Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Pont tőlem ne várd, hogy Sanchezt védjem 😛 😀miért, szól az asszony, hogy becsúszik még egy gyerek?Fog még az a mosly az arcára fagyni legkésőbb decemberben, de már előtte pár nappal se bánom 😉danderva
figyu már, mi lett a Sanchezzel? az ilyen rossz shotgun snapekből még Tony is röhögve megcsinálja a first downt 😀... és ez a védelem? emlékeztet a tavalyi önmagunkra 😀 😉slowmotion
Egyébként semmi különös nincs nagyjából ezt vártuk, egy kicsit talán kevesebb kapott ponttal, úgyhogy szerintem nálunk most senki nem oly nagyon keserű. Sanchot és a D-t se nagyon hibáztatjuk ennyit tudnak, főleg Rogers ellen, ha az OL-tk rendben lesz és Romo egészséges tud maradni nagyobb sanszotok van a győzelemre mint nekünk. De addig még a Titanst is verünk kéne nekünk.
több mint 11 éve
és mennyire igaz...rva
egyébként 2009-ben is volt egyébként egy ugyanilyen, hogy mindhárom szomszéd szívott. csak akkor a hatodik héten voltunk bye-on, tehát ott nem jött pluszban hozzá, hogy a fontos sérültek lábadozhassanak. most igen.
több mint 11 éve
miért, szól az asszony, hogy becsúszik még egy gyerek?Fog még az a mosly az arcára fagyni legkésőbb decemberben, de már előtte pár nappal se bánom 😉danderva
figyu már, mi lett a Sanchezzel? az ilyen rossz shotgun snapekből még Tony is röhögve megcsinálja a first downt 😀... és ez a védelem? emlékeztet a tavalyi önmagunkra 😀 😉
több mint 11 éve
Egész jó kis hét volt ez,East kikapott, Seahawks,Lions is. Pihentünk.Mostantól indul igazán a szezon. 3-3 W-l is elég lehet akár, de a 4-2 az elég zoral lenne.
több mint 11 éve
Fog még az a mosly az arcára fagyni legkésőbb decemberben, de már előtte pár nappal se bánom 😉rva
több mint 11 éve
Nem volt nehéz...Izgalmas lesz a december.
több mint 11 éve
"Kiszurkoltuk". :p
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Íme valaki aki megkérdőjelezi, hovatovább leleplezi a simlis firkászt. Meg lehet nézni Rapoport szerint miért aggódik a Cowboys. Az ő 6 esete közül volt olyan amikor Dez otthon se volt...Ez csak egy felszínes "generált hír", pöcsorrú Ian Rapoporttól. Valahogy az NFL fő firkászai (Schefter, La Canfora, Rapoport) közül egy sincs akit ne lenne kedvem beteríteni egy szívlapáttal miközben épp önelégülten mosolyognak. Jelen esetben emberünk személyesen ballagott el a helyi sündőrségre hogy megtudakolja volt-e valami balhé a Bryant rezidencián, aztán megpróbált a bolhából elefántot csinálni. Ha valaki tudja mi az alapja az egésznek akkor az Dez és a Cowboys, a többi nem számít. Szóval mindez csak paraszt-vakítás, a tárgyalóasztal mellett senkit sem érdekel, hogy a közvélemény mit gondol a dologról.nem magától megy ám oda arra a rendőrségre, kell lennie egy belső embernek, aki súg.
Ha valakit érdekel kicsit részletesebben ez a porhintés Rapoport részéről az itt utána olvashat:
www.bloggingtheboys.com/2014/11/11/7191713/problem-dallas-cowboys-dez-bryant-contract-curfew-police-reportgyeek
számomra egyértelmű, hogy a vezetőség kívülről próbálja meg Dez helyzetét gyengíteni az ilyenekkel.
ráadásul Rapoportot meg sokan meg sem kérdőjelezik, nem véletlenül tőle származik a hír. (azt hagyjuk, hogy ez most jó vagy rossz, hogy sokan minden szavát elhiszik)rva
dfw.cbslocal.com/2014/11/13/what-you-need-to-know-about-the-dezstractions/
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Ez csak egy felszínes "generált hír", pöcsorrú Ian Rapoporttól. Valahogy az NFL fő firkászai (Schefter, La Canfora, Rapoport) közül egy sincs akit ne lenne kedvem beteríteni egy szívlapáttal miközben épp önelégülten mosolyognak. Jelen esetben emberünk személyesen ballagott el a helyi sündőrségre hogy megtudakolja volt-e valami balhé a Bryant rezidencián, aztán megpróbált a bolhából elefántot csinálni. Ha valaki tudja mi az alapja az egésznek akkor az Dez és a Cowboys, a többi nem számít. Szóval mindez csak paraszt-vakítás, a tárgyalóasztal mellett senkit sem érdekel, hogy a közvélemény mit gondol a dologról.nem magától megy ám oda arra a rendőrségre, kell lennie egy belső embernek, aki súg.
Ha valakit érdekel kicsit részletesebben ez a porhintés Rapoport részéről az itt utána olvashat:
www.bloggingtheboys.com/2014/11/11/7191713/problem-dallas-cowboys-dez-bryant-contract-curfew-police-reportgyeek
számomra egyértelmű, hogy a vezetőség kívülről próbálja meg Dez helyzetét gyengíteni az ilyenekkel.
ráadásul Rapoportot meg sokan meg sem kérdőjelezik, nem véletlenül tőle származik a hír. (azt hagyjuk, hogy ez most jó vagy rossz, hogy sokan minden szavát elhiszik)
több mint 11 éve
a tag-re vonatkozó kiszivárogtatások és az utóbbi X évben nála történt rendőri látogatások kiszivárogtatása sem véletlen most történik, ezzel próbálják kicsit megpuhítani a srácot. jönnek a hírek is, hogy a Cowboys aggódik Dez off field viselkedése miatt, erre persze mindig jön egy Dez nyilatkozat, hogy ő mennyit fejlődött személyiségében... megy azért az adok-kapok a háttérben rendesen.Ez csak egy felszínes "generált hír", pöcsorrú Ian Rapoporttól. Valahogy az NFL fő firkászai (Schefter, La Canfora, Rapoport) közül egy sincs akit ne lenne kedvem beteríteni egy szívlapáttal miközben épp önelégülten mosolyognak. Jelen esetben emberünk személyesen ballagott el a helyi sündőrségre hogy megtudakolja volt-e valami balhé a Bryant rezidencián, aztán megpróbált a bolhából elefántot csinálni. Ha valaki tudja mi az alapja az egésznek akkor az Dez és a Cowboys, a többi nem számít. Szóval mindez csak paraszt-vakítás, a tárgyalóasztal mellett senkit sem érdekel, hogy a közvélemény mit gondol a dologról.
nem lesz tag, megkapja a 12-13 milliót évente, de csak akkor, ha aláír az elkövetkező 6-7 évre szerintemrva
www.bloggingtheboys.com/2014/11/11/7191713/problem-dallas-cowboys-dez-bryant-contract-curfew-police-report
több mint 11 éve
Amíg hasít Hitch, semmi gond! Kösz a dicséretet, én a helyszínen örömködtem.Jól van már :p mondtam, hogy Kirksey mellett semmi playmaker tulajdonságot nem láttam benne, csak jó munkásembert. Más kérdés, hogy nektek meg az kellett.www.bloggingtheboys.com/2014/11/10/7186701/cowboys-rookie-anthony-hitchens-puts-on-a-clinic-at-middle-linebackerKinek nem? Ja a jaguároknak meg a sok f..sz haternek. 😕)
tetszett a srác játéka nekem is.rva
Mellesleg eszembe jutott Höri év eleji értetlensége Hitchens korai (?) draftolásáról, de aztán eldöntöttem, nem hozom elő a témát! 😛Charlie Firpo
A közvetítésben is megdícsértem, azt hittem ezzel megváltottam magam!Höri
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Jól van már :p mondtam, hogy Kirksey mellett semmi playmaker tulajdonságot nem láttam benne, csak jó munkásembert. Más kérdés, hogy nektek meg az kellett.www.bloggingtheboys.com/2014/11/10/7186701/cowboys-rookie-anthony-hitchens-puts-on-a-clinic-at-middle-linebackerKinek nem? Ja a jaguároknak meg a sok f..sz haternek. 😕)
tetszett a srác játéka nekem is.rva
Mellesleg eszembe jutott Höri év eleji értetlensége Hitchens korai (?) draftolásáról, de aztán eldöntöttem, nem hozom elő a témát! 😛Charlie Firpo
A közvetítésben is megdícsértem, azt hittem ezzel megváltottam magam!
több mint 11 éve
cowboysblog.dallasnews.com/2014/11/source-dallas-cowboys-adding-lb-dekoda-watson-to-the-active-roster.html/És kurvaszar volt(mint ahogy az volt egész évben mióta nálunk. Igaz sokat volt sérült). Ha ő is beválik itt, az offseasonban elraboljuk Dez Bryantet és Demarco
Pár napja épp ellenünk kezdett idén először 😊rva
több mint 11 éve
Itt nem az a logika,hogy 13 m is elég...Nem feltétlenül a legjobb, hanem egyike a legjobbaknak. Neki sajnos Megatron a viszonyítási pont.
Én vagyok a legjobb nekem jár a legmagasabb pénz.
Aztán persze majd az ugynok leboltolja...Janek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Itt nem az a logika,hogy 13 m is elég...Én vagyok a legjobb nekem jár a legmagasabb pénz.
Aztán persze majd az ugynok leboltolja...
több mint 11 éve
cowboysblog.dallasnews.com/2014/11/source-dallas-cowboys-adding-lb-dekoda-watson-to-the-active-roster.html/Pár napja épp ellenünk kezdett idén először 😊
több mint 11 éve
DEZ, MURRAY, FREE, CARTER, DURANT, SPENCER, SELVIE, HARRIS MCCLAIN, HAYDEN, MOORE, BEASLEY LEARY őket én megtaranám :/Nagyon durva lesz ez...
Hayden selvie-t könnyeb szívvel elengedném, de a többieket megtartanám :/beltazor
Dez,Murray, Beasley,Leary négyes aki mindenképp kell sztem. többieknél vagy vagy..
Carter/Durant aki jobb ár-értékarány; Selvie/Spencer, McClain jó áron, Hayden nem, Harris idén nem igazi kérdéses, Moore olcsón, Free jó áron.
több mint 11 éve
Mintha azt olvastam volna, hogy Dez ügynököt váltott,Charlie Firpoigen, átszerződött Eugene Parker-től a Jay-Z féle Roc Nation-höz.
több mint 11 éve
Mintha azt olvastam volna, hogy Dez ügynököt váltott, pont a megfeneklett tárgyalások miatt. A Dallas pedig inkább hosszú távú szerződésben gondolkodik, valószínűleg évi relatív alacsonyabb ajánlattal.a tag-re vonatkozó kiszivárogtatások és az utóbbi X évben nála történt rendőri látogatások kiszivárogtatása sem véletlen most történik, ezzel próbálják kicsit megpuhítani a srácot. jönnek a hírek is, hogy a Cowboys aggódik Dez off field viselkedése miatt, erre persze mindig jön egy Dez nyilatkozat, hogy ő mennyit fejlődött személyiségében... megy azért az adok-kapok a háttérben rendesen.Azért az sem véletlen, hogy kerek-perec megmondta, hogy ne tesztelje őt a Dallas, ami vélhetően az ilyen próbálkozásokra vonatkozik, mint hogy picit próbálják sározni őt, hogy alább adjon az igényeiből.
nem lesz tag, megkapja a 12-13 milliót évente, de csak akkor, ha aláír az elkövetkező 6-7 évre szerintemrva
Elpattan nála a húr, aztán baszhatja JJ is. A 12-13 millió meg okés, csak ő 16 körült akar kapni. 😀
12-13-at szerintem már most is kínáltak neki, csak gondolom kevesellte. Nyilván ő a hülye, mert Thomasék sem kapnak majd sokkal többet, ha pedig ők aláírnak, onnantól Dez is be lesz árazva úgymond.Stez
Az meg hogy kinek jár le, és milyen kondíciókkal, meg hogy kit tartunk meg, olyan sok-ismeretlenes egyenlet, hogy a megtartandó-átstrukturálandó szerződésekről ne is beszéljünk, hogy azt csak Stephen látja ár Garrett-tel.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Penge élen táncolnak, és nem irigylem egyik oldalt sem 😊rvaPár könnycseppet én is elmorzsolok a kis Dezért, ha éves szinten nem 16, csak 13 millió dollárt kap 😊
több mint 11 éve
Dez egy jó játékos, de nagyban függ attól a játéka, hogy milyen hangulatban van. Megértem a dallasi vezetőket, ha ezt a hangulatingadozást szeretnék minimalizálni.Persze KELL, hogy a játékos elhiggye ő a legjobb, és nincs annál jobb fokmérője ennek, mint hogy mennyit keres. De ez könnyedén a fejébe is szállhat és akkor nincs teljesítmény....
Penge élen táncolnak, és nem irigylem egyik oldalt sem 😊
több mint 11 éve
Érdekes kérdés, ha relatív jól megy a csapatnak, kevesebb szó esik még novemberben is az offseasonről 😊A felsoroltak közül én Dezt és Murray-t is csak normális áron, Leary-t mindenképp, Cartert, Free-t és Sterling Moore-t pedig olcsón tartanám meg, a többiek felőlem mehetnek. McClain túl sokat fog kérni, Lee mellett esélytelennek látom, hogy maradjon.
több mint 11 éve
DEZ, MURRAY, FREE, CARTER, DURANT, SPENCER, SELVIE, HARRIS MCCLAIN, HAYDEN, MOORE, BEASLEY LEARY őket én megtaranám :/Hayden selvie-t könnyeb szívvel elengedném, de a többieket megtartanám :/

több mint 11 éve
Pedig nem fog annyit kapni,rengeteg FA lesz jövőre akiket nem ártana megtartani,szóval itt 1-2 millió is sokat számít jelenleg.a tag-re vonatkozó kiszivárogtatások és az utóbbi X évben nála történt rendőri látogatások kiszivárogtatása sem véletlen most történik, ezzel próbálják kicsit megpuhítani a srácot. jönnek a hírek is, hogy a Cowboys aggódik Dez off field viselkedése miatt, erre persze mindig jön egy Dez nyilatkozat, hogy ő mennyit fejlődött személyiségében... megy azért az adok-kapok a háttérben rendesen.Azért az sem véletlen, hogy kerek-perec megmondta, hogy ne tesztelje őt a Dallas, ami vélhetően az ilyen próbálkozásokra vonatkozik, mint hogy picit próbálják sározni őt, hogy alább adjon az igényeiből.
Elpattan nála a húr, aztán baszhatja JJ is. A 12-13 millió meg okés, csak ő 16 körült akar kapni. 😀
12-13-at szerintem már most is kínáltak neki, csak gondolom kevesellte. Nyilván ő a hülye, mert Thomasék sem kapnak majd sokkal többet, ha pedig ők aláírnak, onnantól Dez is be lesz árazva úgymond.Stez
rva