Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
hja tényleg, idén még van ez a szezon. hát ezt én elengedtem.éppen most ment a tévébe' a No Diggity, aminek a klipjében még Dr Dre is Emmitt Smith mezben tolta.
na mindgyá' felveszem munkához, úgyis Emmitt is egy workhorse RB volt.
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...Nem mindegy kit fog osszetorni a Stellers passrush?
Klaci79
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...Ahogy Höri is felvette az összefoglalóban Kellen Moore is beállhatna 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...
több mint 5 éve
Az Sudfeld lenne 😀Odaadnatok a jobbik iranyitotokat? 😊Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
Blevi
több mint 5 éve
Odaadnatok a jobbik iranyitotokat? 😊Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
több mint 5 éve
Le is vették a fogadási szelvényekről....Ezt még a Cowboyst ellen is csúnya cápázásnak mondanám 🤣Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
warr_b
több mint 5 éve
Ezt még a Cowboyst ellen is csúnya cápázásnak mondanám 🤣Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ráadásul Steele marad a fal jobboldalán, ami lassan életveszélyes.Talán nem kérdés(azért ne igyunk előre a medve bőrére), de kemény meccse lehet a srácnak a védelmünkkel szemben. Nem irigylem és csúnya vége is lehet, bár nem kívánom neki.Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
The #Cowboys are placing QB Andy Dalton on the COVID-19 list, as
@toddarcher
said. So another start for Ben DiNucci.
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
Charlie Firpo
pfefe8
Majd sokat futunk - hátra.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Talán nem kérdés(azért ne igyunk előre a medve bőrére), de kemény meccse lehet a srácnak a védelmünkkel szemben. Nem irigylem és csúnya vége is lehet, bár nem kívánom neki.Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
Charlie Firpo
Steelers fan
több mint 5 éve
Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
több mint 5 éve
Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Akkor lehet hozni Bortlest 😊
több mint 5 éve
Ian Rapoport@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
több mint 5 éve
Dalton most meg COVID reserve listre rakták, szóval alapból 10 nap plusz távollét.Most hozta le Rapaport és Field Yates is.
több mint 5 éve
Beauty is in the eye of the beholder.de Cooper ér egy első kört, Gallup meg nem (hiába van a zenitjén)Cooper egyértelműeen jobb játékos, nem sokkal idősebb és pont a szerződése miatt nem érné meg igazán egyik félnek sem a cseréje, az éves 20 misi bizony vaskos. Aki tradelne érte biztos nem engedné el 2022 után az ellenértékét figyelembe véve. Gallup értéke viszont most van a zenitjén, köszönhetően pl. a Giants elleni két elkapásának. Én nem "akarom" eltradelni igazából egyiket se, Cooperre nem látok reális esélyt, Gallup viszont a mostaninál nem lesz már értékesebb.Szerintem meg egyszerűen inkább a Lamb-Gallup kettősben látják a jövőt, mint a Lamb-Cooper duóban. Prescott kimondottan szerette MG-t keresni crunch timeban, főleg idén, pl biztos hogy ez is szempont. Plusz, szerintem bőven van akkora upsideja még mindig, hogy ha tényleg elboltolnák Coopert 22’ben, Gallup fel tudna lépni Lamb mellé number twonak. Sőt.én is emellett vagyok, hogy nem jó receivert próbál gyeek eltradelni.
Ezzel együtt, semmi sem zárja még ki, hogy mondjuk majd egy draft day dealben lesz benne egy első körösért.
Cowboykarcsi90
a probléma ott lehet, hogy senki nem ajánlott még első kört Cooperért, különben már elkelt volna. jó a szerződése, könnyű belőle kiszállni ("csapatbarát") szóval ez pluszban is egy erős trade célponttá teszi
rva
gyeek
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
de Cooper ér egy első kört, Gallup meg nem (hiába van a zenitjén)Cooper egyértelműeen jobb játékos, nem sokkal idősebb és pont a szerződése miatt nem érné meg igazán egyik félnek sem a cseréje, az éves 20 misi bizony vaskos. Aki tradelne érte biztos nem engedné el 2022 után az ellenértékét figyelembe véve. Gallup értéke viszont most van a zenitjén, köszönhetően pl. a Giants elleni két elkapásának. Én nem "akarom" eltradelni igazából egyiket se, Cooperre nem látok reális esélyt, Gallup viszont a mostaninál nem lesz már értékesebb.Szerintem meg egyszerűen inkább a Lamb-Gallup kettősben látják a jövőt, mint a Lamb-Cooper duóban. Prescott kimondottan szerette MG-t keresni crunch timeban, főleg idén, pl biztos hogy ez is szempont. Plusz, szerintem bőven van akkora upsideja még mindig, hogy ha tényleg elboltolnák Coopert 22’ben, Gallup fel tudna lépni Lamb mellé number twonak. Sőt.én is emellett vagyok, hogy nem jó receivert próbál gyeek eltradelni.
