Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát nekem összejött a rémálom döntő. Két csapat van összesen akiket nem szeretek, és azok most SB.t játszanak. Nem baj, a Katy Perry koncertet azért megnézem 😀Wirtschaftsteilén szerencsére a Seattlenek tudok szurkolni. nagyon nem kedvelem a Pats-t, és akkor még finom voltam 😀
Giantsnek is drukkoltam mindkétszer, remélem most sem a Pats örül majd a végén 😀

több mint 10 éve
Hát nekem összejött a rémálom döntő. Két csapat van összesen akiket nem szeretek, és azok most SB.t játszanak. Nem baj, a Katy Perry koncertet azért megnézem 😀
több mint 10 éve
ha most logikailagvégigvesszük az NFC rájátszást, akkor az következik, hogy a Pats nyer egy hangyafasznyival.a rájátszásba jutott csapatok között nagyon kis különbségek voltak imho
és igazából az bánt, hogy ha egy hete nyertünk volna, akkor most jó eséllyel nekünk kellene lefoglalni a repülőjegyeket Arizonába...slowmotion
több mint 10 éve
ha most logikailagvégigvesszük az NFC rájátszást, akkor az következik, hogy a Pats nyer egy hangyafasznyival.és igazából az bánt, hogy ha egy hete nyertünk volna, akkor most jó eséllyel nekünk kellene lefoglalni a repülőjegyeket Arizonába...
több mint 10 éve
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?beltazorA Boysnak, a zebrák megfosztottak tőle 😕
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?beltazorÉn a Greenbay-nek szurkolok, szimpatikus csapat 😊
több mint 10 éve
papíron nekünk kinek kell szurkolni az nfc döntőben?

több mint 10 éve
Jól gondolod, Dez És DeMarcoa két goldenboy-on kit értünk pontosan?két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINKAkkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?Charlie Firpo
annyit ehhez hozzátennék, hogy nehéz reagálni, ha nincs mivel....rva
Dez-t nem fogják elengedni, ez 101%
és mivel a végén választunk, első körben igazi DE vagy DT nem lesz már.
ha szerencsénk van, lesz egy prospect CB vagy egy jó futó, esetleg ismét egy falember a támadósorbarva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a két goldenboy-on kit értünk pontosan?két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINKAkkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?Charlie Firpo
Dez-t nem fogják elengedni, ez 101%
és mivel a végén választunk, első körben igazi DE vagy DT nem lesz már.
ha szerencsénk van, lesz egy prospect CB vagy egy jó futó, esetleg ismét egy falember a támadósorba
több mint 10 éve
két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINKAkkor viszont nem lenne logish, hogy a védelmet rázzuk gatyába idén? Még akár úgyis, hogy elengedjük a két goldenboy-t?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
inkább akkor egy 5. körös RB mint ő. sajnos gyógyíthatatlan fumbleitiszben szenved.... :/Elég elvetemültnek tűnik, de mi lenne akkor, ha Colts kirakná Richardsont, és az offseason során JJ-ék fejében megfordulna az ötlet, hogy még egy eltévedt alabamai fiú karrierjét megpróbálják felfuttatni? xD A fal az adott hozzáUgyanez fogalmazódott meg bennem is amikor ma reggel megláttam, hogy el sem viszik az esti meccsre. 😊speeedy1
ui: persze, ha Murray nem maradbalentin

