Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Jobbulást Daknak, sajnálom h nyílt törés volt 😕
csebi
Nem nyílt a törés!
Lehetett látni a zokniján hogy egy csepp vér sincs rajta.
peticsek
Nyílt törése volt Dak-nak. Olvass pár külföldi sajtót mindenhol megerősítik a nyílt törést. De ami jó hír. a Műtét elvileg nagyon jól sikerült és a mai nap haza is engedték a kórházból. Orvosok szerint 4-6 hónap kihagyás vár rá. Én mikor láttam teljesen biztos voltam abban, hogy ez jövő évre is áttolódik mint Alex Smithnél ( tudom az elfertőződött) de így istenesen megúsztuk. Kérdés inkább a szerződése, ami a rehab idejétől is nagyban függni fog.
több mint 5 éve
peticsek Dallas Cowboys 40
csebi
Nem nyílt a törés!
peticsek
Compound Fracture-t írtak mindenhol...az pedig nyílt törést jelent sajnos.
Rodaron
De kiugrott a bokája csak közben csavarodott...az ami a bokát a helyén tartja ilyen fordított u alakot kepzelj el...az tört el neki ahogy az alsó beleillő rész megcsavarodott. Ezt egy orvos nyilatkozta. Amúgy szerintem nyílt törést nem lehet sínbe rakni 🤔 ott pedig rárakták azt a fekete csizmát...de ebben nem vagyok biztos nekem ez rémlik...csak fedőkötés és tilos mozgatni
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
csebi
Nem nyílt a törés!
peticsek
Compound Fracture-t írtak mindenhol...az pedig nyílt törést jelent sajnos.
több mint 5 éve
peticsek Dallas Cowboys 40
csebi
Nem nyílt a törés!
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Dak serulesenek arnyekaban Trysten Hill ma megy mri-re.
Blevi
ACL, el is vesztettük.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 142 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Daltonnal is simán tietek lehet a csoport. Csak rakjátok ki Nolant, hozzátok Quinnt, DCnek talán jó lesz, a mostaninál mindenképp...
dande
Házon kívülről szezon közben DC-t hozni teljes f@szság szvsz, futtathat a manus egy olyan rendszert, amihez semmi köze, viszont legalább mire a saját playbookját elkezdheti használni véget ér az idény.
Az reálisabb scenario h Nolant évközben elküldik és George Edwards Senior Defensive Assistantből előlép DC-nek.
empty taxi
ennek mondjuk lenne is értelme szerintem

Dak meg... apám, ezt az embert nem akartuk megfizetni éveken keresztül?! a csávó lehet, hogy nem tökéletes játékos, de abban biztos vagyok, hogy nem sok jobb arca lehet egy franchise-nak, mint ő.
én Jaylon Smith helyében önként vállalnám a fizetés csökkentést, sőt, most mennék be Stephen Jones irodájába, hogy írjuk alá a csökkentést és a maradékot adják oda Dak-nak a következő szerződésekor
rva
Ha lehetne, erre három like-ot adnék egyszerre.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
rva 4 532 — Me for President!
Daltonnal is simán tietek lehet a csoport. Csak rakjátok ki Nolant, hozzátok Quinnt, DCnek talán jó lesz, a mostaninál mindenképp...
dande
Házon kívülről szezon közben DC-t hozni teljes f@szság szvsz, futtathat a manus egy olyan rendszert, amihez semmi köze, viszont legalább mire a saját playbookját elkezdheti használni véget ér az idény.
Az reálisabb scenario h Nolant évközben elküldik és George Edwards Senior Defensive Assistantből előlép DC-nek.
empty taxi
ennek mondjuk lenne is értelme szerintem

