Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
pro bowlt megnézitek? így hogy az egyik csapat lényegében a Dallas offens ( meg néhány kevésbé világtalan 😀 ) így én tuti 😀beltazorlegnagyobb, hogy ez a szimpatikus Tate gyerek is Irvin csapatában kötött ki 😀
több mint 10 éve
A jaguars.com-on, a Senior Bowl practice day 3 videóban felvetődött, hogy Doug Marrone szemezik Freevel, mint alternatíva a jobb szélreMegy Washingtonba Callahan után... :pgyeekegyetértek, Parnell atletikusabb mint Free és a végére kezdett igazán belejönni a kezdő dologba.viszont ha Free elmenne, nagyon jó lenne, ha nem egy csoport riválisnál találna új otthont (megszakítva ezzel egy új hagyományt)balentin
én nem hullajtanék egy könycseppet sem, ha Free utat találna magának a free agency dzsungelében egy másik csapathoz. és Parnell mögé draftolnék egy későbbi (2-3) körben egy falembert depth-nek.
mint ahogy tartom azt a nézetemet is, hogy Murray-t érdemei elismerése mellett hagyni kellene, hogy más megfizesse.
Williams, és Randle nekem megfelelő lenne.rva
több mint 10 éve
AP cut, JJ összeszedi, meg a srác is haza akar jönni. Murray meg viking lesz. Simán benne van. 😀Mr. Bombasticakkor inkább a bugyitolvaj mint a gyerekverő
több mint 10 éve
AP cut, JJ összeszedi, meg a srác is haza akar jönni. Murray meg viking lesz. Simán benne van. 😀

több mint 10 éve
Viszont az,hogy mennyire fog beválni egy egyetemi játékos első évében,vagy egyáltalán egész karrierje alatt,az veszélyforrás..lásd pl trent,ki gondolta volna,hogy ekkora bust lesz.ha eljutunk oda, hogy RB-et kell hozni a drafton, akkor egy SEC-es vagy B1G-es (nem top prospect) srácot szívesen látnék a csapatban, mondjuk Yeldont, ő elég patent, vagy hátrébb Langfordot a SpartansbólbalentinHa megy Murray,C.J. Spiller a helyere? Ezt most csak bedobtam otletelesnek,kivancsi vagyok a velemenyetekre 😛Tehenészmár írtam lent, brutál RB csapat jön a drafton, és az olcsóbb is.Charlie Firpo
több mint 10 éve
ha eljutunk oda, hogy RB-et kell hozni a drafton, akkor egy SEC-es vagy B1G-es (nem top prospect) srácot szívesen látnék a csapatban, mondjuk Yeldont, ő elég patent, vagy hátrébb Langfordot a SpartansbólHa megy Murray,C.J. Spiller a helyere? Ezt most csak bedobtam otletelesnek,kivancsi vagyok a velemenyetekre 😛Tehenészmár írtam lent, brutál RB csapat jön a drafton, és az olcsóbb is.Charlie Firpo
több mint 10 éve
pro bowlt megnézitek? így hogy az egyik csapat lényegében a Dallas offens ( meg néhány kevésbé világtalan 😀 ) így én tuti 😀

több mint 10 éve
Ha megy Murray,C.J. Spiller a helyere? Ezt most csak bedobtam otletelesnek,kivancsi vagyok a velemenyetekre 😛Tehenészmár írtam lent, brutál RB csapat jön a drafton, és az olcsóbb is.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha megy Murray,C.J. Spiller a helyere? Ezt most csak bedobtam otletelesnek,kivancsi vagyok a velemenyetekre 😛Tehenészén mindenképpen fiatalítanám a futók átlagéletkorát. Spiller öregebb, mint Murray.
a mai NFL-ben a futó egyre jobban "expendables" két-három évig használod és eldobod, főleg azokat, akik nagyon sok carry-t kap
sőt, már oda jutottunk, hogy az egyetemen nagyon sokat futó játékosok "kiégnek" mire az NFL-be jutnak...
több mint 10 éve
Ha megy Murray,C.J. Spiller a helyere? Ezt most csak bedobtam otletelesnek,kivancsi vagyok a velemenyetekre 😛
több mint 10 éve
Megy Washingtonba Callahan után... :pegyetértek, Parnell atletikusabb mint Free és a végére kezdett igazán belejönni a kezdő dologba.viszont ha Free elmenne, nagyon jó lenne, ha nem egy csoport riválisnál találna új otthont (megszakítva ezzel egy új hagyományt)balentin
én nem hullajtanék egy könycseppet sem, ha Free utat találna magának a free agency dzsungelében egy másik csapathoz. és Parnell mögé draftolnék egy későbbi (2-3) körben egy falembert depth-nek.
