Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Közben meg is jött a hír DJax LJ és Maddox játszik szóval egy fokkal jobban festünk, de mi lesz jövő 7re nem tudjuk 😊Szerintem ezen kár összeveszni, de ha már utalva lett rá, nekünk holnap a kezdōnek tartott Oból ha minden igaz 2 azaz 2 játékos lesz bevethető, Kelce és Wentz. Na jó talán még LJ és DJax de ők is inkább lelkeseésből. LJ szvsz másfél szezon óta sérülten játszik csak nem akar a padra csücsülni. Egyébként a cserék cseréi vannak az OLban egyedül Stoutlandnak (OL kócs) köszönhető, hogy nincs nagyobb gáz. Az elkapó brigádról ne is beszéljünk...A DL van nagyjából rendben egészségileg az LB sorban mondjuk a kezdők is máshol 3. csere aSecbe egy Slay sérülésnyire vagyunk a katasztrófától.Cowboysnál ez a szám 5, nem sokkal vannak a srácok lemaradva. Mivel max 11 az elérhető limit még bőven versenyben vannak... 😕
Szóval ja makk egészséges mindenki. Úgy 3 éve 😉 😛
dande
gyeek
több mint 5 éve
Szerintem ezen kár összeveszni, de ha már utalva lett rá, nekünk holnap a kezdōnek tartott Oból ha minden igaz 2 azaz 2 játékos lesz bevethető, Kelce és Wentz. Na jó talán még LJ és DJax de ők is inkább lelkeseésből. LJ szvsz másfél szezon óta sérülten játszik csak nem akar a padra csücsülni. Egyébként a cserék cseréi vannak az OLban egyedül Stoutlandnak (OL kócs) köszönhető, hogy nincs nagyobb gáz. Az elkapó brigádról ne is beszéljünk...A DL van nagyjából rendben egészségileg az LB sorban mondjuk a kezdők is máshol 3. csere aSecbe egy Slay sérülésnyire vagyunk a katasztrófától.Cowboysnál ez a szám 5, nem sokkal vannak a srácok lemaradva. Mivel max 11 az elérhető limit még bőven versenyben vannak... 😕
Szóval ja makk egészséges mindenki. Úgy 3 éve 😉 😛
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szerintem ezen kár összeveszni, de ha már utalva lett rá, nekünk holnap a kezdōnek tartott Oból ha minden igaz 2 azaz 2 játékos lesz bevethető, Kelce és Wentz. Na jó talán még LJ és DJax de ők is inkább lelkeseésből. LJ szvsz másfél szezon óta sérülten játszik csak nem akar a padra csücsülni. Egyébként a cserék cseréi vannak az OLban egyedül Stoutlandnak (OL kócs) köszönhető, hogy nincs nagyobb gáz. Az elkapó brigádról ne is beszéljünk...A DL van nagyjából rendben egészségileg az LB sorban mondjuk a kezdők is máshol 3. csere aSecbe egy Slay sérülésnyire vagyunk a katasztrófától.Szóval ja makk egészséges mindenki. Úgy 3 éve 😉 😛 Egyébként nem hozakodunk fel ezzel mert már lassan megszokjuk, nem, divat, tapasztalat 😊 Ha kikapunk tőletek egyébként nem emiatt lesz 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Vannak csapatok, ahol divat felhozakodni azzal, hogy ennyi meg ennyi a sérült (zöld madarak). De azért olyat nem látni minden évben, hogy a két kezdő Ot megsérül, a cseréjük megsérül, a két UDFA közül meg akiknek ezután kezdeniük kell az egyikője szintén megsérül. Szerintem a Cowboys az egyik legrosszabb helyzetben van a sérüléseket és azok súlyosságát tekintve. Nem mentség szintjén említve.Azért a védelem gyengélkedését a sérültekre nehéz lenne ráfogni. Ennyi sérültje minden csapatnak van, ráadásul a csak a két corner aki érdemi érvágás. Meg talán LVE volt.Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:csak azért, mert Stephen A Smith ordít mint akinek a tökét szorítják az asztal alatt, attól ez még csak a tények csavargatása úgy, hogy megfeleljen a narratívának, nem is beszélve Kellermann-ről, aki szintén csak úgy tudja kifejezni a véleményét, ha artikulálatlanul üvölt.
