Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
A McClainnel kapcsolatos észrevételekhez annyit, hogy valóban dicséretes az idei teljesítménye, de róla inkább az lesz az árulkodó jel, hogy muzsikál majd, miután megkapta a nagy lovettát (vagy itt, vagy másutt). Nem tennék rá sokat, hogy meg fogja ismételni az idei produkcióját.gorbel
szerintem emiatt Dallasban senki nem aggódik - mert ha Lee visszatér és Hitchens második éves lesz jövőre, akkor lesz elég ember a linebacker sorban McClain nélkül is. szerintem eleve nem hosszú távra terveztek vele, hanem egy átmeneti időszakra.
nem véletlenül olyan a szerződése, amilyen, és ha kap is hosszú távút, az hasonló 'incentive-laden' szerződés lesz, csomó bónusszal.
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Mindent összevetve megálmodtam a hétvégét. Aztán kövezzetek meg.
A meccs nekünk áll - nem, nem a tudásbeli különbség miatt - hanem azért, mert ha nem nyerünk, akkor vége. A philly-nek még belefér, olyan csapatokkal zárnak, nekünk már nem. És nem a revans, meg a 'mutassukmegnekik' miatt, hanem ezért. Meg egy ember miatt, aki remélem az igazi különbség lesz: Rolando.
Valahogy úgy érzem az egész szezon alatt, hogy amellett, hogy iszonyat vágy él benne még mindig arra, hogy igenis megmutassa mit tud, ezt akkor teszi, amikor a legjobban kell. Ezért bízom benne, hogy ő lesz a meccs embere.
Ráadásul, iszonyat jó játékos, nem tudom, mi volt ott Oak-ban, de most a legjobb helyen van, és azért hoztuk ide, hogy most nyújtsa élete formáját..
(Már Csikágóban is jól mozgott, remélem nem sérül le mint DeMarcus, akit szintén nagyon vártam.)
A másik - talán nem ennyire fontos - villogást Terrence-től várom, annyira jegeltük, hogy az már feltűnő, ráadásul sec-ben igencsak verhetőek, és mivel minden egyes play-nél fellépnek majd DeMarco-ra, már ott is az esély.
Meglátjuk.Charlie Firpo
A McClainnel kapcsolatos észrevételekhez annyit, hogy valóban dicséretes az idei teljesítménye, de róla inkább az lesz az árulkodó jel, hogy muzsikál majd, miután megkapta a nagy lovettát (vagy itt, vagy másutt). Nem tennék rá sokat, hogy meg fogja ismételni az idei produkcióját.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Mindkét csapatnak ugyanúgy fontos lesz ez a találkozó. Az Eaglesnek sem biztos, hogy elég lenne a hátralévő 2 W mint ahogy nektek sem...viszont aki ezt a meccset nyeri az előrébb lesz egy lépéssel. 😊Greengo
Persze hogy fontos, nem is ezt írtam. Hanem, hogy nekünk győznünk kell, különben vége, nektek meg akkor is marad esélyetek, ha vasárnap kikaptok. Ez a várakozásom szerint nem bénít le minket. Viszont - és ezt tartom egy ideje - mindkét csapat továbbjut.Charlie Firpo
Bármilyen fura még akkor is marad esélyetek ha kikaptok és ezzel mi is így lennénk...fontos tényező lenne onnantól, hogy a Lions mit játszik az utolsó 3 csoportmeccsén. Ha 2x kikapnak akkor mindkét csapat (ti/mi) bejuthat. Viszont ha csak egyszer kap ki a Lions akkor bizony ez a meccs döntheti el a továbbjutó sorsát.
(ami még bekavarhat a hátralévő 3 meccsen az 3 Cards L vagy 2 Hox L...de ezekre nem tennék )Greengo
Ahhoz nagyon nagy szerencse kellene Cowboys szempontból, hogy egy esetleges hétvégi vereség után POba kerüljenek, a szerencse ilyen mértékben nem várható. Győzelem vagy draft spekuláció!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Mindkét csapatnak ugyanúgy fontos lesz ez a találkozó. Az Eaglesnek sem biztos, hogy elég lenne a hátralévő 2 W mint ahogy nektek sem...viszont aki ezt a meccset nyeri az előrébb lesz egy lépéssel. 😊Greengo
Persze hogy fontos, nem is ezt írtam. Hanem, hogy nekünk győznünk kell, különben vége, nektek meg akkor is marad esélyetek, ha vasárnap kikaptok. Ez a várakozásom szerint nem bénít le minket. Viszont - és ezt tartom egy ideje - mindkét csapat továbbjut.Charlie Firpo
Bármilyen fura még akkor is marad esélyetek ha kikaptok és ezzel mi is így lennénk...fontos tényező lenne onnantól, hogy a Lions mit játszik az utolsó 3 csoportmeccsén. Ha 2x kikapnak akkor mindkét csapat (ti/mi) bejuthat. Viszont ha csak egyszer kap ki a Lions akkor bizony ez a meccs döntheti el a továbbjutó sorsát.Greengo
Lions... Lillák...Isten véletek!