több mint 10 éve
két remek cikket szeretnék ajánlani minden angolul értő figyelmébe, az egyik a futójátékkal és Murray helyzetével foglalkozik LINK, a másik pedig még visszatekint kicsit a GB elleni meccsre, valamint a második félidőben történt változásokra. LINKannyit ehhez hozzátennék, hogy nehéz reagálni, ha nincs mivel....
több mint 10 éve
Elég elvetemültnek tűnik, de mi lenne akkor, ha Colts kirakná Richardsont, és az offseason során JJ-ék fejében megfordulna az ötlet, hogy még egy eltévedt alabamai fiú karrierjét megpróbálják felfuttatni? xD A fal az adott hozzáUgyanez fogalmazódott meg bennem is amikor ma reggel megláttam, hogy el sem viszik az esti meccsre. 😊
ui: persze, ha Murray nem maradbalentin
több mint 10 éve
Elég elvetemültnek tűnik, de mi lenne akkor, ha Colts kirakná Richardsont, és az offseason során JJ-ék fejében megfordulna az ötlet, hogy még egy eltévedt alabamai fiú karrierjét megpróbálják felfuttatni? xD A fal az adott hozzáui: persze, ha Murray nem marad
több mint 10 éve
Dallas Cowboys long snapper Louis-Philippe Ladouceur was added to the Pro Bowl roster Friday. It is 1st Pro Bowl selection of his career.azt azért tegyük hozzá, hogy
Így már 7 probowl-ert adunk idén.Charlie Firpo
1, a long snappert meg a plusz spec teamert az edzői gárda választja; és
2, idén mi adjuk az egyik edzői csapatot; és
3, LP nagyjából kurvasok éve (~10?) lényegében hibátlanul teljesít, ami nem kis szó.
több mint 10 éve
Dallas Cowboys long snapper Louis-Philippe Ladouceur was added to the Pro Bowl roster Friday. It is 1st Pro Bowl selection of his career.Így már 7 probowl-ert adunk idén.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/1/16/7563265/dallas-cowboys-2015-nfl-draft-what-if-pick-27-is-not-a-defensive-playerElszakadt ACL-lel aligha fogjuk behúzni, hogy az egész TC-t meg
több mint 10 éve
Tod Arcsi felvetése a hogyan tartsuk meg Dez-t és DeMarco-t sagahoz, ami persze további kérdéseket vetne fel, főleg Free és Carr elmenetele:"Doug Free's and Henry Melton's deals will come off the cap once Free's deal voids and once the Cowboys don’t pick up Melton’s $9 million option. That creates $15.5 million in space. If the Cowboys designate cornerback Brandon Carr a post-June 1 cut, that creates $8 million in space. If the Cowboys get Carr to take a pay cut then that will save them room as well but not $8 million. The Cowboys can create about $8 million in room by restructuring Tyron Smith's deal."
Ezt is ugyanő:
"Michael Irvin could be Garrett’s general manager."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
War Room, war room ! BocsAz megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊BleviErre tessék gombot varrni! 😀gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Olvasgatom a Cowboysos fórumokat, és egy csomóan írják hogy Street milyen jó lesz, meg hogy nagy tehetség stb... fura, pedig nem játszott szinte semmit idén...beltazorHa Terrance-szintű, akkor fain elkapóink lesznek a következő években is!😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊BleviErre tessék gombot varrni! 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Olvasgatom a Cowboysos fórumokat, és egy csomóan írják hogy Street milyen jó lesz, meg hogy nagy tehetség stb... fura, pedig nem játszott szinte semmit idén...

több mint 10 éve
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊BleviBiztos ezért kérdezték itt tőlünk év közben, hogy mi a véleményünk róla. Ez eljutott az érintettekhez, és íme a díj!😀
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az megvan hogy JJ a top executive of the year a PFWA-nal? Aki tavaly számított erre, az adja fel az ötös lottot is. 😊
több mint 10 éve
én azért annyira nem örülök, mert ha összerakja azt a falat, akkor kétszer meggyűlhet velük a gondunk. és azért Morris nem annyira szar futó, hogy az ilyet ne tudja kihasználni...Callahan - WashingtonCharlie Firposértődöttségét semmi sem jelzi jobban, minthogy odament OL edzőnek.. taps taps (butaság volt)
persze azért én örülök, hogy itt volt és "megcsinálta" ezt a falat mert hát a sok tehetség önmagában nem elég. Thanks coach Callahan!speeedy1