Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Amúgy mennyire örültök MC KArthynak?Lehet furán hangzik, de a Garrett alatt megszokott szezonon belüli hullámvasút és konstans alulteljesítés után egy becsületesen és tagadhatatlanul elkúrt szezon sokkal biztosabb pont az életemben. Semmi kiszámíthatatlan, semmi csalódás (az elfogadás megtörtént), csak a szebb dolgokat ígérő jövő... McCarthy a körülményekre való tekintettel kap tőlem egy felmentést erre a clusterfuckra amit 2020as szezonnak, tágabb értelmezésben egyszerűen csak 2020nak hívnak, de jövőre ajánlom neki, hogy a Super Bowl formáját hozza! 😊
Helmut Zimmer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Amúgy mennyire örültök MC KArthynak?
több mint 5 éve
most látom, hogy Martin agyrázkódással lement valamikor félidőben, és vissza se tért későbbremélem nem lesz hosszan a protokollban.
több mint 5 éve
NFL passing leaders through Week 6:- Dak Prescott, 1856
- Matt Ryan, 1843
- Deshaun Watson, 1786
- Josh Allen, 1711
- Patrick Mahomes, 1699
- Gardner Minshew, 1682
- Teddy Bridgewater, 1676
- Joe Burrow, 1617
- Philip Rivers, 1598
- Jared Goff, 1570
Másfél meccsel játszott kevesebbet mindenki másnál. 😕
több mint 5 éve
Fénytörés. Seahox bye weeken volt. 😀Magyarul a Super Bowl korszakban ilyen szar védelmet 6 hét után még nem látott a liga. Bravo!twitter.com/GehlkenNFL/status/1318438226013622274Cowboys have allowed 218 points in their first six games, tied for fourth-most in NFL history.
na szép 😕
100yard
235: 1950 Baltimore Colts
228: 1961 Oakland Raiders
223: 1954 Washington
218: 1948 New York Giants and 2020 Cowboys
100yard
gyeek
több mint 5 éve
majdnem. helikopter. ja nem, az most vagyok.dehogy voltamValóban, elnézést. Kalendárium voltál. 😊
slowmotion
gyeek
több mint 5 éve
dehogy voltamValóban, elnézést. Kalendárium voltál. 😊
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Nem beszélni kell róla kéremszépen! Íme fent a Cowboys számai. Látsz ott bárhol Philadelphia Eaglest? Látod, látod! A Cowboys védelme az IGAZÁN szar. Erre varrjon gombot bárki! *drops mic*Pedig mi is tudnánk beszélni a "jó" védelmeinkről az utóbbi 13 évben 😛Magyarul a Super Bowl korszakban ilyen szar védelmet 6 hét után még nem látott a liga. Bravo!twitter.com/GehlkenNFL/status/1318438226013622274Cowboys have allowed 218 points in their first six games, tied for fourth-most in NFL history.
na szép 😕
100yard
100yard
gyeek
dande
több mint 5 éve
dehogy voltam. csak az idegesít, hogy nem lehet kiküszöbölni a látványos hibákat. vagy az idegbaj kerülgeti az embert, vagy a szekunder szégyen, ha éppen nyer a csapat.Megemlítette, hogy só került a sebre. Cowboys meccsen évek óta nagyon gáz a sporik döntéshozatala legyen az pro vagy contra és ez még engem is eléggé frusztrál, pláne slowmotiont aki valamelyik előző életében tuti játékvezető volt.hallom a három csapatból a pályán kettő megint botrányos volt, lehet jó is, hogy nem néztem.Ha van meccs, amelyik után nem illik bírózni.
vagy az is lehet, hogy még valahol jó is, ha ilyen meccseken szívjuk be a fasz no-callokat, amikor úgysem megy semmi. így legalább nem a győzelem múlik rajtuk, csak a vereség mértéke.
slowmotion
Amadeus
gyeek
a bírók is kb olyanok, mint az a teherautós, aki a múltkor simán áthajtott a piroson a Lehel tér környékén. ha szerencséjük van, akkor nem meccsdöntő hiba.
