha netán valakit érdekelne a Faguars büntetése.nem rémlik
gyeek
slowmotion
több mint 4 éve
Nem kértelek már ökumenikusan titeket, hogy ne idézzetek iktriádot ebben a topikban? Azért van kuss-listán, mert nem vagyok kíváncsi a proletár humorra, és már lustának érzem magam az olyan hasonló kaliberű "poénok" visszaadására, hogy Khannak se lett Goodell-tejfölös a bajsza idén, ha netán valakit érdekelne a Faguars büntetése.nem rémlik
gyeek
több mint 4 éve
Nem kértelek már ökumenikusan titeket, hogy ne idézzetek iktriádot ebben a topikban? Azért van kuss-listán, mert nem vagyok kíváncsi a proletár humorra, és már lustának érzem magam az olyan hasonló kaliberű "poénok" visszaadására, hogy Khannak se lett Goodell-tejfölös a bajsza idén, ha netán valakit érdekelne a Faguars büntetése.Jerry nem küldött elég pénzt/lányokat Goodellnek az idén.idén sem.
NFL is fining San Francisco, Jacksonville and Dallas for OTA violations, per source. https://t.co/vzFpJTNEQh
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 1, 2021
iktriad
slowmotion
több mint 4 éve
Jerry nem küldött elég pénzt/lányokat Goodellnek az idén.idén sem.
NFL is fining San Francisco, Jacksonville and Dallas for OTA violations, per source. https://t.co/vzFpJTNEQh
iktriad
több mint 4 éve
azt olvastam, hogy talán az OTA sebessége/intenzitása lehetett kicsit erősebb az engedélyezettnél, de a Cowboys nem volt hajlandó kommentálni az esetetaz első poénok már megjelentek:
Sources tell me that the Cowboys OTA violation was for being "too mean" when Dan Quinn told Jaylon Smith he wasn't good enough to start.
— David Howman (@_DH44_) July 1, 2021
több mint 4 éve
Jerry nem küldött elég pénzt/lányokat Goodellnek az idén. NFL is fining San Francisco, Jacksonville and Dallas for OTA violations, per source. https://t.co/vzFpJTNEQh