mint ahogy tartom azt a nézetemet is, hogy Murray-t érdemei elismerése mellett hagyni kellene, hogy más megfizesse.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
egyetértek, Parnell atletikusabb mint Free és a végére kezdett igazán belejönni a kezdő dologba.viszont ha Free elmenne, nagyon jó lenne, ha nem egy csoport riválisnál találna új otthont (megszakítva ezzel egy új hagyományt)
több mint 10 éve
egyetértek, Parnell atletikusabb mint Free és a végére kezdett igazán belejönni a kezdő dologba.én nem hullajtanék egy könycseppet sem, ha Free utat találna magának a free agency dzsungelében egy másik csapathoz. és Parnell mögé draftolnék egy későbbi (2-3) körben egy falembert depth-nek.
Williams, és Randle nekem megfelelő lenne.
több mint 10 éve
Akkor nem, de nem fiatal😉 .5. Free is mehet, öreg, sérülékeny, OT azért van a piacon, akár FA is.Charlie FirpoFree sérülékeny? azért, mert amióta meccsnapi rosteren van, most kihagyott 5 meccset? az azt jelenti, hogy 91/96 a mérlege. ha a rájátszást is belevesszük, akkor meg 93/100.
aha. sérülékeny.slowmotion
Na pont helyettem is írják a BTB-n:
www.bloggingtheboys.com/2015/1/21/7869225/dallas-cowboys-free-agents-doug-free-jermey-parnell-competing
"Free is assumed to be the better player. He was a leader on the field and in the locker room. But he is also the oldest of the linemen, and obviously had injury problems. Parnell is three years younger. According to Pro Football Focus, the two graded out almost identically at +8.5 for Free and +8.7 for Parnell. Of course, PFF's secretive grading process is not the be all and end all of player evaluation. But if they are anywhere near close, then the team is going to be looking at the age, injury, and intangibles factor."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
5. Free is mehet, öreg, sérülékeny, OT azért van a piacon, akár FA is.Charlie FirpoFree sérülékeny? azért, mert amióta meccsnapi rosteren van, most kihagyott 5 meccset? az azt jelenti, hogy 91/96 a mérlege. ha a rájátszást is belevesszük, akkor meg 93/100.
aha. sérülékeny.
több mint 10 éve
A cikkeket böngészve, ami azt jelenti, hogy egyes 'benfentesnek mondott' újságírók véleményéből az jön le, hogy:RB van 3 csere futó (Randle, Dunbar, Williams) kezdő nincsbeltazorHa nem sikerül Murrayt megtartani és nem jön egy jó FA, akkor bizony Randle és egy újonc között dőlhet el a kezdés. Nem lepődnék meg, ha Dunbart elcserélnék draft közben vagy után pickért vagy védőért.
OL: RT kellene draft vagy Free? csere sem ártana, ide kellene egy késői pickbeltazorA kérdés Free vagy Parnell. Első/második körös picket elképzelhetetlennek tartok.
DT: sokan vagyunk itt, de igazi domináns játékos nincsbeltazorDe, van. Tyrone Crawfordnak hívják. 1-tech DT kell mellé.
DE: Law reméljük belejön, Mincey korrekt, de nem ártana még vlaki beltazorStop-gapnek Spencer vagy Selvie, prospectnek Gardner, jöhet magas körös pick LE posztra.
LB: Hitches jó, Lee, két kezdő van, Cartert visszahoznám, ha nem marad, kellene egy kezdő beltazorMcClaint szerintem nem lenne nehéz megtartani...
CB: Moore-t visszahoznám, Patmon jó lehet. Carr ??? Claiborne mi a helyzet?Carr cut. Pay cut vagy ő maga.gyeek
beltazor
1.: Murray megy - ha már arról beszél, hogy át kell gondolnia, meg abiznic, az nekem nem tetsz.
2. Rolando szerintem is marad, tetszik neki a csillogás, a média, meg hogy mindenki lezabipetézik előtte ... ez az ő terepe, ez nem volt meg korábban, egy jó alapozás után .rva jó Mlb lesz őszre, Lee mehet a szélre, ő meg ott lesz jó, csak azért is.
