Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
rva 4 531 — Me for President!
mondjuk Amari is fogalmatlan volt a fumble-jénél
Gregory kétszer hibázott gigantikusat
a special teams még mindig nem érett össze (vagy csak simán szar)

a Saints TD helyett nyugodtan tolhattak volna egy opi-t
Prescott facemaskján is átsiklottak

persze Jaylon meg mehetett volna tusolni ha konzekvensek a bírók
és a Beasley 3rd down conversion se lett volna meg, mert vagy 2 yarddal hamarabb leért a térde...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
Világ lúzerei vagytok ha innen elbukjátok a csoportot.........
dande
Na beindult az elJinxelés kampány 😊
ThundersNFL
Szó nincs erről ez a realitás. Van egy komplett védelmük, nincs luk sem a DLben sem az LB sorban sem a Secben, ráadásul itt az edzői gárda is nagyon rendben van. S az Oban is ott a potenciál, tulajdonképpen itt van egyetlen kérdés edzői fronton. Ez lehet az akadálya a SB runnak.

Nàlunk viszont erős minőségi s mennyiségi kérdések vannak. Melyeket már korántsem biztos hogy tud az edzői kar kezelni. Főleg D oldalon. O oldalon pedig játékhívásokkal is van gond.

A Skins meg Skins plusz Alex kiesve.

Szóval bár rosszul làtnám de jelen pillanatban szvsz így állunk.
dande
Amikor Amari megérkezett már tudni lehetett hogy ez lesz.
De nekünk inkább a 30 éves Tate kellett. Nehéz leírni, de Amari miatt sajnos nem tudom utálni ezt a csapatot

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
ThundersNFL
Szó nincs erről ez a realitás. Van egy komplett védelmük, nincs luk sem a DLben sem az LB sorban sem a Secben, ráadásul itt az edzői gárda is nagyon rendben van. S az Oban is ott a potenciál, tulajdonképpen itt van egyetlen kérdés edzői fronton. Ez lehet az akadálya a SB runnak.

Nàlunk viszont erős minőségi s mennyiségi kérdések vannak. Melyeket már korántsem biztos hogy tud az edzői kar kezelni. Főleg D oldalon. O oldalon pedig játékhívásokkal is van gond.

A Skins meg Skins plusz Alex kiesve.

Szóval bár rosszul làtnám de jelen pillanatban szvsz így állunk.
több mint 7 éve
Blevi 8 934 — Lions & Cowboys fan
54-55 😎
Imadom a Generalist de nagyon ugy tunik itt az ideje nyugdijba menni.
több mint 7 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Uraim,megtettem életem első tippmixét ,a legmagasabb odds volt a Boysra 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Ami meg szuper, van plussz 3 napunk az eagles elott. Raadasul hazai igy otthon pihenhetnek a jatekosok.

Irving, TSmith, Lee felepulhetne.

több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
dande
ThundersNFL
Ha ez volna a Wunderwaffe, akkor elég nagy a baj.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
dande

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Hihetetlen meccs volt egyébként, amit felesleges szerintem agyonelemezni. Ez az akarat győzelme volt.
JG előtt viszont most nagy respect, hogy így fel tudta tüzelni a játékosait, jó volna ezt máskor is látni.
Antonius
Pedig egy Gregoryval kevesebben is voltuk. Ket kulcs paly-t elbaltazott nekunk. 😕
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 477 — Expect the Best !
Azért amióta nincs JG és Prescott tényleg sokkal jobban szalad a szekér... 🙂
A | D-re nagyon irigy vagyok |

Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Epic game!

Emellett persze nekünk már minden meccs rájátszás.
Nomeg Broaddus mester megjósolta, hogy nyerünk.
Éshát ha ilyen Anthony Brown és Jourdan Lewis játszik nálunk! 😊

Na majd most lehet beszélni a Dallas-ról is a fórszendlongban, nem csak lesajnálni minket.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Hihetetlen meccs volt egyébként, amit felesleges szerintem agyonelemezni. Ez az akarat győzelme volt.
JG előtt viszont most nagy respect, hogy így fel tudta tüzelni a játékosait, jó volna ezt máskor is látni.

