Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Haden?

több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Akkot bocs,nekem nem jött át valóban az irónia 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
El is felejtettem, hogy írásba nehéz átültetni az iróniát. Szerintem top 3 corner, ha nem a legjobb. Mármint PP.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Mondjuk azért PPre a használható kifejezés szerintem elég erős én örulnék ha akármelyik CBnk lenne ennyire használható. De jelenleg még Scandrick se az s szint.
Nem lehetett akkor tudni,emlékszem mindenki az évtized dealjének tartotta hogy a Dallas megszerezte Claibornet nem vlt be sajna. Ezzel együtt általánosságban az elmúlt 3-4 év draftjaival azért olyan nagy gond nem volt

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nekem a korai corner drafttal az a nagy problémám, hogy az utóbbi idők első körös cornerei közül most egyet sem tudnék mondani, aki felért volna a várakozásokhoz (itt nyugodtan javítson ki bárki). 2011-ben Peterson mondjuk úgy használható, de rajta kívül? A saját bőrünkön tapasztalhattuk meg Mo-t például. Meg emlékezzünk, 2012-ben szinte minden mockban Dre Kirkpatrickot írták hozzánk, örül volna neki. Direkt figyeltem, ST-ben gunner a srác, de amúgy csak szituációs NB.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Claiborne is cut, meg Carr is.
2015-ben ha június elseje előtt válnánk meg Claiborne-tól, akkor a helyzet a következő lenne:
 overthecap.com/player/morris-claiborne/649/

jövőre egy Josh Shaw vagy Jalen Mills féle hibrid corner/safety ember kellene draftról, aki nem téved el az üres térbenrva
Én érzem csak úgy, hogy kicsit túl lett fizetve Claibust??

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
Claiborne is cut, meg Carr is.
2015-ben ha június elseje előtt válnánk meg Claiborne-tól, akkor a helyzet a következő lenne:
 overthecap.com/player/morris-claiborne/649/

jövőre egy Josh Shaw vagy Jalen Mills féle hibrid corner/safety ember kellene draftról, aki nem téved el az üres térben
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Carr jövőre 8 misit keresne. Tehát cut. Sajna nem lesz Carr érte. Kezdő jövőre: Scandrick-Claibornegyeek
Claiborne kezdőnek elég necces, főleg egy olyan sérülés után, amilyen. szerintem örülhet, ha szezon elejére megfelelő fizikai állapotba kerül, előbb draftolja a FO az elérhető legjobb cornert szvsz.
Claiborne legalább olyan sérülékeny, mint Lee, viszont relatíve rosszabbul teljesít a posztján.slowmotion
Vili, Claiborne csak akkor kezdene ha felépül és felkészül, csak azért írtam mert még mindig jobb opciónak tartom mint Mooret aki nem is biztos (bár valószínű), hogy Dallasban lesz jövőre. Fekete ló: Patmon. Attól függően mit mutat idén miután felépül, akár lehet meggyőzi az edzőket és két év múlva kezdő lehet.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Remélem jövőre Lee is kibírja sérülés nélkül.. Bele gondolni is durva milyen LB sorunk lehetne akár most is.. McClain-Lee-Durant-Carter négyes liga elit szerintem. Amit viszont most FA-n vagy nem tudom drafton meg kell oldani:
-passrush (Nem tudom hogy vagytok vele de szerintem Spencer irtó nagy homály idén)
- egy NORMÁLIS CB Scandrick mellé... Sterling Moore teljesen jó szezont fut, de nickel CB-nek tudom elképzelni bármi is történik
-3. számú tapasztalt WR. Szerintem nagy needje a csapatnak hiába van ennyi célpont.
-bevonni Escobart a játékba. Nem egyszer bizonyította miket képes elkapni, remélem nagy szerepet kap még nálunk😊
több mint 11 éve
Carr jövőre 8 misit keresne. Tehát cut. Sajna nem lesz Carr érte. Kezdő jövőre: Scandrick-Claibornegyeek
Fizetés csökkentés nem játszik? Az jól jönne Dez-nek vagy Murray-nek.Charlie Firpo
Egyrészt szerintem nem menne bele: összehasonlításképp Scandrick 1.5 milliót fog jövőre keresni, kevesebb mint amit Claiborne kapna. Másrészt olyan rossz Carr az utóbbi hónapban, hogy fel se lenne szabad ajánlani neki a csökkentést. Kell egy újonc.gyeek
Én sem értem, miért ilyen szar, ami meccsünket láttam, kirítt a pályáról. Mezt kéne cserélnie meccs előtt....