Ezzel együtt, semmi sem zárja még ki, hogy mondjuk majd egy draft day dealben lesz benne egy első körösért.
Cowboykarcsi90
a probléma ott lehet, hogy senki nem ajánlott még első kört Cooperért, különben már elkelt volna. jó a szerződése, könnyű belőle kiszállni ("csapatbarát") szóval ez pluszban is egy erős trade célponttá teszi
rva
gyeek
több mint 5 éve
Hétvégén visszatér Dalton?Andy Dalton is still in concussion protocol. The Cowboys remain hopeful that he’ll be able to practice this week and start Sunday against the Steelers
steelwolf
több mint 5 éve
Cooper egyértelműeen jobb játékos, nem sokkal idősebb és pont a szerződése miatt nem érné meg igazán egyik félnek sem a cseréje, az éves 20 misi bizony vaskos. Aki tradelne érte biztos nem engedné el 2022 után az ellenértékét figyelembe véve. Gallup értéke viszont most van a zenitjén, köszönhetően pl. a Giants elleni két elkapásának. Én nem "akarom" eltradelni igazából egyiket se, Cooperre nem látok reális esélyt, Gallup viszont a mostaninál nem lesz már értékesebb.Szerintem meg egyszerűen inkább a Lamb-Gallup kettősben látják a jövőt, mint a Lamb-Cooper duóban. Prescott kimondottan szerette MG-t keresni crunch timeban, főleg idén, pl biztos hogy ez is szempont. Plusz, szerintem bőven van akkora upsideja még mindig, hogy ha tényleg elboltolnák Coopert 22’ben, Gallup fel tudna lépni Lamb mellé number twonak. Sőt.én is emellett vagyok, hogy nem jó receivert próbál gyeek eltradelni.
Cowboykarcsi90
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Szerintem meg egyszerűen inkább a Lamb-Gallup kettősben látják a jövőt, mint a Lamb-Cooper duóban. Prescott kimondottan szerette MG-t keresni crunch timeban, főleg idén, pl biztos hogy ez is szempont. Plusz, szerintem bőven van akkora upsideja még mindig, hogy ha tényleg elboltolnák Coopert 22’ben, Gallup fel tudna lépni Lamb mellé number twonak. Sőt.én is emellett vagyok, hogy nem jó receivert próbál gyeek eltradelni.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Szerintem meg egyszerűen inkább a Lamb-Gallup kettősben látják a jövőt, mint a Lamb-Cooper duóban. Prescott kimondottan szerette MG-t keresni crunch timeban, főleg idén, pl biztos hogy ez is szempont. Plusz, szerintem bőven van akkora upsideja még mindig, hogy ha tényleg elboltolnák Coopert 22’ben, Gallup fel tudna lépni Lamb mellé number twonak. Sőt.Ezzel együtt, semmi sem zárja még ki, hogy mondjuk majd egy draft day dealben lesz benne egy első körösért.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Amit nagyon bírok Belichik GM képességében, hogy jó tempóban tud játékosokat elcserélni. Többször elmondtam hogy bírom Gallupot, de Cooper és Lamb mellett csak epizódszerep jut neki, plusz Ced Wilson nagyon kellemes meglepetés. biztos lenne csapat amelyik egy első kört is hajlandó lenne áldozni érte -- nyilván első kör vége felé lenne az. Ez ha úgy vesszük még inkább javítaná a Lamb picket (miatta pótolható Gallup) és elég jelentős lökést adna a frissítésre szoruló rosternek az extra 1-2 pick. Ehelyett teljesen elhatárolódnak a cseréjétől, megvárják míg lejár a szerződése és ha hosszabbítanak vele, félő hogy itt fog elhalványulni.
több mint 5 éve
ha erről a 2-7-ről ezzel a csapattal (+ Dalton) 8-8-at csinálunk, akkor nyilvánosan megeszem a kalapomat. (*nincs kalapom, de veszek egyet)nah, sikerült megnézni a meccset felvételről (élőben már nem kínzom magam).Ha akartunk volna valamit, akkor már hoztunk volna falembert, guardot vagy Steele helyett LT-t, és Earl Thomast. És nem tartalékolnánk a jövő évi szezonra. Vagy ami még rosszabb, ezt megtesszük, csak már késő lesz.
