Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
a mi def-ünk ellen meg még a Giants O is hasított...Mert bottom-3 az offense-ünk. Ha megint bénázunk, ahogy eddig, és saját térfélről tudtok drive-okat kezdeni, az még Daltonnal is menni fog, Daniel Jones-éknak is ment...Ha vasárnap minket sem bírtok megverni, akkor az önmagában lesz annyira ciki, mint az eddigi hat hét 😀Pedig én ezt még a javatokra el is tolnám. Nem jó matchup ez nekünk. Az összetákolt támadó falunknak Daltonnal sok esélye nincs ellenetek, a védelmünk meg senkit se tudott megfogni ebben a szezonban. Miért pont veletek kezdenénk?
Amúgy óraállítás, így magyar idő szerint már 18 órakor kezdődik a meccs!
Jelenleg amúgy egyforma az odds, 1,90-1,90, nem is értem...
warr_b
100yard
warr_b
akárhogy is nézem, ez a matchup nagyon 50-50%, pontosan ezt tükrözi le az odds is
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mert bottom-3 az offense-ünk. Ha megint bénázunk, ahogy eddig, és saját térfélről tudtok drive-okat kezdeni, az még Daltonnal is menni fog, Daniel Jones-éknak is ment...Ha vasárnap minket sem bírtok megverni, akkor az önmagában lesz annyira ciki, mint az eddigi hat hét 😀Pedig én ezt még a javatokra el is tolnám. Nem jó matchup ez nekünk. Az összetákolt támadó falunknak Daltonnal sok esélye nincs ellenetek, a védelmünk meg senkit se tudott megfogni ebben a szezonban. Miért pont veletek kezdenénk?
warr_b
100yard

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ha vasárnap minket sem bírtok megverni, akkor az önmagában lesz annyira ciki, mint az eddigi hat hét 😀Pedig én ezt még a javatokra el is tolnám. Nem jó matchup ez nekünk. Az összetákolt támadó falunknak Daltonnal sok esélye nincs ellenetek, a védelmünk meg senkit se tudott megfogni ebben a szezonban. Miért pont veletek kezdenénk?
warr_b
több mint 5 éve
Mindegy, ahol már a játékosok, és az edzők egymást hibáztatják oda vissza, szerintem annak a csapatnak már mindegy.
több mint 5 éve
én csak leírtam a tényeket 😊 de ha belegondolsz, népszerű dolog a népszerűeket utálni.Shannon Sharpe + Steven A meg a legnagyobb Cowboys haterek (pont azért, mert h Amerika csapata, holott 2+ évtizede nem nagyon értek el semmit, de a kinti fanok arca nagy, "How 'bout them Cowboys?!").szóval azon szörnyülködnek, hogy miért legyen Amerika csapata az - amúgy valóban mostanság nem villogó - ország legnépszerűbb csapata (amelyiknek amúgy a legtöbben szurkolnak az idegenbeli nézőket tekintve)?
A legnépszerűbb csapat, legtöbb klikket generálja, ha róluk ordibálnak.
Borbinho
értem.
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Shannon Sharpe + Steven A meg a legnagyobb Cowboys haterek (pont azért, mert h Amerika csapata, holott 2+ évtizede nem nagyon értek el semmit, de a kinti fanok arca nagy, "How 'bout them Cowboys?!").szóval azon szörnyülködnek, hogy miért legyen Amerika csapata az - amúgy valóban mostanság nem villogó - ország legnépszerűbb csapata (amelyiknek amúgy a legtöbben szurkolnak az idegenbeli nézőket tekintve)?
Borbinho
értem.
több mint 5 éve
Ha vasárnap minket sem bírtok megverni, akkor az önmagában lesz annyira ciki, mint az eddigi hat hét 😀Amúgy óraállítás, így magyar idő szerint már 18 órakor kezdődik a meccs!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
gedam
6 355
nekem egy kicsit erőltetett a műfaj, de néha gyakorlom itt a fórumon. én bob-bal kapcsolatban próbálkoztam vele. mindenki ekézte, ezért próbáltam érvelni amellett, miért is jó ő mégis a houstonnak 😁 egyébként fura, mert egy idő után magadat is meggyőződ arról, amit eredetileg hülyeségnek tartottál. én a végére már maximálisan bíztam bob képességeiben. az amerikai iskolákban divat a vita tanítása, ahhoz hasonló. hogy ki mit gondol valójában, azt nem lehet tudni, szerintem egy-egy témával kapcsolatban dobókockával döntik el ki melyik álláspontot védi, támadja aznap.Ja, amúgy miért van az, hogy bárkit nézek a TV-ben Cowboysról vitatkozni, mindenki szélsőségesen üvöltözik?Mert Amerika csapata, meg mert showműsor. Skip meg vagy 40-50 éve Cowboys fan, ismer + jóban van mindenkivel a szervezetnél (Jonesékkal is), így ő nála sztem természetes, hogy sokszor felkapja a vizet (főleg ahogy Shannon szokta szopatni 😀).
