NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
121
16
19:00, Netflix
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
lálálálálálááááááááá végre, ezt is megértük!!!!!!!!Leborulok a CSAPAT, Garrett és az egész D előtt!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
We are IN :cool:
több mint 11 éve
anyám, félidőben 28-0, utána 42-0, a Maddent is ilyenkor untam meg...
több mint 11 éve
2014 NFC East Champs!!!! :cool: :cool: O_O 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
It's Weeden TIME !!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
most komolyan a Colts mit csinál?Amareleszarja a meccset
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
most komolyan a Colts mit csinál?
több mint 11 éve
DeMarco Murray active for Cowboys vs.Coltsaz active nem azt jelenti, hogy mindenáron őt nyomatják, legfeljebb csak akkor, ha nagyon nem megy. (remélem.)
Jelenleg az nfl.com-on ez a breaking news hír. Szerintem a vezetőségünk is ma akar dönteni. Ugyanakkor a másik oldalon T.Y. Hilton nem lesz.Wong
több mint 11 éve
DeMarco Murray active for Cowboys vs.ColtsJelenleg az nfl.com-on ez a breaking news hír. Szerintem a vezetőségünk is ma akar dönteni. Ugyanakkor a másik oldalon T.Y. Hilton nem lesz.
több mint 11 éve
Most kell behúznotok ahogy csak lehet, megérdemlitek bármennyire is nem könnyű ezt mondanom. Chip meg reméljük tanul nálunk a hibáiból s jövőre visszavágunk.dandeÉn úgy látom, hogy tavaly is, meg idén is 1-1 volt.... hova vágnátok vissza?😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szó sincs arról, hogy azt akarnám, adjuk le, de ha most esetleg rásérül Murray, akkor egy (neadjisten)vereség mellé a jövő heti esélyeinket is borúsabban látnám. Arról nem is beszélve, hogy kb 60%-os állapotban nem is tud annyit segíteni. Mindegy, ez edzői döntés, majd Vöröske megoldja.
több mint 11 éve
Most kell behúznotok ahogy csak lehet, megérdemlitek bármennyire is nem könnyű ezt mondanom. Chip meg reméljük tanul nálunk a hibáiból s jövőre visszavágunk.
több mint 11 éve
Valami olyanra emlékszem, hogy 692 snap-nél volt fent idén folyamatosan, vagyis nem hagyott ki egy támadót sem (?), ha nem Beckham az ifjabb lesz a 'rookie of the year', akkor Ő. Mondjuk nekünk biztos!😉Az Eagles vereségével én azt mondom, hogy nem kéne erőltetni se Martint, se Murrayt. Rekord hajkurászása ide vagy oda, egy pihenőhét aranyat érhetne most DM-nek.gorbelazért ez nagyon két élű dolog. mert pont ugyan így nézve,éppen most kéne kihasználni az alkalmat és egy győzelemmel már most bebiztosítani a PO helyet. Semmi nem garantálja hogy a következő héten nem tol egy ugyan ilyen upset W-t a skins ellenünk is(ráadásul egyszer már sikerült is nekik idén). Nehéz döntés de én ezt a meccset még semmiképp nem "adnám le".
igazából szerintem Martin játéka lesz a kérdéses,hihetetlen hogy újonc létére ennyire fontos részévé vált a falnak,de nélküle legalább egy szintet lép vissza a csapat. Meglátjuk.Amare
Szerintem pedig Free nem, Martin igen (váltásban Bernie-vel) Murray pedig nem, viszont Williams bejöhet. Ha a TE-k jól mennek, és Terrence is beindul ma, elég lesz futásból 80-90 yard is. De tény az, hogy meg kell nyomni, nem hagyhatjuk az utolsó meccsre a bejutást.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Amarenek igaza van. Colts már biztosította a csoportgyőzelmét, náluk nem fog vérre menni,míg a Redskins már csak azért sem fogja magát otthon hagyni ahogy a Philinek sem. Ma be kell jutni, ennyi. Jövő 7en lehet "pihenni".
