Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Ne menjünk el szó nélkül a Texans GMének zsenialitása mellett. Romoért még egy szaros 5. kört se tudtak az asztelra tenni, Watsonért meg odaadták a jövő évi 1-2 kört. Emelem kalapom.
gyeek
Aki tud az tud, na!
Amugy nem akarok gonoszkodni a friss első körösünkkel, drukkolok neki hogy beváljon, de ez a név?! 😀 xD
Egyébként ahogy olvastam Brodáó mester scout jelentését róla, nekem Charlton is kicsit olyan picknek tűnik, hogy a testi adottságai nagyon jók a poszthoz, a football potenciált meg majd kitapossa belőle Marinelli(oké kicsit túlzok). Persze azzal is tisztában vagyok, hogy a kész(vagy legalábbis annak tartott) Dlineman prospectek nem 1/28-nál kellnek el.
Meglátjuk, mindenesetre a vezetőségben én bízok, első körös választásoknál nem nagyon nyúltak mellé az utóbbi években.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ne menjünk el szó nélkül a Texans GMének zsenialitása mellett. Romoért még egy szaros 5. kört se tudtak az asztelra tenni, Watsonért meg odaadták a jövő évi 1-2 kört. Emelem kalapom.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
most olvastam twitteren, hogy a 28. picknél a Dallasnak volt még első köröse a táblán, de nem Taco volt az.
ez az első körös még nem lett kiválasztva senki által. ha nem 60-on húznánk, azt mondanám ebből felfelé trade lesz
valószínűleg egy corner vagy egy safety lehet, és úgy érezték ha azt a DB-t húzzák első körben, akkor a 60-adikon húzott DE túl kevés lesz, azaz a 28 DE most + 60 akárki DB aki marad > mind 28 DB + 60 akármilyen DE marad.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
szerintem nem húzzák ki Tabor-t
én Kevin King-et, vagy Moreau-t szeretném. Moreau sérülése miatt inkább King-et.
rva
King 60nál? Ámen. 😊
gyeek
Moreau se lenne rossz. Izomszakadása volt. A szezon kezdetére akár rendbe is jöhet.
100yard
Ellentmondana az idei filozófiának, miszerint bevethető játékos kell. Ha 3. körben még bent van, ám legyen. De elpuffantani a 2. körös picket egy sérült CB-re mikor csak 3 épkézláb játékos van a rosteren, nem a legbölcsebb húzás.
gyeek
Azért ne felejtsd el ez a második kör. 😊😊 Nekünk szinte kötelező sérült játékost húzni itt. 😊
több mint 8 éve
én Kevin King-et, vagy Moreau-t szeretném. Moreau sérülése miatt inkább King-et.
rva
King 60nál? Ámen. 😊
gyeek
Moreau se lenne rossz. Izomszakadása volt. A szezon kezdetére akár rendbe is jöhet.
100yard
Ellentmondana az idei filozófiának, miszerint bevethető játékos kell. Ha 3. körben még bent van, ám legyen. De elpuffantani a 2. körös picket egy sérült CB-re mikor csak 3 épkézláb játékos van a rosteren, nem a legbölcsebb húzás.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
rva
King 60nál? Ámen. 😊
gyeek
több mint 8 éve
rva
King 60nál? Ámen. 😊

több mint 8 éve
több mint 8 éve
2. körös álom pickem: Awuzie vagy Tankersley. Ha elmennek ezek a nevek és fogyatkozik a készlet szerintem Teez Tabort húzzák.

3. körre is egy "lepattanó" DB-nek tudnék örülni.
gyeek
Legyen így. 😊
több mint 8 éve
2. körös álom pickem: Awuzie vagy Tankersley. Ha elmennek ezek a nevek és fogyatkozik a készlet szerintem Teez Tabort húzzák.

3. körre is egy "lepattanó" DB-nek tudnék örülni.

Szerkesztette: gyeek

több mint 8 éve
Azt mondják van még 20-25 2-3. körös DB tehetség. Ennek fényében elfogadható az az állítás hogy DB könnyebb lesz húzni később, mint elfogadható DE-t.
Remélem húzunk egy jó CB és egy S-t a 2-3. körben.
Akkor elégedettek lehetünk a drafttal. A többi már úgyis bónusz.

Azért a második kör érdekes lesz. Ez a szokásos luxus pickünk helye. 😊
több mint 8 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
Ha második napon jön egy CB és egy S akiket kb egyből be lehet dobni a mély vízbe akkor sztem nagyon jó kis draftot csinálunk...
Ti kiket hoznátok 2. és 3. körben??
több mint 8 éve
Tetszik a pick. Ha Charlton továbbra is fejlődik, a LE gondok megszűnnek végre. És végre van súlya a D-linenak!

