Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
😀B-)
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Kérlek Jézus adj neki egy kis eszet... Vagy felejtsen el gépelni....
több mint 11 éve
De minek nektek PO egyaltalan?
Romo akkora egy fostalicska...Elkuldeni kellett volna ,nem hosszabbitani vele!
Elso wildcardon kiestek...(mint Mi 2 eve...)
Semmi ertelme,meg a draftra se jo....

Tudom,hogy mi is szarok vagyunk...ez van
Csak iden a boysrol mindenki elhitte,hogy milyrn marha jok....azt kozbe meg megse...:-p
Romoval sose ertek el semmit...hany eve benazik¿
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
félidőben kikapcsoltam, és lefeküdtem aludni. úgy voltam vele, hogy 44-21 lesz, túl sokat nem tévedtem. ja de, második félidőben nem csináltunk TD-t sem?! :omg:

én elhiszem, hogy vannak csapatok vagy csapatoknak részei, akik ellen egyszerűen nem megy a játék. de ne az Eagles legyen már ez nekünk pls..

szerk: a Bears elleni meccset nem látom vészesnek, szerintem behúzható. A Colts ellen már keményebben oda kell tenni magunkat, de ha akarunk valamit keresni a PO-ban, akkor azt is össze kell szedni.

csak a közvetítés meg a média, vagy a védelem oldalon tényleg eljutottak a srácok a képességeik határára? nincs passrush, nincs secondary és milyen már, hogy a legjobb linebackerünk a safety?
több mint 11 éve
A sorsolás tekintetében nem látom fényesnek a jövőnket.
Cardinals (9-2): KC, Rams, Seahwks, 49ers
Eagles (9-3): Seahawks, Cowboys, Redskins, Giants
GB (8-3): Pats, Falcons, Bills, Buccaners, Lions
Lions (8-4): Buccaners, Vikings, Bears, GB
Seahawks (8-4): Eagles, 49ers, Cardinals, Rams
Cowboys (8-4): Bears, Eagles, Colts, Redskins
49ers (7-5): Raiders, Seahawks, Chargers, Cardinals

Nem kalkulálva itt most a hazai pályával csak a papírforma eredményeket van 5 kiadó hely (southból senki sem lesz wild cardos), erre van 7 csapat. Nehéz matek után 2 kieső lesz innen. Szerintem a 49res a ma estével elszállt, de egy jelenlegi forma alapján meglepő 3-1el még odaérhetnek. GB sorsolása könnyű behúzzák a Northot 4 hely, Westet nem nyerhetjük meg máris 3. Cardinals a sötét ló a játékban, bármi lehet belőlük ki is eshetnek egy 0-4el de 1st seed is lehet.

A történetben számunkra ott a probléma hogy a Wild Cardra szerintem nem lesz elég a 10-6 amit egy papírforma szerinti 2-2vel tudnánk elérni. Lionsal Seahawksal/Cardinalsal leszünk versenyben.

Kiemelt jelentőségű számunkra a jövő heti madárharc. Amiben ki tudja nekünk mi lenne a jó.

A lényeg számunkra az hogy ahhoz hogy tuti PO legyen kell egy bravúr győzelem a Colts de inkább a Lincolnon az Eagles ellen. De mindezek előtt jön a mostanában mumusunk a Bears (Fortéval, MArshallal, Jefferyvel, Cutlerral). Ha nem nyerünk nincs helyünk a POban. Két PO meccs jön szerintem egy 1-1 kevés lesz a rájátszáshoz.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Röviden tömören ez egy fos volt.

Egyszerűen a stáb nem tudta felkészíteni a játékosokat a rövid héten,sem erőnlétben,sem taktikában, olyan konzervatív kiszámítható semmi hívások voltak,mintha csak hívjunk valamit és legyen vége a meccsnek,ne sérüljön meg senki. A hülye is tudta miket hívunk.
Romon látszott a legjobban h neki az 2-3 plusz nap nagyon hiányzott,egyszerűen nincs olyan fizikai állapotban,mint ami kellett volna.
Most van egy hét, egy remélhetőleg széteső Bears ellen. Must win. Utána lesz egy jó hosszú hetünk felkészülni az Eagles ellen,akik Seattle ellen remélhetőleg gyilkos meccs után az ellenkező arcukat fogják mutatni.

