Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Jo de ő már nem lesz bent akkor.

több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
A PFF szerint:
Among all WRs with 50+ targets, Terrance Williams led the league in percent of targets converted into first downs.
Cole Beasley ranked 2nd.

Ja, és első körös tippek?
Az enyém Josh Jones SS, és letrade.
Charlie Firpo
TreWhite
Vagy Harris
Janek
én inkább Conley-t vinném, nem White-ot
a Dallas amúgy is szereti a magasabb (6'0"+) cornereket
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Na, elkezdődött az idei is, JAYLON is ott edz velük.

Phase One – the first two weeks – permits only strength, conditioning and rehab work with strength and conditioning coaches.
Phase Two includes three weeks of on-field individual and team work on a “separates” basis, though live-contact offense vs. defense are not permitted.
Phase Three lasts four weeks and includes up to 10 days of non-live organized team activities (OTAs) set for May 23-25, May 30-31, June 1, June 5-7.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
A PFF szerint:
Among all WRs with 50+ targets, Terrance Williams led the league in percent of targets converted into first downs.
Cole Beasley ranked 2nd.

Charlie Firpo
Nem tudom, hogy ő mennyire lehet képben, nem volt hivatalos vizit vele, az elmúlt években pedig nem nagyon húztunk anélkül, de második körben mindenképpen jöhet.

Az én tippem Gareon Conley vagy a Kevin King.

Bár ha Sherman elérhető lenne az idei első körért, plusz egy jövő évi negyedikért... 😊
több mint 8 éve
A PFF szerint:
Cole Beasley ranked 2nd.

Charlie Firpo
TreWhite
Vagy Harris

több mint 8 éve
 settingedge.com/movement
érdekes olvasmány
rva
Talán ezért írták, és én elhiszem (mert mindent elhiszek), hogy fekete Garrett-en kívül kvázi egy szinten vannak az DE-k.
Én ezért gondolom, hogy kitáncolunk az első körből. Az az Atlantic-os pacek jöhet, jó a scout-csapatunk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
 settingedge.com/movement
érdekes olvasmány
több mint 8 éve
A PFF szerint:
Cole Beasley ranked 2nd.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ennek asszem itt a helye:

bleacherreport.com/articles/2697099-tony-romo-bids-farewell-to-cowboys-in-brs-lord-of-the-rings-homage

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=BaVsRj5zro4
nasi
slowmotion
Egész nap ezt fogom nézni üresjáratokban. Munkatársnőm nem tudja, de Tony Romo megmentette. 😛
gyeek
de mitől? és neki jobb, vagy nem jobb most így?
slowmotion
Ha lehet kerülöm a konfliktust mert van aki hisztizni kezd ha valami baja van 10 perc múlva meg mintha mi sem történt volna, van aki meg bírja egy ideig a súrlódást, de aztán sok cuccal borul a bili. Romo megnyugtatott. Miles Austin is milyen gyönyörűen mozgott térben...
gyeek
ja, már aszittem meg akarod reszelgetni...
több mint 8 éve
Óda Tak McKinleyhez (meggyőző):

www.bloggingtheboys.com/2017/4/12/15266226/how-the-dallas-cowboys-can-score-big-by-drafting-takkarist-mckinley-nfl-draft-2017-target-rumor

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
nasi
slowmotion
Egész nap ezt fogom nézni üresjáratokban. Munkatársnőm nem tudja, de Tony Romo megmentette. 😛
gyeek
slowmotion
Ha lehet kerülöm a konfliktust mert van aki hisztizni kezd ha valami baja van 10 perc múlva meg mintha mi sem történt volna, van aki meg bírja egy ideig a súrlódást, de aztán sok cuccal borul a bili. Romo megnyugtatott. Miles Austin is milyen gyönyörűen mozgott térben...

több mint 8 éve
Reálisan nézve mit kaphatnánk ha hátratradelnénk a második kör elejére? Van erre valami pontszámítás, ha jól tudom, hogy mennyit érnek a drafhelyek. Kaphatunk érte 2 második kört (1 idén-1 jövőre), vagy egy 2+3-t idén? Őszintén szólva egyelőre nem látok olyat, aki megérné nekünk az első körben, csak reachre, akkor meg inkább szerezzünk idénre több draftjogot. Bár mi, és a második körös húzásaink... 😊
SBalázs
 profootballtalk.nbcsports.com/draft/draft-trade-chart/

