Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy látszik szerencsétlen East-ben mindig kell lennie egy totálisan elbaszott franchise-nak, idén ez most többre sikeredett... 😀Mondjuk 2 hónap múlva simán látom ahogy megy egy kört az itteni győztes vlmelyik ‘hulladék’ WC csapat ellen. 😊
warr_b
több mint 5 éve
Én még mindíg úgy gondolom, hogy ez a mentalitás azért messze áll a major sportolóktól!Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
warr_b
gyeek

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Várj csak, minnyá jönnek a sasok és kikérik maguknak! 😉Úgy látszik szerencsétlen East-ben mindig kell lennie egy totálisan elbaszott franchise-nak, idén ez most többre sikeredett... 😀Úgy érted a többet, hogy mind? 😉
warr_b
tamas424

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Four NFL players have reached 20 defensive pressures so far in 2020:Ja, nincs normális mexikói étterem errefelé se. 😕
23 - TJ Watt
21 - Myles Garrett, Joey Bosa
20 - Aaron Donald
Ilyenkor mindig eszembe jut Taco. 😕
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Four NFL players have reached 20 defensive pressures so far in 2020:23 - TJ Watt
21 - Myles Garrett, Joey Bosa
20 - Aaron Donald
Ilyenkor mindig eszembe jut Taco. 😕
több mint 5 éve
Pedig még csak nem is Mcgovern lóg ki a falból lefele. Lehet Martin meg kellene próbálni jobb szélen. Ott (is) vagyunk borzasztó gyengék.Mondjuk Fitzmagic fél kézzel hozná ezt a csoportot...bármelyik csapatba is kerülne a négyből. 😉Fitzmagicnek épp csak fél keze maradna az első negyed után... Zack Martin visszajön, de ki tudja meddig, a jelenléte nélkül meg ez a fal a liga alja.
ozibozi
gyeek
több mint 5 éve
Jon Bosticot nem bünteti a liga, azaz se eltiltás, se pénzbünti. ...
Valaki nem emlékszik esetleg, hogy Jourdan Lewis miért kapott anno büntit? Nekem valami excessive celebration rémlik, bár itt bevallom homályban vagyok.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Én a 4 csapat jelenlegi helyzetét próbáltam viccesen megvilágítani,Mondjuk Fitzmagic fél kézzel hozná ezt a csoportot...bármelyik csapatba is kerülne a négyből. 😉Figyi, én nagyon szeretem Ryant, imádtam volna, ha Buffaloban beválik, és mindig elhiszem, hogy ő egy alkalmas pali. Aztán konkrétan szembejön, akárki, bárki, aki elkezdi csapdázni, és annak ellenére, hogy az NFL történelem valaha létező legokosabb figurája, azonnal eladja három alkalommal. Ebben amúgy javult, meg dolgozott rajta, de sosem fogja olvasni mondjuk pont Schwartz védelmét.
ozibozi
A másik a nyomás. Ryanre ráereszted az 1500 Bart, és rögtön elkezd alul-felül dobálni.
Mondom én, aki dokumentáltan imádom.
Helmut Zimmer
Bár így végig gondolva, látva majd az összes csoportmeccset idén, furcsa lenne ha innen lefelè tudna kilógni. 😉
több mint 5 éve
Mondjuk Fitzmagic fél kézzel hozná ezt a csoportot...bármelyik csapatba is kerülne a négyből. 😉Figyi, én nagyon szeretem Ryant, imádtam volna, ha Buffaloban beválik, és mindig elhiszem, hogy ő egy alkalmas pali. Aztán konkrétan szembejön, akárki, bárki, aki elkezdi csapdázni, és annak ellenére, hogy az NFL történelem valaha létező legokosabb figurája, azonnal eladja három alkalommal. Ebben amúgy javult, meg dolgozott rajta, de sosem fogja olvasni mondjuk pont Schwartz védelmét.
ozibozi
A másik a nyomás. Ryanre ráereszted az 1500 Bart, és rögtön elkezd alul-felül dobálni.
Mondom én, aki dokumentáltan imádom.
több mint 5 éve
Mondjuk Fitzmagic fél kézzel hozná ezt a csoportot...bármelyik csapatba is kerülne a négyből. 😉Fitzmagicnek épp csak fél keze maradna az első negyed után... Zack Martin visszajön, de ki tudja meddig, a jelenléte nélkül meg ez a fal a liga alja.
ozibozi
több mint 5 éve
Ha már Fitz-et leültették Miamiban, mehetne a trade érte!Minek, Ben DiNucci több mint jó!