www.youtube.com/watch?v=ePISxnr0km4
Helmut Zimmer
nézzük sorban, kik hiányoztak már az első mérkőzésen:
- kezdő LT Tyron Smith (all pro szint)
- kezdő RT La'el Collins (all pro szint)
- kezdő center Travis Frederick (all world szint)
- kezdő linebacker Sean Lee (ha egészséges, akkor erős "jó" szint)
- kezdő cornerback/nickelback Jourdan Lewis
- kezdő cornerback Chidobe Awuzie
aztán kik dőltek ki azóta eltelt 4 meccs alatt:
- kezdő tight end Blake Jarwin (keresztszallag - done for the season)
- kezdő NT Trysten Hill (keresztszallag - done for the season)
- backup tackle Cameron Erving (visszatér)
- kezdő QB Dak Prescott (bokatörés - done for the season)
szerintem nincs olyan csapat a ligában, ami ezt túlélné, és a jelenlegi Cowboys-nál eredményesebben szerepelne. nincs olyna edző és tulajdonos kombó, aki az elérhető free agent emberekből a csapatát úgy tudta volna kiegészíteni a fentiek elvesztése után, hogy az kompetitív maradjon
ehhez jön az, hogy nem volt rendes offseason, hogy nem voltak előszezon meccsek, stb.
nyilván a védelem kérdéses, és nyilván McCarthy felelőssége felmerül a védőkoordinátor kiválasztásában, de itt nem az edzőkkel van baj. vagy legalábbis nagyobb mértékben nem velük, hanem a játékosok fejében és a sérülésekkel van baj.
rva
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
gedam
6 355
nem tudom mi volt eddig, csak ennek a meccsnek az első 2 és fél negyedét láttam, de: jerrynek igaza volt, tényleg jól kezdett a védelem. most itt nézhetünk úgy is egy csapatot, hogy támadók és védekezők, de-hangsúlyozom ezen a meccsen- az első félidő így nézett kiAzért a védelem gyengélkedését a sérültekre nehéz lenne ráfogni. Ennyi sérültje minden csapatnak van, ráadásul a csak a két corner aki érdemi érvágás. Meg talán LVE volt.Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:csak azért, mert Stephen A Smith ordít mint akinek a tökét szorítják az asztal alatt, attól ez még csak a tények csavargatása úgy, hogy megfeleljen a narratívának, nem is beszélve Kellermann-ről, aki szintén csak úgy tudja kifejezni a véleményét, ha artikulálatlanul üvölt.
Helmut Zimmer
szerintem nincs olyan csapat a ligában, ami ezt túlélné, és a jelenlegi Cowboys-nál eredményesebben szerepelne. nincs olyna edző és tulajdonos kombó, aki az elérhető free agent emberekből a csapatát úgy tudta volna kiegészíteni a fentiek elvesztése után, hogy az kompetitív maradjon
ehhez jön az, hogy nem volt rendes offseason, hogy nem voltak előszezon meccsek, stb.
nyilván a védelem kérdéses, és nyilván McCarthy felelőssége felmerül a védőkoordinátor kiválasztásában, de itt nem az edzőkkel van baj. vagy legalábbis nagyobb mértékben nem velük, hanem a játékosok fejében és a sérülésekkel van baj.
rva
100yard
punt
punt
fumbli
fumbli
punt
itt most egy óriási, ha
de ha nincs a két fumbli, elkapja gallup a td-t és megítélik az első int-nél a pass interferit, akkor a bekapott pontok is máshogy alakulnak, mert ezen a meccsen, ameddig a mérkőzés hagyományos mederben folyt, jól védekeztetek. a ti védelmeteket ezen a meccsen nem a cardinals o szedte szét, hanem a dallas o és a bírók együtt.
több mint 5 éve
Azért a védelem gyengélkedését a sérültekre nehéz lenne ráfogni. Ennyi sérültje minden csapatnak van, ráadásul a csak a két corner aki érdemi érvágás. Meg talán LVE volt.Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:csak azért, mert Stephen A Smith ordít mint akinek a tökét szorítják az asztal alatt, attól ez még csak a tények csavargatása úgy, hogy megfeleljen a narratívának, nem is beszélve Kellermann-ről, aki szintén csak úgy tudja kifejezni a véleményét, ha artikulálatlanul üvölt.
