Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Marc Colombo is top candidate to become club's new assistant offensive line coach.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
mindentÉrdekes lehet majd, hogy milyen infót ad át a falról, erősségeiről gyengeségeiről. Nem örülök, de reszpekt az itteni munkájáért!Charlie FirpoCallahan - WashingtonCharlie Firposértődöttségét semmi sem jelzi jobban, minthogy odament OL edzőnek.. taps taps (butaság volt)
persze azért én örülök, hogy itt volt és "megcsinálta" ezt a falat mert hát a sok tehetség önmagában nem elég. Thanks coach Callahan!speeedy1
több mint 10 éve
Érdekes lehet majd, hogy milyen infót ad át a falról, erősségeiről gyengeségeiről. Nem örülök, de reszpekt az itteni munkájáért!Callahan - WashingtonCharlie Firposértődöttségét semmi sem jelzi jobban, minthogy odament OL edzőnek.. taps taps (butaság volt)
persze azért én örülök, hogy itt volt és "megcsinálta" ezt a falat mert hát a sok tehetség önmagában nem elég. Thanks coach Callahan!speeedy1
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Callahan - WashingtonCharlie Firposértődöttségét semmi sem jelzi jobban, minthogy odament OL edzőnek.. taps taps (butaság volt)
persze azért én örülök, hogy itt volt és "megcsinálta" ezt a falat mert hát a sok tehetség önmagában nem elég. Thanks coach Callahan!
több mint 10 éve
Callahan - Washington
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ezt konkretan hogy erted, vagy miert "nem kedveled"?
több mint 10 éve
IR-en sokat tud segíteni. vezér? oké de nem ártana pályán lennie 😀Ne haragudj de ez baromság. Lee értékes. Murrayel nem voltak gondok mikor bírálták,hogy nem vállalja fel rendesen az ütközéseket,nem volt sérült? Persze most berobbant és sokan elfelejtik,hogy nem volt ő azért mindig gondmentes. Akarnak is rajta spórolni. Leen spóroltak? Az ő pozija volt legnagyobb ? hogy ki tudja érdemben átvenni a helyét,és láttuk,hogy nem egyszerű ott egészséges maradni. Ő a védelem vezére. Pont.Wongteljesen bizonytalan, bármelyik percben megsérülhet.én sem adnék többet 5-6 m-nél Murraynek.Carr még akkor is jövőre asszem 8-ba fájna, Lee-t miért? Biztos átírjuk a szerződését.Charlie Firpo
Mondjuk én Carrt és Lee-t is kiraknám. 😊beltazor
reménykedünk hogy jövőre visszatér, és a védelem jobb lesz, aztán megsérül a második edzésen és megint semmi.
nem vagyok Lee fan 😀beltazor
elég sok meccset kihagyott már. + volt olyan hogy bekötött kézzel játszott...
nem hiszem hogy "végig" tudna játszani 16 meccset, és utána kész lenne a PO-ra.
remélem rám cáfol, mert biztos hogy maradni fog, de én nem "kedvelem".

több mint 10 éve
Ne haragudj de ez baromság. Lee értékes. Murrayel nem voltak gondok mikor bírálták,hogy nem vállalja fel rendesen az ütközéseket,nem volt sérült? Persze most berobbant és sokan elfelejtik,hogy nem volt ő azért mindig gondmentes. Akarnak is rajta spórolni. Leen spóroltak? Az ő pozija volt legnagyobb ? hogy ki tudja érdemben átvenni a helyét,és láttuk,hogy nem egyszerű ott egészséges maradni. Ő a védelem vezére. Pont.teljesen bizonytalan, bármelyik percben megsérülhet.én sem adnék többet 5-6 m-nél Murraynek.Carr még akkor is jövőre asszem 8-ba fájna, Lee-t miért? Biztos átírjuk a szerződését.Charlie Firpo
reménykedünk hogy jövőre visszatér, és a védelem jobb lesz, aztán megsérül a második edzésen és megint semmi.
nem vagyok Lee fan 😀beltazor
több mint 10 éve
Lemaradtam valamiről?The Cowboys already have $138.2 million committed to next season and the salary cap is projected to be in the $140 million range. (Star-Telegram)
Nem 150 lesz a cap, csak 140?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Azt hiszem Lee-vel is már olyan szerződést kötöttünk hogy pld elvárt meccsszám is van benne, szóval kíváncsi leszek. EGy esélyt megérdemel.Bleviaz csak a bónusz miatt van. a spotrac szerint az idei sérülése miatt ugrott 1,5m, és ha nem játszik a meccsek 80 százalékán (ez ugye minimum 13 meccset feltételez), akkor évente 2,5m bónusz ugrik.
szerk: ugye azt rebesgetik, hogy évek óta részlegesen szakadt szalaggal játszott, ami most nem bírta a terhelést, szóval most annak gyógyulnia kéne. a jövő szezonra és az utána következőre a cap hit 5,5m illetve 6m USD. ha a pályán tud maradni, akkor valószínűleg simán megéri, mert olvassa a játékot.
