Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha második napon jön egy CB és egy S akiket kb egyből be lehet dobni a mély vízbe akkor sztem nagyon jó kis draftot csinálunk...Ti kiket hoznátok 2. és 3. körben??
több mint 8 éve
Tetszik a pick. Ha Charlton továbbra is fejlődik, a LE gondok megszűnnek végre. És végre van súlya a D-linenak!Amúgy 4 CB ment ki első körben. Rengeteg jó DB marad 60ra... :]
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Jó nem tagadom, még este rácsörögtem Stephenre, és vázoltam hogy hajnalban mit szeretnék látni. 😊Az eleje jött. Jo húzás reméljük hajlandó Marinéni tanácsait megfogadni.az én álom draftom:A Michigan fétised penetráns.
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor
gyeek
Blevi
Így hogy kiment Peppers még ma újra átbeszéljük a dolgokat 😉

több mint 8 éve
Az eleje jött. Jo húzás reméljük hajlandó Marinéni tanácsait megfogadni.az én álom draftom:A Michigan fétised penetráns.
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor
gyeek
több mint 8 éve
Hol vannak már azok a jó meglepetéshúzások....Jó választás, tetszik!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Taco Charlton, teljesen jó húzásEgyetem
Michigan
Életkor
22 (1994-11-07)
Magasság
6 ft 6 in (1.98 m)
Tömeg
277 lb (126 kg)
Erősségek
Rushereknél ritka a magasság, a karhossz és az atletikus tulajdonságok ilyen kombinációja. Hosszú, hatalmas test nehéz és sportos vádlikkal. Már most is látszanak a félelmetes atletikus tulajdonságai és még nem nőtt bele a testébe. Megvillantotta, hogy képes azonnal reagálni a snapre, robbanékonysága miatt hamar átér a backfieldre. Elég üzemanyaga van ahhoz, hogy a lökéseinek hatására az offensive tackle-ök gyorsan visszavonuljanak. Mikor a sebességét erővé alakítja valósággal kilő. Nagyon hajlékony az egész teste. Ha sikerül kifelé korán előnybe kerülnie, akkor képes mélyen maradva megkerülni az ellenfelét. A csípője és a válla elég fordulékony ahhoz, hogy passz ellen a pálya széle felé kicsússzon az offensive tackle engage-éből. Egyenes testtartással támad, így meg tudja őrizni a momentumot a line of scrimmage mögött is. Használja a rip-and-stab move-ot, spin move-ja rosszat sejtet az ellenfélre nézve, ezek domináns pass rush tulajdonságok lehetnek az NFL-ben. Elnyújtott oldalirányú lépéseiből nagyon gyorsan tud sprintbe váltani, így szélső futások üldözésében jó. Hosszú karjai miatt drámai javulásra lehet képes futás ellen, akár playmakerré is válhat a játék ezen elemében is. Kézhasználata fejlődött.
Gyengeségek
Tehetsége és a tulajdonságai ellenére a számai és maga a játéka is felemás képet mutat. Csak utolsó szezonjában lett stabil kezdőjátékos. Súlyzóznia kellene. Kérdéses, hogy konzisztensen le tud-e horgonyozni a támadási ponton. Erőből ki lehet tolni a rábízott gapből. Hosszú karjait jobban is használhatná, hogy távol tartsa magától a blokkolókat. Futás ellen kevés játékot mutat be a backfielden. Sosem játszik kellően aljasan. A scoutok szerint kérdéses a keménysége a lövészárokbeli harchoz ha belülre kerül vagy ha 5-technique lesz belőle. Játékbeli sebessége inkonzisztens, ez visszatartotta. Szűk terpeszben játszik, túlságosan is előredől, emiatt gondok vannak az egyensúlyával és a lábmunkájával. Mozgó blokkok ellen felkészültebbnek kell lennie.