Amúgy 4 CB ment ki első körben. Rengeteg jó DB marad 60ra... :]

több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
az én álom draftom:
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor
A Michigan fétised penetráns.
gyeek
Az eleje jött. Jo húzás reméljük hajlandó Marinéni tanácsait megfogadni.
Blevi
Jó nem tagadom, még este rácsörögtem Stephenre, és vázoltam hogy hajnalban mit szeretnék látni. 😊
Így hogy kiment Peppers még ma újra átbeszéljük a dolgokat 😉

több mint 8 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
az én álom draftom:
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor
gyeek
Az eleje jött. Jo húzás reméljük hajlandó Marinéni tanácsait megfogadni.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hol vannak már azok a jó meglepetéshúzások....
Jó választás, tetszik!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Taco Charlton, teljesen jó húzás

Egyetem
Michigan
Életkor
22 (1994-11-07)
Magasság
6 ft 6 in (1.98 m)
Tömeg
277 lb (126 kg)

Erősségek
Rushereknél ritka a magasság, a karhossz és az atletikus tulajdonságok ilyen kombinációja. Hosszú, hatalmas test nehéz és sportos vádlikkal. Már most is látszanak a félelmetes atletikus tulajdonságai és még nem nőtt bele a testébe. Megvillantotta, hogy képes azonnal reagálni a snapre, robbanékonysága miatt hamar átér a backfieldre. Elég üzemanyaga van ahhoz, hogy a lökéseinek hatására az offensive tackle-ök gyorsan visszavonuljanak. Mikor a sebességét erővé alakítja valósággal kilő. Nagyon hajlékony az egész teste. Ha sikerül kifelé korán előnybe kerülnie, akkor képes mélyen maradva megkerülni az ellenfelét. A csípője és a válla elég fordulékony ahhoz, hogy passz ellen a pálya széle felé kicsússzon az offensive tackle engage-éből. Egyenes testtartással támad, így meg tudja őrizni a momentumot a line of scrimmage mögött is. Használja a rip-and-stab move-ot, spin move-ja rosszat sejtet az ellenfélre nézve, ezek domináns pass rush tulajdonságok lehetnek az NFL-ben. Elnyújtott oldalirányú lépéseiből nagyon gyorsan tud sprintbe váltani, így szélső futások üldözésében jó. Hosszú karjai miatt drámai javulásra lehet képes futás ellen, akár playmakerré is válhat a játék ezen elemében is. Kézhasználata fejlődött.

Gyengeségek
Tehetsége és a tulajdonságai ellenére a számai és maga a játéka is felemás képet mutat. Csak utolsó szezonjában lett stabil kezdőjátékos. Súlyzóznia kellene. Kérdéses, hogy konzisztensen le tud-e horgonyozni a támadási ponton. Erőből ki lehet tolni a rábízott gapből. Hosszú karjait jobban is használhatná, hogy távol tartsa magától a blokkolókat. Futás ellen kevés játékot mutat be a backfielden. Sosem játszik kellően aljasan. A scoutok szerint kérdéses a keménysége a lövészárokbeli harchoz ha belülre kerül vagy ha 5-technique lesz belőle. Játékbeli sebessége inkonzisztens, ez visszatartotta. Szűk terpeszben játszik, túlságosan is előredől, emiatt gondok vannak az egyensúlyával és a lábmunkájával. Mozgó blokkok ellen felkészültebbnek kell lennie.