több mint 8 éve
nasi
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Reálisan nézve mit kaphatnánk ha hátratradelnénk a második kör elejére? Van erre valami pontszámítás, ha jól tudom, hogy mennyit érnek a drafhelyek. Kaphatunk érte 2 második kört (1 idén-1 jövőre), vagy egy 2+3-t idén? Őszintén szólva egyelőre nem látok olyat, aki megérné nekünk az első körben, csak reachre, akkor meg inkább szerezzünk idénre több draftjogot. Bár mi, és a második körös húzásaink... 😊
több mint 8 éve
 index.hu/sport/amerikaifutball/2017/04/12/tony_romo_egy_napra_a_mavericks_kosarasa_lett/
rva
+ képek meg videók:
 www.bloggingtheboys.com/2017/4/11/15267294/former-cowboys-quarterback-tony-romos-fun-day-as-a-maverick

több mint 8 éve
 index.hu/sport/amerikaifutball/2017/04/12/tony_romo_egy_napra_a_mavericks_kosarasa_lett/
több mint 8 éve
nasi
slowmotion

több mint 8 éve
nasi
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
+ Buttnak legutóbb idegsérülése is volt, de legalább az alapján system fit

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Carraway kidobott pick, max 3-4 OLBnek lenne jó. A DL létszámra megvan, max első körös tehetség kell. Jake Butt se a legjobb 3. körben, vele már négy fős lenne a TE egység és én kiváncsi lennék mit tud Gathers és hogy Swaim képes-e túljutni a bukkanón. A többi pickre viszont egy rossz szavam nem lehet, az első kettő kifejezetten jó: egy ilyen 1-2 meghatározhatja a védelem alapját a következő 4-5 évre.
gyeek
Igen a Carraway-t nem gondoltam át teljesen. Jessamen Dunker már be volt írva, erre pont előttem vitték el.
Adam Shaheen is bent volt még amikor Butt-ot kihúztam. Butt kedvenc Michigan játékosaim között volt, elfogult vagyok vele, én tehetségnek tartom. 😊

szerintem egy első körös safety mellett is megmaradt volna Moreau második körbe
nem értem amúgy a 3 CB nulla S draftolási politikát.
Jake Butt egy gyengébben blokkoló Witten replacement, akinek kétszer szakadt el az ACL-je az egyetmen - ráadásul mindkétszer ugyan az. Kérdés mennyi marad a sebességéből.
rva
Én nem láttam akkor olyan Saftyt akiért érdemes lett volna beáldozni Humphrey.
Moreau jó kis játékos, akkartam még CB-t/ S-t úgy éreztem hogy megéri.
Ezután jött a 4.kör és még bent volt Lewis, úgy gondolom hogy meg van neki is a tehetsége, és 4. körben megéri.
Ráadásul úgy logikáztam, hogy Moreau mozgatható Saftybe.

Összeségében bele vittem saját szimpátiát is, de azért tragikusnak nem nevezném ezt a névsort. 😊

több mint 8 éve
Kipróbáltam a fanspeaket... Elég durva lett, bárcsak ezt hozná a valóság is, de leginkább Barnettet 1/28on! 😊 (CBS board alapján)

28: R1P28
EDGE DEREK BARNETT
TENNESSEE

60: R2P28
CB ADOREE' JACKSON
SOUTHERN CALIFORNIA

92: R3P28
OT WILL HOLDEN
VANDERBILT

133: R4P26
S MARCUS MAYE
FLORIDA

211: R6P27
RB T.J. LOGAN
NORTH CAROLINA

228: R7P10
S TEDRIC THOMPSON
COLORADO

246: R7P28
WR ISHMAEL ZAMORA
BAYLOR

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Moreau kapcsán felmerült h a profik között akár safety is lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
szerintem egy első körös safety mellett is megmaradt volna Moreau második körbe
nem értem amúgy a 3 CB nulla S draftolási politikát.
Jake Butt egy gyengébben blokkoló Witten replacement, akinek kétszer szakadt el az ACL-je az egyetmen - ráadásul mindkétszer ugyan az. Kérdés mennyi marad a sebességéből.
több mint 8 éve
Tegnap én vittem a Dallas-t a mock draft game-ben.
Így sikerült:

1 28 Dallas Cowboys Marlon Humphrey CB Alabama
2 60 Dallas Cowboys Fabian Moreau CB UCLA
3 92 Dallas Cowboys Jake Butt TE Michigan
4 133 Dallas Cowboys Jourdan Lewis CB Michigan
6 211 Dallas Cowboys Josh Carraway DE TCU
7 228 Dallas Cowboys Mack Hollins WR North Carolina
7 246 Dallas Cowboys Ben Braden OG Michigan
beltazor
Carraway kidobott pick, max 3-4 OLBnek lenne jó. A DL létszámra megvan, max első körös tehetség kell. Jake Butt se a legjobb 3. körben, vele már négy fős lenne a TE egység és én kiváncsi lennék mit tud Gathers és hogy Swaim képes-e túljutni a bukkanón. A többi pickre viszont egy rossz szavam nem lehet, az első kettő kifejezetten jó: egy ilyen 1-2 meghatározhatja a védelem alapját a következő 4-5 évre.