Helmut Zimmer
rva
több mint 5 éve
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:csak azért, mert Stephen A Smith ordít mint akinek a tökét szorítják az asztal alatt, attól ez még csak a tények csavargatása úgy, hogy megfeleljen a narratívának, nem is beszélve Kellermann-ről, aki szintén csak úgy tudja kifejezni a véleményét, ha artikulálatlanul üvölt.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Az istenek közt a párkapcsolat se állja útját egyébb románcnak. 😊gondolom azt tudod, hogy szingli 😉Az isteni Slater szerint morognak a játékosok:Csak pontosítottam. 😊
Cowboys players initially bought into keeping things internal. Now as they sit 2-4 the discontent is leaking out. On the coaching staff “totally unprepared. They don’t teach. They don’t have any sense of adjusting on the fly.” Another “they just aren’t good at their jobs”
Charlie Firpo
gyeek
rva
több mint 5 éve
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:www.youtube.com/watch?v=ePISxnr0km4
több mint 5 éve
gondolom azt tudod, hogy szingli 😉Az isteni Slater szerint morognak a játékosok:Csak pontosítottam. 😊
Cowboys players initially bought into keeping things internal. Now as they sit 2-4 the discontent is leaking out. On the coaching staff “totally unprepared. They don’t teach. They don’t have any sense of adjusting on the fly.” Another “they just aren’t good at their jobs”
Charlie Firpo
gyeek
több mint 5 éve
nekem ezzel nincs sok bajom, csak annyi, hogy azok mutogatnak ujjal a felkészületlen edzőkre, akik előtte tosztak végrehajtani.Tudom hogy névtelen meg nem biztos hogy igaz, de ha van valóság alapja akkor azért ez a coaching staff totally unprepare elég kemény.Az isteni Slater szerint morognak a játékosok:Csak pontosítottam. 😊
Charlie Firpo
gyeek
100yard
több mint 5 éve
Azért nem semmi, h ennyi a negatív komment, miközben magabiztosan vezetitek a csoportot...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Tudom hogy névtelen meg nem biztos hogy igaz, de ha van valóság alapja akkor azért ez a coaching staff totally unprepare elég kemény.Az isteni Slater szerint morognak a játékosok:Csak pontosítottam. 😊
Charlie Firpo
gyeek
több mint 5 éve
A támadó oldal meg olyan rohamtempóban esik szét, hogy lassan csak Dalton marad, a Schultz.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Ezt a két mondatot így nem tudom értelmezni. Nekünk mi jutott, akár csak azóta, hogy itt együtt szurkolunk? Rájátszás, szép rekordok, Dez elkapta??? Én már abban a korban vagyok sajnos, amikor kéne már valami eredmény is, nemcsak a vágy. Mittomén, nyugi, már csak 20 év??Nyugi, a Zíglsz nemrég SB-t nyert, most osztozunk a szarban. Ne zavarjon a rivaldafény, minden csapatnak vannak rossz évei.Ok, de valakinek csak le kellene már mennie az öltözőbe...lassan rajtunk röhög a liga, az meg Jerry bának dupla öregedés.Azt már be sem írnám, hogy Knight - térdműtét.Ha Nolan ilyen tökös lenne:
De Jerry bá ilyeneket mond...
Jerry Jones said he's "OK" with Mike Nolan as Cowboys' def. coordinator. "I like the way we came out last night defensively. I thought we had a good plan for the skills of Murray and what the Cardinals presented us. These aren't excuses." Field position an issue.