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Claiborne kezdőnek elég necces, főleg egy olyan sérülés után, amilyen. szerintem örülhet, ha szezon elejére megfelelő fizikai állapotba kerül, előbb draftolja a FO az elérhető legjobb cornert szvsz.
Claiborne legalább olyan sérülékeny, mint Lee, viszont relatíve rosszabbul teljesít a posztján.
több mint 11 éve
Fizetés csökkentés nem játszik? Az jól jönne Dez-nek vagy Murray-nek.Charlie Firpo
Egyrészt szerintem nem menne bele: összehasonlításképp Scandrick 1.5 milliót fog jövőre keresni, kevesebb mint amit Claiborne kapna. Másrészt olyan rossz Carr az utóbbi hónapban, hogy fel se lenne szabad ajánlani neki a csökkentést. Kell egy újonc.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Fizetés csökkentés nem játszik? Az jól jönne Dez-nek vagy Murray-nek.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Honnan nézed? Én is nézném, plíz küldj linket, ha tudsz! Kösz!Charlie Firpo
küldtem én is egyet, hátha nem ugyanaz mint a gorbel-érva
Köszönöm, köszönöm!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Carr jövőre 8 misit keresne. Tehát cut. Sajna nem lesz Carr érte. Kezdő jövőre: Scandrick-Claiborne

több mint 11 éve
Azért azt hozzátenném, hogy Beckham konkrétan Carrt szedte szét teljesen. Azt a Carrt, akit egyébként az elmúlt másfél szezonban a liga fele legalább egyszer hülyére vett. Scandrick talán 2-3 medium passzt nyelt be, de igazából ott is talán egy volt, ahol Beckham nagyon elverte, a többinél rajta volt, de hát Beckham elkapta a labdákat. Van ez így.Stez
amíg ilyen "mély" a cornerback rotációnk, addig amikor a secondary-re hivatkozok, akkor annak a negyede kb = Carr 😊
Senki sem emelte ki az Isteni Rolandót, hát fel vagyok háborodva. 😀 Pedig tegnap nagyot játszott, és az ő nevéhez fűződik az utolsó stop is. Kár, hogy mikor megkapja a nagy lóvét, vagy alapból teper innen, vagy elkényelmesedik.Stez
miután ideigazolt is le volt írva az ember nullának. engem időközben már megvett.
ha eddig talált motivációt, ez után is fog.
több mint 11 éve
negatívumok:
- Murray futott csak :/ Randle is 2-3 vállalhatott volna...
beltazor
nem kell aggódni Murray miatt. 24-szer futott, az nem sok. kicsit korán nagy hátrányba került a csapat, és onnantól relatíve többször kellhet passzolni, a pass blockingban meg egyszerűen jobb Murray.slowmotion
Emellett Dunbar játszott Randle helyett, és elég hasznos is volt. Továbbra is tartom, hogy nem szabad elszállni a gatya rablótól, szegény ember Murray-e, a fal nélkül egy helyben topogna. Ryan Williamset kéne rosterre tenni mielőtt valaki lenyúlja.

több mint 11 éve
Honnan nézed? Én is nézném, plíz küldj linket, ha tudsz! Kösz!Charlie Firpo
küldtem én is egyet, hátha nem ugyanaz mint a gorbel-é
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Gratulálok srácok innentől tényleg tietek a pálya, nálunk sajna vannak még olyan hiányosságok, amiket nem biztos, hogy idén már teljesen el tudunk tüntetni, amikor múlnak rajta végeredmények, de azért bízom a csodában 😀, hogy hátha Romo vagy Murray gyengébb napot fog ki. Más esélyünk nincs.dande
szerintem a Dallas sem hibátlan.
bár még nem láttam a meccset, csak a véleményeket olvastam azért arról megoszlanak a szerzők, hogy a második félidei jobb játéka a defense-nek most ad-e okot a bizakodásra, mert Marinelli rendet tett a fejekben a szünetben, vagy félelemre ad okot, hogy ha 30 percnél többet vannak a pályán akkor vagy Romo menti meg őket, vagy senki sem....
a secondary-ben vannak bajok rendesen, és amint a példa mutatja, egy Backham képességű ember szétszedi őket mint foxi a lábtörlőt.
azt mondom, egy egészséges 1-1 az Eagles ellen, és mindeni döntse el maga a többi meccsen, hogy ki a király.
persze szép lenne oda-vissza verni az Eaglest, de pillanatnyilag kicsit én is a pesszimisták táborával vagyok.rva
Azért azt hozzátenném, hogy Beckham konkrétan Carrt szedte szét teljesen. Azt a Carrt, akit egyébként az elmúlt másfél szezonban a liga fele legalább egyszer hülyére vett. Scandrick talán 2-3 medium passzt nyelt be, de igazából ott is talán egy volt, ahol Beckham nagyon elverte, a többinél rajta volt, de hát Beckham elkapta a labdákat. Van ez így.
Az első félidőben megvoltak ezek a hibák, a másodikban viszont nagyon szépen meg lett mondva a védelemnek, mit csináljon, és hogy fogja meg Beckhamet. Sikerült is leszedni őt a pályáról. És egyébként azt mondom, hogy Scandrick mindig benyel majd néhány lasztit jobb WR-ekről, de összességében azért jól védekezik, sokszor megfogja őket, egészen nyugodtan rá lehet küldeni az ellenfél legjobbjára. Carr viszont szó szerint minden passzt benyelt, amikor Beckham volt vele szemben.
Senki sem emelte ki az Isteni Rolandót, hát fel vagyok háborodva. 😀 Pedig tegnap nagyot játszott, és az ő nevéhez fűződik az utolsó stop is. Kár, hogy mikor megkapja a nagy lóvét, vagy alapból teper innen, vagy elkényelmesedik.