Sharpe Bayless párost be sem teszem, annyira méltatlan.
Helmut Zimmer
Shannon Sharpe + Steven A meg a legnagyobb Cowboys haterek (pont azért, mert h Amerika csapata, holott 2+ évtizede nem nagyon értek el semmit, de a kinti fanok arca nagy, "How 'bout them Cowboys?!").
Amúgy nekem pont az Undisputed az egyik kedvencem, a First things first + Cowherd egyre visszataszítóbbak a Foxon. De Shannon + Skip hihetetlen szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, jó meglátásaik is vannak, és tök érdekesen is tálalják a mondandóikat.
Borbinho
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Ja, amúgy miért van az, hogy bárkit nézek a TV-ben Cowboysról vitatkozni, mindenki szélsőségesen üvöltözik?Mert Amerika csapata, meg mert showműsor. Skip meg vagy 40-50 éve Cowboys fan, ismer + jóban van mindenkivel a szervezetnél (Jonesékkal is), így ő nála sztem természetes, hogy sokszor felkapja a vizet (főleg ahogy Shannon szokta szopatni 😀).
Helmut Zimmer
Shannon Sharpe + Steven A meg a legnagyobb Cowboys haterek (pont azért, mert h Amerika csapata, holott 2+ évtizede nem nagyon értek el semmit, de a kinti fanok arca nagy, "How 'bout them Cowboys?!").
Amúgy nekem pont az Undisputed az egyik kedvencem, a First things first + Cowherd egyre visszataszítóbbak a Foxon. De Shannon + Skip hihetetlen szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, jó meglátásaik is vannak, és tök érdekesen is tálalják a mondandóikat.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ja, amúgy miért van az, hogy bárkit nézek a TV-ben Cowboysról vitatkozni, mindenki szélsőségesen üvöltözik?ez a dolog az állatvilágból jön. ha nem vagy biztos abban, hogy az ellenfeled legyőzheted a tudásoddal (erőddel) akkor megpróbálod hangerővel, hátha megrémül, és a másik így bele sem kezd a vitába (harcba) mert azt gondolja, hogy ha te ilyen hangos vagy, akkor biztos jobban tudod (erősebb vagy).
Helmut Zimmer
azt hinné az ember, hogy az eszközhasználat és a két lábra elemkedés óta eltelt pármillió év elég volt arra, hogy ez a tulajdonság kihaljon, de úgy látszik még mindig vannak ilyen ösztönlények, akikből nem sikerült kiirtani ezt az evolúció során.
ezért kerülöm Skip Bayless-t is jó messzire.
több mint 5 éve
Szépen vagyunk, hogy a 6. forduló után már a drafton gondolkodunk. 😕na méginkább. (aszittem, itt is bejut a playoffba a liga fele, mint a bézbólban)19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion
empty taxi
slowmotion
100yard
Ja, amúgy miért van az, hogy bárkit nézek a TV-ben Cowboysról vitatkozni, mindenki szélsőségesen üvöltözik?Szépen vagyunk, hogy a 6. forduló után már a drafton gondolkodunk. 😕na méginkább. (aszittem, itt is bejut a playoffba a liga fele, mint a bézbólban)19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion
empty taxi
slowmotion
100yard
több mint 5 éve
Diplomáciai küldöttség jellegű védelemmel, sérülésekkel új edzőkkel közelebb vagyunk az 1/1hez mint a Super Bowlhoz, annyi biztos.Szépen vagyunk, hogy a 6. forduló után már a drafton gondolkodunk. 😕na méginkább. (aszittem, itt is bejut a playoffba a liga fele, mint a bézbólban)19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion
empty taxi
slowmotion
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szépen vagyunk, hogy a 6. forduló után már a drafton gondolkodunk. 😕na méginkább. (aszittem, itt is bejut a playoffba a liga fele, mint a bézbólban)19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion
empty taxi
slowmotion
több mint 5 éve
na méginkább. (aszittem, itt is bejut a playoffba a liga fele, mint a bézbólban)19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion
empty taxi
több mint 5 éve
19., nem 17.ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ha a playoffba bejutunk, akkor 17. lehet a legjobb, ahol draftolhatunk. az már a "jó, de nem kiváló" játékosok kategóriája.Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
tamas424
több mint 5 éve
szerintem nincs 1 megváltó játékos, vagy 2 (ha az első két kört veszem instant kezdőnek) akik miatt érdemes lenne arcátlanul tankolni. QB-nk van, minden más játékos meg jórészt lutri vagy nincs akkora különbség az ötödik vagy a 15-ik helyen draftolt között (lásd 2020-as első körös tackle-k, Wirfs, Thomas, Wills, Beckton)Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
szóval inkább törekedjünk a csoport megnyerésére, nekem jó a 18. draft hely
az ötödiknél előrébb úgysem fogunk végezni, olyan szerencsecsomagok vannak mint a Giants, a WTF (bocsánat, a WFT) a Vikings, a Jaguars meg a Chargers is magasan akar húzni... és mindezek előtt ott a tuti 1/1 a Jets
több mint 5 éve
Ez egyszerű, innentől minden csoportmeccs döntetlen, a többi meccsen az NFC East csapatok kikapnak az aktuális ellenféltől, és akkor marad így a csoportállás és középen draftolunk 😊Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
slowmotion
több mint 5 éve
Nagy dilemmában vagyol. Egyrészt ugye az utóbbi kb 10 évben még kétszer egymásután nem nyerte meg senki a csoportot, és nehogymá' az Iggles legyen az, akinek sikerül. Másfelől nehogymá' a masik két csövesbánat csapat megelőzzön. Harmadrészt viszont jó lenne elöl draftolni.Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
gyeek
Go figure.