3. Falba draft lehet, bár első körben a tradícióink miatt furcsa lesz, de jöhet, Dt vagy DE.
4. Carr megy, mehet, főleg, hogy 8 millát fogunk rajta a cap-ben.
5. Free is mehet, öreg, sérülékeny, OT azért van a piacon, akár FA is.
6. ha tényleg komolyan gondolják, akkor jöhet Petty, a qb.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/1/21/7629011/2015-nfl-draft-what-can-you-expect-from-a-rookie-pass-rusherjó cikk... miért nem oldja meg a pass rush kérdést egy újonc (persze vannak kivételek szökő évente)
több mint 10 éve
Williamsnak egy kiemelkedően nagy future contract szerződést adtak, ez jelenthet valamit.A Carr paycut nem sokat hozna a konyhára, csak a post June 1 cut jöhet szóba szerintem (kár lenne érte, mert kezdett jeleket mutatni, csak mondjuk harmad ennyiért lenne jó)
több mint 10 éve
RB van 3 csere futó (Randle, Dunbar, Williams) kezdő nincsbeltazorHa nem sikerül Murrayt megtartani és nem jön egy jó FA, akkor bizony Randle és egy újonc között dőlhet el a kezdés. Nem lepődnék meg, ha Dunbart elcserélnék draft közben vagy után pickért vagy védőért.
OL: RT kellene draft vagy Free? csere sem ártana, ide kellene egy késői pickbeltazorA kérdés Free vagy Parnell. Első/második körös picket elképzelhetetlennek tartok.
DT: sokan vagyunk itt, de igazi domináns játékos nincsbeltazorDe, van. Tyrone Crawfordnak hívják. 1-tech DT kell mellé.
DE: Law reméljük belejön, Mincey korrekt, de nem ártana még vlaki beltazorStop-gapnek Spencer vagy Selvie, prospectnek Gardner, jöhet magas körös pick LE posztra.
LB: Hitches jó, Lee, két kezdő van, Cartert visszahoznám, ha nem marad, kellene egy kezdő beltazorMcClaint szerintem nem lenne nehéz megtartani...
CB: Moore-t visszahoznám, Patmon jó lehet. Carr ??? Claiborne mi a helyzet?Carr cut. Pay cut vagy ő maga.
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
hogy is állunk ? (gyors áttekintés) QB: kezdő meg van: Romo csere van olcsoért, de lehet kéne huzni valakit aki következhet Romo után.
RB van 3 csere futó (Randle, Dunbar, Williams) kezdő nincs
WR: Ha Dez-t visszahozzuk, akkor a Dez Beasley TWill hármas nagyon jó, Streetet mindenki dicséri meglássuk.
TE: pipa
OL: RT kellene draft vagy Free? csere sem ártana, ide kellene egy késői pick
G: ha jól értetem akkor Leary biztos marad, Martin nagyon jó. Bernadeau megüti a csere szintjét.
C: Frederick nagyon jó. van mögötte csere?
DT: sokan vagyunk itt, de igazi domináns játékos nincs
DE: Law reméljük belejön, Mincey korrekt, de nem ártana még vlaki
LB: Hitches jó, Lee, két kezdő van, Cartert visszahoznám, ha nem marad, kellene egy kezdő
CB: Moore-t visszahoznám, Patmon jó lehet. Carr ??? Claiborne mi a helyzet?
S: megvagyunk, vlami késői picket eltudnák fogadni

több mint 10 éve
Edzőink:According to a source, offensive coordinator:
- Scott Linehan received a three-year deal worth $2.1 million annually
- defensive coordinator Rod Marinelli has a three-year deal worth $2 million on average.
Add those to the $6 million per year Garrett received on his new five-year deal.
(Arcsi)
The future of assistant head coach/defense Monte Kiffin is not clear. Kiffin, who turns 75 next month, is out of a contract and it’s not clear whether he wants to continue to coach or retire.
Special-teams coach Rich Bisaccia, linebackers coach Matt Eberflus, secondary coach Jerome Henderson and tight ends coach Mike Pope had deals through at least 2015.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
instagram.com/p/yDk5OEQmoO/rvaLátod, DeMarco, nem a pénz az, ami igazán boldogít, hanem egy gyűrű 😉
több mint 10 éve
Witten megy a probowlra 😊Dez nem 😕 sérülés miatt.... :/ pedig simán behúzta volna az MVP címet.... így Go Romo!! 😀