Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Kiváncsi leszek, hány covidosunk lesz, miután Dez pozitívként gondolom végigölelgette a csapatot bemelegítéskor 😊
több mint 5 éve
Semmi érzékenység, a csoport győzelméknél ragadtam le. Nem a Világbajnokságnál. 😊
több mint 5 éve
Igen, oda is irtam hogy az utolsó bajnoki címüknél. Akkor mire is a nagy érzékenység most?Ott 2011-ben azért becsúszott még mellé egy -két Thropy a tarsolyba. Valahogy elviseljük. 😉 mégiscsak jobb, mintha Negyed századot kellene várni valamire. 😊 😊szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
(a Giants-nek már több egyhuzamban megnyert meccse van, mint nekünk összesen idén... - úgy tűnik életben marad a "Garrett minden második évben megnyeri az EAST-et" analógia)
rva
Cowboykarcsi90
ozibozi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Ott 2011-ben azért becsúszott még mellé egy -két Thropy a tarsolyba. Valahogy elviseljük. 😉 mégiscsak jobb, mintha Negyed századot kellene várni valamire. 😊 😊szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
(a Giants-nek már több egyhuzamban megnyert meccse van, mint nekünk összesen idén... - úgy tűnik életben marad a "Garrett minden második évben megnyeri az EAST-et" analógia)
rva
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Ennyi erővel nekünk még jobban kijárna, nekünk 30 éve volt utoljára Super Bowl 😛Na végülis kijár nekik akkor ez az egy. Aztán megint ráérnek a következő cca. 10 évben 😁Igen.szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
rva
Cowboykarcsi90
warr_b
Cowboykarcsi90

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Na végülis kijár nekik akkor ez az egy. Aztán megint ráérnek a következő cca. 10 évben 😁Igen.szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
rva
Cowboykarcsi90
warr_b
több mint 5 éve
Igen.szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
rva
Cowboykarcsi90

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
szerencsére a Giants és aAmúgy mikor nyerte utoljár a Giants csoportot? Létzik hogy az utolsó bajnoki címüknél, 2011ben?WTFWFT mindent megtesz, hogy jó helyen draftolhassunk
rva
több mint 5 éve
szerencsére a Giants és a (a Giants-nek már több egyhuzamban megnyert meccse van, mint nekünk összesen idén... - úgy tűnik életben marad a "Garrett minden második évben megnyeri az EAST-et" analógia)
több mint 5 éve
na, szezon végére szerintem a TCU csapatát nevezzük majd, úgyis ott vannak egy köpésre.
több mint 5 éve
Kis off: csopi iranyito helyzete eleg "mokas" lettSzezon előtt senki se gondolta, hogy az WAS meg a NVG fogja a csoportot vezetni 11 forduló után. Igaz tőlük azért 5-6 győzelem várható volt a szezonban. Ami kritikán aluli a sasok meg a mi teljesítményünk, és ez az ami magyarázza miért áll így a csoport ahogy áll. 😕
Giants es nalunk a kezdo QB off, WFTnel sem papiron a kezdo jatszik. Eaglesnel meg tarja magat Wentz, de nem ez lesz az MVP szezonja.
beltazor
több mint 5 éve
Kis off: csopi iranyito helyzete eleg "mokas" lett Giants es nalunk a kezdo QB off, WFTnel sem papiron a kezdo jatszik. Eaglesnel meg tarja magat Wentz, de nem ez lesz az MVP szezonja.

több mint 5 éve
akitől én fázok az Gregory Rousseau, nem vagyok biztos hogy ő bevállna, így ha Sewell bukta akkor letradenem vagyok szakértő, csak olvasom, amit mások írnakHa pusztan az idei draftot nezzuk nem feltetlen jobb egy 1/4 LT mint egy 1/1x. Nagyobb az esely persze, de a Giants fanok azert nem biztos h alatamasztjak ezt.Én is látnék benne fantáziát, de NAGYON kéne nekünk egy prémium LT. Ha Collins visszatér, Dak egy jó fal mögött ezekkel az elkapókkal (még esetleg Gallup nélkül is) iszonyatosan meg tudná tolni az off-t. (és remélem az idei labdaeladásokkal a következő 5 év kvótáját letudtuk egyben)Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
a Jets simán kihúzza Lawrence-t, kérdés a Jags akar-e Minshew mellé (vagy bárki is most a franshise QB náluk) irányítót húzni.
bárhogy is lesz, a Bengals-nak van irányítója, simán kihúzhatják Sewell-t, szóval elkezdek Rashawn Slater-ről olvasni....
rva
Blevi
Antonius
Blevi
eddig az volt, hogy Sewell után akkora az űr, hogy vétek lenne kihagyni
erre Daniel Jeremiah szerint a top5 OL-ben csak második... és hogy megvédjem DJ-t, ő tavaly Mekhi Becton-t mondja a legjobbnak, aki egy Jets-ben tud kiemelkedőt nyújtani (30-ik a 78 tackle közül a ligában a PFF szerint)
rva