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
dande
Legalább itt ne told már a célpesszimizmust 😀

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Majdnem megvertük magunkat. És a bírok is asszisztáltak, bár mindkét oldalra vakon fújtak, nem csak ellenünk, néha kajakra azt hittem vízilabda hogy "visszakapjuk az emberelőnyt"
De Gregory-n kívül a defense jól tolta, mert az átlagban 30 pont felett termelő Saints offense-t 10 ponton tartani nem kispályás
több mint 7 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 888
Hát ez érdekes meccs volt. A D nagyon jó, Gregory egy balfasz volt ma, Prescott sajnos hozta a formáját

És még így is győztünk 😊
több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Áhá, az irányító, aki csak bemelegítéskor dob bombát:
(Laza egykezes elkapás....)

twitter.com/i/status/1068286010629459968

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 007 — Cowboys fan
 twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1065758627976409088/photo/1
gyeek
na még 4-5 ilyen meccs és meglesz az az all-pro keret 😀
eaglesmcnabb
És még pár ilyen:
 twitter.com/dallascowboys/status/1067792516349640705
gyeek
azért a mez színét nem kellett volna így eltalálni...
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
gyeek
eaglesmcnabb
És még pár ilyen:
 twitter.com/dallascowboys/status/1067792516349640705

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Ezek közül aki elit és meg kell fizetni a DLaw. Beasley megtartható akár TWill helyén, áráért. Flemming szintén tartható de Ő nem elit szint már.
Irving még tudna elit vagy elit közeli teljesítményt, de az idei éve alapján szerintem örülnie kell ha valahova kell.
A többi simén cserélhető, vagy olcsón megtartható. Swaim se annyira fontos mert biztos hogy hoznak egy TE-t a dratról valahol az elején, 2-3 kör.
Azért ez simán belefér a durván 50 Milliós cap spacebe, még úgy is ha néhány játékossal hosszbítanak még év végén.
És sajnos Lee-t se fogjuk megtartani ha lejár a szerződése, és lehet TSmith is kikopik lassan. Lee mindig is sokat volt sérült,TSmith meg egyre többet. Szóval én nem látom kezelhetetlennek a helyzetet, sőt talán az utóbbi évek egyik legjobb helyzete ebből a szempontból
100yard
Flemming backup OT-nek kell, mert mint idén is kiderült, a fal csak olyan erős, amilyen a második sora...
nem akarnék még egy Chaz Green-t látni a csapatban.
rva
pedig én szeretném Chaz Greent újra a pályán látni.

a péntek hajnali meccsen, amint Brees vak oldalát védi 😀
slowmotion
Bocsi már mi is kiraktuk a keretből, Armstead sérülése miatt Bushrod lesz a LT 😀
kapitnono
Megélt vagy két edzést 😀
Gyurma Pappa
picsába, pedig mennyire reménykedtem... de esetleg utána lehetett volna néznem.
mindegy.
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 380 — zászló zászló szív
Ezek közül aki elit és meg kell fizetni a DLaw. Beasley megtartható akár TWill helyén, áráért. Flemming szintén tartható de Ő nem elit szint már.
Irving még tudna elit vagy elit közeli teljesítményt, de az idei éve alapján szerintem örülnie kell ha valahova kell.
A többi simén cserélhető, vagy olcsón megtartható. Swaim se annyira fontos mert biztos hogy hoznak egy TE-t a dratról valahol az elején, 2-3 kör.
Azért ez simán belefér a durván 50 Milliós cap spacebe, még úgy is ha néhány játékossal hosszbítanak még év végén.
És sajnos Lee-t se fogjuk megtartani ha lejár a szerződése, és lehet TSmith is kikopik lassan. Lee mindig is sokat volt sérült,TSmith meg egyre többet. Szóval én nem látom kezelhetetlennek a helyzetet, sőt talán az utóbbi évek egyik legjobb helyzete ebből a szempontból
100yard
Flemming backup OT-nek kell, mert mint idén is kiderült, a fal csak olyan erős, amilyen a második sora...
rva

slowmotion
Bocsi már mi is kiraktuk a keretből, Armstead sérülése miatt Bushrod lesz a LT 😀
kapitnono
Megélt vagy két edzést 😀

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
gyeek

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 047 — WHO DAT!!!!
100yard
rva

slowmotion

több mint 7 éve
100yard
rva

több mint 7 éve
rva 4 531 — Me for President!
100yard