Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Hát nekem összejött a rémálom döntő. Két csapat van összesen akiket nem szeretek, és azok most SB.t játszanak. Nem baj, a Katy Perry koncertet azért megnézem 😀Wirtschaftsteil
én szerencsére a Seattlenek tudok szurkolni. nagyon nem kedvelem a Pats-t, és akkor még finom voltam 😀
Giantsnek is drukkoltam mindkétszer, remélem most sem a Pats örül majd a végén 😀

több mint 10 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Hát nekem összejött a rémálom döntő. Két csapat van összesen akiket nem szeretek, és azok most SB.t játszanak. Nem baj, a Katy Perry koncertet azért megnézem 😀
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
ha most logikailagvégigvesszük az NFC rájátszást, akkor az következik, hogy a Pats nyer egy hangyafasznyival.
és igazából az bánt, hogy ha egy hete nyertünk volna, akkor most jó eséllyel nekünk kellene lefoglalni a repülőjegyeket Arizonába...slowmotion
a rájátszásba jutott csapatok között nagyon kis különbségek voltak imho
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ha most logikailagvégigvesszük az NFC rájátszást, akkor az következik, hogy a Pats nyer egy hangyafasznyival.
és igazából az bánt, hogy ha egy hete nyertünk volna, akkor most jó eséllyel nekünk kellene lefoglalni a repülőjegyeket Arizonába...
több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?beltazor
A Boysnak, a zebrák megfosztottak tőle 😕

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?beltazor
Én a Greenbay-nek szurkolok, szimpatikus csapat 😊
több mint 10 éve
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINK
annyit ehhez hozzátennék, hogy nehéz reagálni, ha nincs mivel....rva
Akkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?Charlie Firpo
a két goldenboy-on kit értünk pontosan?
Dez-t nem fogják elengedni, ez 101%
és mivel a végén választunk, első körben igazi DE vagy DT nem lesz már.
ha szerencsénk van, lesz egy prospect CB vagy egy jó futó, esetleg ismét egy falember a támadósorbarva
Jól gondolod, Dez És DeMarco

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINK
Akkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?Charlie Firpo
a két goldenboy-on kit értünk pontosan?
Dez-t nem fogják elengedni, ez 101%
és mivel a végén választunk, első körben igazi DE vagy DT nem lesz már.
ha szerencsénk van, lesz egy prospect CB vagy egy jó futó, esetleg ismét egy falember a támadósorba
több mint 10 éve
Akkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Elég elvetemültnek tűnik, de mi lenne akkor, ha Colts kirakná Richardsont, és az offseason során JJ-ék fejében megfordulna az ötlet, hogy még egy eltévedt alabamai fiú karrierjét megpróbálják felfuttatni? xD A fal az adott hozzá

ui: persze, ha Murray nem maradbalentin
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is amikor ma reggel megláttam, hogy el sem viszik az esti meccsre. 😊speeedy1
inkább akkor egy 5. körös RB mint ő. sajnos gyógyíthatatlan fumbleitiszben szenved.... :/

több mint 10 éve
annyit ehhez hozzátennék, hogy nehéz reagálni, ha nincs mivel....
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Elég elvetemültnek tűnik, de mi lenne akkor, ha Colts kirakná Richardsont, és az offseason során JJ-ék fejében megfordulna az ötlet, hogy még egy eltévedt alabamai fiú karrierjét megpróbálják felfuttatni? xD A fal az adott hozzá

ui: persze, ha Murray nem maradbalentin
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is amikor ma reggel megláttam, hogy el sem viszik az esti meccsre. 😊
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281

ui: persze, ha Murray nem marad
több mint 10 éve
Dallas Cowboys long snapper Louis-Philippe Ladouceur was added to the Pro Bowl roster Friday. It is 1st Pro Bowl selection of his career.

Így már 7 probowl-ert adunk idén.Charlie Firpo
azt azért tegyük hozzá, hogy
1, a long snappert meg a plusz spec teamert az edzői gárda választja; és
2, idén mi adjuk az egyik edzői csapatot; és
3, LP nagyjából kurvasok éve (~10?) lényegében hibátlanul teljesít, ami nem kis szó.
több mint 10 éve
Dallas Cowboys long snapper Louis-Philippe Ladouceur was added to the Pro Bowl roster Friday. It is 1st Pro Bowl selection of his career.

Így már 7 probowl-ert adunk idén.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
 www.bloggingtheboys.com/2015/1/16/7563265/dallas-cowboys-2015-nfl-draft-what-if-pick-27-is-not-a-defensive-player
Elszakadt ACL-lel aligha fogjuk behúzni, hogy az egész TC-t meg a fél az egész szezont a padon töltse.
több mint 10 éve
Tod Arcsi felvetése a hogyan tartsuk meg Dez-t és DeMarco-t sagahoz, ami persze további kérdéseket vetne fel, főleg Free és Carr elmenetele:

"Doug Free's and Henry Melton's deals will come off the cap once Free's deal voids and once the Cowboys don’t pick up Melton’s $9 million option. That creates $15.5 million in space. If the Cowboys designate cornerback Brandon Carr a post-June 1 cut, that creates $8 million in space. If the Cowboys get Carr to take a pay cut then that will save them room as well but not $8 million. The Cowboys can create about $8 million in room by restructuring Tyron Smith's deal."

Ezt is ugyanő:
"Michael Irvin could be Garrett’s general manager."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊Blevi
Erre tessék gombot varrni! 😀gyeek
War Room, war room ! Bocs

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Olvasgatom a Cowboysos fórumokat, és egy csomóan írják hogy Street milyen jó lesz, meg hogy nagy tehetség stb... fura, pedig nem játszott szinte semmit idén...beltazor
Ha Terrance-szintű, akkor fain elkapóink lesznek a következő években is!😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊Blevi
Erre tessék gombot varrni! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Olvasgatom a Cowboysos fórumokat, és egy csomóan írják hogy Street milyen jó lesz, meg hogy nagy tehetség stb... fura, pedig nem játszott szinte semmit idén...

több mint 10 éve
Biztos ezért kérdezték itt tőlünk év közben, hogy mi a véleményünk róla. Ez eljutott az érintettekhez, és íme a díj!😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊
több mint 10 éve
Callahan - WashingtonCharlie Firpo
sértődöttségét semmi sem jelzi jobban, minthogy odament OL edzőnek.. taps taps (butaság volt)

persze azért én örülök, hogy itt volt és "megcsinálta" ezt a falat mert hát a sok tehetség önmagában nem elég. Thanks coach Callahan!speeedy1
én azért annyira nem örülök, mert ha összerakja azt a falat, akkor kétszer meggyűlhet velük a gondunk. és azért Morris nem annyira szar futó, hogy az ilyet ne tudja kihasználni...