Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Felmerült bennem egy kérdés az ominózus eset kapcsán.
Van megdönthetetlen képi bizonyíték arról hogy a földet érte a labda, mert én olyat ami 100% egyet sem láttam alatta volt a keze es az alkarja es utána sem ért le.
nyilvan ez semmin sem változtat, csak a Cobb eset fényében dühít hogy sokan megkérdőjelezhetetlenül jónak kijáltják ki az ítéletet.Blevi
valószínűleg van, de egyébként Dez is inkább oldalról/fentről fogta a labdát, mint alulról
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Felmerült bennem egy kérdés az ominózus eset kapcsán.
Van megdönthetetlen képi bizonyíték arról hogy a földet érte a labda, mert én olyat ami 100% egyet sem láttam alatta volt a keze es az alkarja es utána sem ért le.
nyilvan ez semmin sem változtat, csak a Cobb eset fényében dühít hogy sokan megkérdőjelezhetetlenül jónak kijáltják ki az ítéletet.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Cap nőni fog egy tizessel legalább, azaz talán lesz pénz rendes CB igazolásra. Nem néztem még, kik lesznek free agentek jövőre?rva
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/empty taxi
Ezek közül csak Darelle Revis kellene.
több mint 10 éve
először várjunk azért McClainnel kapcsolatban. nekem kicsit gyanús, hogy két nappal azután, hogy teljesítette a concussion protocolt, játszik egy negyedet, aztán megint agyrázkódást szerez.slowmotion
Szerintem csak azért teljesítette, mert szükség volt a játékára.
Sokáig én sem tudtam levetkőzni az ellenérzést, de mostanra sikerült.
Remélem nem csalódom
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
"Stephen Jones: Cowboys will spend next 3 days trying to retain coaching staff & won't grant permission for them to interview except for HC."

Ez a beszéd!!! Hajrá hajrááá!speeedy1
Kíváncsi vagyok, remélem mind maradunk, vagy ha nem, az LB és az DL edzők előre léphetnének.Charlie Firpo
Szerintem a pénzzel nem lesz gond! 😀 Jerry zsíros szerződést fog eléjük tolni, az nem kérdés. Callahan sztem menni fog, tavaly is menni akart, megsértődött, hogy elvették tőle a play callingot és azt olvastam jelenleg 6 csapat érdeklődik iránta (gondolom nem OL edzőnek) Linehan fog a helyére lépni mint teljes értékű OC, először nyerjen csak velünk SB-t majd utána lesz HC valahol. Ne hamarkodja most el na! 😊 Én úgy érzem (nem tudom miért), hogy Marinelli marad. Sztem látja a potenciált a D-ben, főleg, hogy szinte csak ő fog húzni drafton. Nem tekinti ő ezt még befejezettnek! SB után mehet Lovie után 😊 Garrett nem kérdés, 100% marad.
Viszont ha megy Marinelli akkor jöjjön a next man up... Matt Eberflus!speeedy1
Eberflus nekem is szimpi, de azért a DC már komoly feladat, főleg egy ilyen év után mindenki komoly fejlődést vár a védelemtől, még stratégiában is.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
"Stephen Jones: Cowboys will spend next 3 days trying to retain coaching staff & won't grant permission for them to interview except for HC."

Kíváncsi vagyok, remélem mind maradunk, vagy ha nem, az LB és az DL edzők előre léphetnének.Charlie Firpo
Szerintem a pénzzel nem lesz gond! 😀 Jerry zsíros szerződést fog eléjük tolni, az nem kérdés. Callahan sztem menni fog, tavaly is menni akart, megsértődött, hogy elvették tőle a play callingot és azt olvastam jelenleg 6 csapat érdeklődik iránta (gondolom nem OL edzőnek) Linehan fog a helyére lépni mint teljes értékű OC, először nyerjen csak velünk SB-t majd utána lesz HC valahol. Ne hamarkodja most el na! 😊 Én úgy érzem (nem tudom miért), hogy Marinelli marad. Sztem látja a potenciált a D-ben, főleg, hogy szinte csak ő fog húzni drafton. Nem tekinti ő ezt még befejezettnek! SB után mehet Lovie után 😊 Garrett nem kérdés, 100% marad.
Viszont ha megy Marinelli akkor jöjjön a next man up... Matt Eberflus!
több mint 10 éve

Kíváncsi vagyok, remélem mind maradunk, vagy ha nem, az LB és az DL edzők előre léphetnének.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283

Ez a beszéd!!! Hajrá hajrááá!
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Húha, Lee McClain Durant hármas odaverne! 😊

Bryant marad - top5 elkapó nem terem minden bokorban
Murray megy - sajnos közepesnél jobb futó minden bokorban terem
McClain marad - jó csapatban jól megy neki a játék, és megoldják az árát
Melton megy - mert drága az opciója

Első körös feltrade-ben hiszek egy igazi disruptive DE lesz a célpont ha úgy alakul.