Megjegyzések
A Taco becenév, Vidaunte a keresztneve. Ohioban nőtt fel, középsuliban a foci mellett kosarazott is (csapattársa volt a 2016-os NBA draft 1/20-asa, a jelenlegi Brooklyn Nets SG Caris LeVert), már ekkoriban ki tudott nyomni 375 fontot és mellé 32 inches súlypont emelkedéssel bírt. 4-csillagos recruitként került a Michiganre. True freshman évében csere DE és special teamer, 10 meccsen játszott, 2 szerelés és 0.5 TFL jutott neki. 2014-ben 12 meccsen játszott, 1-szer volt kezdő, 19 szerelés, 5.5 TFL és 3.5 sack állt a neve mellett. 2015-ben 13 meccsen játszott, 3-szor volt kezdő DE, 30 szerelés, 8.5 TFL, 5.5 sack, valamint 1 kiharcolt fumble került a statisztikai lapjára. Végzős évében 11 meccsen kezdett, 43 szerelés, 13 TFL, 9.5 sack és 2 leütött passz volt a teljesítménye, All-Big Ten első csapatos az edzők és a média szerint. Az "inkonzisztens" volt a divatos kifejezés vele kapcsolatba azóta, hogy beiratkozott a Michiganre, de végzős szezonjában elkezdte lerázni a válláról ezt a majmot. Charlton egy felemelkedőben lévő prospect olyan méretekkel, karhosszal, atletikussággal és pass rush potenciállal, amiről az NFL general managerek álmodnak. Benne van, hogy nem azt fogod tőle kapni, amit ma látsz tőle. Miközben az egyetemi produktuma szerénynek mondható, profiként lényegesen jobb játékos válhat belőle, ha kellően elkötelezett lesz a konditeremben és hajlandó lesz befogadni az edzője tanításait. Nagy hatású defensive end, akinek a plafonja az all-pro szint, a padlója pedig a megbízható kezdőjátékos. Justin Tuck volt hasonló, mikor az NFL-be került a Notre Dame-ről: hatalmas, hosszú testalkat, mellette hajlékony és erősíthető, így átlag feletti defensive enddé válhat egy négyemberes frontban.

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
az én álom draftom:
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR
beltazor

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
A tippem: Kevin King (vagy a kicserebere)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
az én álom draftom:
1 Taco Charlton DE
2 Jabrill Peppers S
3 Jourdan Lewis CB
4 Jake Butt TE
6 Ryan Glasgow DT
7 Ben Braden OG
7 Amara Darboh WR

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Én be fogom vésni ezeket a pletykákat, és figyelem majd kit hol húznak, stb. Tony Pauline nevét gyakran említi az általános NFL hírforrás -- a rotoworld -- de két nappal a draft előtt ilyen pletykákat bedobni merész dolog, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ez komoly vagy etetés-e tán.

Annyit tudok hozzátenni a dologhoz, hogy a Draft Showban a két corner neve többször is előkerült az utóbbi hónapban, Broaddusnál közelebb pedig senki nincs a tűzhöz.

I’m told the Dallas Cowboys have Adoree' Jackson as a first-round target, and we’ve had the cornerback being selected by the team in our past three mock drafts.

Another cornerback the team likes an awful lot is Cordrea Tankersley of Clemson.

Safety Marcus Maye is another Florida Gator likely to be selected earlier than most project.

The senior had a great visit with the Dallas Cowboys last week and is receiving a ton of interest from the New Orleans Saints and Arizona Cardinals. The other team showing big interest in Maye is the New England Patriots.

draftanalyst.com/da-draft-buzz-monday-notes-draft-week
gyeek
Birddog26 az egész idei draft felkészülését azzal töltötte, hogy DB-ket scoutolt a Cowboys-nak.
Mostanában ő is arról beszél, hogy DE-t draftolunk 😀
rva
végre már a tehenészeknek is dolgozik 😊
több mint 8 éve
Én be fogom vésni ezeket a pletykákat, és figyelem majd kit hol húznak, stb. Tony Pauline nevét gyakran említi az általános NFL hírforrás -- a rotoworld -- de két nappal a draft előtt ilyen pletykákat bedobni merész dolog, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ez komoly vagy etetés-e tán.

Annyit tudok hozzátenni a dologhoz, hogy a Draft Showban a két corner neve többször is előkerült az utóbbi hónapban, Broaddusnál közelebb pedig senki nincs a tűzhöz.

I’m told the Dallas Cowboys have Adoree' Jackson as a first-round target, and we’ve had the cornerback being selected by the team in our past three mock drafts.

Another cornerback the team likes an awful lot is Cordrea Tankersley of Clemson.

Safety Marcus Maye is another Florida Gator likely to be selected earlier than most project.

The senior had a great visit with the Dallas Cowboys last week and is receiving a ton of interest from the New Orleans Saints and Arizona Cardinals. The other team showing big interest in Maye is the New England Patriots.

gyeek
Birddog26 az egész idei draft felkészülését azzal töltötte, hogy DB-ket scoutolt a Cowboys-nak.
Mostanában ő is arról beszél, hogy DE-t draftolunk 😀
több mint 8 éve

több mint 8 éve
OSU CB Gareon Conley accused of rape

szépen fogynak az első körös prospectek.
100yard
Szaftos fos, az biztos. 2 nap a draftig, lehet La'El Collins v2 lesz a vége.

több mint 8 éve
OSU CB Gareon Conley accused of rape

szépen fogynak az első körös prospectek.