Dak meg... apám, ezt az embert nem akartuk megfizetni éveken keresztül?! a csávó lehet, hogy nem tökéletes játékos, de abban biztos vagyok, hogy nem sok jobb arca lehet egy franchise-nak, mint ő.
én Jaylon Smith helyében önként vállalnám a fizetés csökkentést, sőt, most mennék be Stephen Jones irodájába, hogy írjuk alá a csökkentést és a maradékot adják oda Dak-nak a következő szerződésekor
több mint 5 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
Dak serulesenek arnyekaban Trysten Hill ma megy mri-re.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
mihamarabbi teljes felépülést Prescottnak, sajnos ez nagyon csúnya lett 😕
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
dande
Mint majdnem bárkié ebben a csoportban. Sok értelme nem nagyon van, mert az első playoff meccsen fog kizúgni aki innen továbbmegy. Rájátszás kaliber csapatoknak a közelébe se vagyunk. Se ti se mi. Mi egy 0-5 Atlantát tudtunk otthon megverni piszok szerencsével, Ti meg egy irányító meg elkapók nélküli SF-t. Hát ez nem nagy dicsőség.
100yard
Ha már ott vagy a POban egy meccsen, egy runra bármikor bármi összeállhat. Ezért tartom butaságnak ezt a fajta gondolkodást, hogy bejutni a POba de minek. Ilyen erővel pályàra lépni, de minek. 😊
dande
Azzal a feltetelezessel hogy a 30 pontot atlagolo vedelmunk javul lehet igazsag abban amit irsz. De egy GB Sea NO mind magyon csunyan elpicsazza ezt a mai vedemet, megha Dalton meg is szallja PO Foles szelleme 4 meccs erejeig.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Mint majdnem bárkié ebben a csoportban. Sok értelme nem nagyon van, mert az első playoff meccsen fog kizúgni aki innen továbbmegy. Rájátszás kaliber csapatoknak a közelébe se vagyunk. Se ti se mi. Mi egy 0-5 Atlantát tudtunk otthon megverni piszok szerencsével, Ti meg egy irányító meg elkapók nélküli SF-t. Hát ez nem nagy dicsőség.
100yard
Ha már ott vagy a POban egy meccsen, egy runra bármikor bármi összeállhat. Ezért tartom butaságnak ezt a fajta gondolkodást, hogy bejutni a POba de minek. Ilyen erővel pályàra lépni, de minek. 😊
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
dande
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Eddig sem volt a mi szezonunk.
HA akarunk még valamit, Nolant azonnal kirúgjuk. Persze takarózhatunk majd Prescott sérülésével, de minek.
Charlie Firpo
Persze ez is Nolan hibája volt valahol. Az offense hogy kompenzálj a D bénaságait folyamatosan túlvállalta magát. Ebből jött a sok fumbli is meg most ez is szerintem. Egy kényelmes vezetésnél DAK se erőszakolta annyira a first downt.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 259 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ehh. Reméljük nem jár hasonlóan, mint Smith... teljes felépülést neki.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 996 — Слава Україні! Героям слава!
Mielobbi gyors felepulest kivanok Daknak! Szegeny. 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 018 — Cowboys fan
csak jelzem, hogy 10 éve is pont az ötödik fordulóban, otthon és a Giants ellen sikerült elveszteni az iránytónkat.

azt hiszem, legközelebb az ilyen meccsre inkább a cserével álljunk ki.

edit: ja nem, a hetedik fordulóban (hatodik meccsen)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Ó banyek, gyógyulâst!!!!!

Nem elég, hogy AS épp visszatért...

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Győzelem vezéráldozattal....
Ahogy állt a bokája.... Még most is kiráz tőle a hideg....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Sajnos Prescott nyílt törést szenvedett, már lehozta Schefter is, így ma éjszaka meg is műtik. Jobbulást Dak, várunk vissza.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Láttam szerencsétlen Prescott esetét. Mielőbbi gyógyulást kívánok...😕
Klaci79
Én is csatlakozom ha ez jelent valamit ....
Nagyon remélem hogy vissza fog tudni térni a pályára
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Eddig sem volt a mi szezonunk.
HA akarunk még valamit, Nolant azonnal kirúgjuk. Persze takarózhatunk majd Prescott sérülésével, de minek.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 808
Láttam szerencsétlen Prescott esetét. Mielőbbi gyógyulást kívánok...😕