Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 014 — secret level
Mike nem marad sokáig HC...
aranytöküJimmy
...vagy nem tudjuk. Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy nem csak McC ellen lázad az öltöző, hanem a két Jones döntése és koncepciója ellen.
Pont Jerry Jones is azok közt a tulajok közt van, akik több alkalommal elmondták, hogy törődni kell a játékosokkal, és igenis legyen aki képviseli az érdekeiket, de maradjon meg a balance, ez nem az NBA, ez nem lesz a játékosok ligája, ez egy közös társasjáték.
több mint 5 éve
rva 4 532 — Me for President!
azt hiszem már egyszer leírtam, de mindegy is, mert úgysem lesz belőle semmi:
- Zeke-t elküldeném egy zsák szotyiért mondjuk a Jets-be, ők szeretik a drága, de hasznontalan futókat. maradna utána egy nagy halom halott pénz, de kimozognánk, mert addigra úgyis nő a cap mire 10 milla fölött lesz a bukó. első évben 1,2 millió utána 5,7 millió a halott pénz, az meg jelen állás szerint beleférne
- draftolnék a kondíciós harmadik körömmel egy futót Zeke helyére, amit Byron Jones-ért kapok
- kivágnám Jaylon Smith-t azonnal, és felszednék valaki PS-éből egy átlagos atletikus képességű linebackert, aki képes felismerni a futójátékot maga előtt, és nem fél ezerrel belerohanni az A-gap-be ahelyett, hogy felvenné egy második szintre jövő guard blokkját, vagy csak simán toporogna a backfield-en, mint a szaró kutya.
- vissza igazolnám Awuzie-t 1 évre, hogy meglegyünk darabszámra cornerback poszton, majd harmadik-negyedik körben húznék mellé valakit.
- első körben hoznék egy disznó DT-t, az új Aaron Donaldot. nem követem az egyetemi focit, lehet nincs is 2021-ben ilyen játékos, de egy próbát megér. DT-t draftolni magasan szerintem kisebb lutri, mint cornerback-et.
- elcserélném Cooper-t egy első körért valami WR hiányos csapattal, és ezzel az első körrel húznék egy LT-t

aztán beleér a kezem a bilibe....
több mint 5 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
A jólinformált Fish: ---)) Fitz
 twitter.com/fishsports/status/1321182849714839553
Charlie Firpo
Én nagyon bírnám!
Sima PO 🙃
steelwolf
"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''

Falsz! Szezon kuka, miért kéne Dalton mellé bárki drágán?
gyeek
De miért kell elengedni a szezont 7 forduló után?
Azt látom h kaptok millió pontot és yardot!
De a csoport még így is meglehet!
Hibásokat kibaszni, aztán megprobálni minél tovább menni!
steelwolf
egy első körös playoff kiesés lenne, ennek a szezonnak lőtte mikor Prescott megsérült. Idén(is) maradjon el a playoff és akár egy új irányítót is lehet húzni. Így nem kell megfizetni Prescottot. Első körben CB-t hoznék top 5-8 körül, majd 2. körben Trask vagy Zach Wilsont. 1 évre meg idehozni Fitzmagicet az újonc elé.
aranytöküJimmy
Remeltem, hogy legalabb szezon vegeig nem kell olvasni a “nem kell Prescottot megfizetni” dolgot. Dak ugyanezzel a szemelyzettel 30+ pontos offense-t futtatot, szereztunk azota 2 meccsen osszesen 13at. Fitz meg masodik koros ujonc... atyaeg, alig varom a hasonlo otletek megszuleteset.
több mint 5 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
Charlie Firpo
Én nagyon bírnám!
Sima PO 🙃
steelwolf
"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''

gyeek
steelwolf
egy első körös playoff kiesés lenne, ennek a szezonnak lőtte mikor Prescott megsérült. Idén(is) maradjon el a playoff és akár egy új irányítót is lehet húzni. Így nem kell megfizetni Prescottot. Első körben CB-t hoznék top 5-8 körül, majd 2. körben Trask vagy Zach Wilsont. 1 évre meg idehozni Fitzmagicet az újonc elé.
több mint 5 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
Mike nem marad sokáig HC...
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Charlie Firpo
Én nagyon bírnám!
Sima PO 🙃
steelwolf

gyeek
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 857 — fő libsi
Csak én sajnálom, hogy Gallup nem kelt el? Imádom a srácot, szerződés év előtt olyan helyre tudna kerülni ahol stabil WR2 és mindenk fél jól járna.
gyeek
Nem kelt el? Nem jövő hét kedd a trade deadline? Még simán elmehet.
Amúgy szerintem is stabil WR2 lehetne valahol, csak itt nagyon crowded a WR corps.
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Csak én sajnálom, hogy Gallup nem kelt el? Imádom a srácot, szerződés év előtt olyan helyre tudna kerülni ahol stabil WR2 és mindenk fél jól járna.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A jólinformált Fish: ---)) Fitz | (nem) |
Charlie Firpo
Kemény hogy időközben Fish az SI-ig jutott.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 5 éve
Charlie Firpo
Én nagyon bírnám!
Sima PO 🙃
steelwolf

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Charlie Firpo
Én nagyon bírnám!
Sima PO 🙃
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
A jólinformált Fish: ---)) Fitz | (nem) |

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Griffen egy 2021-es 6. pickért elgyalogolt Detroitba.
Rodaron
Akkor 3m$-ert kaptunk egy 6. Kort?