Hogy még világosabb legyen: nektek két W jön utána, nekünk meg a L, mint Luck meg mondjuk jó, W mint wash.
Ekkor nektek csop. győzelem, Po, happy, mi pedig... szóval amikor erre rájöttök, akkor már akár elengedhető a vasárnapi meccs, na az már nekünk elég!😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Bármilyen fura még akkor is marad esélyetek ha kikaptok és ezzel mi is így lennénk...fontos tényező lenne onnantól, hogy a Lions mit játszik az utolsó 3 csoportmeccsén. Ha 2x kikapnak akkor mindkét csapat (ti/mi) bejuthat. Viszont ha csak egyszer kap ki a Lions akkor bizony ez a meccs döntheti el a továbbjutó sorsát.
(ami még bekavarhat a hátralévő 3 meccsen az 3 Cards L vagy 2 Hox L...de ezekre nem tennék )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Persze hogy fontos, nem is ezt írtam. Hanem, hogy nekünk győznünk kell, különben vége, nektek meg akkor is marad esélyetek, ha vasárnap kikaptok. Ez a várakozásom szerint nem bénít le minket. Viszont - és ezt tartom egy ideje - mindkét csapat továbbjut.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mindkét csapatnak ugyanúgy fontos lesz ez a találkozó. Az Eaglesnek sem biztos, hogy elég lenne a hátralévő 2 W mint ahogy nektek sem...viszont aki ezt a meccset nyeri az előrébb lesz egy lépéssel. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mindent összevetve megálmodtam a hétvégét. Aztán kövezzetek meg.
A meccs nekünk áll - nem, nem a tudásbeli különbség miatt - hanem azért, mert ha nem nyerünk, akkor vége. A philly-nek még belefér, olyan csapatokkal zárnak, nekünk már nem. És nem a revans, meg a 'mutassukmegnekik' miatt, hanem ezért. Meg egy ember miatt, aki remélem az igazi különbség lesz: Rolando.
Valahogy úgy érzem az egész szezon alatt, hogy amellett, hogy iszonyat vágy él benne még mindig arra, hogy igenis megmutassa mit tud, ezt akkor teszi, amikor a legjobban kell. Ezért bízom benne, hogy ő lesz a meccs embere.
Ráadásul, iszonyat jó játékos, nem tudom, mi volt ott Oak-ban, de most a legjobb helyen van, és azért hoztuk ide, hogy most nyújtsa élete formáját..
(Már Csikágóban is jól mozgott, remélem nem sérül le mint DeMarcus, akit szintén nagyon vártam.)
A másik - talán nem ennyire fontos - villogást Terrence-től várom, annyira jegeltük, hogy az már feltűnő, ráadásul sec-ben igencsak verhetőek, és mivel minden egyes play-nél fellépnek majd DeMarco-ra, már ott is az esély.
