Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Mike nem marad sokáig HC......vagy nem tudjuk. Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy nem csak McC ellen lázad az öltöző, hanem a két Jones döntése és koncepciója ellen.
aranytöküJimmy
Pont Jerry Jones is azok közt a tulajok közt van, akik több alkalommal elmondták, hogy törődni kell a játékosokkal, és igenis legyen aki képviseli az érdekeiket, de maradjon meg a balance, ez nem az NBA, ez nem lesz a játékosok ligája, ez egy közös társasjáték.
több mint 5 éve
azt hiszem már egyszer leírtam, de mindegy is, mert úgysem lesz belőle semmi:- Zeke-t elküldeném egy zsák szotyiért mondjuk a Jets-be, ők szeretik a drága, de hasznontalan futókat. maradna utána egy nagy halom halott pénz, de kimozognánk, mert addigra úgyis nő a cap mire 10 milla fölött lesz a bukó. első évben 1,2 millió utána 5,7 millió a halott pénz, az meg jelen állás szerint beleférne
- draftolnék a kondíciós harmadik körömmel egy futót Zeke helyére, amit Byron Jones-ért kapok
- kivágnám Jaylon Smith-t azonnal, és felszednék valaki PS-éből egy átlagos atletikus képességű linebackert, aki képes felismerni a futójátékot maga előtt, és nem fél ezerrel belerohanni az A-gap-be ahelyett, hogy felvenné egy második szintre jövő guard blokkját, vagy csak simán toporogna a backfield-en, mint a szaró kutya.
- vissza igazolnám Awuzie-t 1 évre, hogy meglegyünk darabszámra cornerback poszton, majd harmadik-negyedik körben húznék mellé valakit.
- első körben hoznék egy disznó DT-t, az új Aaron Donaldot. nem követem az egyetemi focit, lehet nincs is 2021-ben ilyen játékos, de egy próbát megér. DT-t draftolni magasan szerintem kisebb lutri, mint cornerback-et.
- elcserélném Cooper-t egy első körért valami WR hiányos csapattal, és ezzel az első körrel húznék egy LT-t
aztán beleér a kezem a bilibe....
több mint 5 éve
Remeltem, hogy legalabb szezon vegeig nem kell olvasni a “nem kell Prescottot megfizetni” dolgot. Dak ugyanezzel a szemelyzettel 30+ pontos offense-t futtatot, szereztunk azota 2 meccsen osszesen 13at. Fitz meg masodik koros ujonc... atyaeg, alig varom a hasonlo otletek megszuleteset.egy első körös playoff kiesés lenne, ennek a szezonnak lőtte mikor Prescott megsérült. Idén(is) maradjon el a playoff és akár egy új irányítót is lehet húzni. Így nem kell megfizetni Prescottot. Első körben CB-t hoznék top 5-8 körül, majd 2. körben Trask vagy Zach Wilsont. 1 évre meg idehozni Fitzmagicet az újonc elé.De miért kell elengedni a szezont 7 forduló után?"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''A jólinformált Fish: ---)) FitzÉn nagyon bírnám!
twitter.com/fishsports/status/1321182849714839553
Charlie Firpo
Sima PO 🙃
steelwolf
Falsz! Szezon kuka, miért kéne Dalton mellé bárki drágán?
gyeek
Azt látom h kaptok millió pontot és yardot!
De a csoport még így is meglehet!
Hibásokat kibaszni, aztán megprobálni minél tovább menni!
steelwolf
aranytöküJimmy
több mint 5 éve
egy első körös playoff kiesés lenne, ennek a szezonnak lőtte mikor Prescott megsérült. Idén(is) maradjon el a playoff és akár egy új irányítót is lehet húzni. Így nem kell megfizetni Prescottot. Első körben CB-t hoznék top 5-8 körül, majd 2. körben Trask vagy Zach Wilsont. 1 évre meg idehozni Fitzmagicet az újonc elé.De miért kell elengedni a szezont 7 forduló után?"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''A jólinformált Fish: ---)) FitzÉn nagyon bírnám!
Charlie Firpo
Sima PO 🙃
steelwolf
gyeek
steelwolf
több mint 5 éve
Mike nem marad sokáig HC...
több mint 5 éve
De miért kell elengedni a szezont 7 forduló után?"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''A jólinformált Fish: ---)) FitzÉn nagyon bírnám!
Charlie Firpo
Sima PO 🙃
steelwolf
gyeek
több mint 5 éve
Csak én sajnálom, hogy Gallup nem kelt el? Imádom a srácot, szerződés év előtt olyan helyre tudna kerülni ahol stabil WR2 és mindenk fél jól járna.Nem kelt el? Nem jövő hét kedd a trade deadline? Még simán elmehet.
gyeek
Amúgy szerintem is stabil WR2 lehetne valahol, csak itt nagyon crowded a WR corps.
több mint 5 éve
Csak én sajnálom, hogy Gallup nem kelt el? Imádom a srácot, szerződés év előtt olyan helyre tudna kerülni ahol stabil WR2 és mindenk fél jól járna.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A jólinformált Fish: ---)) Fitz | (nem) |Kemény hogy időközben Fish az SI-ig jutott.