de már megszoktam, anno OBJ egykezes elkapásánál is Carr-on fújták be a pass interference-et, pedig ha valaki nem volt szabálytalan abban a playben, akkor az Carr volt. vagy amikor Wittent a technikai zóna túlsó felét szerelte a védő, és semmi nem lett belőle, sőt még a cheerleader is életben maradt. vagy amikor a múlt héten visszafújták a fake punt pass TD-t. vagy amikor Ware-t Trent Williams a tolongás mögött nyolc yarddal szerelte. vagy amikor Gallupra ráfújják az OPI-t a nyújtott kezes eltartásnál, a másik oldalon meg simán nincs zászló. vagy amikor Claiborne annyira lelassult a sorozatos sérülései miatt, hogy az egyetlen módja annak, hogy az emberén maradjon az lett, ha rácsimpaszkodik.
az a durva, hogy minden meccsre jut belőle, és most legalább még a lehetőséget is elvették, hogy challengelni lehessen az ilyen szarokat.
több mint 5 éve
gedam
6 355
igazából én csak dalton teljesítményére lettem volna kíváncsi, de kb. nem derült ki semmi. a 2zeke fumbli, elejtett td passz és a be nem fújt pass interference utáni int.Megemlítette, hogy só került a sebre. Cowboys meccsen évek óta nagyon gáz a sporik döntéshozatala legyen az pro vagy contra és ez még engem is eléggé frusztrál, pláne slowmotiont aki valamelyik előző életében tuti játékvezető volt.hallom a három csapatból a pályán kettő megint botrányos volt, lehet jó is, hogy nem néztem.Ha van meccs, amelyik után nem illik bírózni.
vagy az is lehet, hogy még valahol jó is, ha ilyen meccseken szívjuk be a fasz no-callokat, amikor úgysem megy semmi. így legalább nem a győzelem múlik rajtuk, csak a vereség mértéke.
slowmotion
Amadeus
gyeek
hát kb. mindenki szar volt körülötte, csapattársak, bírók, azt mutatja a tv a csereqb-t. kicsit megsajnáltam, félidőben ki is kapcsoltam.
több mint 5 éve
Pedig mi is tudnánk beszélni a "jó" védelmeinkről az utóbbi 13 évben 😛Magyarul a Super Bowl korszakban ilyen szar védelmet 6 hét után még nem látott a liga. Bravo!twitter.com/GehlkenNFL/status/1318438226013622274Cowboys have allowed 218 points in their first six games, tied for fourth-most in NFL history.
na szép 😕
100yard
100yard
gyeek
több mint 5 éve
Megemlítette, hogy só került a sebre. Cowboys meccsen évek óta nagyon gáz a sporik döntéshozatala legyen az pro vagy contra és ez még engem is eléggé frusztrál, pláne slowmotiont aki valamelyik előző életében tuti játékvezető volt.hallom a három csapatból a pályán kettő megint botrányos volt, lehet jó is, hogy nem néztem.Ha van meccs, amelyik után nem illik bírózni.
slowmotion
Amadeus
több mint 5 éve
Division II és III maradt el teljesen. A First Class csoportok pedig folyamatosan indulnak be, BigTen pl most szombaton fog indulni.Nyugi, ez az információ is úgy terjed mint a corona, exponenciálisan. 😊Arena4-n. Mondjuk mindent megtett a reklámért de hiába 😛 😉 Legközelebb szerintem személyesen kopogtass be mindenhova JJ 😀 😀Hol közvetítettél?Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.what?!
Cowboykarcsi90
szombaton még meccset is közvetítettem, nekem akkor nem szóltak
még itt az oldalon értesítéssel is osztottam meg előzetest, az eredménykövető kiemelve szombatonként a fejlécben, hogy sikerül még a bowl.hu-t olvasva is ezen így átsiklani? nem értem
r.baggio
peach
dande
gyeek
több mint 5 éve
Nyugi, ez az információ is úgy terjed mint a corona, exponenciálisan. 😊Arena4-n. Mondjuk mindent megtett a reklámért de hiába 😛 😉 Legközelebb szerintem személyesen kopogtass be mindenhova JJ 😀 😀Hol közvetítettél?Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.what?!