több mint 11 éve
negatívumok:
beltazor
nem kell aggódni Murray miatt. 24-szer futott, az nem sok. kicsit korán nagy hátrányba került a csapat, és onnantól relatíve többször kellhet passzolni, a pass blockingban meg egyszerűen jobb Murray.
több mint 11 éve
Gratulálok srácok innentől tényleg tietek a pálya, nálunk sajna vannak még olyan hiányosságok, amiket nem biztos, hogy idén már teljesen el tudunk tüntetni, amikor múlnak rajta végeredmények, de azért bízom a csodában 😀, hogy hátha Romo vagy Murray gyengébb napot fog ki. Más esélyünk nincs.dande
bár még nem láttam a meccset, csak a véleményeket olvastam azért arról megoszlanak a szerzők, hogy a második félidei jobb játéka a defense-nek most ad-e okot a bizakodásra, mert Marinelli rendet tett a fejekben a szünetben, vagy félelemre ad okot, hogy ha 30 percnél többet vannak a pályán akkor vagy Romo menti meg őket, vagy senki sem....
a secondary-ben vannak bajok rendesen, és amint a példa mutatja, egy Backham képességű ember szétszedi őket mint foxi a lábtörlőt.
azt mondom, egy egészséges 1-1 az Eagles ellen, és mindeni döntse el maga a többi meccsen, hogy ki a király.
persze szép lenne oda-vissza verni az Eaglest, de pillanatnyilag kicsit én is a pesszimisták táborával vagyok.rva
Én olyat olvastam, hogy a csütörtökit adják inkább az eagles-nek, a felkészülési idő miatt. Akkor viszont a kies és hideg északon kell majd domborítanunk, nem beszélve a köztes csikágói szeles-hideg-fagyos szeánszról. ÁÁúúúúúúú.Charlie Firpo
miért, az Iggles-nek több ideje van felkészülni?
annyi, hogy nekik 7,5 órával korábban kezdődött a meccsük, meg Philthy vagy 100 kilométerrel közelebb van, mint NY, szóval az durván tíz perccel hosszabb repülőút.
viszont a tehenészek repülőútja akkorra esik, amikor amúgy sincs edzés, szóval...slowmotion
Szerintem arra gondolnak, hogy az ő offense-üket nekünk több idő felfejteni, mint nekik a miénket, de erre már nem emlékszem pontyosan.Charlie Firpo
szerintem elég sok fog múlni azon, hogy ki hogy védekezi le a futást.
Shady nélkül a fasorban sincsenek, mint ahogy mi sem, ha Murray nem tolja a szekeret.

más felől nem aggódom, azt meg már bizonyítottuk, hogy meg tudjuk fogni azt a gyereket. (persze azt is, hogy néha nem. de most igen.)
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
negatívumok:

- pass rush nincs, pár playt leszámítva. ( Sanchez sem fog a Guard seggébe futni, ha nem kergetik!)
- Carrnak nem megy

több mint 11 éve
Én olyat olvastam, hogy a csütörtökit adják inkább az eagles-nek, a felkészülési idő miatt. Akkor viszont a kies és hideg északon kell majd domborítanunk, nem beszélve a köztes csikágói szeles-hideg-fagyos szeánszról. ÁÁúúúúúúú.Charlie Firpo
annyi, hogy nekik 7,5 órával korábban kezdődött a meccsük, meg Philthy vagy 100 kilométerrel közelebb van, mint NY, szóval az durván tíz perccel hosszabb repülőút.
viszont a tehenészek repülőútja akkorra esik, amikor amúgy sincs edzés, szóval...slowmotion
Szerintem arra gondolnak, hogy az ő offense-üket nekünk több idő felfejteni, mint nekik a miénket, de erre már nem emlékszem pontyosan.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
viszont a tehenészek repülőútja akkorra esik, amikor amúgy sincs edzés, szóval...
több mint 11 éve
Én olyat olvastam, hogy a csütörtökit adják inkább az eagles-nek, a felkészülési idő miatt. Akkor viszont a kies és hideg északon kell majd domborítanunk, nem beszélve a köztes csikágói szeles-hideg-fagyos szeánszról. ÁÁúúúúúúú.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.