Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
#Cowboys CB Saivion Smith, who impressed in coverage yesterday, broke his hand midway through the game... and came back and played, source said. He may not even miss time.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 14, 2020
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
thelandryhat.com/2020/12/12/dallas-cowboys-3-tough-realizations-mike-nolans-fate/Na, most 1/5, ezt már tartsuk meg!!Nolant meg ne. 😊
Charlie Firpo
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
bele-bele néztem a mérkőzésbe, bár pont a gyereket kellett fürdetni meg altatniHát az csak egyéb más meccsnézésnél sokkal fontosabb programok mentén volt vállalható.
helyenként egészen vállalhatóan játszott a csapat
rva
Az hogy bárki aki bejut a vörös zónánkban annak egyenes útja van a TD-ig az szerintem sehol se vállalható.
Megtett yardokban és labdabirtoklásban is jobbak voltak. Valahol öt yard körül tudtuk a yard/attempt-et hozni.
Szóval egyszerűen csak szerencsénk volt.
A védelem még mindig liga utolsó, és erre az sem magyarázat, hogy új edző, meg nem volt off season. A Rams ugyanebben a cipőben jár és liga eleje a védelmük.
több mint 5 éve
bele-bele néztem a mérkőzésbe, bár pont a gyereket kellett fürdetni meg altatnihelyenként egészen vállalhatóan játszott a csapat
több mint 5 éve
Na, most 1/5, ezt már tartsuk meg!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Óda az egy per négyért!Hol volt hol nem volt
Charlie Firpo
Hol volt, hol nem volt
Volt egyszer egy...
Vagy tán sosem volt
több mint 5 éve
Óda az egy per négyért!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
From @NFLGameDay: #Cowboys coach Mike McCarthy is considered safe, but changes could come on the defensive side of the ball. pic.twitter.com/UV37vD8NHs
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 13, 2020
több mint 5 éve
Nem fogtok tudni! Ti nem vagytok az a gusztustalanul tankoló csapat, mert nem az a kultúra őshonos Dallasban SEM!lehet az 1/3 is, ha szerencsénk van, és ha kikapunk a Cincy-tőlteljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
rva
slowmotion
nagir
Nem is szántszándékkal fogunk kikapni (ha egyáltalán),hanem mert szarok vagyunk 😂Nem fogtok tudni! Ti nem vagytok az a gusztustalanul tankoló csapat, mert nem az a kultúra őshonos Dallasban SEM!lehet az 1/3 is, ha szerencsénk van, és ha kikapunk a Cincy-tőlteljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
rva
slowmotion
nagir
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
igy az eagles szerzi meg az 1/3-at...Nem fogtok tudni! Ti nem vagytok az a gusztustalanul tankoló csapat, mert nem az a kultúra őshonos Dallasban SEM!lehet az 1/3 is, ha szerencsénk van, és ha kikapunk a Cincy-tőlteljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
rva
slowmotion
nagir
több mint 5 éve
Nem fogtok tudni! Ti nem vagytok az a gusztustalanul tankoló csapat, mert nem az a kultúra őshonos Dallasban SEM!lehet az 1/3 is, ha szerencsénk van, és ha kikapunk a Cincy-tőlteljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
rva
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
lehet az 1/3 is, ha szerencsénk van, és ha kikapunk a Cincy-tőlteljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
rva
több mint 5 éve
teljes gőzzel megyünk rá az 1/4-reja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
ja, volt meccs?Ja, hogy még megy a szezon? 😀
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Moore helyében én azért még maradnék egy-két évet, hogy tanuljak főedzősködniVagy Garrett modjara megvarni mig kibasszak a Hc-t felole 😀
biztos segített a saját főedzői stílusának kifaragásában Garrett vezetési stílusa, és abban is biztos vagyok, hogy tud mit tanulni McCarthy-tól
nyilván jól keres most is, és ilyen fiatalon 1-2 év ide vagy oda nem oszt nem szoroz.
meg az sem mindegy, hogy kik keresnek új HC-t, gondolom a Jets-hez nem rohanna fejvesztve
rva
több mint 5 éve
ja, volt meccs?
több mint 5 éve
Moore helyében én azért még maradnék egy-két évet, hogy tanuljak főedzősködnibiztos segített a saját főedzői stílusának kifaragásában Garrett vezetési stílusa, és abban is biztos vagyok, hogy tud mit tanulni McCarthy-tól
nyilván jól keres most is, és ilyen fiatalon 1-2 év ide vagy oda nem oszt nem szoroz.
meg az sem mindegy, hogy kik keresnek új HC-t, gondolom a Jets-hez nem rohanna fejvesztve
több mint 5 éve
A legszebb az lesz ha Kellen Moore-t teszik meg bűnbaknak, és elmegy valamelyik csoport riválishoz, nekünk meg itt marad McCarthy és a brancsa.Van rá sansz...
100yard
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
kövi meccs lesz a fontos, azt nagyon elkéne bukni.Vicces lesz, mert szerintem a Bengals sem akar nyerni már
Giants biztos verni fog, eagles, sf49 még a parás
beltazor
több mint 5 éve
kövi meccs lesz a fontos, azt nagyon elkéne bukni. Giants biztos verni fog, eagles, sf49 még a parás

több mint 5 éve
A legszebb az lesz ha Kellen Moore-t teszik meg bűnbaknak, és elmegy valamelyik csoport riválishoz, nekünk meg itt marad McCarthy és a brancsa.
több mint 5 éve
gedam
6 355
az elsőnél ugye lefagyasztottátok (delayofgame), ahogy tuckert mi is lefagyasztottuk egy fals startolással. mindketten kijagyták. hideg volt, viszonylag nagy széllel. a másik kettő 50yard feletti kísérlet volt, azokat azért ilyen viszonyok között inkább kihagyják a rugók, mint berúgják. a másodiknál érdemesebb lett volna negyedikre rámenni, ahogy játszottunk szerintem meglett volna.300 yardot nyeltunk megint futasbol. Van kerdes?24/21 pillanatnyilag field goal-ból, és 18/21 PAT esetén
Ja es kicker is kelleni fog.
Blevi
ezek nem annyira rossz számok ám, tavaly még öltünk volna ezért
rva
több mint 5 éve
300 yardot nyeltunk megint futasbol. Van kerdes?24/21 pillanatnyilag field goal-ból, és 18/21 PAT esetén
Ja es kicker is kelleni fog.
Blevi
ezek nem annyira rossz számok ám, tavaly még öltünk volna ezért
több mint 5 éve
Lassan McCarthy széke is inog ha a védelem ezen a szinten mozog továbbra is. Nyilván az ő felelőssége is, ha nem is direktben, de a védelem edzőjét ő hozta.