Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Crawford ki is szorította év végén Meltont szóval sztem Ő nem marad. Hayden nem kezdő szint. Kell egy DT és egy passrusher monster DE ebbe a D-line-ba és pusztítani fog. Amúgy ez a Bishop gyerek nem volt rossz főleg az első félidőben mutatott jó dolgokat.BleviDE-nek ott van Gardner, csak most gyenguszkodik 😊
több mint 10 éve
Crawford ki is szorította év végén Meltont szóval sztem Ő nem marad. Hayden nem kezdő szint. Kell egy DT és egy passrusher monster DE ebbe a D-line-ba és pusztítani fog. Amúgy ez a Bishop gyerek nem volt rossz főleg az első félidőben mutatott jó dolgokat.
több mint 10 éve
Melton opciós fizujával most nem vagyok pontosan tisztában, de vsz. nem éri meg annyiért megtartani.Wirtschaftsteil3 év 24 millió (benne 9 millió garantált) az opció. nem hiszem, hogy lehívjuk.
több mint 10 éve
Na elég érdekes szezont zártunk.Szezon előtt leginkább a D# hiányosságai miatt nem számítottunk arra, hogy ideig jutunk (és szerintem ezt a többség így gondolta). Ez egy nagy lépés volt, és jó reményekkel várhatjuk a 15/16-os szezont. Aminek nagyon örülök, hogy végre van több olyan meccs, amit pusztán szórakozásból végig tudok nézni az offseason során, gondolva itt a a Saints, Seahawks, a második Eagles, a Colts, de még a Detroit elleni találkozóra.
Bryant elkapásán én azt láttam, hogy benne volt szíve-lelke és a tudat, hogy valószínűleg ez az utolsó esély.
Talán a legnagyobb hiányosság egyértelműen látható, az pedig a Dline. Annyira nem volt faktor a meccsen, de ez félig-meddig a szezonra is igaz, hogy tökmindegy volt 3-4 akár 5 ember ment az irányítóra, eredményt nem értek el vele. Talán a Rodgers fumble volt az egyetlen, amikor szépen benyomták a zsebet azonnal.
Mindenképpen ez kell hogy legyen az első számú prioritás. Ugye számolhatunk azzal, hogy Lawrence esetleg kezdő lesz jövőre, de akkor is kell legalább egy másik DE, DT (akár kettő is). Melton opciós fizujával most nem vagyok pontosan tisztában, de vsz. nem éri meg annyiért megtartani. Nem is folytatom, erre majd bőven kitérünk FA előtt- után főleg.
Szépen felépítettünk egy O#-t, reméljük megoldják valahogy hogy Dez és Murray is maradjanak, és akkor tényleg lehet a hangsúly a védelmen.
több mint 10 éve
Holloman visszavonult,a nyksérülése miatt
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Elég egyértelműnek tűnik a helyzet nálam is: Dez marad, ha taggel is, Murray pedig kimehet a piacra. Ami nagyon érdekes nálam, az Carter. Vannak jó meccsei, de néhol iszonyat homály (tegnap coverage-ben bántóan gyenge volt), viszont nem hinném, hogy aláírna évi max 3 milláért, többet pedig szerintem nem ér. Akkor már inkább Durant olcsóbban, de ugye ott van még Holloman és Hitchens is. Szóval szerintem menni fog ő is.
több mint 10 éve
Csak érdekességképpen: www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000310644/Official-Review-Wild-card-round
Mindekettő eset furcsa de ez sajnos a helyzetünkön hogy kiestünk nem változtat 😕
több mint 10 éve
Melvin Gordon és Gurleyt de szívesen nézném Cowboys mezben. Bár kedvelem Murrayt :/

több mint 10 éve
De Bryant nem kaphat CJ közeli ajánlatot, csak ha kimegy a piacra, viszont ha JJ ezt hagyja, akkor meg is érdemli, hogy elveszítse. Ha van esze, akkor minél hamarabb az orra alá nyomja az új szerződést. Évi 2-3 millión mondjuk nem tudom, hogy megéri-e szórakozni. Jó, nyilván sok pénz, de ha túlfeszíti a húrt, akkor Dez begőzöl, mint ahogy már egyszer le is nyilatkozta, hogy elvárja a tiszteletet, és hogy ne szórakozzanak vele, ami a szerződését illeti.Dez nem tud kimenni a piacra, mert legrosszabb esetben megkapja a franchise taget. az azt jelenti, hogy legrosszabb esetben 14 milliót fog rá JJ költeni. pont.