Megjegyzések
A Taco becenév, Vidaunte a keresztneve. Ohioban nőtt fel, középsuliban a foci mellett kosarazott is (csapattársa volt a 2016-os NBA draft 1/20-asa, a jelenlegi Brooklyn Nets SG Caris LeVert), már ekkoriban ki tudott nyomni 375 fontot és mellé 32 inches súlypont emelkedéssel bírt. 4-csillagos recruitként került a Michiganre. True freshman évében csere DE és special teamer, 10 meccsen játszott, 2 szerelés és 0.5 TFL jutott neki. 2014-ben 12 meccsen játszott, 1-szer volt kezdő, 19 szerelés, 5.5 TFL és 3.5 sack állt a neve mellett. 2015-ben 13 meccsen játszott, 3-szor volt kezdő DE, 30 szerelés, 8.5 TFL, 5.5 sack, valamint 1 kiharcolt fumble került a statisztikai lapjára. Végzős évében 11 meccsen kezdett, 43 szerelés, 13 TFL, 9.5 sack és 2 leütött passz volt a teljesítménye, All-Big Ten első csapatos az edzők és a média szerint. Az "inkonzisztens" volt a divatos kifejezés vele kapcsolatba azóta, hogy beiratkozott a Michiganre, de végzős szezonjában elkezdte lerázni a válláról ezt a majmot. Charlton egy felemelkedőben lévő prospect olyan méretekkel, karhosszal, atletikussággal és pass rush potenciállal, amiről az NFL general managerek álmodnak. Benne van, hogy nem azt fogod tőle kapni, amit ma látsz tőle. Miközben az egyetemi produktuma szerénynek mondható, profiként lényegesen jobb játékos válhat belőle, ha kellően elkötelezett lesz a konditeremben és hajlandó lesz befogadni az edzője tanításait. Nagy hatású defensive end, akinek a plafonja az all-pro szint, a padlója pedig a megbízható kezdőjátékos. Justin Tuck volt hasonló, mikor az NFL-be került a Notre Dame-ről: hatalmas, hosszú testalkat, mellette hajlékony és erősíthető, így átlag feletti defensive enddé válhat egy négyemberes frontban.
több mint 8 éve
az én álom draftom:A Michigan fétised penetráns.
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
A tippem: Kevin King (vagy a kicserebere)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
az én álom draftom:1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR

több mint 8 éve
végre már a tehenészeknek is dolgozik 😊Én be fogom vésni ezeket a pletykákat, és figyelem majd kit hol húznak, stb. Tony Pauline nevét gyakran említi az általános NFL hírforrás -- a rotoworld -- de két nappal a draft előtt ilyen pletykákat bedobni merész dolog, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ez komoly vagy etetés-e tán.Birddog26 az egész idei draft felkészülését azzal töltötte, hogy DB-ket scoutolt a Cowboys-nak.
Annyit tudok hozzátenni a dologhoz, hogy a Draft Showban a két corner neve többször is előkerült az utóbbi hónapban, Broaddusnál közelebb pedig senki nincs a tűzhöz.
I’m told the Dallas Cowboys have Adoree' Jackson as a first-round target, and we’ve had the cornerback being selected by the team in our past three mock drafts.
Another cornerback the team likes an awful lot is Cordrea Tankersley of Clemson.
Safety Marcus Maye is another Florida Gator likely to be selected earlier than most project.
The senior had a great visit with the Dallas Cowboys last week and is receiving a ton of interest from the New Orleans Saints and Arizona Cardinals. The other team showing big interest in Maye is the New England Patriots.
draftanalyst.com/da-draft-buzz-monday-notes-draft-week
gyeek
Mostanában ő is arról beszél, hogy DE-t draftolunk 😀
rva
több mint 8 éve
Én be fogom vésni ezeket a pletykákat, és figyelem majd kit hol húznak, stb. Tony Pauline nevét gyakran említi az általános NFL hírforrás -- a rotoworld -- de két nappal a draft előtt ilyen pletykákat bedobni merész dolog, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ez komoly vagy etetés-e tán.Birddog26 az egész idei draft felkészülését azzal töltötte, hogy DB-ket scoutolt a Cowboys-nak.
Annyit tudok hozzátenni a dologhoz, hogy a Draft Showban a két corner neve többször is előkerült az utóbbi hónapban, Broaddusnál közelebb pedig senki nincs a tűzhöz.