több mint 5 éve
nem vagyok szakértő, csak olvasom, amit mások írnakHa pusztan az idei draftot nezzuk nem feltetlen jobb egy 1/4 LT mint egy 1/1x. Nagyobb az esely persze, de a Giants fanok azert nem biztos h alatamasztjak ezt.Én is látnék benne fantáziát, de NAGYON kéne nekünk egy prémium LT. Ha Collins visszatér, Dak egy jó fal mögött ezekkel az elkapókkal (még esetleg Gallup nélkül is) iszonyatosan meg tudná tolni az off-t. (és remélem az idei labdaeladásokkal a következő 5 év kvótáját letudtuk egyben)Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
a Jets simán kihúzza Lawrence-t, kérdés a Jags akar-e Minshew mellé (vagy bárki is most a franshise QB náluk) irányítót húzni.
bárhogy is lesz, a Bengals-nak van irányítója, simán kihúzhatják Sewell-t, szóval elkezdek Rashawn Slater-ről olvasni....
rva
Blevi
Antonius
Blevi
eddig az volt, hogy Sewell után akkora az űr, hogy vétek lenne kihagyni
erre Daniel Jeremiah szerint a top5 OL-ben csak második... és hogy megvédjem DJ-t, ő tavaly Mekhi Becton-t mondja a legjobbnak, aki egy Jets-ben tud kiemelkedőt nyújtani (30-ik a 78 tackle közül a ligában a PFF szerint)
több mint 5 éve
Ha pusztan az idei draftot nezzuk nem feltetlen jobb egy 1/4 LT mint egy 1/1x. Nagyobb az esely persze, de a Giants fanok azert nem biztos h alatamasztjak ezt.Én is látnék benne fantáziát, de NAGYON kéne nekünk egy prémium LT. Ha Collins visszatér, Dak egy jó fal mögött ezekkel az elkapókkal (még esetleg Gallup nélkül is) iszonyatosan meg tudná tolni az off-t. (és remélem az idei labdaeladásokkal a következő 5 év kvótáját letudtuk egyben)Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Blevi
Antonius
több mint 5 éve
nekem is tetszene. 4. helyen nem láttok már olyat akiről nem szabad lemaradni.Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Blevi

több mint 5 éve
nem mondom, hogy mindent beleadnak majd abba a meccsbe ők sem, ettől függetlenül (szerintem) egy NFL csapat, ha esélye van rá, nem fog leadni egy elérhető győzelmet. Ez mondjuk ránk is érvényes.gondolod, hogy ők a kezüket törik azért, hogy drafthelyet veszítsenek face to face?Várj még azért vele kicsit, ha valahogy sikerülne kikapnunk a Bengalstól 2 hét múlva, akkor bevetődnénk a 3. helyre 😀Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Antonius
szerintem ők is jobban járnak, ha elkezdenek falat húzni JB elé (már ha és amikor visszatér), mert ő nagy beruházás lesz, ahhoz meg még több biztosítás kell.
lásd még mi meg Tony, minél több pénzt invesztáltunk belé, annál erősebbre építettük a falat előtte, csak jött egy kurva előszezonmeccs, és...
slowmotion
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Én is látnék benne fantáziát, de NAGYON kéne nekünk egy prémium LT. Ha Collins visszatér, Dak egy jó fal mögött ezekkel az elkapókkal (még esetleg Gallup nélkül is) iszonyatosan meg tudná tolni az off-t. (és remélem az idei labdaeladásokkal a következő 5 év kvótáját letudtuk egyben)Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Blevi
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
gondolod, hogy ők a kezüket törik azért, hogy drafthelyet veszítsenek face to face?Várj még azért vele kicsit, ha valahogy sikerülne kikapnunk a Bengalstól 2 hét múlva, akkor bevetődnénk a 3. helyre 😀Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Antonius
szerintem ők is jobban járnak, ha elkezdenek falat húzni JB elé (már ha és amikor visszatér), mert ő nagy beruházás lesz, ahhoz meg még több biztosítás kell.
lásd még mi meg Tony, minél több pénzt invesztáltunk belé, annál erősebbre építettük a falat előtte, csak jött egy kurva előszezonmeccs, és...
több mint 5 éve
Várj még azért vele kicsit, ha valahogy sikerülne kikapnunk a Bengalstól 2 hét múlva, akkor bevetődnénk a 3. helyre 😀Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Ránéztem a statisztikákra kicsit. Azért a védelemmel kezdeni kell majd valami a következő off seasonban, mert mind engedett yardokban, mind engedett pontokban liga utolsók vagyunk. Az offense esetében még még lehet valamennyi mentséget találni a sok sérült miatt, de a védelmet azért még a sérülések se tizedelték meg ennyire látványosan, sajnos mind a játékos állomány, mind az edzői kar a ...... alatt van. 😕ennyire nem egyszerű a matek.
100yard
év elején simán het hétig nem volt a két legkevésbé fogalmatlan LB, az egyik DT szinte be sem öltözött, a másik mondjuk nem vált be... secondaryban mindig volt minimum egy, de inkább több hiányzó.
szerintem talán nekünk van a legtöbb defensive short fieldünk, onnan meg nem nehéz sok pontot kapni. valahogy amíg ment előre a támadósor, addig szar volt a hiányos védelem, most hiába kezd talán összeállni, a támadósor nem ad olyan field pozit meg előnyt, meg pihenőtidőt, hogy kivédekezzük.
hát idén semmi se jön össze, vagy ha mégis, akkor csak csillagozott-apróbetűs résszel együtt.
több mint 5 éve
Nekem a TOP 5 pick inkabb a csere erteke miatt lenne izgalmas. Lawrence es Fields valoszinu 1/1 es 1/2, Sewell kell a Tigriseknek. Ha valamelyik csapat nagyon beleszeret egy QB-ba marpedig ez elofordul akkor mehet a biznisz. Inkabb hatrafele probalnek mozogni.Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
rva
több mint 5 éve
Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.még mindig előttünk a Bengals, és ugye se a Jets (0-11) se a Jaguars (1-10) nem hiszem, hogy mögénk kerülne
beltazor
több mint 5 éve
Ez egy jo fordulo volt. Javitottuk a Vikings elleni kisiklast es nyertek a gyengebb csapatok.