Védelemről nem tudom mondjak e valamit v érdemes e? Crawford,Church biztató ennyi kb. Lb sor borzasztó,Durant hiányzik, hát még Lee...

Ennél szarabbul nem tudunk játszani,csak ne ismételjük meg.... 😀

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ó micsoda nap! Éjszakás műszakban volt hogy egyszerre két telefon lógott a fülemről, aztán ráadásképp jött a remek hír, hogy egy sofőr eltalált alulról egy vasúti hidat. Végigszenvedve a műszakot, melóból hazatérve egyből cibáltam le a byteokat tyt-ről, de végignézni a meccset már nem bírtam. Sajna éreztem milyen finálénak nézek elébe a korábbi eseményk nívója alapján. Elfogytam mint a Cowboys D. Ennyit a hazai pályáról. Pár hét múlva biztos máshogy fog muzsikálni a csapat, de ezen a mai meccsen hiányzott az a keménység amit idén tapasztaltam. Emellett szerencséjük sem volt, Beasley fumble, Church fellöki Harrist, bírók pislognak OPI/DPInél a Cowboys kárára, bilfi-balfaszkodás, tutyi-mutyi. Egyik sem volt döntő súlyú, de tegnap egyszerűen csak nyelték az ütéseket és túl fáradtak voltak visszavágni. Most 8-4, semmi nincs veszve. Csak nehogy 8-8 legyen, mert akkor halálra röhögöm magam :p

Az Eaglesnek van egy a liga első negyedébe tartozó front7je,a Cowboysnak meg egy az utolsó negyedébe tartozó,ennyi.Amare
Tudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.

PO?LOL

Csak trollkodtam egy kicsit! 😀ZoliZoltán
Elég szarul. Ennél egy 7 éves tökmag is maróbb tud lenni, és ő legalább nem teszi hozzá láma módon, hogy csak trollkodni akart. De látod, ilyen héter klónból mint becses személyed nincs hiány: sose dugja be az orrát Cowboys témába vagy eredménykövetőbe (nem mintha hiányozna az input), csak egy ilyen gyengusz trollocska kísérletre futja egy kemény vereség után. Hallottál már a fagyiról ami visszanyalt?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
PO?LOL

Hogy áll most a Vikings?LOLBlevi
Vigyázz mert összever mint AP a kisgyerekét!

több mint 11 éve
PO?LOL

Hogy áll most a Vikings?LOL
több mint 11 éve
PO?LOL

Csak trollkodtam egy kicsit! 😀
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Az Eaglesnek van egy a liga első negyedébe tartozó front7je,a Cowboysnak meg egy az utolsó negyedébe tartozó,ennyi. Nem mondom hogy más nem volt ami mehetett volna jobban,de a Dline és az LB sor teljesen súlytalan.
Abban én bízom hogy ahogyan konzekvens munkával fel tudták építeni a liga egyik legjobb támadó falát,ugyanezt meg tudják csinálni a másik fallal is. Az más kérdés hogy mire beérik a projekt kéne egy uj irányító is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok ezt nem gondoltam volna, két és fél hét múlva visszavágó, könnyen lehet fordítva, ha nem leszünk ott fejben,és még nekünk ott a Hawks az sem lesz egyszerű. Sok sikert a Bears ellen!
több mint 11 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Nem szoktam ilyet csinálni, de kikapcsoltam a TV-t egyszerűen borzalom a mai teljesítmény. Oké az Eagles egy jó csapat, na de amit ma csináltunk O illetve D oldalon hát szörnyű😊
több mint 11 éve
Nagyon biztonsági játékot játszunk. Romo sérült tutira ugy lement ennél a Sacknel.

Ennél a vereségnél sokkal jobban zavar Romo mai mozgása. A picknél a dobómozdulat meg úgy általában a viselkedése. Meg sem próbált kiforogni a sackből egyből lement. Az intnél is mintha visszahúzná a kezét, nagyon nem kéne hogy rásérüljön.
Az idén nem létező passrush nagyon kiütközött ma. 0 nyomás volt Sanchezen. Viszont Romo sokat kapott főleg amikor kockáztatni kellett.
Emellett nagyon konzervatívak voltunk ma Offense oldalon valószínű Romo miatt.
Zebráknak köszönjük a hazai pályát közük nem volt a mai meccshez, bár ezen semmi nem múlt sajnos.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még ne adjátok fel Romo nagy mágus
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Amúgy nem kéne jelenteni a rendőrségen Terrence-et eltűnt személyként? Már lassan egy hónapja egyáltalán nem látni.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
na ennek annyi, ma semmi sem sikerül, ne legyen sérülés és kövi meccsre jobban felkészülni!!