Itt még úgyse játszott! 😁
steelwolf
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Igen, kábé XDÚgy látszik szerencsétlen East-ben mindig kell lennie egy totálisan elbaszott franchise-nak, idén ez most többre sikeredett... 😀Úgy érted a többet, hogy mind? 😉
warr_b
tamas424

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Úgy látszik szerencsétlen East-ben mindig kell lennie egy totálisan elbaszott franchise-nak, idén ez most többre sikeredett... 😀Úgy érted a többet, hogy mind? 😉
warr_b
több mint 5 éve
Úgy látszik szerencsétlen East-ben mindig kell lennie egy totálisan elbaszott franchise-nak, idén ez most többre sikeredett... 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hát, a Tabasco nem ketchup... 😊 Amúgy én is dörzsöltem már véletlenül a szemembe és nem mondtam le semmilyen sajtótájékoztatót (még ha lett volna, akkor se), Nolan puhapöcs, nem érdemel még Tabasco szószt sem.Mike Nolan DC-t várták zoom sajtótájékoztatóra, de nem jelent meg, mert előtte nem sokkal véletlenül szétkente a chillis ketchupot a szemén.Azt hittem ez vmi vicc, de nem.
Cruyffista
empty taxi
több mint 5 éve
Csípi a szemét az igazság
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Ha már Fitz-et leültették Miamiban, mehetne a trade érte! Itt még úgyse játszott! 😁
több mint 5 éve
Mike Nolan DC-t várták zoom sajtótájékoztatóra, de nem jelent meg, mert előtte nem sokkal véletlenül szétkente a chillis ketchupot a szemén.Azt hittem ez vmi vicc, de nem.
Cruyffista
How much stranger can the Cowboys' season get?
— USA TODAY NFL (@usatodaynfl) October 27, 2020
Defensive coordinator Mike Nolan paused an interview after he got Tabasco sauce in his eye.https://t.co/RH3KqNehUo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mike Nolan DC-t várták zoom sajtótájékoztatóra, de nem jelent meg, mert előtte nem sokkal véletlenül szétkente a chillis ketchupot a szemén.
több mint 5 éve
Höri a Cowboys meccsre való visszatekintés mellett készített egy Top 10-es listát QB-król, akikért a Cowboysnak cserélnie kéne jövő keddig(a trade deadlineig). Szóval az első 20 perc a Dallasról szól.Döbbenet, hogy az idő mennyire megszépít minden elhagyott lövészárkot.
www.youtube.com/watch?v=XoYJC0y-CVY
iktriad
több mint 5 éve
Griffent elcserélni egy elhozható QB-ért? Na, na? This is an interesting one: The #Cowboys have made it known that DE Everson Griffen is available in a trade, source says. About half of his $6M salary is left for a team looking for edge help. Makes sense with Dallas’ record.
— Ian Rapoport (@RapSheet) October 26, 2020
több mint 5 éve
Höri a Cowboys meccsre való visszatekintés mellett készített egy Top 10-es listát QB-król, akikért a Cowboysnak cserélnie kéne jövő keddig(a trade deadlineig). Szóval az első 20 perc a Dallasról szól. www.youtube.com/watch?v=XoYJC0y-CVY
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Amiről írnék az egy picit más. Sokat elemzek, mert kiadtam a szokásos témáimat, és az egész szezon annyira messy, mért elemezhető adatok szempontjából, hogy a hallgatók nehezen boldogulnak, így sokat segítek. Még annyi hogy mi nyilván nem a PFF vagyunk hanem TTK kar MSc hallgatói.Köszönjük szépen! 😊
Nagyon nagyon nem volt könnyű a Cowboysról, vagy akár a Raiders védelemről írni, mert káosz van, volt a pályán. A Seattle más, ott van egy szerintem ostoba koncepció a háttérben, ami Moszkvánál, Borogyinónál bejött, de speciel Phoenixben nem.
Borzasztóan néz ki az egész. Ütemkésések komfort zónán kívüli játékosok, elváltások...minden. DE nem erről szeretnék beszélni, hanem arról hogy hogyan is juthattunk el idáig. Amit mondani fogok az lehet nem szimpi, de azt hiszem ismertek annyira, hogy, ha tévedek is, nincs bennem rosszindulat.
