Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Azt hiszem kijelentheto, hogy mar csak 5 meccsen kell szenvedni es vege. En is felultem az idei hype vonatra de nagyon komolyan el kell gondolkodni a jovot illetoen. Nagyon fontos offseason lesz nagyon fontos dontesekkel. Azt mondjak az okosok a foci a ket falnal dol el. Nalunk most mind a kettonel oriasi problemak vannak,. A vedelem totalis csod se pass rush se futas elleni vedekezes, a db-k szabalyosan nem tudnak szerelni, de Offense oldalon is el kell gondolkodni. MM sem ugy tunik hogy kituno valasztas lenne. Van baj, es ez azert vegtelen szomoru mert ebben a keretben tobb van.

Bar mar azt is erzem neha hogy csak en/mi latunk tobbet bele.
Blevi
Egész egyszerűen el kell engedni ezt a szezont, a jővővel kapcsolatban meg szerintem kár bármiféle jóslatba bocsátkozni.

Igazából egy nagyon fontos kérdése lesz az offseasonnek, ami meg fog határozni minden mást. Illetve szerintem ez nem volna szabad hogy kérdés legyen. Szerződtetni Prescottot. Mindegy milyen áron, meg kell fizetni, pont. Ha ez sikerül és Ő is setback nélkül tud játszani 21’ben, igazából bármi megtörténhet.

Nem játszik idén: A franchise QB, a két kezdő tackle. Meccsekket hagyott ki a future HoF guardod, ha jol láttam most tackleként is megsérült megint. A védelemből kidőlt még a szezon előtt McCoy, 4 meccset hagyott ki LVE. Plusz ehhez tegyük még hozzá, hogy milyen offseasonje(semmilyen) volt a csapatnak.

A tegnap estihez hasonló “teljesítményekre” persze nincs mentség és sajnos nem is egy meg nem is kettő ilyen volt már idén, ugyanakkor szerintem az is belátható, hogy egyszerűen lehetetlen valós képet kapni az edzői stáb munkájáról. Legalábbis Nolan kivételével én senki fölött nem tudnék nyugodt szívvel pálcát törni.

Rezignált közönnyel kell fogadni a Dallasból érkező híreket, aztán legfeljebb kellemesen csalódtok. A következő szezontól meg én tényleg elhatároztam hogy nem várok semmit. Se jót se rosszat. Megvárom szeptember végét mondjuk, addigra már lehet mondani majd valamit.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Szerencsétlen Marcus Paul rosszulléte (és szomorú halála) miatt kimaradt egy edzés, plusz az első driveban a két tacklet elbukni elég volt vereséghez. Ezzel együtt szégyenteljes produkció volt összességében.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
Azt hiszem kijelentheto, hogy mar csak 5 meccsen kell szenvedni es vege. En is felultem az idei hype vonatra de nagyon komolyan el kell gondolkodni a jovot illetoen. Nagyon fontos offseason lesz nagyon fontos dontesekkel. Azt mondjak az okosok a foci a ket falnal dol el. Nalunk most mind a kettonel oriasi problemak vannak,. A vedelem totalis csod se pass rush se futas elleni vedekezes, a db-k szabalyosan nem tudnak szerelni, de Offense oldalon is el kell gondolkodni. MM sem ugy tunik hogy kituno valasztas lenne. Van baj, es ez azert vegtelen szomoru mert ebben a keretben tobb van.