Charlie Firpo
www.youtube.com/watch?v=0ieicflBG_Y&ab_channel=YoShImUrA53
Szegény öregnek nem adok sok időt a döntéshozatali dolgokban. Max 2 és ezen túl csak ártani fog, de szerintem ezt családon belül megbeszélik.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nyugi, a Zíglsz nemrég SB-t nyert, most osztozunk a szarban. Ne zavarjon a rivaldafény, minden csapatnak vannak rossz évei.Ok, de valakinek csak le kellene már mennie az öltözőbe...lassan rajtunk röhög a liga, az meg Jerry bának dupla öregedés.Azt már be sem írnám, hogy Knight - térdműtét.Ha Nolan ilyen tökös lenne:
Jerry Jones said he's "OK" with Mike Nolan as Cowboys' def. coordinator. "I like the way we came out last night defensively. I thought we had a good plan for the skills of Murray and what the Cardinals presented us. These aren't excuses." Field position an issue.
Charlie Firpo
Szegény öregnek nem adok sok időt a döntéshozatali dolgokban. Max 2 és ezen túl csak ártani fog, de szerintem ezt családon belül megbeszélik.
gyeek
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Ok, de valakinek csak le kellene már mennie az öltözőbe...lassan rajtunk röhög a liga, az meg Jerry bának dupla öregedés.Azt már be sem írnám, hogy Knight - térdműtét.Ha Nolan ilyen tökös lenne:
Charlie Firpo
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Azt már be sem írnám, hogy Knight - térdműtét.Ha Nolan ilyen tökös lenne:
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Azt már be sem írnám, hogy Knight - térdműtét.De Jerry bá ilyeneket mond...
pl ilyen nagyszerű védőjátékok voltak:
twitter.com/DariusJButler/status/1318370967723397121
Ez meg egy, a számomra egyre népszerűbb főedzőtől:
Mike McCarthy said he believes Mike Nolan's defense was simplified after Week 2 win vs. Falcons. "I don't have a problem with what we're asking our guys to do." Believes it's important for coaches to put players in position to be successful. And for players to be open to change.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Az isteni Slater szerint morognak a játékosok:Csak pontosítottam. 😊
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Slater szerint morognak a játékosok:Még 2 meccsig morogjanak, utána lehet váltani 😛 😉
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Slater szerint morognak a játékosok:Cowboys players initially bought into keeping things internal. Now as they sit 2-4 the discontent is leaking out. On the coaching staff “totally unprepared. They don’t teach. They don’t have any sense of adjusting on the fly.” Another “they just aren’t good at their jobs”
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
És akkor, hogy mit? Kicsavarnám McCart kezéből a védelmet, jöhet Wade apó. Poe, Griff és Crawford mehet a picsába, sajnos Gallup vagy más trade, DL erősítés. És vissza 4-3 ra, plusz safety a piacról, ez a Worley vagyki is húzhat nálam.Van most két csoportmeccs, ott van minimális esély a nyerésre. HA marad minden így a védelemben, akkor nincs, roló.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Amúgy mennyire örültök MC KArthynak?Nolan haver meg JimTomshula idehozatala miatt (már ha ő követte el) nálam egyes, megbukott.
Helmut Zimmer
A DL olyan mértékben aluledzett, hogy félelmetes. Ha lenne 4 db vénasszonyos gift fehér bottal, idelinkelném. A legjobb az 5 éve nem játszó Smith, a megváltást meg a 2 éve nem játszó Gregorytól várjuk.
Nolan: lásd korábban, értelmezhetetlen védelmi séma. Lassan papírzacskó a fejre, nem kell ide maszk sem.
Bónusz: Murray vigyorgó feje a 3. TD után, kvázi fos játékkal. Ez be is árazta a komplett védelmet.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
most látom, hogy Martin agyrázkódással lement valamikor félidőben, és vissza se tért későbbBlokkolt Zekenek, aki ahogy elment mellette, fejbetérdelte.
remélem nem lesz hosszan a protokollban.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.