NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Végül is egyszerű:

The Cowboys clinch a playoff berth with: a win plus a Packers loss or tie plus a Lions loss or tie as long as both results don't tie.

The Cowboys clinch the NFC East with:
1) a win plus an Eagles loss or tie
2) a tie plus an Eagles loss.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Murray mennyi scrimmage yardnál van?sorozatjunkie
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/lu4pqg7cvxbz7z4oormo
DeMarco Murray Stats, News and Video - RB | NFL.com
Latest on RB DeMarco Murray including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

aszongya hogy 1687 + 395 = 2082 scrimm yard

39 yarddal Bell előtt,

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Murray mennyi scrimmage yardnál van?
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Egy csapat annyira játszik jól amennyire hagyják.
Hát ezt mondom én is!Hagytuk hogy jól játszatok!😕)sümegphillyfan
Erről van szó! Mindezt persze akaratuk ellenére hagyták. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Jobbak vagyunk, most sajnálom igazán WR elleni érthetetlen vereséget 😀

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Szerintem egy kicsit túlbonyolítod. Idegesek, dekoncentráltak voltatok, pont úgy, ahogy mi az első meccsen. Minket mostanában a hazai pálya nyomaszt (talán az elvárások miatt), titeket meg a rájátszás hájp. És hát ilyen kezdés, mit Huff-é, akár egy egész csapat teljesítményét befolyásolhatja. Mi meg haraptunk, pont úgy, ahogy ti tettétek korábban.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Hát ezt mondom én is!Hagytuk hogy jól játszatok!😕)
több mint 11 éve
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.gyeek
valahol láttam olyan tweetet, hogy két hetet ki fog hagyni (Charean Williams, legyen akármekkora is a szavahihetősége)slowmotion
Ez volt?:
"While the Fort Worth Star-Telegram reported Cowboys right tackle Doug Free (ankle) is expected to misss the last two regular-season games, team owner Jerry Jones told 105.3 The Fan he has "every reason to believe" Free will play Sunday against the Colts."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én olyat olvastam, hogy elvileg a két falember nem sérült komolyan, Murray meg állat, játszani akar majd, és talán fog is. Ha nem, jöhet a bugyibuci, vagy a sok passz, én azt sem bánnám.
Murray-nél, ahogy olvastam, a blokkolás és az elkapás sem mindegy, ez lehet az, ami miatt nem megy majd fel. Viszont Randle nem tudom, hogy blokkol (vasárnap is, emlékeztek, Murray is elengedett egy blokkot, jött is a sack), szóval ez nagyon nem mindegy.

Ja, ha nem akkor:
Free - Parnell
Murray - Randle
Martin - Bernadeau
lesz??

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.gyeek
valahol láttam olyan tweetet, hogy két hetet ki fog hagyni (Charean Williams, legyen akármekkora is a szavahihetősége)
több mint 11 éve
Rohadt jó lett a TTN... pár Eagles drukker nagyon arcoskodott az elején, aztán könnyek, aztán megint arcoskodás, aztán még több könny. :p

Hype video:
 www.dallascowboys.com/video/2014/12/14/finishthefight

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.

több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Murray nem fog játszani a Colts ellen ebben kb biztosak lehetünk. A nagyobb baj az ha MArtin nem lesz, nincs alternatívája ráadásul all-pro szint rookieként ami azért nem mindegy...
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
tegnap megnéztem este a meccset, azért Rolando-nak volt legalább kettő komoly missed tackle-je
a szezon elején nem ehhez voltunk szokva.

Murray-nek a bal kezén a gyűrűsujja tenyerében folytatódó része törött (képen sárgával) kíváncsi vagyok hogyan sikerül a tenyerét annyira rögzíteni, hogy ez ne befolyásolja komolyan azt, hogy hogyan veszi kézbe a labdát.

Free és Martin update:
The Dallas Cowboys are not completely sure about the statuses of Doug Free and Zack Martin for Sunday’s game against the Indianapolis Colts, but coach Jason Garrett said they did not suffer high ankle sprains.ESPN
 espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4738263/doug-free-zack-martin-didnt-suffer-high-ankle-sprains
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Már megint mekkora a locker room speach a DC.com-on....azt hiszem, ezt a csapategységet vártuk szezon előtt!Charlie Firpo
Nagyon jó ezt látni,és azt is,ahogy Rolando a többiekkel "elvolt",remélem megtetszik neki a győztes öltözői hangulat jó árban 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
hohoho
több mint 11 éve
Sima győzelem 😀sztaking
Üdv itt, külön öröm egy ferencvárosit köszönteni!😉Charlie Firpo
Köszi, nagyon régi Boys rajongó az egész Családom,go Cowboys

több mint 11 éve
Sima győzelem 😀sztaking
Üdv itt, külön öröm egy ferencvárosit köszönteni!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Murray keze elvileg eltört,és ma műtik vele (forrás fűzővel kifelé) máshol még nem találtam erről semmit.

"Dallas Cowboys running back DeMarco Murray has a broken fourth metacarpal in his left hand and will undergo surgery, but there is a chance he could play this week, according to a source."

egy frissebb

DeMarco Murray 2 undergo surgery today 2 repair broken 4th metacarpal, according 2 source. Emmitt Smith had similar surgery, missed 1 gameTehenész
Igen, már írják, ha jól látom, a bal keze, ami azért jobb! 😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Már megint mekkora a locker room speach a DC.com-on....azt hiszem, ezt a csapategységet vártuk szezon előtt!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Na most kiderül, hogy e mögött a Great Wall mögött bárki elfutkározik e! Ha egyáltalán hagy ki Murray... Nekem az a megérzésem, hogy Randle megoldja, nem is akárhogy! Ez meghatározó lesz Murray szerződése ügyében. Ha Randle hasítani fog, akkor nincs gond!
több mint 11 éve
rkstzz Baltimore Ravens 473 — justinblackmonpohara
On his radio show Stephen Jones says DeMarco Murray has a broken bone in his hand and will need surgery - hopes he can play vs Colts.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Murray keze elvileg eltört,és ma műtik vele (forrás fűzővel kifelé) máshol még nem találtam erről semmit.

"Dallas Cowboys running back DeMarco Murray has a broken fourth metacarpal in his left hand and will undergo surgery, but there is a chance he could play this week, according to a source."

egy frissebb

DeMarco Murray 2 undergo surgery today 2 repair broken 4th metacarpal, according 2 source. Emmitt Smith had similar surgery, missed 1 game
több mint 11 éve
Sima győzelem 😀

több mint 11 éve
Büdös choker ez a Romo meg amúgy is átlag alatti irányító aki a fontos meccseken mindig leblokkol. Ohh wait?
Haterek hol vagytok ilyenkor??? 😀

Na ki az egyetlen idegenben veretlen csapat az NFL-ben? Road warrior üzemmód. Kár hogy a Colts-al otthon játszunk. :/Blevi
Dallas Cowboys Flying Circus 😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.