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hát, így a félidőnél - akármi is lesz - az látszik, fáradtak és egy kicsit fásultak is vagyunk. Nem baj, irány a széles város!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha Tyron és Tyrone jól fog játszani, még akármi is megtörténhet!

GO BOYS!!!!

updét:
Most olvastam slow interjúját. Én pont a merőbeni ellenkezőjét gondolom most, meccs előtt. Inkább sokat legyen fent Szancsó Panza a pályán, abban én több lehetőséget látok ! 😛 Persze, a saját, jól bevált játékunk mellet.
Ja és ma WILLIAMS-től váron nagy play-eket, főleg, hogy az ujja sérült, ezért nem dognak rá annyira figyelni. Vagy Gavin nicknamed Pablo ???Charlie Firpo
akkor is sokat van fent, ha McCoy-nak megy a futás, szóval ez elég lutri.
a védelem viszont több sebből vérzik, lehet, hogy nem kellene túlfárasztani őket, mert akkor szokott jönni a sérülés.slowmotion
Ez így van, ezért lesz fontos - megint - Rolando...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

GO BOYS!!!!

updét:
Most olvastam slow interjúját. Én pont a merőbeni ellenkezőjét gondolom most, meccs előtt. Inkább sokat legyen fent Szancsó Panza a pályán, abban én több lehetőséget látok ! 😛 Persze, a saját, jól bevált játékunk mellet.
Ja és ma WILLIAMS-től váron nagy play-eket, főleg, hogy az ujja sérült, ezért nem dognak rá annyira figyelni. Vagy Gavin nicknamed Pablo ???Charlie Firpo
Annyira azért én nem bíznék ebben, nem rá van ez az O# kihegyezve. Ha a falunk megvédi normálisan, akkor teljesen korrektül elmanagelgeti a srácokat, vele is lehozzuk a 450-500 yardos offensive statokat, ha azon múlik. Persze aztán lehet, hogy rajta bukjuk el végül ma a meccset és teljesen rám cáfol, de azért ez az Eagles offense szerteágazóbb annál, mint hogy attól kelljen tartanunk, hogy Mark Sancheznek hívják az irányítónkat. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy most Foles vagy ő játszik, sőt, én idén eddig nyugodtabban néztem a meccseinket vele, de nehogy aztán elkiabáljam... Viszont ha az O-Line-unk becsődöl, akkor tök mindegy mi van.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

GO BOYS!!!!

updét:
akkor is sokat van fent, ha McCoy-nak megy a futás, szóval ez elég lutri.
a védelem viszont több sebből vérzik, lehet, hogy nem kellene túlfárasztani őket, mert akkor szokott jönni a sérülés.
több mint 11 éve

GO BOYS!!!!

updét:
Ja és ma WILLIAMS-től váron nagy play-eket, főleg, hogy az ujja sérült, ezért nem dognak rá annyira figyelni. Vagy Gavin nicknamed Pablo ???

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Nagy nap,nagy meccs,hálaadás napján pedig vesszenek a tollasok! 😀 GO COWBOYS
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Véleményetek???? Tony mögé???
'Cowboys owner Jerry Jones says he's a fan of Robert Griffin III'Charlie Firpo
Manzielnek is nagy fanja volt az öreg. de kötve hiszem, hogy Bob bárhova is cserének akarna menni, márpedig itt igencsak az lenne belőle...

basszus, mit adott érte a Skins? 2012 első kör hatodik pick, 2012 második kör, 2013 első kör, 2014 első kör.
most mit fog érte kapni? hát azt akartam írni, hogy lóf**** de inkább akkor úgy írom, hogy aprópénzt 😊

én amúgy nem vagyok oda érte, és bár a Cowboys jó olvasztótégely elsikkadt nagy reménységek számára, Weeden-nek még lesz egy éve a szerződéséből. (no nem mintha Weedent szeretném, mert ő is nulla)rva
Weeden gyakorlatilag teher nélkül kaszálható, ha jól emlékszem.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Véleményetek???? Tony mögé???
'Cowboys owner Jerry Jones says he's a fan of Robert Griffin III'Charlie Firpo
Tony is nagy rajongója Bobnak:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass