Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
DAK-ot meg kell fizetni. Évek óta -a sophomore szezonját kiéve- egyenletesen fejlődik, és benn van a top QB-k között. Tudom ha elől draftolunk akkor lehetőség van egy új fr. QB behúzásának és akkor a felszabaduló pénzből lehetne hozni a védelembe meghatározó embereket, már ha kikerülnek a piacra. Sajnos ilyen játékosok nem szoktak kikerülni. Egy Aaron Donald pl. nem lesz kinn a piacon, ezért elég nagy veszélye van annak, hogy ott lesz a halom pénz, és nem lesz kire költeni. Szval szerintem nem kérdés a kérdés.Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?Nalam egy szempekopessel erne fel, ha minden nyilatkozat utan tradelnek Prescottot.
Janek
Blevi
És akkor hogy kicsit ellent is mondjak magamnak, az idei offseason azért érdekes lesz. Vélhetően a cap sapce vagy szinten marad vagy csökkenni fog, így azért elképzelhető, hogy a megszokottnál nagyobb számban lesznek kinn minőségi szabad ügynökök a piacon, viszont pénze meg emiatt sokkal kevesebb csapatnak lesz a szokásosnál. Így azért van min gondolkozni az idei év után. Nyilván sok múlik azon is, hol végzünk ténylegesen, mert tizedik draftcetli körül már megint nem nagyon kérdés a kérdés.
több mint 5 éve
Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?Nemnemnem. Dak idén (is) bizonyított, évről-évre jobb volt és vezére a csapatnak. Ha merítenek a következő drafton egy mélyet az első 3 körben, még valami különleges is összejöhet akár, egy átlagos DC-vel.
Janek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?Nalam egy szempekopessel erne fel, ha minden nyilatkozat utan tradelnek Prescottot.
Janek
Emellett miert tennek? A mar bizonyitott Dak helyett egy lutri? Nem latom ertelmet.
Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?
több mint 5 éve
Nyilván az álom scenárió az (már ha tényleg 1/2-n végezétek), hogy 1/3, 1/4/ v 1/5re hátracsere + 1-2 pickért, és ott Sewell.Vagy egy jó LT.Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Janek
Borbinho
100yard
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Vagy egy jó LT.Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Janek
Borbinho
több mint 5 éve
Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Janek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.
több mint 5 éve
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.Valószínűleg maradni fog. Beáldozza Nolant azzal kimenti magát. Véráldozat nélkül azért valószínű nem fog menni.
Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
Blevi
Valahol ott van McCarthy hibája, hogy azt gondolta DiNucci képes nfl szinten játszani. Valószínűleg Dalton már nem tud DiNucci meg talán soha sem fog tudni.
több mint 5 éve
A hatralevo 8 meccsbol hany meccsen van realis esely nyerni? Kettore tippelnek. 2-14 v 3-13 korulre csapodunk be szerintem.
több mint 5 éve
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.
Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
Blevi
Dak Prescott had 13 comps 20+ yards downfield.
— George Chahrouri (@PFF_George) November 2, 2020
Other Cowboys starting QBs have 0.
Cowboys average yards per pass play:
— PFF (@PFF) November 2, 2020
With Dak Presscot: 7.7 (T-3rd)
Without Dak Prescott: 3.4 (32nd)https://t.co/VmYkz9CmAr
Since Dak injury
— Patrick (@PatSportsGuy) November 2, 2020
Cowboys average 7.3 ppg
Jets only team worse at 6.3 ppg
everyone else has at least 13.0 ppg
Points Per Game, Dallas 2020:
— Bob Sturm (@SportsSturm) November 2, 2020
Wks 1-5 con Dak : 32.6
Wks 6-8 sin Dak: 7.3
több mint 5 éve
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
több mint 5 éve
jó, hát az idei szezont látva nem volt nehéz tipp 😀Mai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesNostradamus, te vagy az?
rva
akdestroyer
azt viszont nem sejtettem, hogy az Eagles ekkora sh!tshow úgy is, hogy a csapat 2/3-a visszatért a sérülésekből
persze ez semmi jót nem jövendöl az előttünk álló meccsekre, talán annyit, hogy ha a védelem tudna maradni ezen a középszar szinten amit Diggs megfejelne még 1-1 interception-nel, akkor Dalton talán összehoz a hátralévőekből 1-2 W-t
de a mai helyzet azt mutatja, hogy ötödikként húzunk, szóval túl sokat ne javuljunk már 😀
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
Nem volt nehéz tipp.Mai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesNostradamus, te vagy az?
rva
akdestroyer
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem sok kérdés maradt idénre, talán csak annyi, hogy mekárti marad-e. Nálam biztos nem.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Ne várjunk azért ennyit tőle, Romo-nak is 14 pont jött asszem össze az első kezdésekor (sőt, ebből 7 mintha egy Newman int ret td lett volna) a Panthers ellenNem jön össze DiNuccinak az 5 td?Szerintem nyerunk 27-21reMai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesSzerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
rva
Blevi
beltazor
gyeek
több mint 5 éve
Nem jön össze DiNuccinak az 5 td?Szerintem nyerunk 27-21reMai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesSzerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
rva
Blevi
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szerintem nyerunk 27-21reMai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesSzerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
rva
Blevi

több mint 5 éve
Mai tippem: Cowboys (6) : (24) EaglesSzerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
rva
több mint 5 éve
Mai tippem: Cowboys (6) : (24) Eagles
több mint 5 éve
Semennyi varakozas nincs a mai meccs irant bennem, hiaba csoportmeccs. Idegenbe megyunk blowout lossra van a legnagyobb esely.A világ legnagyobb lúzerei, ha ezt a Cowboyst nem verik meg
Igazabol csak az Eagles veszthet itt barmit is mert ha DiNucci mesterrel es ezzel a D-vel sem tudnak mit kezdeni az gaz.
De valoszinu fognak tudni mi pedig robogunk tovabb a top5 pick fele.
Blevi
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Semennyi varakozas nincs a mai meccs irant bennem, hiaba csoportmeccs. Idegenbe megyunk blowout lossra van a legnagyobb esely. Igazabol csak az Eagles veszthet itt barmit is mert ha DiNucci mesterrel es ezzel a D-vel sem tudnak mit kezdeni az gaz.
De valoszinu fognak tudni mi pedig robogunk tovabb a top5 pick fele.
több mint 5 éve
Jött Eli Ankou a Texansból egy 7. körös pickért cserébe. Na ezt se láttam jönni. Átlagon felüli NT/run stopper.a Texans október 9-én claim-elte miután a Colts kitette, egy snap-et nem jétszott Houstonban, és kaptak érte egy hetedik kört.
iktriad
ajándék.
több mint 5 éve
Bo-Stick kapott egy tizenkettes csekket.kicsit mondjuk keveslem, mert pár éve az ilyen hitek 20-nál kezdődtek, de legalább valami.