Az isteni Rolandónak is érdekes hetek, hónapok következnek egyébként. Állat szezont nyomott, majd előző héten agyrázkódást szedett be, tegnap pedig az első negyedben fejsérülés miatt megint kidőlt. Na ha mondjuk két hét alatt két agyrázkódást szenvedett, akkor az elég nagy baj.
Viszont én még mindig úgy gondolom, hogy Murrayt a remek szezonja ellenére sem marasztalnám taggel, mert sokallom ezt a pénzt egy futónál. És meg vagyok győződve arról, hogy egy átlagosnál valamivel jobb futó is remek számokat hozna ilyen fal mögött. Ez egy olyan poszt, ahol évente visznek remek játékosokat 2-3-4. körben is, pótolható poszt.
Ha meg hosszútávú... Mindjárt 27 éves, három évnél hosszabb szerződést biztosan nem is kapna tőlem, de évi 6-7 milliónál sem fizetnék neki többet. 😊Stez
Rolandónál nekem is ez jutott az eszembe, mert ha minden héten beveri a fejét, akkor előbb-utóbb nem fogják egy hát után visszaengedni.
Murray - érdekes kérdés. nem hinném, hogy marad, mert nem hiszem, hogy lesz 8-10 milliónk megtartani, márpedig valószínűleg ennyit fog kérni, meg a FT is ennyi körül lesz. szóval szerintem nem marad, főleg, hogy azt mondogatják, hogy az idei draft elég mély lesz RB-k szempontjából (bár mondjuk nekünk pont a védelmet kellene foltozgatni azokban a körökben, ahol ezek a jobb futók ki fognak menni, hát ez van), valószínűleg a FO kockáztat picit.
több mint 10 éve
De Bryant nem kaphat CJ közeli ajánlatot, csak ha kimegy a piacra, viszont ha JJ ezt hagyja, akkor meg is érdemli, hogy elveszítse. Ha van esze, akkor minél hamarabb az orra alá nyomja az új szerződést. Évi 2-3 millión mondjuk nem tudom, hogy megéri-e szórakozni. Jó, nyilván sok pénz, de ha túlfeszíti a húrt, akkor Dez begőzöl, mint ahogy már egyszer le is nyilatkozta, hogy elvárja a tiszteletet, és hogy ne szórakozzanak vele, ami a szerződését illeti. Az isteni Rolandónak is érdekes hetek, hónapok következnek egyébként. Állat szezont nyomott, majd előző héten agyrázkódást szedett be, tegnap pedig az első negyedben fejsérülés miatt megint kidőlt. Na ha mondjuk két hét alatt két agyrázkódást szenvedett, akkor az elég nagy baj.
Viszont én még mindig úgy gondolom, hogy Murrayt a remek szezonja ellenére sem marasztalnám taggel, mert sokallom ezt a pénzt egy futónál. És meg vagyok győződve arról, hogy egy átlagosnál valamivel jobb futó is remek számokat hozna ilyen fal mögött. Ez egy olyan poszt, ahol évente visznek remek játékosokat 2-3-4. körben is, pótolható poszt.
Ha meg hosszútávú... Mindjárt 27 éves, három évnél hosszabb szerződést biztosan nem is kapna tőlem, de évi 6-7 milliónál sem fizetnék neki többet. 😊
több mint 10 éve
A csapatnál elindult valami. Úgy gondolom, hogy számunkra elmúlt 5 év legfontosabb offseasonje következik. Lesz sok örömet és bánatot és nem kevés meglepődést okozó hír.Dez-re bármikor rá lehet tenni egy franchise tag-et, és szerintem nem is lenne olyan iszonyatosan nagy az ára ahhoz képest, amit ér. sőt, még az is lehet, hogy a franchise tage az olcsóbb megoldás...
Byrantel kapcsolatban van az az érzésem,hogy ha kap egy CJ közeli ajánlatot akkor elhagyja a csapatot. (hozzáteszem, hogy ennek nem örülnék).
