Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Jövő évi meccseink, a csoporton kívül:
Seahawks - itthon
Green Bay - Lambeau Field
Atlanta, Carolina, New England és New York Jets - itthon
New Orleans, Tampa Bay, Miami és Buffalo - idegenben

Hát szép....Charlie Firpo
Azon kívül, hogy az NE, GB és a Hawks valószínűleg nem az 1/1-ért marakodnak majd, sokra ebből nem lehet következtetni. Ugyanúgy lehet 13-3, mint 6-10.

Amúgy meg Suh büntetésével ne foglalkozzunk, egyből jött a fellebbezés, változhat ez még. Személyes véleményem az, hogy egy ilyen sportban főleg a rájátszásra büntetést adni ezért túlzás. Emlékezzünk Burfict bokacsavargatására októberben, az többször is előfordult egy meccsen, sunyibb módon előadva ennél, aztán kapott egy kőkemény 30k-s büntetést vagy mennyit. Ez az eltiltás egyértelműen a név ellen ment (az se volt mindegy, hogy ki ellen csinálta), a megbélyegzés és az abból levont következtetések tipikus esete, ami ellen ugyebár a a Land of the Free hős harcosai oly keményen küzdenek.
Ugyanakkor a másik oldalról ezek a "JJ keze messzire elér" hozzászólások sem oldanak meg semmit, ez lett volna az ítélet más ellenfél esetében is.
több mint 11 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Melton megsérült valszeg kihagyja a playoffot....
nem értem miért nem volt nagyon pihentetés főleg tét nélküli,plusz sima meccsen...na mind1.

Blevi kis elemzést nem írnál, hol fogható a Lions,gyenge pontok,sérülések. szerintem egyik legrosszabb match up nekünk a Lions. persze verni kell őket.Kroos
Gondoltam hog írok par gondolatot de az események tükrében erős trapgame lesz a Lions meccs. Alapvetően eleve nem nevezném rossznak a matchupokat, nekem ez egy egál közeli meccs volt.
- Austin nagyon jo munkát végez idén a Lions D#-vel. Suh nelkul nem tudom mit fog csinalni brutál D-line vezette passrush, de Suh nem lesz, Fairley reg nincs. Vsz a legnagyobb playmaker az LB sorban talalhato Levy személyében (Tulloch itt a legnagyobb hiányzó). Igazan nagy nev rajtuk kivul nem sok van csapatként nagyon jol működő egység, de nem tudom mire mennek a liga legjobb DT-je nelkul. A secondary szamara sztem eleve nagy kihívás lenne egy ilyen elkapo sor mint a dallasi.
- offense. O-line teljesítménye iden khmmm.. Szolid.. Itt lehet keresnivaló kar hogy a passrush itt sem erősség. Sok a sérült (Warford megsérült 7vegen, emellett Waddle is folyton sérült, a helyettesek meg... is falban, de a teljesítmények is gyengek (Raiola iden bűnrossz Pld.). Azt hiszem Megatront senkinek nem kell bemutatni, Tate kb az ev igazolása, mögöttük senki komoly név nincs. TE játék akadozik pedig 2 elso körös játékos is van itt. Bush nagyon nagy homály iden persze a fal is problémás de Bush alulmúlja a várakozásokat. Bell viszont veszélyes futó aki eleg keményen fut, igazi powerback. Stafford iszonyat hangulatrmber de en kedvelem van benne bőven potenciál.
Ami számomra erdekes párharcnak ígérkezik:
Austin vs Linehan
Marinelli vs Lombardi
Lions D-line vs 'boys O line
Megatron, Tate vs 'boys sec
Szerintem ezek dönthetnek majd. De Suh nelkul nagyon nehez lesz a Detroit helyzete...
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Már Will McClay-t is vinnék:
 cowboysblog.dallasnews.com/2014/12/stephen-jones-dallas-cowboys-will-do-everything-we-can-to-keep-our-team-intact-including-draft-guru-will-mcclay.html/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Jövő évi meccseink, a csoporton kívül:
Seahawks - itthon
Green Bay - Lambeau Field
Atlanta, Carolina, New England és New York Jets - itthon
New Orleans, Tampa Bay, Miami és Buffalo - idegenben

Hát szép....

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Meg van a 6-dik,a fórumon fiatal vagyok,de a Boys-t régóta nézem.sztaking
Már mi a 6-dik?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
rva 4 582 — Me for President!
nekem nagyon sötét ló ez a mostani Lions.... mennyivel jobban örültem volna egy tökös GreenBay-nek, ott lehetett volna "ki a legény a gáton"-t játszani.
a PFF számait megnéztem a Lions-nak, a futás elleni védelem top2 ez nem jó előjel... és amúgy is roppant erősnek tűnik a védelem.
talán a special teams-ben lehet keresnivalónk.
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Meg van a 6-dik,a fórumon fiatal vagyok,de a Boys-t régóta nézem.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
nem értem miért nem volt nagyon pihentetés főleg tét nélküli,plusz sima meccsen...na mind1.