Meglátjuk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
a Colts elleni bukónak van a legkisebb problémája, a sok tie miatt az NFC csapatok elleni mérleg számít akkor, ha nem nyerjük mind a hármat.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
10 percig nyomogattam az espn PO mashinet, és nem sikerült kihoznom azt hogy mi POban leszünk, ha kikapunk az eaglestől......beltazor
Nekem elsőre kijött. 😀 Lionst kell csapnia a Bearsnek otthon. (+ a GB-nek is otthon)
Amúgy most már Eagles oldalról is hasonlóan fontos ez a mérkőzés. Nagy csatára számítok vasárnap.Greengo
Azzal, hogy a hawks megverte az eaglest, egydimenzióssá vált az ügy.Charlie Firpo
Szerintem is az egyetlen út az,hogy megnyerjük az utolsó 3 meccsünket,de valahogy nem látom,hogy colts meglenne,főleg otthon (milyen fura kimondani,főleg ha egy pats vagy packers drukker írná ezt 😀)
több mint 11 éve
10 percig nyomogattam az espn PO mashinet, és nem sikerült kihoznom azt hogy mi POban leszünk, ha kikapunk az eaglestől......beltazor
Nekem elsőre kijött. 😀 Lionst kell csapnia a Bearsnek otthon. (+ a GB-nek is otthon)
Amúgy most már Eagles oldalról is hasonlóan fontos ez a mérkőzés. Nagy csatára számítok vasárnap.Greengo
Azzal, hogy a hawks megverte az eaglest, egydimenzióssá vált az ügy.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Amúgy most már Eagles oldalról is hasonlóan fontos ez a mérkőzés. Nagy csatára számítok vasárnap.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
CBS Sport Mock-ja, első körben a Dallas-nak:

DE Shilique Calhoun, Michigan State

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
jogos - valami ilyesmire utaltam lent, hogy halvány az az esély...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez így is van. sem a Seahawks sem a Lions nem teszi meg azt a szivességet, hogy betlizik év végéig.
szerk: ha az eagles kikap utánunk a Giants-től és a Redskins-től is, akkor meglesz a wildcard, ennek mondjuk még kisebb az esélye mint a Seahawks és a Lions betlijének....

mondjuk ha a SanFrancisco megtenné azt a szívességet, hogy megverné a Seahawks-t, akkor egy Eagles elleni bukóval és a többi meccset behúzva is megvan a PO.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
10 percig nyomogattam az espn PO mashinet, és nem sikerült kihoznom azt hogy mi POban leszünk, ha kikapunk az eaglestől......

több mint 11 éve
huha nem tudom, hogy fogjuk megverni ezt az eaglest :/beltazor
Most - a félidő után - már látszik.😉
Na mondjuk van védelme a hawks-nak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
huha nem tudom, hogy fogjuk megverni ezt az eaglest :/

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
szerintem 12-4 lesz a vége
a seahawks megeszi most az eaglest, utána mi is megtesszük ugyanezt.a colts kisebb falat lesz, mint az eagles, ezért az is meglesz, a redskinsre pedig már nem pazarolnék szót 😊
ha véletlenül nem lenne meg az eagles jövő héten, akkor majd kezdhetünk számolgatni. de akkor is 11-5 és ez a legrosszabb forgatókönyv a részemről! ha ezzel sincs wadkártya akkor nyaljanak jót. főleg a falcons meg a saints, hogy valamelyik majd 7-9 losing recorddal mehet PO-ba...rva
???
nem nagyon tudok a ligában szarabb matchupot a Cowboysnak náluk.Amare
Denver, NE, Pittsburgh? 😊
több mint 11 éve
a seahawks megeszi most az eaglest, utána mi is megtesszük ugyanezt.a colts kisebb falat lesz, mint az eagles, ezért az is meglesz, a redskinsre pedig már nem pazarolnék szót 😊
ha véletlenül nem lenne meg az eagles jövő héten, akkor majd kezdhetünk számolgatni. de akkor is 11-5 és ez a legrosszabb forgatókönyv a részemről! ha ezzel sincs wadkártya akkor nyaljanak jót. főleg a falcons meg a saints, hogy valamelyik majd 7-9 losing recorddal mehet PO-ba...rva
???
csak azt mondom, amit érzek. hiába dobál Luck 40 pontokat meccsenként, a Colts védelmében ugyanúgy vannak lyukak mint a miénkben. futás ellen annyira nem megy nekik a játék, a linebacker sor sem világverő (a kettő nyilván összefügg, ha nem tudják tömni a lyukakat, akkor menni fog a futás) ha nekünk megy a futás mi kontrolláljuk az órát, akkor Luck nincs a pályán, akkor nem dob 40 pontot ellenünk - nagyjából ezen a vonalon gondolkozom 😊rva
valami ilyesmit csinál ma a brownsCharlie Firpo
a harmadik negyedben a picksix sokat segített, de így sem volt elég.
ettől függetlenül a blueprint megvan, csak kivitelezni kell 😊
a nyomás nagyon kelleni fog Luck-ra, talán az lehet az egyetlen dolog, amin elvérzik ez az egész remek teória. idén ugyanis pressure van, de sack nincs...
