NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
225
25
22:30, Netflix
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Indi ellen 40 pont felett is őrjöngött egy hiba miatt,csak el ne menjen..espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/12073942/dallas-cowboys-defensive-coordinator-rod-marinelli-earns-praise-players-coaches-alike-defensive-turnaround
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Akkor rossz CB kell - ilyen Sherman féle, 5-6. körös, magas - gyors, bár Patmon még bejöhet, beérhet.CB nincs a drafton. DT/DE sztem is.Carter szerintem ha nem hajlandó aláírni potomért (2-2,5 milla/év), akkor elengedjük. A sérülésektől eltekintve ez az LB sor megvan, a védelmünk legerősebb szegmensének tartom jelenleg. Sőt, Wilcox is kezd vállalható teljesítményt nyújtani, bár azért egy ball hawk safety még így is jöhetne, de nem akkora need, mint az elmúlt években tűnt. A prioritás egyértelműen DE és DT. Már beszélgettünk róla, a jelenlegi D-lineból Crawford és Melton az, akik kezdő szint, Lawrence még lutri, róla jövőre fog sok minden kiderülni. Spencer sajnos egy rotációs embernél nem több (még szerencse, hogy anno nem kapta meg a nagy lovettát), Mincey és Hayden szintúgy, Selvie és McClain még annyi sem. Valamint természetesen Scandrick mellé egy CB, ide mondjuk inkább hoznék egy veteránt, mint egy rookie-t.Mincey maradhatna, és Spencer is, kis lóvéért. CB és DE DT a prioritás,
Gyanítom, hogy Dez és Murray miatt nem nagyon lesz helyünk mozogni az FA piacon, ezért a draftban kell bízni. Amúgy azon is gondolkodtam, hogy ha esetleg csúnyán kizúgnánk a PO első körében, JJ vérszemet kapna, hogy csak egy jó D-line hiányzik az SB-hez, és agresszíven feltrade-el valami elitnek tartott passzsiettetőért.gorbel
hacsak nem egy jó QB, csak hogy tanuljon😉Charlie Firpo
én Leevel már nem tudok számolni, jövőre is ha 10 meccset játszik az már jó. Carter nagyon megtartanám.beltazor
Pl Julian Wilson:
www.soonersports.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=31000&ATCLID=208409609
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Boldog Karácsonyt!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
igen igen,Boldog karácsonyt mindenkinek!!
több mint 11 éve
Boldog karácsonyt, srácok!!
több mint 11 éve
boldog karácsonyt mindenkinek!idén a Jézuska rájátszást tett a fa alá, de remélem, még egy gyűrű is megbújik valahol a fa alatt... 😊
több mint 11 éve
Carter szerintem ha nem hajlandó aláírni potomért (2-2,5 milla/év), akkor elengedjük. A sérülésektől eltekintve ez az LB sor megvan, a védelmünk legerősebb szegmensének tartom jelenleg. Sőt, Wilcox is kezd vállalható teljesítményt nyújtani, bár azért egy ball hawk safety még így is jöhetne, de nem akkora need, mint az elmúlt években tűnt. A prioritás egyértelműen DE és DT. Már beszélgettünk róla, a jelenlegi D-lineból Crawford és Melton az, akik kezdő szint, Lawrence még lutri, róla jövőre fog sok minden kiderülni. Spencer sajnos egy rotációs embernél nem több (még szerencse, hogy anno nem kapta meg a nagy lovettát), Mincey és Hayden szintúgy, Selvie és McClain még annyi sem. Valamint természetesen Scandrick mellé egy CB, ide mondjuk inkább hoznék egy veteránt, mint egy rookie-t.Melton-ban sem vagyok tökéletesen biztos, nézd meg mennyiszer kezdett idén... jójó, de nem tökéletes.
Gyanítom, hogy Dez és Murray miatt nem nagyon lesz helyünk mozogni az FA piacon, ezért a draftban kell bízni. Amúgy azon is gondolkodtam, hogy ha esetleg csúnyán kizúgnánk a PO első körében, JJ vérszemet kapna, hogy csak egy jó D-line hiányzik az SB-hez, és agresszíven feltrade-el valami elitnek tartott passzsiettetőért.gorbel
lehet még egy évet adni neki, de nem baj, hogy idénre nem írta alá a nagy pénzt.
ellenben Mincey-vel meg vagyok elégedve, ahhoz képest amit fizetünk neki szerintem nagyon jót nyújtott. nyilván nem pro bowl szint, de ha csak ilyen emberekből állna a fal, akkor már nem lenne semmi bajunk...
jó CB nem lesz a drafton, ahogy azt már korábban is említették, viszont jó passrusher jöhet.
több mint 11 éve
Pro-Bowl:úgy sem fognak ráérni.... 😀
Romo, Murray, Bryant, Smith, Frederick, MartinWirtschaftsteil