több mint 10 éve
Szerintem inkább úgy merül fel a kérdés: Hitch előtt Lee vagy Rolando? Azért Rolando-nak sem bírta a fizikuma, ami érthető is, de ő most felértékelődött, Lee meg le. Érdekes lesz a döntés, plusz Durant, bár ő is FA és sérült is volt, de nagyon jól passzolt Marinelli rendszerébe.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Azt hiszem Lee-vel is már olyan szerződést kötöttünk hogy pld elvárt meccsszám is van benne, szóval kíváncsi leszek. EGy esélyt megérdemel.
több mint 10 éve
teljesen bizonytalan, bármelyik percben megsérülhet.én sem adnék többet 5-6 m-nél Murraynek.Carr még akkor is jövőre asszem 8-ba fájna, Lee-t miért? Biztos átírjuk a szerződését.Charlie Firpo
nem vagyok Lee fan 😀

több mint 10 éve
én sem adnék többet 5-6 m-nél Murraynek.Carr még akkor is jövőre asszem 8-ba fájna, Lee-t miért? Biztos átírjuk a szerződését.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
én sem adnék többet 5-6 m-nél Murraynek. Mondjuk én Carrt és Lee-t is kiraknám. 😊

több mint 10 éve
Linehan is marad.Charlie FirpoEmlékszünk még róla mit károgtak szezon előtt? 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Linehan is marad.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Stephen majd kimatekozza a mátrixban.😊 Én sem gondolom, hogy megoldható, ráadásul a védelembe is jól jönne egy értékesebb beruházás. Jó volna tudni, Marinelli-nek volt-e ilyen kikötése, hogy ne mindig a resztliből gazdálkodjon okosan.én is. de ha süllyed a hajód, akkor csak annyi lyukat tudsz betömni, ahány kezed van.slowmotionMurray-t én is kedvelem, valami iszonyat biztonságot adott az egész csapatnak, hogy valahanyadik és akárhányból first down-t tudott csinálni szinte akármikor. Én is inkább megfizetném.Charlie FirpoGondolom senki sem lepődött meg hogy Murraynek nem elég 4 milla egy évben. Ha reálisan nézzük, akkor ez volt az első szezon amit egészségesen végigjátszott, sőt inkább csak simán "végigjátszott", mert azért voltak sérülések.azért végigbirkózta a szezont egész tisztességesen, a liga legjobb fala mögött is rengeteg mínuszos futásból csinált pluszost. ha Lynch megér évi 8 milliót, akkor Murray minimum hetet. az egy kicsivel több, mint a négy. már persze ha a négy igaz.
Oké hogy most letolt egy ilyen szezont, de azért tisztában kell lennie azzal, hogy eléggé sérülékeny, és talán mondhatom hogy a liga legjobb fala blokkolt a futásoknál. Na persze ettől még mindenki a pénzre megy, ez csak úgy látszik az én heppem hogy lehetnének kicsit lojálisabbak.Wirtschaftsteil
ne felejtsük el, hogy a tehenészek körül abból is sztorit kell csinálni, ami nem is létezik.slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
én is. de ha süllyed a hajód, akkor csak annyi lyukat tudsz betömni, ahány kezed van.Murray-t én is kedvelem, valami iszonyat biztonságot adott az egész csapatnak, hogy valahanyadik és akárhányból first down-t tudott csinálni szinte akármikor. Én is inkább megfizetném.Charlie FirpoGondolom senki sem lepődött meg hogy Murraynek nem elég 4 milla egy évben. Ha reálisan nézzük, akkor ez volt az első szezon amit egészségesen végigjátszott, sőt inkább csak simán "végigjátszott", mert azért voltak sérülések.azért végigbirkózta a szezont egész tisztességesen, a liga legjobb fala mögött is rengeteg mínuszos futásból csinált pluszost. ha Lynch megér évi 8 milliót, akkor Murray minimum hetet. az egy kicsivel több, mint a négy. már persze ha a négy igaz.
Oké hogy most letolt egy ilyen szezont, de azért tisztában kell lennie azzal, hogy eléggé sérülékeny, és talán mondhatom hogy a liga legjobb fala blokkolt a futásoknál. Na persze ettől még mindenki a pénzre megy, ez csak úgy látszik az én heppem hogy lehetnének kicsit lojálisabbak.Wirtschaftsteil
ne felejtsük el, hogy a tehenészek körül abból is sztorit kell csinálni, ami nem is létezik.slowmotion
több mint 10 éve
cap helyzet az van. pontosabban vészhelyzet.Azért Rice is ott lehet most olcsón....illetve a Saintes Ingram olcsóbban mint Murray, voltak jo meccsei,igaz messze van egyetemi szintjétől,de ilyen fal mögött,hanem is ilyet de hasonló éve lehet akár.Azért értem, hogy Murray volt sokszor sérült és szeretnétek olcsósítani. De könyörgöm majdnem 3000 yardot futott az előző két szezonban 30 meccsen, ez 100 yardos átlag (és a playoff meccsen is megfutotta 2 meccsen ezt az átlagot) 26 éves, legjobb korban még legrosszabb esetben is 3 jó éve van aki 4 millióval akarja kiszúrni a szemét (már elnézést a megfogalmazásért), az nem látja mennyire fontos láncszeme volt a csapatnak.
