Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Amivel persze semmi baj nincs, ez a szezon úgyis kuka.
Antonius
Varhatunk 10 honapot hogy ujra tetremeno cowboys meccset lassunk.
+ keresni kell egy csapatot akinek lehet szurkolni. Kek meg az nfcbol lions panthers de veluk nem biztos hogy elorebb vagyok 😊 talan a titans johet szoba az afcbol

Am egyik haverom figyelmeztetet ma hogy nem veletlen a boys gyengelkedese. A BL donto elott azt mondtam neki ha a Bayern megnyeri akkor johet egy vacak cowboys szezon.. ugy tunik hogy bealdoztam ezt 😊

több mint 5 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
nah, sikerült megnézni a meccset felvételről (élőben már nem kínzom magam).
Egy pozitívuma volt azért számomra ennek a meccsnek, DLaw eléggé felspannolta magát, főleg az első félidőben kezdte megközelíteni régi önmagát. Az továbbra is látszik, hogy az új rendszert a srácok fele nem érti még mindig (különösen Jaylon nem, megint volt pár olyan topogása a playek közben, hogy csak a fejemet fogtam), ettől függetlenül a D tegnap nem volt annyira tragika, mint általában, bár ez lehet csak az Eagles-nek köszönhető. Egyébként szerintem ziher, hogy McC nem fogja kirúgni az országos spanját, inkább vele együtt rúgatja ki magát, de nem fogja meglépni. Őt meg úgyse fogják elküldeni ennyi sérülttel teli szezon után.
Az, hogy a 4. negyedben volt még esélyünk a W-re, nekem abszolút pozitívum volt, ennél többet én nem is vártam ettől a párosítástól. Szegény kis digónk meg olyannyira meg volt illetődve, hogy azt se tudta hol van, ez az 1 meccs alapján gyorsan vissza kell temetni oda, ahonnan előástuk. Sajnos.
Daltonnal se leszünk persze előrébb. Ha a héten nem cserélünk egy irányítóért, akkor számomra ez a minél jobb draftpick megcélozását jelenti (not just clear, Crystal) JJ részéről. Amivel persze semmi baj nincs, ez a szezon úgyis kuka. Egy top 5-6 pickkel ki tudunk húzni egy fasza safety-t vagy egy cornert vagy LT-t, esetleg egy rushert.
Már csak azért szurkolok, hogy nehogymá az Ígülsz törje meg az NFC East átkot 😀 😀

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
rva 4 593 — Me for President!
A hatralevo 8 meccsbol hany meccsen van realis esely nyerni? Kettore tippelnek. 2-14 v 3-13 korulre csapodunk be szerintem.
Blevi
ha még kettőre tippelsz, akkor se 2-14 se 3-13 nem lesz a vége 😀
rva
Azt kerdeztem realis esely mennyin van 😀 nem azt hogy mennyit huzunk be belole. Azt mondanam a Giants es a Bengals meccs nyerheto, de nem fogjuk mindkettot behuzni... sot inkabb benne van 2 bukta is.
Blevi
Burrow ellen nyerni ezzel a védelemmel? Csoda lenne.
dinkaaa
Pedig ez a két meccs ahol van halvány esélyünk. Viszonylag gyenge védőfal és ehhez gyengébb futás társul.
A BAL pl. szét fog futni bennünk, meg a támadó falat szarrá fogja terrorizálni. Nyilván ugyanez igaz a PIT, SF, PHY , WAS (a philly még egyszer ilyen gyengén nem fog játszani) négyesre is.
Most így innen nézve talán egy győzelmünk lesz még.
100yard
az mindegy is, hogy a Philly mennyire szarul játszik (ennyire, vagy kevésbbé) ha így is megver minket 😀
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
A hatralevo 8 meccsbol hany meccsen van realis esely nyerni? Kettore tippelnek. 2-14 v 3-13 korulre csapodunk be szerintem.
Blevi
rva
Azt kerdeztem realis esely mennyin van 😀 nem azt hogy mennyit huzunk be belole. Azt mondanam a Giants es a Bengals meccs nyerheto, de nem fogjuk mindkettot behuzni... sot inkabb benne van 2 bukta is.
Blevi
dinkaaa
Pedig ez a két meccs ahol van halvány esélyünk. Viszonylag gyenge védőfal és ehhez gyengébb futás társul.
A BAL pl. szét fog futni bennünk, meg a támadó falat szarrá fogja terrorizálni. Nyilván ugyanez igaz a PIT, SF, PHY , WAS (a philly még egyszer ilyen gyengén nem fog játszani) négyesre is.
Most így innen nézve talán egy győzelmünk lesz még.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 607 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hétvégén visszatér Dalton?
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 284 — Cowboys fan
Komoly sérülést szenvedett, lehet az orvosok véleménye is számítani fog bármilyen döntésben. Mennyi idő alatt épül fel teljesen, mennyire lesz utána sérülésre hajlamos? Stb.
Az orvostudomány ma már csodákra képes, de láttunk már példákat pro és kontra hogy mi történt egy súlyos sérülés után karrierekkel.
ozibozi
szerencsére van három hónap arra, hogy az első jóslatokat meg kelljen tenni Dak felépülésével kapcsolatban. sőt, ugye csak február közepén-végén nyit a FA időszak, úgyhogy addigra mindenképpen kicsivel okosabb lesz mindenki.
több mint 5 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Blevi
rva
Blevi
több mint 5 éve
Blevi 8 989 — Lions & Cowboys fan
Blevi
rva
több mint 5 éve
Blevi
több mint 5 éve
Komoly sérülést szenvedett, lehet az orvosok véleménye is számítani fog bármilyen döntésben. Mennyi idő alatt épül fel teljesen, mennyire lesz utána sérülésre hajlamos? Stb.
Az orvostudomány ma már csodákra képes, de láttunk már példákat pro és kontra hogy mi történt egy súlyos sérülés után karrierekkel.
ozibozi
Eddig se a juke-movejáról volt híres, bízok benne, hogy nem fog jelentősen visszaesni a képessége. A futásairól viszont le kell mondanunk szerintem.
gyeek
az utóbbi időben sokat fejlődött a pocket presence nála, és képes volt puszta zseb-irányítóként is játszani, megbízni akár ebben a szörnyű falban is.
egyre jobban játszik, és én is azt vallom, hogy nem kellene elengedni