több mint 5 éve
PFF: Tyler Biadasz has allowed 5 pressures this season 2nd-fewest among rookie OL with at least 200 snaps.Jaja, Tyler Badass a nagy reménységünk
Te vagy a fény, az éjszakában, gyere dolgozz, a lámpagyárban!
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?2es, szép játékkal kikapni. 😛
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
PFF: Tyler Biadasz has allowed 5 pressures this season 2nd-fewest among rookie OL with at least 200 snaps.Te vagy a fény, az éjszakában, gyere dolgozz, a lámpagyárban!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Akkor most minek szurkoljak? PO vagy draft hely?

több mint 5 éve
+ McCoy kezdo DT lett volna.Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert számítottam arra, hogy jönnek ezek a beszélgetések:csak azért, mert Stephen A Smith ordít mint akinek a tökét szorítják az asztal alatt, attól ez még csak a tények csavargatása úgy, hogy megfeleljen a narratívának, nem is beszélve Kellermann-ről, aki szintén csak úgy tudja kifejezni a véleményét, ha artikulálatlanul üvölt.
www.youtube.com/watch?v=ePISxnr0km4
Helmut Zimmer
nézzük sorban, kik hiányoztak már az első mérkőzésen:
- kezdő LT Tyron Smith (all pro szint)
- kezdő RT La'el Collins (all pro szint)
- kezdő center Travis Frederick (all world szint)
- kezdő linebacker Sean Lee (ha egészséges, akkor erős "jó" szint)
- kezdő cornerback/nickelback Jourdan Lewis
- kezdő cornerback Chidobe Awuzie
aztán kik dőltek ki azóta eltelt 4 meccs alatt:
- kezdő tight end Blake Jarwin (keresztszallag - done for the season)
- kezdő NT Trysten Hill (keresztszallag - done for the season)
- backup tackle Cameron Erving (visszatér)
- kezdő QB Dak Prescott (bokatörés - done for the season)
szerintem nincs olyan csapat a ligában, ami ezt túlélné, és a jelenlegi Cowboys-nál eredményesebben szerepelne. nincs olyna edző és tulajdonos kombó, aki az elérhető free agent emberekből a csapatát úgy tudta volna kiegészíteni a fentiek elvesztése után, hogy az kompetitív maradjon
ehhez jön az, hogy nem volt rendes offseason, hogy nem voltak előszezon meccsek, stb.
nyilván a védelem kérdéses, és nyilván McCarthy felelőssége felmerül a védőkoordinátor kiválasztásában, de itt nem az edzőkkel van baj. vagy legalábbis nagyobb mértékben nem velük, hanem a játékosok fejében és a sérülésekkel van baj.
rva
több mint 5 éve
Én ezért nem i sírtam a sérülteket, mert az egy dolog. Nekem a játszó kezdőkkel van bajom: a nagy lét markolókkal, Zeke, Tank, Jaylon, Crawford, a totálhomály Griff és Poe, hátul Worley meg Jourdan és az eltűnő Woods, akik nemhogy nem viszik a hátukon a csapatot, hanem sokszor ők maguk a probléma (igen, sajnos gyakran Jaylon is). Ez viszont edzői felelősség, ahogy az aluledzettség (szerintem), a nem működő védelmi, és a most már alig-alig pislákoló támadó szisztéma is (ezzel a fallal egyszerűen nem lehet futni, maximum hátrálni).Az meg nálam nem mentség, hogy sérülten játszik Crawford, Tank és Jourdan. Menjenek a háziorvosukhoz vagy gyógyszerészükhöz.
A védelem komplett bukás, edzőstül, erőnlétistűl, stül, tül, ül.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.