Cap nőni fog egy tizessel legalább, azaz talán lesz pénz rendes CB igazolásra. Nem néztem még, kik lesznek free agentek jövőre?rva
nem FA piac, de a CBS-nél első körben a Washingtontól kirúgott CB Marcus Peterst írják nekünk az első körben. Bár szerintem kizárt, hogy hozzunk egy balhés srácot az első körben, ráadásul nem a DL-ba (amiből ugye egy sztár hiányzik a SB-hoz)
több mint 10 éve
Na végre géphez jutottam.
Én elégedett vagyok, mert mégis a hatodik csapat lettünk ebben az elég kiélezett mezőnyben egy ilyen védelemmel, amit sajnos az utolsó meccsen már nem bírtunk el.
Most mindenki gyógyuljon fel, meg be, aztán lehet elemezgetni meg marasztalni.
Ha a csapat nagy része és az edzők együtt maradnak, jövőre és még néhány évig szép szezonjaink lehetnek!!!😊

Gratulálok a Zöld Partnak, jó meccs volt, a sansz érzése kicsit még fájó lesz egy ideig, de majd elmúlik.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

Első körös feltrade-ben hiszek egy igazi disruptive DE lesz a célpont ha úgy alakul.

először várjunk azért McClainnel kapcsolatban. nekem kicsit gyanús, hogy két nappal azután, hogy teljesítette a concussion protocolt, játszik egy negyedet, aztán megint agyrázkódást szerez.
több mint 10 éve
Bradley Fletcher az Eaglesből elvihető. lekéne rá csapni, időben, ráadásul ismeri a csop ellenfél játékát 😀beltazor
már egy hónapja a figyelmetekbe ajánlottam, itt a fórumon!😕) 😕) gyorsan vigyétek mert nagy lesz rá a kereslet! meg ki tudja?Chung is belejött a Pats-be!Erősítés lenne az tuti,... Nekünk!😀😀😀sümegphillyfan
lehet róla szó, csak előbb Jerrynek be kell szereznie két marék szotyit, hogy legyen mire elcserélnetek... )
több mint 10 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Bradley Fletcher az Eaglesből elvihető. lekéne rá csapni, időben, ráadásul ismeri a csop ellenfél játékát 😀beltazor
már egy hónapja a figyelmetekbe ajánlottam, itt a fórumon!😕) 😕) gyorsan vigyétek mert nagy lesz rá a kereslet! meg ki tudja?Chung is belejött a Pats-be!Erősítés lenne az tuti,... Nekünk!😀😀😀
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Bradley Fletcher az Eaglesből elvihető. lekéne rá csapni, időben, ráadásul ismeri a csop ellenfél játékát 😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
ja és egy kis adalék,ami tényleg már már hihetetlen..

"The record for a QB having a passer rating of at least 125 in the playoffs is 68-1. Romo has that one loss with a PR of 143.6."
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Ő ilyen típős igazi versenyző mindig a maximumot akarja kihozni mindenből. EZért én sem tudom elítélni sőt azt mondom hogy ezt a mindent elsöprő nyerni akarást nem is szabad.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
A kevesebb néha több...Dez ha ott két kézzel fogja meg a labdát,és nem a TDre törekszik,akkor nem kellene vitatkozni,hogy ez most catch volt e vagy sem,De nem lehet ezért hibáztatni,azért tart ott ahol mert mindig a legtöbbre törekszik.

Nagyon szép kis szezonon vagyunk túl,jövőre ki tudja mi lesz,bár én év eleje óta azt mondtam,hogy idén még kevesek vagyunk,de jövőre meglesz a 6. gyűrű.Eddig jó 😊
több mint 10 éve