Blevi kis elemzést nem írnál, hol fogható a Lions,gyenge pontok,sérülések. szerintem egyik legrosszabb match up nekünk a Lions. persze verni kell őket.Kroos
Brrrr...ez lehetett volna a pihenőhétvége.
Viszont Hitch day-by-day, talán edzhet, és jöhet vissza Free szerdán, ami legalább jó jel.

ápdét: a vasárnapit biztos kihagyja Melton, de nem ACL és nem a sérült térde, és talán - jó esetben - csak egy meccses kihagyás.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, ha én hátrafele menetben, esetleg megtántorodva véletlenül rálépnék valakire, akkor ösztönösen megpróbálnék leszállni róla, ahelyett hogy komótosan rálépek a másik lábammal is és veszek némi lendületet az előre haladáshoz.
Ha valaki azt hiszi nem szándékosan taposta meg, akkor felesleges az egészről vitázni szerintem: eltiltás pro és kontra. Durva bünti, de nem rendkívüli és ha Suhnak lett volna egy csepp esze és önuralma nem lenne miről beszélni.gyeek
Lehet ha mondjuk egy másik játékos csinálja ezt akkor nem kap semmit, mert szvsz rá lehet mondani simán hogy véletlen volt, de Suh esetében ugye ennek vannak előzményi. Szerintem csakis ő tehet arról hogy már alapból úgy veszik hogy szándékos volt.Wirtschaftsteil
Ez az amit le szeretnék szögezni: alaposan megvizsgálva a mozdulatsort, nyilvánvaló hogy szándékos taposás volt. Aki nem hiszi, az cibálja ki a fejét a seggéből. Egy ponton csak Rodgers lábán tapos, a másik a levegőben. Nem kell ehhez CSI szakinak lenni...

Ezzel a ténymegállapítással a hátunk mögött szerintem nincs miről beszélni, mi csak tudomásul vehetjük a döntést legyen az bármi, a moralizálás armageddonig/unalomig mehet, amelyik előbb jön. Sean Lee, Tyron Smith vagy Murray vajon miért nem kerül ilyen szituációba?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, ha én hátrafele menetben, esetleg megtántorodva véletlenül rálépnék valakire, akkor ösztönösen megpróbálnék leszállni róla, ahelyett hogy komótosan rálépek a másik lábammal is és veszek némi lendületet az előre haladáshoz.
Ha valaki azt hiszi nem szándékosan taposta meg, akkor felesleges az egészről vitázni szerintem: eltiltás pro és kontra. Durva bünti, de nem rendkívüli és ha Suhnak lett volna egy csepp esze és önuralma nem lenne miről beszélni.gyeek
Lehet ha mondjuk egy másik játékos csinálja ezt akkor nem kap semmit, mert szvsz rá lehet mondani simán hogy véletlen volt, de Suh esetében ugye ennek vannak előzményi. Szerintem csakis ő tehet arról hogy már alapból úgy veszik hogy szándékos volt.
több mint 11 éve
Eközben a Lions témában már jött a bréking nyúz miszerint JJ megvette kilora a döntéshozókat. Ezt az információt ki tudom egészíteni még egy bennfentes hírrel, miszerint további baráti gesztusként a Jones família meghívta a fent említett bírákat egy szombati szabadkőműves-sátánista szeánszra, ahol szűz lányok vérét fogják ceremóniális keretek közt baphometnek áldozni. Ez van.

Ha valaki azt hiszi nem szándékosan taposta meg, akkor felesleges az egészről vitázni szerintem: eltiltás pro és kontra. Durva bünti, de nem rendkívüli és ha Suhnak lett volna egy csepp esze és önuralma nem lenne miről beszélni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan

nem hiszem el. :S úgy volt hogy nem is fog játszani... ezt az edzők el makizták.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

Blevi kis elemzést nem írnál, hol fogható a Lions,gyenge pontok,sérülések. szerintem egyik legrosszabb match up nekünk a Lions. persze verni kell őket.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Nfl.com: NFL suspends Ndamukong Suh for one game
több mint 11 éve
 twitter.com/adamschefter/status/549627060172636160Tehenész
egyrészt szerintem ezzel nekünk nem kell foglalkozni, másrészt a "could be " nálam közelebb van a 0%hoz mint a 100% hoz.

