Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó meccs volt, komoly sérülés nélkül, ezen a ponton több nem kell nekem. Diggs azért remélem jövő héten rendben lesz. Jaylon szó szerint többet árt mint használ már. Le kell ültetni és el kell felejteni. Gilbert lesz Dak cseréje a jövőben. Tökös volt.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Teljesen vallahato meccs volt. De az L az L. A defense mutatott eletjeleket bar pass rusht csak nyomokban tartalmaz. Jaylon meg... pihenjen egy kicsit
több mint 5 éve
Jók voltatok, gratula hozzá! Gilbert és a csapat/edzők hozzáállása példaértékű és szimpatikus volt.
több mint 5 éve
Gilbert vallalhalto volt. Mik vannak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Egész elfogadható volt.De nem tudom hogy lett ez így összerakva.
Ezek szerint nem akartak edzőt buktatni? vagy még PO a cél?
pits-nek szólt ez a motivátság?

több mint 5 éve
jájj baszod, hát ebben a csoportban potyognak az irányítók rendesenGiants az iranyito killer. Javul az top pick olyan 1/2 fele is tendal lassan...
slowmotion
több mint 5 éve
jájj baszod, hát ebben a csoportban potyognak az irányítók rendesen
több mint 5 éve
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/cowboys/2020/11/05/cowboys-randy-gregory-nfl-mike-mccarthy-jerry-jones/6170276002/jó kis olvasmány Gregoryról
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hja tényleg, idén még van ez a szezon. hát ezt én elengedtem.veszek is mingyá egy Smith mezt én is (mondjuk ezt: www.ebay.com/itm/Emmitt-Smith-autographed-signed-auto-Dallas-Cowboys-Reebok-white-replica-jersey/164401875345)
éppen most ment a tévébe' a No Diggity, aminek a klipjében még Dr Dre is Emmitt Smith mezben tolta.
na mindgyá' felveszem munkához, úgyis Emmitt is egy workhorse RB volt.
slowmotion
éljen a sztahanovista brigád!
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
hja tényleg, idén még van ez a szezon. hát ezt én elengedtem.éppen most ment a tévébe' a No Diggity, aminek a klipjében még Dr Dre is Emmitt Smith mezben tolta.
na mindgyá' felveszem munkához, úgyis Emmitt is egy workhorse RB volt.
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...Nem mindegy kit fog osszetorni a Stellers passrush?
Klaci79
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...Ahogy Höri is felvette az összefoglalóban Kellen Moore is beállhatna 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Garrett Gilbert/Cooper Rush....mi a tosz van Dallasban? A vége ennek Bencsics lesz...
több mint 5 éve
Az Sudfeld lenne 😀Odaadnatok a jobbik iranyitotokat? 😊Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
Blevi
több mint 5 éve
Odaadnatok a jobbik iranyitotokat? 😊Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
több mint 5 éve
Le is vették a fogadási szelvényekről....Ezt még a Cowboyst ellen is csúnya cápázásnak mondanám 🤣Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande
warr_b
több mint 5 éve
Ezt még a Cowboyst ellen is csúnya cápázásnak mondanám 🤣Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ráadásul Steele marad a fal jobboldalán, ami lassan életveszélyes.Talán nem kérdés(azért ne igyunk előre a medve bőrére), de kemény meccse lehet a srácnak a védelmünkkel szemben. Nem irigylem és csúnya vége is lehet, bár nem kívánom neki.Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
The #Cowboys are placing QB Andy Dalton on the COVID-19 list, as
@toddarcher
said. So another start for Ben DiNucci.
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
Charlie Firpo
pfefe8
Majd sokat futunk - hátra.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Talán nem kérdés(azért ne igyunk előre a medve bőrére), de kemény meccse lehet a srácnak a védelmünkkel szemben. Nem irigylem és csúnya vége is lehet, bár nem kívánom neki.Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
Charlie Firpo
Steelers fan
több mint 5 éve
Ian RapoportKérdés volt a Steelers meccs? Így se, úgy se. Utána szünet, jöhet vissza Dalton.
@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
Klaci79
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Odaadjuk Hurts-öt Cooperért vagy Lambért 😀Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande
warr_b
több mint 5 éve
Akkor lehet hozni Bortlest 😊Kaepernick is szabad, esetleg Tebow? 😄
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Akkor lehet hozni Bortlest 😊
több mint 5 éve
Ian Rapoport@RapSheet
@toddarcher
Ez így érdekes lesz...
több mint 5 éve
Dalton most meg COVID reserve listre rakták, szóval alapból 10 nap plusz távollét.Most hozta le Rapaport és Field Yates is.