I’m told the Dallas Cowboys have Adoree' Jackson as a first-round target, and we’ve had the cornerback being selected by the team in our past three mock drafts.
Another cornerback the team likes an awful lot is Cordrea Tankersley of Clemson.
Safety Marcus Maye is another Florida Gator likely to be selected earlier than most project.
The senior had a great visit with the Dallas Cowboys last week and is receiving a ton of interest from the New Orleans Saints and Arizona Cardinals. The other team showing big interest in Maye is the New England Patriots.
gyeek
Mostanában ő is arról beszél, hogy DE-t draftolunk 😀
több mint 8 éve
Én be fogom vésni ezeket a pletykákat, és figyelem majd kit hol húznak, stb. Tony Pauline nevét gyakran említi az általános NFL hírforrás -- a rotoworld -- de két nappal a draft előtt ilyen pletykákat bedobni merész dolog, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ez komoly vagy etetés-e tán.Annyit tudok hozzátenni a dologhoz, hogy a Draft Showban a két corner neve többször is előkerült az utóbbi hónapban, Broaddusnál közelebb pedig senki nincs a tűzhöz.
több mint 8 éve
OSU CB Gareon Conley accused of rapeSzaftos fos, az biztos. 2 nap a draftig, lehet La'El Collins v2 lesz a vége.
szépen fogynak az első körös prospectek.
100yard
több mint 8 éve
OSU CB Gareon Conley accused of rapeszépen fogynak az első körös prospectek.
több mint 8 éve
Nem tudom ti h vagytok vele,minden évben meg van az 1-2 kedvenc,és biztos tipp de most teljesen tanácstalan vagyok, nagyom mély ez a draft class,főleg hiány posztjainkon.Nem is kell kiemelni senkit, jó neveket (és posztokat) dobtál be, max még hozzá lehetne tenni Adoree' Jacksont (nickel +returner) vagy Quincy Wilsont (press corner). A durva az, hogy e két poszton olyan bőséges a felhozatal, hogy a csapatok a maguk szájíze szerint választhatnak játékost a rendszerükhöz úgy, hogy nincs jelentős minőségi különbség, emiatt sok játékos elkelhet egy adott 30as skálán kb bárhol. Tényleg csak a drafton fog kiderülni ki pottyan a Cowboys ölébe. Én továbbra is egy vissza-cserének tudnék örülni a legjobban második kör elejére.
Ki lehet 28.ként :? Tre'Davious White, Kevin King, Chidobe Awuzie,Gareon Conley, CBk, vagy Taco Charlton, Charles Harris,Takkarist McKinley, TJ. Watt ? nem tudok egyet se kiemelni.
Kroos
több mint 8 éve
Nem tudom ti h vagytok vele,minden évben meg van az 1-2 kedvenc,és biztos tipp de most teljesen tanácstalan vagyok, nagyom mély ez a draft class,főleg hiány posztjainkon.Ki lehet 28.ként :? Tre'Davious White, Kevin King, Chidobe Awuzie,Gareon Conley, CBk, vagy Taco Charlton, Charles Harris,Takkarist McKinley, TJ. Watt ? nem tudok egyet se kiemelni.
több mint 8 éve
jó, ez azt jelenti, hogy jelentős feltrade egyáltalán nem valószínű, letrade viszont mindig lehet - de csak ha saját feltételek mellett jobban jönnek ki a dologból. (értem ezalatt, hogy az új helyen is ki tudnak húzni egy első körös prospectet, viszont még kapnak is hátsó körös jogot mellé).többen nyilatkozták, még maga Jerry Poppins is, hogy 1) nem akarnak cserélni, az idei remek év, hogy a helyükön válasszanak minden körben, és azonnali impact embert szerezzenek az első pár körben.Azért Jerry-t hallottuk már ködösíteni, nem is egyszer 😊
rva
100yard
több mint 8 éve
második körben red flaggel csak olyan játékost választ a front office, aki top 5 talent.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
Gregory ilyen volt, Jaylon potenciális top 3 (top 1) pick volt egészen a bowl meccséig.
