Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Kiemelném azért a támadófal teljesítményét a game winning TD-nél Romo szerintem kávézgatott a zsebben. Akkor süvegeljük meg Martin idei teljesítményét is. Brutális hogy mennyi upgradet jelent a fal jobb oldalának a jelenléte. Nálam TOP 5ben lenne az OROY szavazáson, persze nem fog odakerülni mert nem kap el xxx yardot meg y db TD-t. De teljesítmény alapon ott lenne a helye.Blevi
még nem néztem meg a meccset, csak a GW passzt (nfl.com hoghlights-ban benne van).
asszem Romo-nak úgy 8.9 másodperce volt eldobni a labdát. ezt talán csak egy passz übereli ever, amikor a fél védelmünk kergette McNabb-et a LoS mögött 13 másodpercig, ő meg dobott egy kurva nagy passzt.slowmotion
Emlékeztek? Legalábbis én azón nőttem fel, hogy a Brady 7 másodperceket álldogálhatott a fala mögött. Nos, az ominózus tegnap 7,5 volt, plusz 8,9 nél már TD.
ANYÁM!!!!!! Smith is állat volt, meg Zack, of course!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Most nézem én is a meccset, de annyit már most leszögeznék, hogy ha valaha gondjaim lesznek a férfiasságom funkcionálásával, erre a 3&1 play action Hanna-nak játékra fogok gondolni. NAGYON SZÉP!gorbel
Honnan nézed? Én is nézném, plíz küldj linket, ha tudsz! Kösz!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Most nézem én is a meccset, de annyit már most leszögeznék, hogy ha valaha gondjaim lesznek a férfiasságom funkcionálásával, erre a 3&1 play action Hanna-nak játékra fogok gondolni. NAGYON SZÉP!
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
+ az Eagles 6 órával többet pihenhetett 😀 ha vesztünk erre fogom 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez butaság hogy miénk lenne a pálya. Szerintem valamivel az Eagles az esélyesebb még mindig. Nekünk most a csütörtöki meccs nagyon kell mert otthon már alig játszunk. Egy csoportmeccs sosem előre lefutott. Azt gondolom az Eagles front 7 jobb formában van mint a Giantsé szóval nincs még vége, korántsem.Blevi
Az a baj, hogy a SEcben lévő játékosok olyan homály pillanatokra képesek, hogy egy játék alatt el tudják tüntetni a Fro7 minden erőfeszítését. Nincs olyan meccs amin szinte ez ne fordult volna elő és ahol normálisabb irányító munka volt és várható, ott bele is buktunk/ fogunk bukni. Ráadásul mániánk , LB-t állítani valamelyik elkapóra aki persze megcsinálja belőle a nagy játékot mert gyorsabb nála. Meglátjuk mire jutunk veletek.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
Gratulálok srácok innentől tényleg tietek a pálya, nálunk sajna vannak még olyan hiányosságok, amiket nem biztos, hogy idén már teljesen el tudunk tüntetni, amikor múlnak rajta végeredmények, de azért bízom a csodában 😀, hogy hátha Romo vagy Murray gyengébb napot fog ki. Más esélyünk nincs.dande
szerintem a Dallas sem hibátlan.
bár még nem láttam a meccset, csak a véleményeket olvastam azért arról megoszlanak a szerzők, hogy a második félidei jobb játéka a defense-nek most ad-e okot a bizakodásra, mert Marinelli rendet tett a fejekben a szünetben, vagy félelemre ad okot, hogy ha 30 percnél többet vannak a pályán akkor vagy Romo menti meg őket, vagy senki sem....
a secondary-ben vannak bajok rendesen, és amint a példa mutatja, egy Backham képességű ember szétszedi őket mint foxi a lábtörlőt.
azt mondom, egy egészséges 1-1 az Eagles ellen, és mindeni döntse el maga a többi meccsen, hogy ki a király.
persze szép lenne oda-vissza verni az Eaglest, de pillanatnyilag kicsit én is a pesszimisták táborával vagyok.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
Injury update: Safety Jeff Heath suffered a broken thumb that could end his season. With Heath hurt, special teamer C.J. Spillman saw action late in the game with Barry Church dealing with cramping in his hamstrings. Church said he did not do a good job hydrating during the game but he said he will be ready to go for Thursday. Defensive lineman Jack Crawford also suffered a thumb injury but that is not expected to sideline him for long. Wide receiver Terrance Williams had a finger bandaged after the game. Todd Archer
Jeff Heath minusz? A többi nem tűnik súlyosnak. Ha Patmon is visszatérne...
elkezdem nézegetni a draft-eligible cornereket, ha nem baj 😊
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Ez butaság hogy miénk lenne a pálya. Szerintem valamivel az Eagles az esélyesebb még mindig. Nekünk most a csütörtöki meccs nagyon kell mert otthon már alig játszunk. Egy csoportmeccs sosem előre lefutott. Azt gondolom az Eagles front 7 jobb formában van mint a Giantsé szóval nincs még vége, korántsem.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok srácok innentől tényleg tietek a pálya, nálunk sajna vannak még olyan hiányosságok, amiket nem biztos, hogy idén már teljesen el tudunk tüntetni, amikor múlnak rajta végeredmények, de azért bízom a csodában 😀, hogy hátha Romo vagy Murray gyengébb napot fog ki. Más esélyünk nincs.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Kiemelném azért a támadófal teljesítményét a game winning TD-nél Romo szerintem kávézgatott a zsebben. Akkor süvegeljük meg Martin idei teljesítményét is. Brutális hogy mennyi upgradet jelent a fal jobb oldalának a jelenléte. Nálam TOP 5ben lenne az OROY szavazáson, persze nem fog odakerülni mert nem kap el xxx yardot meg y db TD-t. De teljesítmény alapon ott lenne a helye.Blevi
még nem néztem meg a meccset, csak a GW passzt (nfl.com hoghlights-ban benne van).
asszem Romo-nak úgy 8.9 másodperce volt eldobni a labdát. ezt talán csak egy passz übereli ever, amikor a fél védelmünk kergette McNabb-et a LoS mögött 13 másodpercig, ő meg dobott egy kurva nagy passzt.
több mint 11 éve
Kiemelném azért a támadófal teljesítményét a game winning TD-nél Romo szerintem kávézgatott a zsebben. Akkor süvegeljük meg Martin idei teljesítményét is. Brutális hogy mennyi upgradet jelent a fal jobb oldalának a jelenléte. Nálam TOP 5ben lenne az OROY szavazáson, persze nem fog odakerülni mert nem kap el xxx yardot meg y db TD-t. De teljesítmény alapon ott lenne a helye.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hogy híres klasszikust idézzek: Just win baby 😊