Szerk lehet ez nekunk 6m vllt. Ilyenkor hogy szerepel az idei capben?
beltazor
Legalább megkezdtük a takarítást, 1.
Jöhet helyette Quinnen Williams a Jetsből.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nálunk (kinti Eagles média) nagyon DiNucci ellen készül. Ezek szerint belőle csinál a védelmünk fr QBt?
dande
3passzabol mindegyikbol keszultok? 😊
beltazor
Jó lesz a fiú, majd meglássátok!
 www.youtube.com/watch?v=SoKB96b3Vfo&list=PLwtYskN3YykW0g91ccsVbnv9bREpPYTBR&index=15&t=0s&app=desktop

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Nálunk (kinti Eagles média) nagyon DiNucci ellen készül. Ezek szerint belőle csinál a védelmünk fr QBt?
dande
3passzabol mindegyikbol keszultok? 😊

több mint 5 éve
dande
Faszmindegy mert felrak az Eagles 30+ pontot. A D-lineja meg mindegy melyik csere QB-t gyilkolja le.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Rodaron
Akkor 3m$-ert kaptunk egy 6. Kort?

Szerk lehet ez nekunk 6m vllt. Ilyenkor hogy szerepel az idei capben?

Szerkesztette: beltazor

több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
több mint 5 éve
Azt tudtátok , hogy az Extreme egy olyan metál zenekar, ami a More than words c dalban meg akarta úszni a heavy metalt....???
Azt tudtátok, hogy Tibusz jobban játssza Henrrix Hey Joe című dalát, mint Hendrix....???
Azt tudtátok, hogy Mike McCarthy egy ócska szar edző, aki Arod seggéből látszott, Jerry és Steven ... hát nem annyira jók....

Volume rulez!
több mint 5 éve
Napi szemét.
 www.youtube.com/watch?v=56qI9WlGXrY
több mint 5 éve
Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊
warr_b
Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
gyeek
Én még mindíg úgy gondolom, hogy ez a mentalitás azért messze áll a major sportolóktól!
nagir
Én is, de ők nem mind, az számít. 😊 Olyan dolgok már szivárogtak ki, hogy a védők morgolódnak, azaz nem tanítják őket az edzők van simán azt mondják (anonim), hogy nem értenek a dolgukhoz. Persze kettőn áll a vásár, Griffent már most köztudottan boltolják.
gyeek
Allitolag Poe es Worley is trade blockon van.
Blevi
Akkor ez azt jelenti hogy lemondtunk erről a szezonról?
100yard
Nem feltétlenül, Griffen, Poe és Worley is lepkefingot tett le idén az asztalra.
gyeek
Nem mondtam, hogy ernek is valamit.
több mint 5 éve
Jon Bosticot nem bünteti a liga, azaz se eltiltás, se pénzbünti.

...

Valaki nem emlékszik esetleg, hogy Jourdan Lewis miért kapott anno büntit? Nekem valami excessive celebration rémlik, bár itt bevallom homályban vagyok.
gyeek
csak eltiltás nem lesz, nem?
slowmotion
A hivatkozásokban kategorikusan nem írtak további büntetést. Lehet hogy az NFL fogalmazott rosszul, de az is lehet hogy megint hülyék.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan
Jon Bosticot nem bünteti a liga, azaz se eltiltás, se pénzbünti.

...

Valaki nem emlékszik esetleg, hogy Jourdan Lewis miért kapott anno büntit? Nekem valami excessive celebration rémlik, bár itt bevallom homályban vagyok.
gyeek
csak eltiltás nem lesz, nem?
több mint 5 éve
Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊
warr_b
Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
gyeek
Én még mindíg úgy gondolom, hogy ez a mentalitás azért messze áll a major sportolóktól!
nagir
Én is, de ők nem mind, az számít. 😊 Olyan dolgok már szivárogtak ki, hogy a védők morgolódnak, azaz nem tanítják őket az edzők van simán azt mondják (anonim), hogy nem értenek a dolgukhoz. Persze kettőn áll a vásár, Griffent már most köztudottan boltolják.
gyeek
Allitolag Poe es Worley is trade blockon van.
Blevi
Akkor ez azt jelenti hogy lemondtunk erről a szezonról?
100yard
Nem feltétlenül, Griffen, Poe és Worley is lepkefingot tett le idén az asztalra.