Bar mar azt is erzem neha hogy csak en/mi latunk tobbet bele.
több mint 5 éve
Tavaly óta megbízható társam, ha valakinek rajtam kívül nincs tv-je:

live-nfl.stream/watch/nfl-network-live-free.html

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan
most akkor meg kellene néznem, hogy van-e nálunk Arénanégy?
több mint 5 éve
Szerintetek lehet rá mondani hogy a valaha volt legjobb Cowbos safety? Szerintem igen.
Cowboykarcsi90
az utolsó harminc évben mindeképpen. az első harmincra ott volt Captain Crash.
slowmotion
Na de Harris volt olyan jó cover safety mint Woodson?
Cowboykarcsi90
nem (nem is azt a pozit játszotta), más típusú játékos volt. viszont korszakos játékos volt a posztján, teljesen megújította az elképzeléseket a FS játékról.
több mint 5 éve
Szerintetek lehet rá mondani hogy a valaha volt legjobb Cowbos safety? Szerintem igen.
Cowboykarcsi90
slowmotion
Na de Harris volt olyan jó cover safety mint Woodson?

több mint 5 éve
The Cowboys have announced that Markus Paul, surrounded by his family, passed away at the hospital this evening at the age of 54. The cause of death is pending.
r.baggio
hát ez totál szívás. nyugodjék.
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 454 — Bla, bla, bla
Szerencsére Markus Paul él!
gyeek
sanos már nem

The Cowboys have announced that Markus Paul, surrounded by his family, passed away at the hospital this evening at the age of 54. The cause of death is pending.
r.baggio
Nyugodjon békében! 🙁
gyeek
RIP

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
gyeek
sanos már nem

r.baggio
Nyugodjon békében! 🙁

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 608 — no es importante
gyeek
sajnos már nem

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

több mint 5 éve
ej, nehéz lesz Woody-nak bekerülnie Cantonból.
még a safety-k között is hátra fog csúszni, pedig azért nem volt szar, sőt. nyilván az NFL oldalon mindenkihez minden szart felsorolnak, hozzá meg csak annyit, hogy 23 INT, 2 SB win, amikor pl a first team All-Pro titulust nem osztanak a semmiért, neki meg négy is sikeredett belőle.
több mint 5 éve
Adam Thielen vagy koronás, vagy nem. A teszt kicsit fura. Mindenesetre Cowboys játékos nincs veszélyeztetve, mivel nem kontaktoltak Thielennel. 😛
gyeek
dehogynem kontaktoltak. a második negyed környékén a gólvonalnál kapott egy durva nagyot a safetytől, aztán Jaylon meg még páran a nyakába szakadtak. az egy.

na jó, több tényleg nem volt...
több mint 5 éve
Adam Thielen vagy koronás, vagy nem. A teszt kicsit fura. Mindenesetre Cowboys játékos nincs veszélyeztetve, mivel nem kontaktoltak Thielennel. 😛

több mint 5 éve

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071

gyeek
The Cowboys staff member was transported to the hospital.
Charlie Firpo
Nagyon szomorú hír, Markus Paul, az erőnléti edző elhunyt. 54 éves volt, nyugodjon békében.
Borbinho
nem halt meg.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

gyeek
Charlie Firpo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

gyeek
Charlie Firpo
Nagyon szomorú hír, Markus Paul, az erőnléti edző elhunyt. 54 éves volt, nyugodjon békében.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

gyeek

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 261 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Seatlle anno 7-9es mérleggel jutott rájátszásba? Na mi lehet megcsináljuk 6-10el! 😎👍🏼

Mondjuk ők akkor ha jol emlékszem kiütötték az első körben a regnáló bajnok Saints-t. 😀

Látjátok, még szerencséje van a Kansasnek, hogy nem az NFCben vannak...
Cowboykarcsi90
nekem azért nincsenek olyan illúzióim, hogy ha 6-10 mérleggel a Dallas bejutna a rájátszásba, akkor a Cardinals / Seahawks / Rams egyike várna rá, és milyen kimenete lenne azoknak a mérkőzéseknek....
rva
Azért egyetlen meccsen bármi lehet. Elég ha mondjuk megsérül a második negyedben az irányító.
warr_b
Nem amortizálja ám az ellenfél irányítóit minden védelem úgy, mint a mieink! 😉
nagir
Hát a mieinket szokták... :-/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1331266009387442176?s=20

Valami történt reggel a facilityben, ami miatt törölték a mára tervezett Traininget és Mike sajtótájékoztatóját is :/