Peppersről nem hallottam ilyet. illetve hallottam, de az nem Jabril Peppers, hanem Julius, és nem most megy draftra, hanem tizenöt évvel ezelőtt ment.
több mint 8 éve
Azért Jerry-t hallottuk már ködösíteni, nem is egyszer 😊többen nyilatkozták, még maga Jerry Poppins is, hogy 1) nem akarnak cserélni, az idei remek év, hogy a helyükön válasszanak minden körben, és azonnali impact embert szerezzenek az első pár körben.Nyilván jobban örülnék ha azonnali impact jönne sőt a trendet tavaly sem tetszett. Sak megjegyeztem hogy mostanában nem annyira érdekeltek a red flagek minket, nem bánnám ha ezt most változna.Az elmúlt években volt ilyen valóban, épp ezért várható idén a változás. Stephen Jones párszor sugallta is az elmúlt hónapokban. Azt hogy Pepperst ki hova teszi, első vagy második kör... én megkockáztatom, hogy a Cowboysnak fent sincs a tábláján.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
rva
több mint 8 éve
többen nyilatkozták, még maga Jerry Poppins is, hogy 1) nem akarnak cserélni, az idei remek év, hogy a helyükön válasszanak minden körben, és azonnali impact embert szerezzenek az első pár körben.Nyilván jobban örülnék ha azonnali impact jönne sőt a trendet tavaly sem tetszett. Sak megjegyeztem hogy mostanában nem annyira érdekeltek a red flagek minket, nem bánnám ha ezt most változna.Az elmúlt években volt ilyen valóban, épp ezért várható idén a változás. Stephen Jones párszor sugallta is az elmúlt hónapokban. Azt hogy Pepperst ki hova teszi, első vagy második kör... én megkockáztatom, hogy a Cowboysnak fent sincs a tábláján.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
több mint 8 éve
Nyilván jobban örülnék ha azonnali impact jönne sőt a trendet tavaly sem tetszett. Sak megjegyeztem hogy mostanában nem annyira érdekeltek a red flagek minket, nem bánnám ha ezt most változna.Az elmúlt években volt ilyen valóban, épp ezért várható idén a változás. Stephen Jones párszor sugallta is az elmúlt hónapokban. Azt hogy Pepperst ki hova teszi, első vagy második kör... én megkockáztatom, hogy a Cowboysnak fent sincs a tábláján.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 8 éve
Most már az enyémen sincs ( a fórumos szavazáson őt írtam. 😊Az elmúlt években volt ilyen valóban, épp ezért várható idén a változás. Stephen Jones párszor sugallta is az elmúlt hónapokban. Azt hogy Pepperst ki hova teszi, első vagy második kör... én megkockáztatom, hogy a Cowboysnak fent sincs a tábláján.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
Nyilván az idei classban lehet találni olyan játékost aki legalább olyan jó prospect mint Ő és nem is balhés. Elég nekünk egy olyan játékos aki nem játszik.
több mint 8 éve
Az elmúlt években volt ilyen valóban, épp ezért várható idén a változás. Stephen Jones párszor sugallta is az elmúlt hónapokban. Azt hogy Pepperst ki hova teszi, első vagy második kör... én megkockáztatom, hogy a Cowboysnak fent sincs a tábláján.Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
Blevi
több mint 8 éve
Az elmúlt évek második körei sajnos nem ezt igazolják. Jaylon pld, Gregoryt meg inkabb OLB es DE közé sorolták. Peppers sokan első korbe sorolják a kérdés mi hova tesszük.Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi
gyeek
több mint 8 éve
Megvan a második koros Pick. Jabrill Peppers elhasalt egy teszten.Egy Randy Gregory van már Dallasban. Ő szintén 60. pickként kelt el, de top 10 tehetség volt. Peppers nem az és még határozott posztja sincs, hovatovább még a statisztika is hiányzik nála (2 labdaszerzés össz-vissz az egyetemen). Olyan játékosok fognak érkezni 1-2 körben akik azonnal bevethetőek és nem balhésok.
Blevi