1-2. körben biztos nem hoznék RBt,de még 3.-ban seKroos
Ha AP-t hozzátok pótlásnak még azt mondom talán ok, mert benne még lehet ekkora impact, de közel nem annyi ideig mint Murraynek, de azért az Ingram és pláne Randle mint pótlás hát lehet yardban pótolják, de az a factor amit az ő jelenléte nyújt közel sem lesz meg. Persze a cap helyzeteteket nem tudom pontosan, de 8-9 millió alatt Murray ügynökének a helyében szóba se állnék senkivel és ha ennyiért marad én nem is gondolkoznék rajta helyetekben.Toca
persze majd Romo szerződését megbuherálják, hogy csináljanak még helyet, de attól még az az évi 20 millió, amit Deznek és Murray-nek kellene kifizetni, az kb Mission:Impossible.
a Vikings-nek az a jó, hogy nekik szvsz régóta volt franchise QB (Bridgewater ha az is lesz, a fizetése még nem franchise), és franchise WR is (Randy Moss mikor volt? kétezres évek eleje? azóta már háromszor váltott csapatot meg kétszer visszavonult kb). szóval van egy franchise RB, meg még játékosok.
nekünk van Romo (jövő év egyelőre 27m, de azt átkonvertálják bónuszra, úgyhogy lemegy vagy 5-8m), kell Dez (az évi 9-12-vel kezdődik legeslegjobb esetben is), emellé egy franchise Murray... hát az 40m alsó hangon. az iszonyat sok, még egy 150m-s cap mellett is. három játékosra.
Szíhóksznak most még jó pl, mert a franchise QB egyelőre két marék szotyiért játszik, de majd a nyáron jól megküldik egy 20-22m per éves fizuval, és akkor onnantól lehet azon gondolkozni, hogy kit nem tudnak szép lassan megfizetni.
több mint 10 éve
Azért Rice is ott lehet most olcsón....illetve a Saintes Ingram olcsóbban mint Murray, voltak jo meccsei,igaz messze van egyetemi szintjétől,de ilyen fal mögött,hanem is ilyet de hasonló éve lehet akár.Azért értem, hogy Murray volt sokszor sérült és szeretnétek olcsósítani. De könyörgöm majdnem 3000 yardot futott az előző két szezonban 30 meccsen, ez 100 yardos átlag (és a playoff meccsen is megfutotta 2 meccsen ezt az átlagot) 26 éves, legjobb korban még legrosszabb esetben is 3 jó éve van aki 4 millióval akarja kiszúrni a szemét (már elnézést a megfogalmazásért), az nem látja mennyire fontos láncszeme volt a csapatnak.
1-2. körben biztos nem hoznék RBt,de még 3.-ban seKroos
Ha AP-t hozzátok pótlásnak még azt mondom talán ok, mert benne még lehet ekkora impact, de közel nem annyi ideig mint Murraynek, de azért az Ingram és pláne Randle mint pótlás hát lehet yardban pótolják, de az a factor amit az ő jelenléte nyújt közel sem lesz meg. Persze a cap helyzeteteket nem tudom pontosan, de 8-9 millió alatt Murray ügynökének a helyében szóba se állnék senkivel és ha ennyiért marad én nem is gondolkoznék rajta helyetekben.
több mint 10 éve
Csak viszonyításként itt van Shady szerződése:5/17/2012: Signed a six-year, $45.615 million contract. The deal contains $20.765 million guaranteed -- an $8.5 million signing bonus, McCoy's 2012-2014 base salaries, and $1 million of his 2015 salary. McCoy is eligible for annual $100,000 workout bonuses in years two and three, and $250,000 workout bonuses in years four through six. 2014: $7.65 million, 2015: $9.75 million, 2016: $6.9 million, 2017: $7.6 million, 2018: Free Agent
több mint 10 éve
Murray-t én is kedvelem, valami iszonyat biztonságot adott az egész csapatnak, hogy valahanyadik és akárhányból first down-t tudott csinálni szinte akármikor. Én is inkább megfizetném.Gondolom senki sem lepődött meg hogy Murraynek nem elég 4 milla egy évben. Ha reálisan nézzük, akkor ez volt az első szezon amit egészségesen végigjátszott, sőt inkább csak simán "végigjátszott", mert azért voltak sérülések.azért végigbirkózta a szezont egész tisztességesen, a liga legjobb fala mögött is rengeteg mínuszos futásból csinált pluszost. ha Lynch megér évi 8 milliót, akkor Murray minimum hetet. az egy kicsivel több, mint a négy. már persze ha a négy igaz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Callahan megy, ahogy gondoltuk is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Szerintem nem bántódot meg senki, de a megbélyegzéssel kapcsolatban felhoznám Josh Brent esetét és azt, hogy a csapat kitartott mellette. Kicsit durvább eset volt mint Petersoné. Az en hátamon is tort mar el fakanál...gyeekAz enyémen is, de azért az övé más volt...😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.