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
"False,'' a Cowboys source tells me in response to the report. "That doesn't even make any sense.''A jólinformált Fish: ---)) FitzÉn nagyon bírnám!
Charlie Firpo
Sima PO 🙃
steelwolf
több mint 5 éve
A jólinformált Fish: ---)) FitzÉn nagyon bírnám!
Charlie Firpo
Sima PO 🙃
több mint 5 éve
A jólinformált Fish: ---)) Fitz | (nem) | twitter.com/fishsports/status/1321182849714839553
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Legalább megkezdtük a takarítást, 1.Griffen egy 2021-es 6. pickért elgyalogolt Detroitba.Akkor 3m$-ert kaptunk egy 6. Kort?
Rodaron
Szerk lehet ez nekunk 6m vllt. Ilyenkor hogy szerepel az idei capben?
beltazor
Jöhet helyette Quinnen Williams a Jetsből.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Jó lesz a fiú, majd meglássátok!Nálunk (kinti Eagles média) nagyon DiNucci ellen készül. Ezek szerint belőle csinál a védelmünk fr QBt?3passzabol mindegyikbol keszultok? 😊
dande
beltazor
www.youtube.com/watch?v=SoKB96b3Vfo&list=PLwtYskN3YykW0g91ccsVbnv9bREpPYTBR&index=15&t=0s&app=desktop
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nálunk (kinti Eagles média) nagyon DiNucci ellen készül. Ezek szerint belőle csinál a védelmünk fr QBt?3passzabol mindegyikbol keszultok? 😊
dande

több mint 5 éve
Nálunk (kinti Eagles média) nagyon DiNucci ellen készül. Ezek szerint belőle csinál a védelmünk fr QBt?Faszmindegy mert felrak az Eagles 30+ pontot. A D-lineja meg mindegy melyik csere QB-t gyilkolja le.
dande
több mint 5 éve
Griffen egy 2021-es 6. pickért elgyalogolt Detroitba.
több mint 5 éve
Azt tudtátok , hogy az Extreme egy olyan metál zenekar, ami a More than words c dalban meg akarta úszni a heavy metalt....???Azt tudtátok, hogy Tibusz jobban játssza Henrrix Hey Joe című dalát, mint Hendrix....???
Azt tudtátok, hogy Mike McCarthy egy ócska szar edző, aki Arod seggéből látszott, Jerry és Steven ... hát nem annyira jók....
Volume rulez!
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy ernek is valamit.Nem feltétlenül, Griffen, Poe és Worley is lepkefingot tett le idén az asztalra.Akkor ez azt jelenti hogy lemondtunk erről a szezonról?Allitolag Poe es Worley is trade blockon van.Én is, de ők nem mind, az számít. 😊 Olyan dolgok már szivárogtak ki, hogy a védők morgolódnak, azaz nem tanítják őket az edzők van simán azt mondják (anonim), hogy nem értenek a dolgukhoz. Persze kettőn áll a vásár, Griffent már most köztudottan boltolják.Én még mindíg úgy gondolom, hogy ez a mentalitás azért messze áll a major sportolóktól!Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
warr_b
gyeek
nagir
gyeek
Blevi
100yard
gyeek
több mint 5 éve
A hivatkozásokban kategorikusan nem írtak további büntetést. Lehet hogy az NFL fogalmazott rosszul, de az is lehet hogy megint hülyék.Jon Bosticot nem bünteti a liga, azaz se eltiltás, se pénzbünti.csak eltiltás nem lesz, nem?
...
Valaki nem emlékszik esetleg, hogy Jourdan Lewis miért kapott anno büntit? Nekem valami excessive celebration rémlik, bár itt bevallom homályban vagyok.
gyeek
slowmotion
több mint 5 éve
Jon Bosticot nem bünteti a liga, azaz se eltiltás, se pénzbünti.csak eltiltás nem lesz, nem?
...
Valaki nem emlékszik esetleg, hogy Jourdan Lewis miért kapott anno büntit? Nekem valami excessive celebration rémlik, bár itt bevallom homályban vagyok.
gyeek
több mint 5 éve
Nem feltétlenül, Griffen, Poe és Worley is lepkefingot tett le idén az asztalra.Akkor ez azt jelenti hogy lemondtunk erről a szezonról?Allitolag Poe es Worley is trade blockon van.Én is, de ők nem mind, az számít. 😊 Olyan dolgok már szivárogtak ki, hogy a védők morgolódnak, azaz nem tanítják őket az edzők van simán azt mondják (anonim), hogy nem értenek a dolgukhoz. Persze kettőn áll a vásár, Griffent már most köztudottan boltolják.Én még mindíg úgy gondolom, hogy ez a mentalitás azért messze áll a major sportolóktól!Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
warr_b
gyeek
nagir
gyeek
Blevi
100yard