Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért Rice is ott lehet most olcsón....illetve a Saintes Ingram olcsóbban mint Murray, voltak jo meccsei,igaz messze van egyetemi szintjétől,de ilyen fal mögött,hanem is ilyet de hasonló éve lehet akár.1-2. körben biztos nem hoznék RBt,de még 3.-ban se
több mint 10 éve
Gondolom senki sem lepődött meg hogy Murraynek nem elég 4 milla egy évben. Ha reálisan nézzük, akkor ez volt az első szezon amit egészségesen végigjátszott, sőt inkább csak simán "végigjátszott", mert azért voltak sérülések.azért végigbirkózta a szezont egész tisztességesen, a liga legjobb fala mögött is rengeteg mínuszos futásból csinált pluszost. ha Lynch megér évi 8 milliót, akkor Murray minimum hetet. az egy kicsivel több, mint a négy. már persze ha a négy igaz.
Oké hogy most letolt egy ilyen szezont, de azért tisztában kell lennie azzal, hogy eléggé sérülékeny, és talán mondhatom hogy a liga legjobb fala blokkolt a futásoknál. Na persze ettől még mindenki a pénzre megy, ez csak úgy látszik az én heppem hogy lehetnének kicsit lojálisabbak.Wirtschaftsteil
ne felejtsük el, hogy a tehenészek körül abból is sztorit kell csinálni, ami nem is létezik.
több mint 10 éve
Szerintem nem bántódot meg senki, de a megbélyegzéssel kapcsolatban felhoznám Josh Brent esetét és azt, hogy a csapat kitartott mellette. Kicsit durvább eset volt mint Petersoné. Az en hátamon is tort mar el fakanál...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Olvastátok, hogy E Smith véleményét is kikérte Jerry Ezékielről? Mondjuk pont nálunk az At&T ben villogott a döntőben. Őt első körösnek is olvastam, hát majd meglátjuk, nekünk biztos nem ér annyit. Peterson - ha csak az elhasználódási időt nézzük - már nem releváns, ha olcsó lenne, jöhetne, de most nem tudom elképzelni, hogy a csapat és a Dallas ilyen felívelő korszakában bevállalnánk egy ilyen - mondjuk ki - megbélyegzett játékost. Bocs, ha megbántottam valakit ezzel, de ez üzlet - persze szerénytelen véleményem szerint.
updated: Dallas Cowboys running back DeMarco Murray, who led the league in rushing yards with 1,845, was selected as the 2014 Offensive Player of the Year by the Professional Football Writers of America (PFWA).
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nyilván nekünk drukkereknek és a csapatnak ez a nézőpontja. Én is azt szeretném ha Murray emberi áron maradna. Ugyanakkor ő meg pont azzal van tökéletesen tisztában hogy majdnem biztos hogy ez az egyetlen lehetősége hogy karrierje során kapjon egy vastag borítékot. Oké hogy csapat hűség meg Super Bowl,de ezt ebben a ligában semmi nem garantálja. Lehet 2015ben POban se leszünk,tavaly ilyenkor ki mondta volna a Cowboysra hogy 12-4 meg PO win? Abban viszont majdnem biztos lehet hogy ha a Cowboys nem ad neki nagy pénzt lesz valaki más aki igen.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Gondolom senki sem lepődött meg hogy Murraynek nem elég 4 milla egy évben. Ha reálisan nézzük, akkor ez volt az első szezon amit egészségesen végigjátszott, sőt inkább csak simán "végigjátszott", mert azért voltak sérülések. Oké hogy most letolt egy ilyen szezont, de azért tisztában kell lennie azzal, hogy eléggé sérülékeny, és talán mondhatom hogy a liga legjobb fala blokkolt a futásoknál. Na persze ettől még mindenki a pénzre megy, ez csak úgy látszik az én heppem hogy lehetnének kicsit lojálisabbak.
több mint 10 éve
AP véleményem szerint abban a helyzetben van, hogy kb. összeteheti a két kezét ha hagyják újra játszani bármennyit is fog keresni, nem beszélve arról, hogy 30 éves és egy egész évet ki kellett hagynia. Azt meg ugye mindenki tudja, hogy konkrétan szerelmes a Cowboysba, Jerry pedig belé! 😀 RB draft szerintem marhaság lenne annak fényében, hogy van egy 6-os átlagnál jobban futó Randle-ünk és egy fasza kis Dunbar-unk (+ Williams). Akkor már inkább adjuk meg nekik az esélyt. Viszont pont ezért illik a képbe AP, ha én döntenék akkor ő 4-5 milláért (mondjuk opciós szerződéssel) vagy senki!Annyiért ő nem fog elmenni sehova.