Szóval a D oldalon az 1. perctől kezdve ugyanazok a szisztematikus hibák vannak, hetek óta, ami változik az ezek mértéke, illetve, hogy ezeknek csökkenniük kéne, hogy mondjuk a 8-9 meccsig összeálljon, de nem. Egyszerűen nem áll össze, nem alakul ki.
Nolanről nem vagyok nagyon nagy véleménnyel, de vannak dolgok, amelyekhez ért, és ezek a dolgok sem működnek. Nagyon fontos dolog, hogy Nolan ért a font 7-höz, de ő egy 2 gap coach, és egyszerűen nem megy. Persze Patrick Willis, Ray Lewis -Terrell Suggs megoldja, főleg, ha Samurai Mike az LB Coach.
Ami nálatok van annak története van, az egy kicsit örökség Wade Phillipstől napjainkig. Ott volt Jay Ratliff, aki kúrva jó 1 gap belső védő volt, Ware aki egy überzseni volt, és megoldották. Nem voltak 3 opciós játékok, nem voltak páratlan ütemű blokkolások. Michael Vick fejben, karban közelében nem volt Wilsonnak, Mahomeznek. Más volt a világ. Ment Philips.
Jött Ryan, aki nem váltotta meg a világot, jött Kiffin a saját rendszerével, ami egy ilyen virtuális szituációs 2 Gap játék -nem teljesen működött.
www.bloggingtheboys.com/2013/1/29/3927580/dallas-cowboys-monte-kiffin-understanding-the-defensive-technique-numbering-system
Jött Marinelli, aki egy Kiffin tanítvány, és véget is ért a kísérletezések kora... DE nem számított, mert az O brutális volt. És amikor az O hasított, nem tűnt fel, hogy mennyire borzasztóan "vegyes" a védelem, hát amikor nem, akkor 4-12.
...és 2018 ra tele lett rendszerbarát tehetségekkel a csapat. De amikor Sean Lee-k Lawrencek, VanderEschek rohangásztak, akkor is azt gondoltam, persze tehetséges a keret, el is tud dönteni meccset, de baromi régi a rendszer. Nem nagyon bonyolult, de sok figurás. Zsigeri, point to point - irányítóhoz vezető legközelebbi út az A gap (kicsit itt viccelek). De hagyja a srácokat olvasni, nem köti meg őket.
Én azt gondolom értem, hogy miért akart valami mást McCarthy, és ha ő ebbe belebukik, akkor epic lesz, mert megint jöhet valaki, aki megkérdezi, 2-4 megy? Jó akkor ezt játsszuk. és egy egészséges Dak-el működni fog. megnyeritek a csoportot, ha egy olyan balfasz Seattle jön szembe, amelyikben az OL nem szempont, és nem kell cifrázni, hanem áttolni a fejükön a fűnyírót, akkor nyertek egyet, majd elmentek Green Baybe és kikaptok... Szóval hiába tehetséges a keret ebből nem lesz SB.
Lehetett volna jobban találni, mint Nolan. Mégis azt gondolom, hogy annak az oka, hogy nem rezonál együtt a csapat, az egy olyan elképzelés, amit nem vett meg a csapat. És azért ez felvet felelősségeket.
És böki a csőröm még valami. Anekdotával kezdenék. Berlioz beült Beethovenre, és végigzokogta az előadást. Megkérdezte a mellette ülő, hogy rosszul érzi magát, és kisegítse-e? Berlioz erre haragosan rápirított, hogy "Azt hiszi azért ülök itt, mert jól akarom érezni magam?"
Szóval volt idő, amikor zenekritikákat Berliózok, Mahlerek, és Schönbergek írtak. Ma nem teljesen így van. Szóval ahogy ma már zenekritikát sem olvasok, focis műsorokat is kerülöm.
Visszanéztem, visszahallgattam a McC kinevezése táján született műsorokat. Sok jó szót nem kapott. Röviden ő egy playcaller, de leginkább lebőrözött pöcs, aki alig lát ki ARod seggéből, úgy 2018 óta. Ha be is bizonyítja, hogy nem így van bocsánatot kevesen fognak kérni. Pete Carroll átlagban a 10-13 közti draftokra ...c minuszt kapott, és soha senki nem kért bocsánatot.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Pont kérdezni akartam, hogy szerintetek lehet-e tényleg edzőbuktatás a dologban, vagy egyszerűen csak Nolan van ennyire vakon... 😊Nolan megy, ez nem kérdés (inkább a mikor), de ezzel a buktatással néhány srác magát is beáldozta az is biztos.
warr_b