Egy pozitívuma volt azért számomra ennek a meccsnek, DLaw eléggé felspannolta magát, főleg az első félidőben kezdte megközelíteni régi önmagát. Az továbbra is látszik, hogy az új rendszert a srácok fele nem érti még mindig (különösen Jaylon nem, megint volt pár olyan topogása a playek közben, hogy csak a fejemet fogtam), ettől függetlenül a D tegnap nem volt annyira tragika, mint általában, bár ez lehet csak az Eagles-nek köszönhető. Egyébként szerintem ziher, hogy McC nem fogja kirúgni az országos spanját, inkább vele együtt rúgatja ki magát, de nem fogja meglépni. Őt meg úgyse fogják elküldeni ennyi sérülttel teli szezon után.
Az, hogy a 4. negyedben volt még esélyünk a W-re, nekem abszolút pozitívum volt, ennél többet én nem is vártam ettől a párosítástól. Szegény kis digónk meg olyannyira meg volt illetődve, hogy azt se tudta hol van, ez az 1 meccs alapján gyorsan vissza kell temetni oda, ahonnan előástuk. Sajnos.
Daltonnal se leszünk persze előrébb. Ha a héten nem cserélünk egy irányítóért, akkor számomra ez a minél jobb draftpick megcélozását jelenti (not just clear, Crystal) JJ részéről. Amivel persze semmi baj nincs, ez a szezon úgyis kuka. Egy top 5-6 pickkel ki tudunk húzni egy fasza safety-t vagy egy cornert vagy LT-t, esetleg egy rushert.
Már csak azért szurkolok, hogy nehogymá az Ígülsz törje meg az NFC East átkot 😀 😀
Antonius
És hogy pislákoljon a fény: ott a cél, 2-7-ről 8-8 Daltonnal. Akkor erős november-decemberünk lenne.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
nah, sikerült megnézni a meccset felvételről (élőben már nem kínzom magam).Ha akartunk volna valamit, akkor már hoztunk volna falembert, guardot vagy Steele helyett LT-t, és Earl Thomast. És nem tartalékolnánk a jövő évi szezonra. Vagy ami még rosszabb, ezt megtesszük, csak már késő lesz.
Egy pozitívuma volt azért számomra ennek a meccsnek, DLaw eléggé felspannolta magát, főleg az első félidőben kezdte megközelíteni régi önmagát. Az továbbra is látszik, hogy az új rendszert a srácok fele nem érti még mindig (különösen Jaylon nem, megint volt pár olyan topogása a playek közben, hogy csak a fejemet fogtam), ettől függetlenül a D tegnap nem volt annyira tragika, mint általában, bár ez lehet csak az Eagles-nek köszönhető. Egyébként szerintem ziher, hogy McC nem fogja kirúgni az országos spanját, inkább vele együtt rúgatja ki magát, de nem fogja meglépni. Őt meg úgyse fogják elküldeni ennyi sérülttel teli szezon után.
Az, hogy a 4. negyedben volt még esélyünk a W-re, nekem abszolút pozitívum volt, ennél többet én nem is vártam ettől a párosítástól. Szegény kis digónk meg olyannyira meg volt illetődve, hogy azt se tudta hol van, ez az 1 meccs alapján gyorsan vissza kell temetni oda, ahonnan előástuk. Sajnos.
Daltonnal se leszünk persze előrébb. Ha a héten nem cserélünk egy irányítóért, akkor számomra ez a minél jobb draftpick megcélozását jelenti (not just clear, Crystal) JJ részéről. Amivel persze semmi baj nincs, ez a szezon úgyis kuka. Egy top 5-6 pickkel ki tudunk húzni egy fasza safety-t vagy egy cornert vagy LT-t, esetleg egy rushert.
Már csak azért szurkolok, hogy nehogymá az Ígülsz törje meg az NFC East átkot 😀 😀
Antonius
És hogy pislákoljon a fény: ott a cél, 2-7-ről 8-8 Daltonnal. Akkor erős november-decemberünk lenne.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.