NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Am egyik videon mintha Fredericket lattam volna az edzok kozott. Ezt kizartnak tartom. Vagy megis?

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Oxnard time!

www.bloggingtheboys.com/2021/8/1/22604626/recap-of-dallas-cowboys-training-camp-practice-8-in-oxnard-tweets-videos

Az én top 3am:
1) Dalton Schultz catch és 2 broken tackle
2) Randy Gregory PBU (figyeljétek hogy emelkedik ki az egész csapathoz képest)
3) LVE PBU

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan
hja, én már tavaly is így voltam. jó helyre is ment a gamepass-re szánt pénz
slowmotion
gyomorba? jégersör? 😀
rva
jézusom, dehogy.
utoljára jégert vagy húsz éve ittam, egyetemistaként minden szart megiszik az ember.
még lett volna esély, mert céges szammerpartin a contractos lányoknak nyertem egy üveg piát, és ők a jégert választották, de mondtam, hogy ha így akarják elcseszni a napjukat, akkor egészségükre 😛
több mint 4 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
erdekes de en ezt a szezon most nem varom, jelenleg nics aminek lelkesedni tudnek.

Remelem az OTben feltunik vlaki akit hozz vlami ujat a csapatba, erdemes lesz kovetni
beltazor
slowmotion
gyomorba? jégersör? 😀

Dak helyzetére:

a latissimus az a képen látható széles hátizom:

meghúzódott egy izom a hátában/vállában, elvileg semmi komoly
rva
Dak sérülése után a defense elindította a pick parádét. Reméljük nem komoly mert nem szeretném egész évben a szenvedést…
több mint 4 éve
rva 4 532 — Me for President!
ami még rossz hír:
Zack Martin kihagyta a hétfői edzést, amire elsőre azt mondták, hogy csak "veteran day off" aztán kiderült, hogy valami a bokájával
erre tegnap Gallup úgy esett le egy elkapás után, hogy a mai edzése neki is kimarad (a linken van videó, nem gáz, az érzékenyebb lelkűek is nézhetik)
 cowboyswire.usatoday.com/2021/07/28/dallas-cowboys-2021-training-camp-michael-gallup-ankle-injury/
több mint 4 éve
erdekes de en ezt a szezon most nem varom, jelenleg nics aminek lelkesedni tudnek.

Remelem az OTben feltunik vlaki akit hozz vlami ujat a csapatba, erdemes lesz kovetni
beltazor
slowmotion
gyomorba? jégersör? 😀

Dak helyzetére:

a latissimus az a képen látható széles hátizom:

meghúzódott egy izom a hátában/vállában, elvileg semmi komoly

Szerkesztette: rva
több mint 4 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan

empty taxi
Elvileg nem komoly.

Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan

beltazor
több mint 4 éve
Malik Hooker gyün.
gyeek
De egyelőre még csak vizitre nem?
Cowboykarcsi90

csak át kell esnie a Covid protokollon, ami kedden lesz (ma, csak később)
több mint 4 éve
Malik Hooker gyün.
gyeek
Cowboykarcsi90
Fel fogja venni a mezt is szerintem.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Malik Hooker gyün.
gyeek

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Malik Hooker gyün.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 019
Höri a csapatról:
videó
empty taxi
kiver a víz ettől a "kávbojsz"-ozástól
illetve értem, hogy ez a USP (unique selling point) de a műlazaságnak látszódó arcoskodásból sem ártana visszavenni, kb úgy a tévés szintre, ha már a Sport1-en ment, akkor nem értem ide minek....
rva
Mondjuk abban teljesen igaza van, hogy a HK unalmas lesz.
gyeek
szeretném leszögezni, hogy egyébként a mondandójával sok helyen egyetértek. sokkal több helyen, mint egyébként gondoltam. nem is árt kijózanítóan külső szemmel látni valamit (mint amikor az óvónéni elmondja, hogy mégsem a te fiad/lányod a legügyesebb, legszebb, legokosabb) de talán egy kicsit át van lendülve a ló túloldalára -> emiatt nyomják rá, hogy "hater". illetve nem láttam még olyat, amiért őszintén lelkesedni tudott, szóval lehet nem is igazából héterkedés, hanem csak világfájdalom? vannak olyan emberek, akiknek a sz.r is ízetlen, és úgy tűnik neki is.
rva
Legújabban: Jalen Hurts, Rondale Moore, Simi Fehoko, hogy csak párat mondjak