Cowboykarcsi90
még itt az oldalon értesítéssel is osztottam meg előzetest, az eredménykövető kiemelve szombatonként a fejlécben, hogy sikerül még a bowl.hu-t olvasva is ezen így átsiklani? nem értem
r.baggio
peach
dande
több mint 5 éve
Magyarul a Super Bowl korszakban ilyen szar védelmet 6 hét után még nem látott a liga. Bravo!twitter.com/GehlkenNFL/status/1318438226013622274Cowboys have allowed 218 points in their first six games, tied for fourth-most in NFL history.
na szép 😕
100yard
100yard
több mint 5 éve
Arena4-n. Mondjuk mindent megtett a reklámért de hiába 😛 😉 Legközelebb szerintem személyesen kopogtass be mindenhova JJ 😀 😀Hol közvetítettél?Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.what?!
Cowboykarcsi90
r.baggio
peach
több mint 5 éve
Hol közvetítettél?Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.what?!
Cowboykarcsi90
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
twitter.com/GehlkenNFL/status/1318438226013622274Cowboys have allowed 218 points in their first six games, tied for fourth-most in NFL history.
na szép 😕
100yard
több mint 5 éve
Akkor most még csak altatunk?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Ez tény, de nála az "érv", hogy Dalton hivatott lenni a Wunderwaffe.Fészen FK oldalán lehetett találkozni Cowboys vonatkozású bejegyzéseknél egy valószínűleg Cowboy szurkoló hipszter csóka markáns véleményét, miszerint Dalton jobb mint Prescott. Olyan szívesen beszélgetnék vele erről most... 😕hát kevesebbet foglal a sapkából...
gyeek
slowmotion
több mint 5 éve
Fészen FK oldalán lehetett találkozni Cowboys vonatkozású bejegyzéseknél egy valószínűleg Cowboy szurkoló hipszter csóka markáns véleményét, miszerint Dalton jobb mint Prescott. Olyan szívesen beszélgetnék vele erről most... 😕hát kevesebbet foglal a sapkából...
gyeek
több mint 5 éve
Fészen FK oldalán lehetett találkozni Cowboys vonatkozású bejegyzéseknél egy valószínűleg Cowboy szurkoló hipszter csóka markáns véleményét, miszerint Dalton jobb mint Prescott. Olyan szívesen beszélgetnék vele erről most... 😕
több mint 5 éve
Ha top3 pick lesz Sewell. Mondjuk lehet hogy kell a 2. PickElőre akkor a 2-14-ért és valami nagyon baszós D# playmakerért. Lesz ilyen egyáltalán? Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.valami nagyon állat falembert kell szerezni. akár védőoldalra jó, akár LT-be (igen, szerintem is lefőtt Tyronnak a kávé).
A QB húzás szerintem is faszság lenne. Az kb. a lottózás. Mi meg úgyis elhasználtuk a szerencsénket a UDFA/hátsó körös irányító draftolással, vagy 20 évre előre.
Meg kell fizetni Prescottot. Ennyi.
Cowboykarcsi90
slowmotion

több mint 5 éve
Előre akkor a 2-14-ért és valami nagyon baszós D# playmakerért. Lesz ilyen egyáltalán? Ha jol tudom iden az NCAA el is maradt.valami nagyon állat falembert kell szerezni. akár védőoldalra jó, akár LT-be (igen, szerintem is lefőtt Tyronnak a kávé).
A QB húzás szerintem is faszság lenne. Az kb. a lottózás. Mi meg úgyis elhasználtuk a szerencsénket a UDFA/hátsó körös irányító draftolással, vagy 20 évre előre.
Meg kell fizetni Prescottot. Ennyi.
Cowboykarcsi90
slowmotion