Cap nőni fog egy tizessel legalább, azaz talán lesz pénz rendes CB igazolásra. Nem néztem még, kik lesznek free agentek jövőre?
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Ezt a stílust hagyjuk meg a múlt hét veszteseinek. McPhisto nyugodtan jöhet a prosztó műsorával, mi, Cowboys szurkolók egy bőven várakozáson felüli szezont tudhatunk magunk mögött. Bíró ide vagy oda, ezt hozta a sors. A Packersnek ez úton is gratulálok!gyeek
a stílus kifogásolása az teljesen rendben van , de az hogy ez nektek egy bőven várakozáson felüli szezon
lett volna az sztem nem igaz! esélyesek voltatok a csoportban már év elején is, nagyon összeálltatok
minden oldalon és így jött ki mindösszesen egy szenvedős wild card győzelem...
ma még nyernetek kellett volna...yooker
nem feledjük el, hogy evés közben jön meg az étvágy, de az utolsó két hét már tényleg csak hab volt a tortán, aki meg Romót ezek után ekézi, az menjen inkább sakkot nézni, ahhoz sem lesz sokkal hülyébb.slowmotion
ebben ne bízzál. saját tapasztalatból mondom, hogy Elinak hiába volt majdnem 5000 yardos szezonja, 2 SB MVP, attól még ugyanúgy kapja/kapta az ívet, többek között ezen fórum dallasi szurkolóitól.
ha akarják, úgyis megtalálják Romot.csebi
biztos azért kapja az ívet, mert ha Romo játszik két rossz, négy jó és négy kiváló meccset, akkor mindig a két rosszat találták eddig meg neki, ha Elisha játszik négy rosszat, négy jót és két kiválót, akkor neki a NY-homer média mindig a kát kiváót emeli ki.
félreértés ne essék, nem mondom azt, hogy ha Romo lett volna az elmúlt nyolc évben a Giants, a Niners vagy teszem azt a Bengals irányítója, akkor több Lombardit nyert volna.
de így gondolom 😀slowmotion
ja, mert a new yorki média valóban így működik 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
innentől meg asszem marad a szurkolás a Denvernek, több okból is:
1, a Szíhóksznak nem nő meg az arca, és Pete Carroll nem nyer még egy gyűrűt (eskü, ő az egyetlen, akit egyáltalán nem bírok abból a csapatból)
2, Peyton talán végre eltakarodik a naplementébe
3, Ware megérdemelné már nagyon.

tehát biztos nem ők nyernek.slowmotion
Minden szavával egyetértek.
A Seahawksban a legnagyobb ellenszenvet Carroll váltja ki bennem mindig. A többi része egy remek csapat.
több mint 10 éve
Pont most kell a világ másik felére utaznom, ahol a helyi tv (az a 14 állami ami van) nem ad nfl-t... Ráadásul helyi idő szerint éjfél elmúlt, holnap meg munka....rva
Firstrowsports stream nem játszik? Nem a legjobb minőség, de mégiscsak valami. Adblock erősen javallott.gyeek
Kösz csak ipad van nálam, az meg nem flash kompatibilis.
Majd hazamegyek letöltöm és megnézem.
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Elég egyértelműnek tűnik a helyzet nálam is: Dez marad, ha taggel is, Murray pedig kimehet a piacra. Ami nagyon érdekes nálam, az Carter. Vannak jó meccsei, de néhol iszonyat homály (tegnap coverage-ben bántóan gyenge volt), viszont nem hinném, hogy aláírna évi max 3 milláért, többet pedig szerintem nem ér. Akkor már inkább Durant olcsóbban, de ugye ott van még Holloman és Hitchens is. Szóval szerintem menni fog ő is.gorbel
ott van még Lee is.
Én inkább engedném el Lee-t + Rolandot akár, de Carter marasztálnám, Hitchens állat.
Hitchens-McClain-Carter király lenneBorbinho
Hát, idén többnyire ez is volt az LB sor felállása 😊 Én azért Hitchensnek a kezdőt még soknak érzem, viszont Lee esetleges OLB-re való átállását nem tartom rossz ötletnek. Lee-Rolando-Durant nálam skat érhet.

Holloman visszavonult,a nyksérülése miattAmare
Ezt meg el is felejtettem, egész évben úgy voltam vele, hogy ő IR-en van.
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Gratulálok az egész éves teljesítményhez. Ha tegnap ti mentek tovább, akkor egy szót sem szólok, annyira kiegyenlített, kiélezett volt a meccs.
Romo ebben a szezonban már meglepett egy párszor, és tegnap is igazi vezér volt. Baromi nagyot nőtt a szememben.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 532 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Elég egyértelműnek tűnik a helyzet nálam is: Dez marad, ha taggel is, Murray pedig kimehet a piacra. Ami nagyon érdekes nálam, az Carter. Vannak jó meccsei, de néhol iszonyat homály (tegnap coverage-ben bántóan gyenge volt), viszont nem hinném, hogy aláírna évi max 3 milláért, többet pedig szerintem nem ér. Akkor már inkább Durant olcsóbban, de ugye ott van még Holloman és Hitchens is. Szóval szerintem menni fog ő is.gorbel
ott van még Lee is.
Én inkább engedném el Lee-t + Rolandot akár, de Carter marasztálnám, Hitchens állat.
Hitchens-McClain-Carter király lenne

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."