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Höri a csapatról:
videó
empty taxi
illetve értem, hogy ez a USP (unique selling point) de a műlazaságnak látszódó arcoskodásból sem ártana visszavenni, kb úgy a tévés szintre, ha már a Sport1-en ment, akkor nem értem ide minek....
rva
gyeek
szeretném leszögezni, hogy egyébként a mondandójával sok helyen egyetértek. sokkal több helyen, mint egyébként gondoltam. nem is árt kijózanítóan külső szemmel látni valamit (mint amikor az óvónéni elmondja, hogy mégsem a te fiad/lányod a legügyesebb, legszebb, legokosabb) de talán egy kicsit át van lendülve a ló túloldalára -> emiatt nyomják rá, hogy "hater". illetve nem láttam még olyat, amiért őszintén lelkesedni tudott, szóval lehet nem is igazából héterkedés, hanem csak világfájdalom? vannak olyan emberek, akiknek a sz.r is ízetlen, és úgy tűnik neki is.
több mint 4 éve
Höri a csapatról:
videó
empty taxi
rva

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 630

beltazor
Szerintem pedig eleg izgalmas lehet a tamadosorotok. En biztos megnezek majd Dallas meccset. Szerintem Prescott jol fogja osztogatni a labdakat es Zeke is nagy szezont fog futni.
több mint 4 éve
Höri a csapatról:
videó
empty taxi
rva
Jaylon Smith is brandet épít, Höri is.

több mint 4 éve
Höri a csapatról:
videó
empty taxi
több mint 4 éve
nem vágja valaki mikor lesz az Arena 4-en a Hard Knocks?
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
Höri a csapatról:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Rashard Robinson-tól elköszöntek.
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/07/17/cowboys-release-rashard-robinson/
még áprilisban kapott eltiltást teljesítménynövelő szerek használatáért (2 meccset kellett volna kihagynia)
úgy tűnik a csapat azt érzi elég erős nélküle is a CB room, vagy kell a helye másnak 😀 érdekes, hogy így pár nappal training camp előtt küldik el...
több mint 4 éve
Volt már olyan csapat az elmúlt sok évben mikor vlk jól jött ki ezekből a műsorokból??? /nem tudom csak érdekel, és lusta vagyok kiguglizni/
ozibozi
 www.bloggingtheboys.com/2021/7/5/22563219/nfl-teams-have-generally-not-done-well-in-seasons-that-they-appeared-on-hard-knocks
gyeek
eleve csak olyan csapatok jöhetnek szóba, akiknél:
- nem első éves a vezetőedző
- nem szerepeltek az elmúlt 10 évben a sorozatban
- nem jutottak be a PO-ba az elmúlt 2 évben
ez idén ötre szűkítette a listát: Cowboys, Giants, Panthers, Cardinals, Broncos
jövőre úgyis Jaguars lesz 😀
több mint 4 éve
... amit egyébként többen egy átoknak tekintenek, hasonlóan a soha meg nem erősített Madden borító átokra (amin idén Brady ÉS Mahomes szerepel.
rva
Az a baj, hogy nem figyeltek az igazán fontos dolgokra. Majomsz már megtörte a Madden átkot. Ugyanis õ szerepelt a Madden 20 borítóján (is).
ulpianus
hamut szórok a fejemre, mert 1) soha nem játszottam a játékkal semmilyen platformon és 2) legalább 10 éve nincs se játékra alkalmas PC-m, se konzolom, így a Madden érdeklődésem ezen a sekélyes alacsony szinten mozog
rva
na nekem még itt dohog egy özönvíz előtti pc (már amikor, pedig már muzeális darab, a benne levő legtöbb dolgot a mai fiatal informatikusok legfeljebb az "Informatika története" tantárgyban olvasták, valahol az ENIAC mellett), de még néha - ha nagyon elmennek otthonról - előszedem a Madden 08-at 😊
amúgy csak a bót miatt tartom itthon, hogy ha benyalna valamit a netről, akkor csak nagyon régi dolgok vesszenek el
slowmotion
Brother Ali? Hú mennyit toltam azt éjjel-nappal Coloradoban...!
gyeek
milyen Brother Ali?
slowmotion
Lenémítva játszottad tán? Whatcha Got? 😉
gyeek
egyébként igen. a 2007-esbe meg sikerült behivatkoznom a Gunst, abban mindig az ment. sőt, lehet, hogy a 2008-ba is.
slowmotion
Így érthető.