több mint 11 éve
 twitter.com/adamschefter/status/549627060172636160Tehenész
Aztán majd leigazolhatjuk a FA piacról!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 twitter.com/adamschefter/status/549627060172636160
több mint 11 éve
Rex kizárta az asszisztenskedést, move along. 😊

több mint 11 éve
Arians vagy Garrett, nemsokára eldől, de ahogy Karcsi is megtette korábban én is megközetem Garrettet -- gondolom ez sokat jelent számára. :p

Ha már szóba hoztam a védelmet, dc.com bennfentesei szerint Marinelli valószínűleg távozik a csapattól. Hacsak JJ alaposan ki nem tömi a zsebét, lehet új DC kell jövőre. Nem láttam sehol a felvetést, nem tudom milyen mély a tudása -- bár elég jeles edzők alatt dolgozott -- de érdekes opció lenne Matt Eberflus, a linebackerek edzője. Anno Rob Ryan áradozott róla (bár ő ezt gakran teszi), de amit idén kihozott a csapatából az szerintem ligaszinten is nagy dolog. Remélem ha sor kerülne egy DC hajhászásra kap egy esélyt.gyeek
Rex Ryan szabad 😀

több mint 11 éve
Arians vagy Garrett, nemsokára eldől, de ahogy Karcsi is megtette korábban én is megkövetem Garrettet -- gondolom ez sokat jelent számára. :p

Visszatekintve a munkásságára mint HC bizony voltak hajmeresztő döntései, olyanok amik korábban meccsekbe és ezáltal a rájátszásba került. Bármelyik évében tudnék ilyet mondani, kivéve az ideit. Nem látok a színfalak mögé, nem tudom miért csak mostanra jotott el odáig, hogy Murray potenciálját kihasználja a csapat, lehet eddig kellett JJ-t puhítani, hogy az általa preferált edzői stábot adja a keze alá. Az idei évre állt össze a kirakós és bár még mindig lehet olvasni néhány kretént a neten aki megmagyarázza, hogy miért teljesít ilyen jól a Cowboys idén Garrett és az idősebb Jones tevékenysége ellenére, a Frisco elleni nyitó meccs után egy olyan határozott, profi és higgadt edző kellett a helyre rázódásra amire mind vártunk kb Parcells óta (minusz higgadtság), és ez az edző Garrett. Nagyon remélem, hogy ez a szezon nem csak délibáb volt és legyen bármi is a rájátszásban, igazi öröm volt nézni idén a csapat játékát -- a védelemét is -- a korábbi szezonokból "megszokott" szívfájdalmak nélkül.

Ha már szóba hoztam a védelmet, dc.com bennfentesei szerint Marinelli valószínűleg távozik a csapattól. Hacsak JJ alaposan ki nem tömi a zsebét, lehet új DC kell jövőre. Nem láttam sehol a felvetést, nem tudom milyen mély a tudása -- bár elég jeles edzők alatt dolgozott -- de érdekes opció lenne Matt Eberflus, a linebackerek edzője. Anno Rob Ryan áradozott róla (bár ő ezt gakran teszi), de amit idén kihozott a csapatából az szerintem ligaszinten is nagy dolog. Remélem ha sor kerülne egy DC hajhászásra kap egy esélyt.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...speeedy1
kizártnak tartom hogy eltiltsák. ( fogalmam sincs hogy ez megér-e vagy nem eltiltást)
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀beltazor
Pár éve már kapott egy meccses büntit genyóságért ha jól emlékszem (ő és/vagy Harrison), de felesleges most ilyenben spekulálni, szóval utánanéznem is felesleges. 😊 Reméljük most vasárnap türtőzteti magát.gyeek
igen, az is a GB elleni meccsen történt, rátaposott egy tamadó falemberre, és ugye neki nagyobb priusza van, mint James Harrisonnak.
nem tudom, eltiltják-e, Raiolát persze elmeszelték, de a playoff ott már biztos volt nekik. itt már azért kicsit többet számítana Suh hiánya.

az biztos, hogy nem lehet egy év alatt a berögződéseket kiölni az emberekből, úgyhogy Caldwell felkötheti a gatyáját, mire Schwartz nyomait eltünteti...
több mint 11 éve
Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...speeedy1
kizártnak tartom hogy eltiltsák. ( fogalmam sincs hogy ez megér-e vagy nem eltiltást)
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀beltazor
Pár éve már kapott egy meccses büntit genyóságért ha jól emlékszem (ő és/vagy Harrison), de felesleges most ilyenben spekulálni, szóval utánanéznem is felesleges. 😊 Reméljük most vasárnap türtőzteti magát.

több mint 11 éve
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀

több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Én az ncore-ról szoktam letölteni HD-ben a meccset másnap,nincs reklám nem böfög a Faragó Ricsi...most rakták fel,gyertek segítsetek nincs seedelő még pls pls 😛

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...