több mint 11 éve
Egyetértek, WR kiszámíthatatlan.Az Eagles vereségével én azt mondom, hogy nem kéne erőltetni se Martint, se Murrayt. Rekord hajkurászása ide vagy oda, egy pihenőhét aranyat érhetne most DM-nek.gorbelazért ez nagyon két élű dolog. mert pont ugyan így nézve,éppen most kéne kihasználni az alkalmat és egy győzelemmel már most bebiztosítani a PO helyet. Semmi nem garantálja hogy a következő héten nem tol egy ugyan ilyen upset W-t a skins ellenünk is(ráadásul egyszer már sikerült is nekik idén). Nehéz döntés de én ezt a meccset még semmiképp nem "adnám le".
igazából szerintem Martin játéka lesz a kérdéses,hihetetlen hogy újonc létére ennyire fontos részévé vált a falnak,de nélküle legalább egy szintet lép vissza a csapat. Meglátjuk.Amare
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Az Eagles vereségével én azt mondom, hogy nem kéne erőltetni se Martint, se Murrayt. Rekord hajkurászása ide vagy oda, egy pihenőhét aranyat érhetne most DM-nek.gorbelazért ez nagyon két élű dolog. mert pont ugyan így nézve,éppen most kéne kihasználni az alkalmat és egy győzelemmel már most bebiztosítani a PO helyet. Semmi nem garantálja hogy a következő héten nem tol egy ugyan ilyen upset W-t a skins ellenünk is(ráadásul egyszer már sikerült is nekik idén). Nehéz döntés de én ezt a meccset még semmiképp nem "adnám le".
igazából szerintem Martin játéka lesz a kérdéses,hihetetlen hogy újonc létére ennyire fontos részévé vált a falnak,de nélküle legalább egy szintet lép vissza a csapat. Meglátjuk.
több mint 11 éve
Az Eagles vereségével én azt mondom, hogy nem kéne erőltetni se Martint, se Murrayt. Rekord hajkurászása ide vagy oda, egy pihenőhét aranyat érhetne most DM-nek.
több mint 11 éve
Na mehet is a hàlàt adò sült pulyka a rézbörü testvéreknek mert megérdemlik 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Én simán behajtanék pár sört a haverjaidon ezek után. Mondhatod, hogy én havasoltam, mert megérdemled. 😀bleacherreport.com/articles/2300139-doug-free-injury-updates-on-cowboys-ots-ankle-and-returnFriss:hol láttad? Se nfl.com, se espn, se máshol .... nem örülnék, de hátha összefoltozzák mégCharlie Firpo
orthoinfo.aaos.org/topic.cfm?topic=a00379
Doug Free out holnapra,es ezzel..ujabb toresTehenész
Ja es kikapott az eagles..megmondtam vagy megmondtam 😊)) #finishthefightTehenész
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2300139-doug-free-injury-updates-on-cowboys-ots-ankle-and-returnFriss:hol láttad? Se nfl.com, se espn, se máshol .... nem örülnék, de hátha összefoltozzák mégCharlie Firpo
Ja es kikapott az eagles..megmondtam vagy megmondtam 😊)) #finishthefight
több mint 11 éve
Friss:hol láttad? Se nfl.com, se espn, se máshol .... nem örülnék, de hátha összefoltozzák még
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Friss:orthoinfo.aaos.org/topic.cfm?topic=a00379
Doug Free out holnapra,es ezzel..ujabb tores
több mint 11 éve
Ryan Williamst állítólag már kb 10 csapat próbála elvinni a PSból, mégis maradt.gyeekEzt én is olvastam, de ez hogy sikerült neki? PS-ből el lehet simán vinni 53-asra, nem?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ryan Williamst állítólag már kb 10 csapat próbála elvinni a PSból, mégis maradt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass