Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
viszont ha őt nem rendezik le, akkor meg lehet, hogy Rajtad torolják meg a következő alkalommalCsapat. Alap hogy bevéded a csapattársadat, mégha ordas faszságot csinált is.engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
(más szavakkal: ha például Bo-sticket két hete helyre teszi valamelyik falember, akkor pl a WTF-es társak vajon beleálltak volna a bunyóba, vagy hagyták volna?)
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Ezért ilyen szar az NFC EAST akkor, mert a szoros közösség miatt együtt röhögjenek rajtunk 😀Nekem ált. 4-ben Elek Laci bácsi (Isten nyugosztalja) megtanította, hogy mindig a szorosabb közösséget védjük meg, még ha a megvédendő személy egy pária is.engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
(más szavakkal: ha például Bo-sticket két hete helyre teszi valamelyik falember, akkor pl a WTF-es társak vajon beleálltak volna a bunyóba, vagy hagyták volna?)
slowmotion
gyeek
több mint 5 éve
Csapat. Alap hogy bevéded a csapattársadat, mégha ordas faszságot csinált is.engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nekem ált. 4-ben Elek Laci bácsi (Isten nyugosztalja) megtanította, hogy mindig a szorosabb közösséget védjük meg, még ha a megvédendő személy egy pária is.engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
ennyire szerintem nem kifinomult a gondolkodása az átlagnak, szerintem simán beleálltak volna a bunyóba.engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 5 éve
engem amúgy érdekelne, hogy ha tudom, hogy faszságot csinált a csapattársam, akkor vajon bevédeném-e, vagy hagynám, hadd vegyenek rajta revansot, hogy legközelebb majd okosabb legyen?USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
gyeek
több mint 5 éve
USC öltözőből már ismerhette. Mondjuk ő itt védve volt, de kit nem verne ki a hideg veríték ha egy ilyen hűtő méretű feka sasszézna mellette? Nem táncra készült felkérni, ezt pedig Dzsudzsu korát meghazudtoló felismerő készséggel nagyon gyorsan észrevette. 😀hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Csak egy random okostojás a millióból aki többet hisz magáról mint amit tud ill. képes. Sokat mond számomra a jelleméről, hogy inkább visszabújt az üregébe ahelyett hogy kiállt volna és azt mondja: ja, ez kapitális baromság volt, legközelebb jobban megfontolom mit beszélek.Személyes inkvizícióm keretében ma hajnalban sikerült eretnekségét gyakorló Hipszter Frankó McMondót tetten érnem. Most épp Fasselt kiáltotta ki a legnagyobb igazolásnak. Mire megkérdeztem, hogy Daltonból mikor lesz MVP, a forró vastól tartva törölte aktuális blaszfémiáját.ki ez, azt nem vágom
gyeek
rva
Nem tesz jót nekem a szósöl média... 😐
több mint 5 éve
Megmondta neki, hogy Schuster maradjon a kaptafánálhát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
slowmotion
több mint 5 éve
hát Woodsnak van egy laza 80-100 font fórja, az tesók között is túl sok. TO-t csak George Teague tessékelte ki a csillagról, JuJut szerintem a lelátó előtti palánkról kaparták volna össze.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek
beltazor
több mint 5 éve
Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.Megneztem most az esetet. Mikor oda ment Woods nagyon gyorsan elkanyarodot JuJu 😊
gyeek

több mint 5 éve
Személyes inkvizícióm keretében ma hajnalban sikerült eretnekségét gyakorló Hipszter Frankó McMondót tetten érnem. Most épp Fasselt kiáltotta ki a legnagyobb igazolásnak. Mire megkérdeztem, hogy Daltonból mikor lesz MVP, a forró vastól tartva törölte aktuális blaszfémiáját.ki ez, azt nem vágom
gyeek
több mint 5 éve
Személyes inkvizícióm keretében ma hajnalban sikerült eretnekségét gyakorló Hipszter Frankó McMondót tetten érnem. Most épp Fasselt kiáltotta ki a legnagyobb igazolásnak. Mire megkérdeztem, hogy Daltonból mikor lesz MVP, a forró vastól tartva törölte aktuális blaszfémiáját.
több mint 5 éve
Igen, ez történt... Nekem 30 yardot is megért volna, Cowboys játékosok se törlik a seggüket sárga szarpapírba kamerák előtt, a csillaggal se kellene pöcsködni pláne a körülményeket figyelembe véve. Örülök hogy Gregory és Woods képben volt.kicsit eltávolodtam annyira a ligától, hogy a szabálykönyvet elfogadható módon ismerjem, de a pálya közepére sprintelés a labdával nem biztos, hogy belefér az ünneplés megengedett keretei közé, legalábbis egy-két éve még nem fért volna bele.Ennek te vagy a tudója, de emelett most is volt néhány mafla döntés.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.amúgy ezért nem offsetting járt volna?
gyeek
slowmotion
gyeek
Gregory-nak komolyan azért adtak zászlót, mert kiütötte JJSS kezéből a labdát?
slowmotion
több mint 5 éve
Meg kis lökdösődés de semmi komoly. Azért a parádés visszahordás is jó volt ami a bünti utáni rövidpályás rúgásból jött. 😊kicsit eltávolodtam annyira a ligától, hogy a szabálykönyvet elfogadható módon ismerjem, de a pálya közepére sprintelés a labdával nem biztos, hogy belefér az ünneplés megengedett keretei közé, legalábbis egy-két éve még nem fért volna bele.Ennek te vagy a tudója, de emelett most is volt néhány mafla döntés.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.amúgy ezért nem offsetting járt volna?
gyeek
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 5 éve
kicsit eltávolodtam annyira a ligától, hogy a szabálykönyvet elfogadható módon ismerjem, de a pálya közepére sprintelés a labdával nem biztos, hogy belefér az ünneplés megengedett keretei közé, legalábbis egy-két éve még nem fért volna bele.Ennek te vagy a tudója, de emelett most is volt néhány mafla döntés.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.amúgy ezért nem offsetting járt volna?
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 5 éve
Én már Fletcher Cox-al is megelégednék. Ő 12.-ként ment el.nyilván jogos, de generációsnak kikiáltott DT talentek szerintem nem sűrűn csúsznak ennyit (és ritkábban is jönnek)elvileg nem, ugyanakkor maga Donald is csak tizenvalahányadikként lett draftolva.Azért vigyázzunk ki ne csússzunk a top5 pickből. Ez a szezon már úgyis elment és jól jönne vagy egy jó LT vagy egy jó domináns DT. Gallimore tegnap jónak tűnt már csak mellé kellene egy jó DT aki tud permanens nyomást generálni.nem tudsz egy Aaron Donald-ot húzni szerintem top5-ön kívül (sőt, talán top3-on kívül sem) szóval inkább akkor egy igazi b@szó LT aki jó lesz swing tackle-nek amíg Tyron húzza, utána meg átveszi a stafétát
100yard
illetve második-harmadik körben kellene egy jó linebacker is Jaylon helyére, meg egy safety Woods helyére.
abban egyetértünk, hogy Gilbert személyében megvan a csere QB jövőre, ez így teljesen komplett volt, Kyle Orton óta az első csere QB aki nem tűnt elveszettnek az offense fal mögött, beleértve Dalton-t is (meg hát az olyan notable egyénekről ne is beszéljünk, mint Matt Cassell és Brandon Weeden...)
azt észrevettétek, hogy mintha visszatértünk volna kicsit a Garrett-féle focihoz? sok futás, kontrolláljuk az órát, 3&rövid*, láncot mozgató rövid passzok néha megfűszerezve egy hosszúval, hogy a védők ne jöjjenek fel nagyon?
(* 10 yardot nem 1 vagy 2 játékból akarunk megtenni, hanem háromból, ahol az első kettő általában futás, és a harmadik egy passz a nyalóka mögé)
rva
(emlékszem, ott izgult mindenki egy emberként, hogy Donald lecsússzon hozzánk, aztán amikor elvitte a Rams, akkor rá akartunk menni Shazierre... aztán maradt Zack Martin, mondjuk vele sem jártunk talán rosszul.)
slowmotion
rva
De nekem egy LT is jó, és a második kör elején is jó egy DT.
több mint 5 éve
nyilván jogos, de generációsnak kikiáltott DT talentek szerintem nem sűrűn csúsznak ennyit (és ritkábban is jönnek)elvileg nem, ugyanakkor maga Donald is csak tizenvalahányadikként lett draftolva.Azért vigyázzunk ki ne csússzunk a top5 pickből. Ez a szezon már úgyis elment és jól jönne vagy egy jó LT vagy egy jó domináns DT. Gallimore tegnap jónak tűnt már csak mellé kellene egy jó DT aki tud permanens nyomást generálni.nem tudsz egy Aaron Donald-ot húzni szerintem top5-ön kívül (sőt, talán top3-on kívül sem) szóval inkább akkor egy igazi b@szó LT aki jó lesz swing tackle-nek amíg Tyron húzza, utána meg átveszi a stafétát
100yard
illetve második-harmadik körben kellene egy jó linebacker is Jaylon helyére, meg egy safety Woods helyére.
abban egyetértünk, hogy Gilbert személyében megvan a csere QB jövőre, ez így teljesen komplett volt, Kyle Orton óta az első csere QB aki nem tűnt elveszettnek az offense fal mögött, beleértve Dalton-t is (meg hát az olyan notable egyénekről ne is beszéljünk, mint Matt Cassell és Brandon Weeden...)
azt észrevettétek, hogy mintha visszatértünk volna kicsit a Garrett-féle focihoz? sok futás, kontrolláljuk az órát, 3&rövid*, láncot mozgató rövid passzok néha megfűszerezve egy hosszúval, hogy a védők ne jöjjenek fel nagyon?
(* 10 yardot nem 1 vagy 2 játékból akarunk megtenni, hanem háromból, ahol az első kettő általában futás, és a harmadik egy passz a nyalóka mögé)
rva
(emlékszem, ott izgult mindenki egy emberként, hogy Donald lecsússzon hozzánk, aztán amikor elvitte a Rams, akkor rá akartunk menni Shazierre... aztán maradt Zack Martin, mondjuk vele sem jártunk talán rosszul.)
slowmotion
több mint 5 éve
Ennek te vagy a tudója, de emelett most is volt néhány mafla döntés.Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.amúgy ezért nem offsetting járt volna?
gyeek
slowmotion
több mint 5 éve
elvileg nem, ugyanakkor maga Donald is csak tizenvalahányadikként lett draftolva.Azért vigyázzunk ki ne csússzunk a top5 pickből. Ez a szezon már úgyis elment és jól jönne vagy egy jó LT vagy egy jó domináns DT. Gallimore tegnap jónak tűnt már csak mellé kellene egy jó DT aki tud permanens nyomást generálni.nem tudsz egy Aaron Donald-ot húzni szerintem top5-ön kívül (sőt, talán top3-on kívül sem) szóval inkább akkor egy igazi b@szó LT aki jó lesz swing tackle-nek amíg Tyron húzza, utána meg átveszi a stafétát
100yard
rva
több mint 5 éve
Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.amúgy ezért nem offsetting járt volna?
gyeek
több mint 5 éve
Suszter Dzsudzsu akart tolni egy T.O.-t a csillagon... Pacsi Randy Gregorynak és Antwaun Woodsnak.
több mint 5 éve
Azért vigyázzunk ki ne csússzunk a top5 pickből. Ez a szezon már úgyis elment és jól jönne vagy egy jó LT vagy egy jó domináns DT. Gallimore tegnap jónak tűnt már csak mellé kellene egy jó DT aki tud permanens nyomást generálni.nem tudsz egy Aaron Donald-ot húzni szerintem top5-ön kívül (sőt, talán top3-on kívül sem) szóval inkább akkor egy igazi b@szó LT aki jó lesz swing tackle-nek amíg Tyron húzza, utána meg átveszi a stafétát
100yard
több mint 5 éve
Azért vigyázzunk ki ne csússzunk a top5 pickből. Ez a szezon már úgyis elment és jól jönne vagy egy jó LT vagy egy jó domináns DT. Gallimore tegnap jónak tűnt már csak mellé kellene egy jó DT aki tud permanens nyomást generálni.
több mint 5 éve
le a kalappal, ez az az L ami után nincs szekunder szégyenérzetemnéha komolyan felvihogtam (a visszahordás!) és végig izgultam, mert meccsben voltunk köszönhetően a védelemnek (ki gondolta volna, hogy ilyet le fogok írni még idén)
nem volt a csapat hibátlan, voltak hülye büntetések (LVE 15 yardosa fájt igazán, de Jaylon roughing the passer-je is felesleges volt) amik rosszkor jöttek, meg a könnyem kicsordul, amikor TJ Wattot látom a képernyőn és arra gondolok, hogy Taco-t húztuk helyette....