igen, persze ehhez az is kell, hogy AP-t kivágják...speeedy1
És továbbra sem hiszem, hogy kivágjuk. Zimmer biztosította a támogatásáról, kétlem, hogy ha a Vikes kiakarta volna rakni ne tette volna meg. Ő tért már vissza egy olyan térdsérülésből emberfeletti módon, hogy senki nem hitte el, még most is top5-ös RB. Lehet besértődik a Vikes-ra és kéri az elcserélését , de ez majd elválik és nem túl valószínű.
több mint 10 éve
Vágom, hogy már nem egyedül JJ a döntéshozó, de nem hiszem, hogy ha össze akarná hozni, ne tudná összehozni. Peterson több, mint jó RB, egy csere után kaphat új szerződést, ami a sapkát sem vágja haza, feltéve, hogy tényleg Cowboy akar lenni. Ha adódna egy ilyen lehetőség, biztos, higy el fognak gondolkodni rajta, mert egy ilyen játékos nem terem minden bokorban. Mondjuk pont az idei drafton talán lehet majd húzni egyet.
több mint 10 éve
AP véleményem szerint abban a helyzetben van, hogy kb. összeteheti a két kezét ha hagyják újra játszani bármennyit is fog keresni, nem beszélve arról, hogy 30 éves és egy egész évet ki kellett hagynia. Azt meg ugye mindenki tudja, hogy konkrétan szerelmes a Cowboysba, Jerry pedig belé! 😀 RB draft szerintem marhaság lenne annak fényében, hogy van egy 6-os átlagnál jobban futó Randle-ünk és egy fasza kis Dunbar-unk (+ Williams). Akkor már inkább adjuk meg nekik az esélyt. Viszont pont ezért illik a képbe AP, ha én döntenék akkor ő 4-5 milláért (mondjuk opciós szerződéssel) vagy senki!igen, persze ehhez az is kell, hogy AP-t kivágják...
több mint 10 éve
pontosan. a következő három évre az alapfizuja: 12,75m, 14,75m, 16,75m. az iszonyatosan sok pénz...Ahhoz AP-nek alaposan le kéne adni az árából. Ne add tovább, de az utóbbi pár évben JJ egyre inkább csak a végső döntést hozza meg, a fia és a stáb többi tagja elég hasznosan és ügyesen gazdálkodik. A free agency csak tapasz.gyeekÚgy azért van benne logika, hogy anno Peterson kijelentette, szívesen fejezné be a karrierjét Dallasban. JJ szeintem nem fog gondolkodni, ha megszerezhető lesz és mikor ne lenne, ha nem egy ilyen év után?peterbadboneMurray kapott egy 4/16millio$-os ajanlatot,ami erthetoen nem tetszett neki.Nagyon sajnalnam ha nem maradna,mert nagyon szimpatikus,de latszik,hogy merre tartanak JJek,es az nem Murray megtartasa.Tehenészaz meg egy másik kérdés, hogy ezt Rapoport közölte le, ami miatt vagy igaz, vagy nem.slowmotion
több mint 10 éve
Ahhoz AP-nek alaposan le kéne adni az árából. Ne add tovább, de az utóbbi pár évben JJ egyre inkább csak a végső döntést hozza meg, a fia és a stáb többi tagja elég hasznosan és ügyesen gazdálkodik. A free agency csak tapasz.Úgy azért van benne logika, hogy anno Peterson kijelentette, szívesen fejezné be a karrierjét Dallasban. JJ szeintem nem fog gondolkodni, ha megszerezhető lesz és mikor ne lenne, ha nem egy ilyen év után?peterbadboneMurray kapott egy 4/16millio$-os ajanlatot,ami erthetoen nem tetszett neki.Nagyon sajnalnam ha nem maradna,mert nagyon szimpatikus,de latszik,hogy merre tartanak JJek,es az nem Murray megtartasa.Tehenészaz meg egy másik kérdés, hogy ezt Rapoport közölte le, ami miatt vagy igaz, vagy nem.slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Úgy azért van benne logika, hogy anno Peterson kijelentette, szívesen fejezné be a karrierjét Dallasban. JJ szeintem nem fog gondolkodni, ha megszerezhető lesz és mikor ne lenne, ha nem egy ilyen év után?Murray kapott egy 4/16millio$-os ajanlatot,ami erthetoen nem tetszett neki.Nagyon sajnalnam ha nem maradna,mert nagyon szimpatikus,de latszik,hogy merre tartanak JJek,es az nem Murray megtartasa.Tehenészaz meg egy másik kérdés, hogy ezt Rapoport közölte le, ami miatt vagy igaz, vagy nem.slowmotion
több mint 10 éve
Murray kapott egy 4/16millio$-os ajanlatot,ami erthetoen nem tetszett neki.Nagyon sajnalnam ha nem maradna,mert nagyon szimpatikus,de latszik,hogy merre tartanak JJek,es az nem Murray megtartasa.Tehenészaz meg egy másik kérdés, hogy ezt Rapoport közölte le, ami miatt vagy igaz, vagy nem.
