Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
TW-nek a legutóbbi 5 meccsen 7(!) elkapása van 75 yardért...ennél lényegesen többet kéne használni, ha komolyan gondoljuk, hogy stabil második elkapó.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nyertünk simán ez a lényeg. Lawrence nem tudom miért nem játszott, a pass rush hiánya továbbra is nagy probléma...
végre Beasley is használva volt,labdára nagyon vigyázott, így kell a kis hobbitnak dobálni, Williams megint nem kapott labdát,remélem azért lesz még pár TDje idén.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 530 — Chiefs GM
A Hawks' azért kisegíthetne minket egy győzelemmel és akkor megint egyforma mérleggel találkozna a két csapat. Ott meg nyerjen a jobbik,remélhetőleg a Cowboys.Amare
Ha viszont kikap a Hawks, akkor van velük szemben két meccs előnyötök (egy meccs plusz az egymás elleni miatt a tiebreaker). Ez lehet, hogy nagyobb előny egyébként, nyilván akkor nincs nagyon csoportgyőzelem, de cserébe közelebb a wild card.

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Amiben biztosan sokat fejlődött a csapat, az az ehhez hasonló kötelező meccsek behúzása. Komplett meccs volt az O-tól, semmi több. Bár ez a Chicago védelem élükön az LB+safety sorral annyira vakon van, hogy már néha nekem fájt.
Carr szerintem továbbra is homály, a védősorunkban egyedül Crawford tetszik, de ő viszont nagyon.
Szép, magabiztos győzelem, van 9 napunk készülni a Philly ellen, töltsük hasznosan az időt.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
A Hawks' azért kisegíthetne minket egy győzelemmel és akkor megint egyforma mérleggel találkozna a két csapat. Ott meg nyerjen a jobbik,remélhetőleg a Cowboys.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
és akkor mától indul a pihi a következő playoff-meccs előtt
több mint 11 éve
tessék, ott van Carr-tól a komplett meccs. tackle, pass breakup stb, egy TD-t adtak meg róla, ami akkora OPI volt mint a ház, de hát Jeffery-nek nem ez az első szabálytalan TD-je ellenünk. meg -28-nál gondolom már nem zavarta a bírókat.
a másik meg Tyrone RtP-je, majd ha lesz valami all-22 elérhető, akkor megnézem, bár azt nem értem, hogy alacsony tackle-ből hogy lehet megütni a sisakot, de gyanúsan nem játszották vissza.

Murray egy állat (jó értelemben), 179 yard, és ebben nincs benne az a -14 yardos szarakodás sem, amikor úgy gondolta, hogy Bailey-nek is csinál egy kis munkát, nehogy megfázzon a pálya mellett...
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 530 — Chiefs GM
Grat, ennek így kellett lennie. Murray pályán tartása viszont érthetetlen, gondolom nektek is.csi77
Én ezen már sokat gondolkodtam, nyilván a csapat szempontjából érthető és szükséges lenne a pihentetése, de nem lehet, hogy itt a játékos is a lehető legtöbbet pályán akar lenni? Ihletett formában van, kiváló a támadófal előtte, teljesen reális esélye van a 2000 yardos szezonra, ami azért nem sok embernek jött össze a ligában eddig, MVP várományos is lehet, ha azt megcsinálja, kell hozzá átlag 132 yard a hátralévő 3 meccsen. Egy játékos életében kb. egyszer van ilyen szezon, nem biztos, hogy szabad ezt elvenni tőle, még ha nyilván vissza is fog ütni a karrierje szempontjából az, hogy idén meg lehetett volna spórolni neki vagy 100 cipelést. És a 2000 futott yard mellett a 2500 scrimmage yard is reális cél lehet, ami ha jól tudom, return nélkül csak Chris Johnsonnak sikerült, 2509 yarddal, ami még megdönthető bőven, ha ebben az ütemben halad tovább.

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Grat, ennek így kellett lennie. Murray pályán tartása viszont érthetetlen, gondolom nektek is.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Az igen!Szep W!Grat. 😉
Futas ellen is brutal....Murray meg mit muvelt? 😀
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Sírok, olyan jó a támadó falunk - megint!

Az megvan, hogy végre elbillentünk a 8 győzelemről?
Mi, ha nem ez ad nekünk erőt és mindent lebíró akaratot???😀 😀

Tony-nak megint 138-as a rat-je. Jeeeeeeeeeeeeee

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
DeMarcus nem játszik, Brent meg igen. Reméljük, bejön.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Aut vincere, aut mori - Győzelem vagy halál.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
éljenek az éjszakai meccsek!
ja nem...
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
 www.chicagotribune.com/sports/columnists/ct-bowen-bears-spt-1204-20141203-column.html
hogy legyen valami tartalom is 😊rva
ja, aki előfizető...slowmotion
hupsz, ez free tartalom volt akkor, amikor linkeltem.... sorry. már én sem tudom megnézni, mert természetesen én sem vagyok előfizető 😀
több mint 11 éve
 www.chicagotribune.com/sports/columnists/ct-bowen-bears-spt-1204-20141203-column.html
hogy legyen valami tartalom is 😊rva
ja, aki előfizető...
több mint 11 éve
hogy legyen valami tartalom is 😊
több mint 11 éve
Nem azért de ebböl kettö lány, azért ennyire nem rossz a csapat... Max plusz két cheerleader még 😛Toto21
Lingerie Football League? 😉
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
4 gyerek, gratula!rva
Hmm akkor egy DT DE TE meg mondjuk egy T 😀 Jövő Cowboysa! :d

Mondjuk én tuti nem engedném a fiaimat amerikai focizni....beltazor
Nem azért de ebböl kettö lány, azért ennyire nem rossz a csapat... Max plusz két cheerleader még 😛

Csütörtökön egyébként Romo-t nem fogja semmilyen sérülés fenyegetni, mivel a "pass rush"-unk, 2m méterre se fogja megközelíteni. Szerintem simán át fogtok futni. 100 yard-ot várok legalább Murray-töl.
több mint 11 éve

Dallas Cowboys tight end Jason Witten, 32, is dad to four kids—sons CJ, 8, and Cooper, 6, and daughters Landry, 2, and Hadley Grace, who arrived Nov. 21, weighing in at 6 lbs., 11 oz, and measuring 20 inches long. (The first photo of the proud dad and Hadley is above.)
slowmotion
Gratulálok!!
Behozhatatlan előnyre tett szert velem szemben Jason - az élet ezen területén is!😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
4 gyerek, gratula!rva
Hmm akkor egy DT DE TE meg mondjuk egy T 😀 Jövő Cowboysa! :d

Mondjuk én tuti nem engedném a fiaimat amerikai focizni....

több mint 11 éve
4 gyerek, gratula!
több mint 11 éve

Dallas Cowboys tight end Jason Witten, 32, is dad to four kids—sons CJ, 8, and Cooper, 6, and daughters Landry, 2, and Hadley Grace, who arrived Nov. 21, weighing in at 6 lbs., 11 oz, and measuring 20 inches long. (The first photo of the proud dad and Hadley is above.)
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Nekem meg pont az jutott eszembe hogy év elején amikor néztük a menetrednünket tartottam a decembertől hogy 3 idegenbeli meccs és csak 1 hazai. Ehhez képest eddig idegenben veretlen a csapatn,szal a jelenlegi forma alapján az a futcsa helyzet hogy még lehet jobb is így 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Hacsak nem összevarázsolunk idén is egy 8-8-at 😊gorbel
Minden viccet félre téve,egyáltalán nem lehetetlen az elkövetkező meccseket elnézve.. de akkor felborulna a lelki világom egy életre 😀