elvileg sérülés nem lett úgy hogy tökéletes.
Összefoglalót láttam de jó kis meccs lehetett...Carr-Beckhamen Carra dobták a sárgát? volt egy piros zászlós esett Garrettnél talán ,ott mi volt?benézett valamit?

D remélem jobb lesz , és h Spencer,Lawrence duó jön majd fel mint a talajvíz...
Beasleyt meg így kell minimum használni,de többet, Williams mostanában hanyagolva van,de remélem ott lesz ha kell.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ne aggódjatok srácok, lehet ez még 8-8!

| nem láttam a meccset, de a pontok alapján nagy győzelmet arattatok. |

Várom a csütörtököt! 😉

több mint 11 éve
Az a baj Romoval hogy csak egy Choker! Sose lehet ra számítani ha "üt az óra" 😀
több mint 11 éve
na, ezt asszem megnézem 😊
több mint 11 éve
Mi volt? Mist nézem az eredményt... védelmek???Charlie Firpo
Dallas D bitang szar volt. Első félidő alapján sima bukónak tűnt a meccs. Mondhatni arcBeckhamték a srácokat. Második félidőre kicsit gatyába rázódtak, persze kellett a győzelemhez nagyon Romo (és Manning).gyeek
Kösz, nem örülök, vagyis de! Arccal a csütörtöknek!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Mi volt? Mist nézem az eredményt... védelmek???Charlie Firpo
Dallas D bitang szar volt. Első félidő alapján sima bukónak tűnt a meccs. Mondhatni arcBeckhamték a srácokat. Második félidőre kicsit gatyába rázódtak, persze kellett a győzelemhez nagyon Romo (és Manning).

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Mi volt? Most nézem az eredményt... védelmek???

Ja: 8 - 3 !!!!!!!!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Nem vagyok meme művész, beérem ennyivel:

Frusztrált Mara képpel nem traktállak titeket, az nagyon lehangoló.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
csumi fiúk,
asszem nem nézem meg élőben, sőt csúsztatással sem, mert eléggé be vagyok készülve fizikálisan.

remélem, nem hozok rontást a csapatra, mert legutóbb, amikor nem néztem élőben meg a meccset, lezúzták Tony-t.
ha most is ez történne, akkor becssszó az összes idei hajnali meccsre mezben beöltözve fogok beülni ezentúl (az annál korábbi meccsek ugye nézőbarát időpontban vannak).

szóval a legjobbakat, remélem, minden szempontból örülni fogtok fél hat - hat magasságában.
több mint 11 éve
Csütörtökön fontosabb meccsunk lesz. Remelem senki nem sérül meg. Go 'boys
több mint 11 éve
mocskonyi 321
Így hogy hajnalban felkeltem és nagy meccset bukott a Mavs, a Cowboysnak vlahogy meg kéne vigasztalnia! 😀
Remélem a 2 hét alatt, a pihenés mellett, Giants, és Eagles videókat néztek a fiúk.
Talán ezen a meccsen láthatunk végre egy jobb Dline-t is.

Sérülést nem kérek a meccsre!beltazor
Két napja alázták a Lakerst, tegnap meg a Stars verte a Kingset, olyan nagy baj nincs Dallasban😊
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Így hogy hajnalban felkeltem és nagy meccset bukott a Mavs, a Cowboysnak vlahogy meg kéne vigasztalnia! 😀
Remélem a 2 hét alatt, a pihenés mellett, Giants, és Eagles videókat néztek a fiúk.
Talán ezen a meccsen láthatunk végre egy jobb Dline-t is.

Sérülést nem kérek a meccsre!

több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Én nem tudom, srácok...Mármint oké, az eddig látottak alapján minden okunk megvan a bizakodásra, de!
Giants idegenben. Ha Elisha nem lesz megint teljesen vakon, akkor ez nagyon meleg lehet, annak ellenére, hogy várhatóan fázni is fogunk.
A 2 Philly meccsen csodálkoznék, ha nem 1-1-et hoznánk ki, túlságosan hasonló erőt képvisel a két csapat.
@ Chicago, franc se tudja, de talán ez ígérkezik a legkönnyebbnek, de ellenük is többször nyalogattuk a virgácsot az utóbbi időben, mint nem.
vs Indy. Ez egy olyan meccs, hogy ha még marad tétje számukra, akkor esélyesebbnek érzem őket. Ilyen volumenű passzjátékkal az idén még nem találkoztunk, de abban lehet bízni, hogy addigra biztos lesz a 3-4. seedjük ( a bye week pedig elérhetetlen), és egy szép barnát fognak beleszarni abba, hogy ki nyer.
Aztán a Skins ellen idegenben. Mondanom sem kell, nem volt az a hazai olyan rég.

Egy szó mint száz, nehéz a schedule, ráadásul már Tehenész is felsorolta, mennyire tele vagyunk komoly WC contenderekkel. Jelen pillanatban én úgy vagyok vele, hogy csoportgyőzelem nélkül nem megyünk a PO-ba.gorbel
Lássuk meg, hogy mit tudunk, meg hogy mások mit tudnak. Ha fejben erőssek maradunk, minden adott a PO-ra.
Ja és nem mond hideget new york-ban, csak esőset inkább.Charlie Firpo
Ha POba akarunk jutni,és ott egyáltalán kezdeni valamit,akkor nem lehet kifogás az,hogy pl 6 meccsből 4 idegen,vagy akár,hogy vannak pozitív mérlegű csapatok is ellenünk,POba csak olyanok lesznek 😀

+Jelenleg egyetlen csapat vagyunk az NFLbe akik még veretlenek idegenbe(4-0),köztük volt egy seahawks,rams is.

Az eső meg nem fog ártani,úgy is futni kell.Eli meg nem fog 5 intet dobni,az biztos,amúgyis boys ellen vannak a legjobb meccsei talán egész NFLbe,kivéve Pats😊
Viszont egy int-et mindenképp várok,mivel előző meccsen nem dobott,és nehogy már Eli int nélküli legyen a szezon.

Philly ellen én is 1-1et nézek ki magunknak,Colts vereséget,és esetleg még valami beakadhat út közbe,de egy 4-2 run nem elképzelhetetlen.
több mint 11 éve
Én nem tudom, srácok...Mármint oké, az eddig látottak alapján minden okunk megvan a bizakodásra, de!
Giants idegenben. Ha Elisha nem lesz megint teljesen vakon, akkor ez nagyon meleg lehet, annak ellenére, hogy várhatóan fázni is fogunk.
A 2 Philly meccsen csodálkoznék, ha nem 1-1-et hoznánk ki, túlságosan hasonló erőt képvisel a két csapat.
@ Chicago, franc se tudja, de talán ez ígérkezik a legkönnyebbnek, de ellenük is többször nyalogattuk a virgácsot az utóbbi időben, mint nem.
vs Indy. Ez egy olyan meccs, hogy ha még marad tétje számukra, akkor esélyesebbnek érzem őket. Ilyen volumenű passzjátékkal az idén még nem találkoztunk, de abban lehet bízni, hogy addigra biztos lesz a 3-4. seedjük ( a bye week pedig elérhetetlen), és egy szép barnát fognak beleszarni abba, hogy ki nyer.
Aztán a Skins ellen idegenben. Mondanom sem kell, nem volt az a hazai olyan rég.

Egy szó mint száz, nehéz a schedule, ráadásul már Tehenész is felsorolta, mennyire tele vagyunk komoly WC contenderekkel. Jelen pillanatban én úgy vagyok vele, hogy csoportgyőzelem nélkül nem megyünk a PO-ba.gorbel
Lássuk meg, hogy mit tudunk, meg hogy mások mit tudnak. Ha fejben erőssek maradunk, minden adott a PO-ra.
Ja és nem mond hideget new york-ban, csak esőset inkább.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.