ha 1/2 a miénk lesz, akkor el kell cserélni valakivel, aki rá van csúszva a Lawrence után maradó QB-re (bárki legyen is az) ilyen szempontból a Jacksonville lenne nyerő, mert két 2021-es első körük van (meg a Dolphins-nek is, de ők megvannak Tuával szerintem, illetve a Jets-nek is, de ők meg tuti 1/1) szóval innentől nem árt mondjuk a Jax-nek szurkolni, hogy meglegyen az 1/2
a két első kör azt jelenti, hogy a másodikat simán lehet tovább tradelni lefelé, és a második meg a harmadik körben felmarkoni vagy 4-5 kezdőt
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
ozibozi
Eddig se a juke-movejáról volt híres, bízok benne, hogy nem fog jelentősen visszaesni a képessége. A futásairól viszont le kell mondanunk szerintem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
ozibozi
Ezt nyilván nem tudjuk. Eddig nem volt sérülékeny különösképpen. Ez meg egy törés ami bárkivel megtörténhet elég hozzá egy rossz mozdulat, de az orvosi infók tényleg döntőek lehetnek ebben a kérdésben.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 979

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?
Janek
Nekem tetszene. En szabadulnek Daktol.
beltazor
Lassan egyedül maradsz. A következő Blake Bortles vagy Marcus Mariota tuti nagyon előkelő helyen fog elkelni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 5 éve
Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.
Janek
Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Borbinho
Vagy egy jó LT.
100yard
Nyilván az álom scenárió az (már ha tényleg 1/2-n végezétek), hogy 1/3, 1/4/ v 1/5re hátracsere + 1-2 pickért, és ott Sewell.
Borbinho
Azt nagyon imádnám... Egy önjáró trezor mérete alapján, plusz szamoiai. KŐ'!

több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Janek
Nekem tetszene. En szabadulnek Daktol.

több mint 5 éve
Janek
Nalam egy szempekopessel erne fel, ha minden nyilatkozat utan tradelnek Prescottot.
Blevi
DAK-ot meg kell fizetni. Évek óta -a sophomore szezonját kiéve- egyenletesen fejlődik, és benn van a top QB-k között. Tudom ha elől draftolunk akkor lehetőség van egy új fr. QB behúzásának és akkor a felszabaduló pénzből lehetne hozni a védelembe meghatározó embereket, már ha kikerülnek a piacra. Sajnos ilyen játékosok nem szoktak kikerülni. Egy Aaron Donald pl. nem lesz kinn a piacon, ezért elég nagy veszélye van annak, hogy ott lesz a halom pénz, és nem lesz kire költeni. Szval szerintem nem kérdés a kérdés.

És akkor hogy kicsit ellent is mondjak magamnak, az idei offseason azért érdekes lesz. Vélhetően a cap sapce vagy szinten marad vagy csökkenni fog, így azért elképzelhető, hogy a megszokottnál nagyobb számban lesznek kinn minőségi szabad ügynökök a piacon, viszont pénze meg emiatt sokkal kevesebb csapatnak lesz a szokásosnál. Így azért van min gondolkozni az idei év után. Nyilván sok múlik azon is, hol végzünk ténylegesen, mert tizedik draftcetli körül már megint nem nagyon kérdés a kérdés.
több mint 5 éve
Janek
Nemnemnem. Dak idén (is) bizonyított, évről-évre jobb volt és vezére a csapatnak. Ha merítenek a következő drafton egy mélyet az első 3 körben, még valami különleges is összejöhet akár, egy átlagos DC-vel.

több mint 5 éve
Blevi 8 989 — Lions & Cowboys fan
Janek
Nalam egy szempekopessel erne fel, ha minden nyilatkozat utan tradelnek Prescottot.
Emellett miert tennek? A mar bizonyitott Dak helyett egy lutri? Nem latom ertelmet.

Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 885 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Janek
Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Borbinho
Vagy egy jó LT.
100yard
Nyilván az álom scenárió az (már ha tényleg 1/2-n végezétek), hogy 1/3, 1/4/ v 1/5re hátracsere + 1-2 pickért, és ott Sewell.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Janek
Borbinho
Vagy egy jó LT.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Janek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 885 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 5 éve
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.

Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
Blevi
Valószínűleg maradni fog. Beáldozza Nolant azzal kimenti magát. Véráldozat nélkül azért valószínű nem fog menni.
Valahol ott van McCarthy hibája, hogy azt gondolta DiNucci képes nfl szinten játszani. Valószínűleg Dalton már nem tud DiNucci meg talán soha sem fog tudni.