több mint 11 éve
???
csak azt mondom, amit érzek. hiába dobál Luck 40 pontokat meccsenként, a Colts védelmében ugyanúgy vannak lyukak mint a miénkben. futás ellen annyira nem megy nekik a játék, a linebacker sor sem világverő (a kettő nyilván összefügg, ha nem tudják tömni a lyukakat, akkor menni fog a futás) ha nekünk megy a futás mi kontrolláljuk az órát, akkor Luck nincs a pályán, akkor nem dob 40 pontot ellenünk - nagyjából ezen a vonalon gondolkozom 😊rva
valami ilyesmit csinál ma a browns

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
???
csak azt mondom, amit érzek. hiába dobál Luck 40 pontokat meccsenként, a Colts védelmében ugyanúgy vannak lyukak mint a miénkben. futás ellen annyira nem megy nekik a játék, a linebacker sor sem világverő (a kettő nyilván összefügg, ha nem tudják tömni a lyukakat, akkor menni fog a futás) ha nekünk megy a futás mi kontrolláljuk az órát, akkor Luck nincs a pályán, akkor nem dob 40 pontot ellenünk - nagyjából ezen a vonalon gondolkozom 😊
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
???
nem nagyon tudok a ligában szarabb matchupot a Cowboysnak náluk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
a seahawks megeszi most az eaglest, utána mi is megtesszük ugyanezt. a colts kisebb falat lesz, mint az eagles, ezért az is meglesz, a redskinsre pedig már nem pazarolnék szót 😊
ha véletlenül nem lenne meg az eagles jövő héten, akkor majd kezdhetünk számolgatni. de akkor is 11-5 és ez a legrosszabb forgatókönyv a részemről! ha ezzel sincs wadkártya akkor nyaljanak jót. főleg a falcons meg a saints, hogy valamelyik majd 7-9 losing recorddal mehet PO-ba...
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
nyerjük az utolsó 3at és nem kell számolgatni 😀 😛Amare
Mindent legyőző optimizmus, ez kell ide!Charlie Firpo
akkor ezt meg is beszéltük 😀Tehenész
😊
na komolyra fordítva a szót,én azt mondom hogy egy 10-6 vagy egy 11-5 teljesen reális vízió lehet. A 12-4 sem egy teljesen elrugaszkodott dolog,de ahhoz bravúr teljesítmény kéne,zsinórban három meccsen mindhárom csapatrésztől. Ez esetben POra lehet el is fogyna azoxigén....
Az hogy egy 10 vagy 11 győzelmes szezon mire lenne elég,azt meg a rosseb se tudja,annyira szoros a verseny és annyi felé dőlhet a dolog. Valahogy én azt érzem most az Eaglest megverjük,kikapunk a Coltstól,aztán húzzuk a 'Skins elleni szezonzárót is,egyébként függetlenül attól hogy ez mire lenne elég,kövezzetek meg de elégedett lennék a szezonnal. Ez a csapat ezzel a Dvel már így is bőven túlteljesít. Szépen átgondolt lépésekkel 1-2 év és összerakják azt a falat is,és igazából nem lenne okunk senkitől sem tartani. Csak attól hogy Romo bírja addig.
2. DeMarcus végre beindul / vagy valaki - Melton,Mincey, Tyrone trióbólCharlie Firpo
Az említett négyesből szerintem Melton és Crawford már eléggé "be van indulva", tőlük sokkal többet nem lehet várni. Mincey egy backupnál jobb teljesítményre nem képes. Lawrence szezonjára pedig a sérülése teljesen rányomja a bélyegét, én idén tőle nem is nagyon várok semmit, 2015-ben remélhetőleg jobb rálátásunk lesz a játékerejére.gorbel
Pont a BTB olvastam az egyik ottani sráctól hogy pont az az egyik legnagyobb bajunk a Dline-al,hogy a két legjobb játékosunk,tehát az általatok is emlegetett Melton és Crawford,gyakorlatilag ugyanazon a poszton játszik. Mindketten tipikus 3-tech tackleök,így igazából egymástól "veszik el" a lehetőséget. Emiatt is van hogy pl Meltont mostanában egyre töbször rakja ki endnek Marinelli,hogy legalább onnan hátha hasznosíthat valamit a passrush movejaiból anélkül hogy ezzel Crawfordot kéne szintén arrébb tenni a komfort zónájából.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!