Alapvetően én védelem szimpatizáns vagyok, és azt kell hogy mondjam, hogy a sajátunk előtt emelem kalapom. Azt ami idén történt a játékosállománnyal és az edzői stáb változtatgatásával, az elért "eredményt" elérve dícséret illeti őket. A fórum olvasása közben sokszor kezdtem úgy érezni, hogy sokat várunk már el a D-től de ha ennek a felét teljesítették volna sem lehetne egy büdös szavunk sem. A lehetőségekhez mérten az O-t egyben kell tartani, viszont a védelemben komoly változtatásokra van szükség minden tekintetben. Bizakodva tekintek az offseasonre, és jövőre a mégjobb szereplésre.
Köszönöm a csapatnak az idei élményeket, nem okoztak csalódást.
Go Boys!Wong
több mint 10 éve
A csapatnál elindult valami. Úgy gondolom, hogy számunkra elmúlt 5 év legfontosabb offseasonje következik. Lesz sok örömet és bánatot és nem kevés meglepődést okozó hír.Byrantel kapcsolatban van az az érzésem,hogy ha kap egy CJ közeli ajánlatot akkor elhagyja a csapatot. (hozzáteszem, hogy ennek nem örülnék).
Alapvetően én védelem szimpatizáns vagyok, és azt kell hogy mondjam, hogy a sajátunk előtt emelem kalapom. Azt ami idén történt a játékosállománnyal és az edzői stáb változtatgatásával, az elért "eredményt" elérve dícséret illeti őket. A fórum olvasása közben sokszor kezdtem úgy érezni, hogy sokat várunk már el a D-től de ha ennek a felét teljesítették volna sem lehetne egy büdös szavunk sem. A lehetőségekhez mérten az O-t egyben kell tartani, viszont a védelemben komoly változtatásokra van szükség minden tekintetben. Bizakodva tekintek az offseasonre, és jövőre a mégjobb szereplésre.
Köszönöm a csapatnak az idei élményeket, nem okoztak csalódást.
Go Boys!
több mint 10 éve
fordítva, de igaz.Leary és Beasley is FA nem?beltazorBeasley csak a 3. évét fogja tölteni, Leary asszem a 4-et.gyeek
bár asszem Leary-nek is ez lesz majd a negyedik éve, az első nem számít accured season-nek, mert nem játszott eleget.
szerk: ja, és beltazor-nak: szóval ahogy gyeek próbálta sugallni, simán RFA-k lesznek, sőt, Leary csak a következő szezon után (megnéztem, az accrued season az legalább hat alapszakasz-meccs abszolválását jelenti)
több mint 10 éve
biztos azért kapja az ívet, mert ha Romo játszik két rossz, négy jó és négy kiváló meccset, akkor mindig a két rosszat találták eddig meg neki, ha Elisha játszik négy rosszat, négy jót és két kiválót, akkor neki a NY-homer média mindig a kát kiváót emeli ki.ebben ne bízzál. saját tapasztalatból mondom, hogy Elinak hiába volt majdnem 5000 yardos szezonja, 2 SB MVP, attól még ugyanúgy kapja/kapta az ívet, többek között ezen fórum dallasi szurkolóitól.nem feledjük el, hogy evés közben jön meg az étvágy, de az utolsó két hét már tényleg csak hab volt a tortán, aki meg Romót ezek után ekézi, az menjen inkább sakkot nézni, ahhoz sem lesz sokkal hülyébb.slowmotionEzt a stílust hagyjuk meg a múlt hét veszteseinek. McPhisto nyugodtan jöhet a prosztó műsorával, mi, Cowboys szurkolók egy bőven várakozáson felüli szezont tudhatunk magunk mögött. Bíró ide vagy oda, ezt hozta a sors. A Packersnek ez úton is gratulálok!gyeeka stílus kifogásolása az teljesen rendben van , de az hogy ez nektek egy bőven várakozáson felüli szezon
lett volna az sztem nem igaz! esélyesek voltatok a csoportban már év elején is, nagyon összeálltatok
minden oldalon és így jött ki mindösszesen egy szenvedős wild card győzelem...
ma még nyernetek kellett volna...yooker
ha akarják, úgyis megtalálják Romot.csebi
félreértés ne essék, nem mondom azt, hogy ha Romo lett volna az elmúlt nyolc évben a Giants, a Niners vagy teszem azt a Bengals irányítója, akkor több Lombardit nyert volna.
de így gondolom 😀
több mint 10 éve
Hát sajnos nem sikerült,de ez a szezon tényleg végre pozitív volt minden szempontból.Tegnap én a 14-7 vezetésnél láttam az egyik forduló pontot, 3&1 passz helyett Murray megfutja megyünk tovább...ugyanez volt 4&2 re is a végén. Mióta műtötték a kezét + Free is hiányzott bárki bármit mond, azóta nem nyomatjuk le a futást annyira mint előtte. Az O falba azért csak 1 rookie,1 másodéves volt,Parnell és Leary se tapasztalt, hosszú szezonjuk volt.
A védelem a 2. félidőben csődött mondott se nyomás nem volt,se tackleök... így nehéz nyerni. De lehetett volna ha....
csapat egyben tartása nagyon fontos, Murray akár tag, nyilván kevesebb mint a WR tag.
Védelmet nagyon meg kell erősíteni,főleg Secondaryt,CB poszt elég gyenge, kell pass rush is, Lawrencebe azért van potenciál rájátszásban bizonyította,csak sérülés kerülje el.
több mint 10 éve
ebben ne bízzál. saját tapasztalatból mondom, hogy Elinak hiába volt majdnem 5000 yardos szezonja, 2 SB MVP, attól még ugyanúgy kapja/kapta az ívet, többek között ezen fórum dallasi szurkolóitól.nem feledjük el, hogy evés közben jön meg az étvágy, de az utolsó két hét már tényleg csak hab volt a tortán, aki meg Romót ezek után ekézi, az menjen inkább sakkot nézni, ahhoz sem lesz sokkal hülyébb.slowmotionEzt a stílust hagyjuk meg a múlt hét veszteseinek. McPhisto nyugodtan jöhet a prosztó műsorával, mi, Cowboys szurkolók egy bőven várakozáson felüli szezont tudhatunk magunk mögött. Bíró ide vagy oda, ezt hozta a sors. A Packersnek ez úton is gratulálok!gyeeka stílus kifogásolása az teljesen rendben van , de az hogy ez nektek egy bőven várakozáson felüli szezon
lett volna az sztem nem igaz! esélyesek voltatok a csoportban már év elején is, nagyon összeálltatok
ha akarják, úgyis megtalálják Romot.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Dez Bryant @DezBryant · 1 hr 1 hour agoas I went to the ground I rolled over and I tipped the ball to gain better control.. We lost and I accept it but please change that rule
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Leary és Beasley is FA nem?beltazorBeasley csak a 3. évét fogja tölteni, Leary asszem a 4-et.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Leary és Beasley is FA nem?jövő elég félelmetes: :SA falat illetően tudtommal csak a RT poszt van a levegőben, ott pedig Free és Parnell fog remélhetőleg egymás alá licitálni. Murray sorsa nagyon függ Dez szerződésétől ami tuti jönni fog, de financiális szempontból talán számít, hogy így vagy úgy, de döntő pillanatban nem zárták le a meccset. Mindenesetre érdemes utánanézni mennyi a RB franchise tag jövőre... A Szenátor még mindig ligaelit, remélem őt nem kell belekényszeríteni egy Ware-dealbe. Escobar idén is csalódás volt, az edzők dolga eldönteni tudnak-e vele valamit kezdeni, hogy ne csak mindig hallani lehessen arról, micsoda kezei vannak. Ha nem megy, egy 5. kört megérhet egy másik csapatnak.
??? - ??? - Smith-???- Frederick - Martin - ??? - TWill
Romo
????beltazor
gyeek

több mint 10 éve
jövő elég félelmetes: :SA falat illetően tudtommal csak a RT poszt van a levegőben, ott pedig Free és Parnell fog remélhetőleg egymás alá licitálni. Murray sorsa nagyon függ Dez szerződésétől ami tuti jönni fog, de financiális szempontból talán számít, hogy így vagy úgy, de döntő pillanatban nem zárták le a meccset. Mindenesetre érdemes utánanézni mennyi a RB franchise tag jövőre... A Szenátor még mindig ligaelit, remélem őt nem kell belekényszeríteni egy Ware-dealbe. Escobar idén is csalódás volt, az edzők dolga eldönteni tudnak-e vele valamit kezdeni, hogy ne csak mindig hallani lehessen arról, micsoda kezei vannak. Ha nem megy, egy 5. kört megérhet egy másik csapatnak.
??? - ??? - Smith-???- Frederick - Martin - ??? - TWill
Romo
????beltazor
A védelemben Carr és Melton helye potenciálisan 17 misit szabadít fel. Draft és FA nélkül a jelenlegi CB állomány (Carrt már nem tudom elképzelni a csapaban): Scandrick, Moore, Claiborne, Patmon. Utóbbiban van bőven potenciál, két év múlva ha jól mennek a dolgok akár kezdő is lehet. LB-k között Rolandot muszáj lenne megtartani, ha mellé még Carter is beférne valahogy... de hagyjuk inkább. A D-line tele van olcsón megtartható stabil veteránokkal vagy kecsegtető újonc-szerződéses játékosokkal, egy wrecking ball 3-technique DT lehet a különbség, vagy egy erős LE.
Pár hete már latolgattam a lehetőségét annak, hogy mi lenne, ha Marinelli elmenne. Arra pár nappal hallgattam egy Talkin' Cowboys adást, amiben Bryan Broaddus akkor 60-40 arányra tippelte a távozását, ez azóta realizálódott. Amit örömmel hallottam, az Matt Eberflus említése volt. Szerencsére nem csak én képzeltem be a dolgot: Broaddus (aki napi kapcsolatban van az edzőkkel) igen reális esélyt látott az ő DC-vé avanzsálásában (értsd: bazinagyokat bólogatott amikor felvetették), amennyiben nem sikerül egy "nagy nevet" -- mint pl. Mike Smith -- Dallasba szerződtetni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
jövő elég félelmetes: :S??? - ??? - Smith-???- Frederick - Martin - ??? - TWill
Romo
????

több mint 10 éve
Dez elkapása, min.1y first and goal..de adtak már ilyenre TD-t is..
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
JJ már hívta DLB-t 😀
több mint 10 éve
sztem nem volt ez erőn felül. egy jó kis csapatunk volt, mindenki ellen volt esély. de a vereség isIgen, ez fontos, nagyon jó volt vasárnaponként leülni a tv/gép elé és nézni, ahogy sokszor underdogként pofoztuk az ellenfelet. És ne feledjük, többünknek megadatott a lehetőség, hogy a Wembleyben láthassuk ezt az igen is erőn felül teljesítő csapatot.Hosszú és gyakran keserves szezonokat követve az idei egy óriási megkönnyebbülés volt. Idén ha nem is könnyű, de mindenképp jó érzés volt Cowboys drukkernek lenni. Csak emlékeztetőül: egyes kinti szagértők 3-13 szezont láttak ebben a csapatban. Én egy konzervatív 8-8at. 12-4 és egy wildcard győzelem? Jöhet.gyeekEzt a stílust hagyjuk meg a múlt hét veszteseinek. McPhisto nyugodtan jöhet a prosztó műsorával, mi, Cowboys szurkolók egy bőven várakozáson felüli szezont tudhatunk magunk mögött. Bíró ide vagy oda, ezt hozta a sors. A Packersnek ez úton is gratulálok!gyeeka stílus kifogásolása az teljesen rendben van , de az hogy ez nektek egy bőven várakozáson felüli szezon
És, bár tárgytalan, de érdekes belegondolni, milyen LB rotációnk lehetne egy egészséges Lee-vel és egy Hollomannal...balentin

több mint 10 éve
Igen, ez fontos, nagyon jó volt vasárnaponként leülni a tv/gép elé és nézni, ahogy sokszor underdogként pofoztuk az ellenfelet. És ne feledjük, többünknek megadatott a lehetőség, hogy a Wembleyben láthassuk ezt az igen is erőn felül teljesítő csapatot.Hosszú és gyakran keserves szezonokat követve az idei egy óriási megkönnyebbülés volt. Idén ha nem is könnyű, de mindenképp jó érzés volt Cowboys drukkernek lenni. Csak emlékeztetőül: egyes kinti szagértők 3-13 szezont láttak ebben a csapatban. Én egy konzervatív 8-8at. 12-4 és egy wildcard győzelem? Jöhet.gyeekEzt a stílust hagyjuk meg a múlt hét veszteseinek. McPhisto nyugodtan jöhet a prosztó műsorával, mi, Cowboys szurkolók egy bőven várakozáson felüli szezont tudhatunk magunk mögött. Bíró ide vagy oda, ezt hozta a sors. A Packersnek ez úton is gratulálok!gyeeka stílus kifogásolása az teljesen rendben van , de az hogy ez nektek egy bőven várakozáson felüli szezon
És, bár tárgytalan, de érdekes belegondolni, milyen LB rotációnk lehetne egy egészséges Lee-vel és egy Hollomannal...