több mint 10 éve
Murray kapott egy 4/16millio$-os ajanlatot,ami erthetoen nem tetszett neki.Nagyon sajnalnam ha nem maradna,mert nagyon szimpatikus,de latszik,hogy merre tartanak JJek,es az nem Murray megtartasa.
több mint 10 éve
Eddig 5 millát kapott évente most 6ot 😊
több mint 10 éve
Tudom, hogy nem az én pénzem, és a sapiba sem számít, de nem sok ez a 30 milla Vöröskének egy picit?gorbelErős átlagnak számít. Ez után a szezon után tényleg nem kéne fukarkodnod JJ pénzével. 😉
több mint 10 éve
Tudom, hogy nem az én pénzem, és a sapiba sem számít, de nem sok ez a 30 milla Vöröskének egy picit?
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheetráadásul három évre. annyi idő alatt újraépítheti a Doomsday III-at.
The #Cowboys and DC Rod Marinelli have reached an agreement on a contract for him to stay, source said. Big one for Dallas.empty taxi
na jó, kiveszem a biliből a kezemet. de akkor is...
több mint 10 éve
Szing hállelújáááá!!!update: 5 year $30 million deal for Jason Garrett with the Cowboys
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Garret,Marinelli pipa! latom jerry papaek nem viccelnek 😀
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet The #Cowboys and DC Rod Marinelli have reached an agreement on a contract for him to stay, source said. Big one for Dallas.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Undorito hogy elvették elkapást, felugrik 3méter magasba,fut teljes gőzzel, elkapja egy kézzel. végig fogja. kontrolálja. De földet érést nem lehet kivédeni ilyen magasbol. Kezeit használnia kell landolás miatt is. Nem minden esetbe tudja melléhez szoritani. Föld nem okozhat famblet faszt nem😕( , ez olyan hülye szabály. Ugyan ugy kéne mint futásnál, megpattan, akkor ujra indul kontroll. amig nem ér hozzá védő megy a játék. Az miért engedik?? Szabály rossz.
több mint 10 éve
Edzokre visszaterve JG azt mondta most a medianak,hogy Marinelli azt mondta neki,hogy maradni akar.Ebbol most nem tudni mennyi az igaz es lehet e ebben bizni,de nem rossz elojel az biztos 😊 gyorsan kifog derulni a dolog,akar mar a heten is mivel mi allitunk edzoi stabot a pro bowlra,de ahhoz eloszor az kell,hogy ki marad vagy megy.ott van Pollack, az asst OL coachslowmotion
Marinelli egyenlore akkor 50-50,Linehan-JG szerintem marad,Callahan pedig megy,foleg a buszkesege miatt ahogy elnezem.
Ha Callahan megy,kit lehetne a helyere rakni?gondolom nem akarnak teljesen mas rendszert az ofalra rakenyszeriteni,maradna a zone block system.Tehenész

www.dallascowboys.com/team/coaches/roster/frank-pollack
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Edzokre visszaterve JG azt mondta most a medianak,hogy Marinelli azt mondta neki,hogy maradni akar.Ebbol most nem tudni mennyi az igaz es lehet e ebben bizni,de nem rossz elojel az biztos 😊 gyorsan kifog derulni a dolog,akar mar a heten is mivel mi allitunk edzoi stabot a pro bowlra,de ahhoz eloszor az kell,hogy ki marad vagy megy.ott van Pollack, az asst OL coach
Marinelli egyenlore akkor 50-50,Linehan-JG szerintem marad,Callahan pedig megy,foleg a buszkesege miatt ahogy elnezem.
Ha Callahan megy,kit lehetne a helyere rakni?gondolom nem akarnak teljesen mas rendszert az ofalra rakenyszeriteni,maradna a zone block system.Tehenész
több mint 10 éve
Könyörgöm képet, gifet, youtube videókat ne idézzünk már be...empty taxinem a Te topicod, oké?! 😉