több mint 11 éve
Boldog Karácsonyt minden Szurkolótársnak😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Oké, hogy meg kéne tartani Cartert, de mennyire? Cap emelés ide vagy oda, azért nem áll jól rajtunk annyira az a sipka.gorbelLee Carr cut 😀

több mint 11 éve
Oké, hogy meg kéne tartani Cartert, de mennyire? Cap emelés ide vagy oda, azért nem áll jól rajtunk annyira az a sipka.
több mint 11 éve
CB nincs a drafton. DT/DE sztem is.Carter szerintem ha nem hajlandó aláírni potomért (2-2,5 milla/év), akkor elengedjük. A sérülésektől eltekintve ez az LB sor megvan, a védelmünk legerősebb szegmensének tartom jelenleg. Sőt, Wilcox is kezd vállalható teljesítményt nyújtani, bár azért egy ball hawk safety még így is jöhetne, de nem akkora need, mint az elmúlt években tűnt. A prioritás egyértelműen DE és DT. Már beszélgettünk róla, a jelenlegi D-lineból Crawford és Melton az, akik kezdő szint, Lawrence még lutri, róla jövőre fog sok minden kiderülni. Spencer sajnos egy rotációs embernél nem több (még szerencse, hogy anno nem kapta meg a nagy lovettát), Mincey és Hayden szintúgy, Selvie és McClain még annyi sem. Valamint természetesen Scandrick mellé egy CB, ide mondjuk inkább hoznék egy veteránt, mint egy rookie-t.Mincey maradhatna, és Spencer is, kis lóvéért. CB és DE DT a prioritás,
hacsak nem egy jó QB, csak hogy tanuljon😉Charlie Firpo
én Leevel már nem tudok számolni, jövőre is ha 10 meccset játszik az már jó. Carter nagyon megtartanám.

több mint 11 éve
Carter szerintem ha nem hajlandó aláírni potomért (2-2,5 milla/év), akkor elengedjük. A sérülésektől eltekintve ez az LB sor megvan, a védelmünk legerősebb szegmensének tartom jelenleg. Sőt, Wilcox is kezd vállalható teljesítményt nyújtani, bár azért egy ball hawk safety még így is jöhetne, de nem akkora need, mint az elmúlt években tűnt. A prioritás egyértelműen DE és DT. Már beszélgettünk róla, a jelenlegi D-lineból Crawford és Melton az, akik kezdő szint, Lawrence még lutri, róla jövőre fog sok minden kiderülni. Spencer sajnos egy rotációs embernél nem több (még szerencse, hogy anno nem kapta meg a nagy lovettát), Mincey és Hayden szintúgy, Selvie és McClain még annyi sem. Valamint természetesen Scandrick mellé egy CB, ide mondjuk inkább hoznék egy veteránt, mint egy rookie-t.Mincey maradhatna, és Spencer is, kis lóvéért. CB és DE DT a prioritás,
hacsak nem egy jó QB, csak hogy tanuljon😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Carterrel alá kell iratni, különben viszi a Tyúkól Giants.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Carter szerintem ha nem hajlandó aláírni potomért (2-2,5 milla/év), akkor elengedjük. A sérülésektől eltekintve ez az LB sor megvan, a védelmünk legerősebb szegmensének tartom jelenleg. Sőt, Wilcox is kezd vállalható teljesítményt nyújtani, bár azért egy ball hawk safety még így is jöhetne, de nem akkora need, mint az elmúlt években tűnt. A prioritás egyértelműen DE és DT. Már beszélgettünk róla, a jelenlegi D-lineból Crawford és Melton az, akik kezdő szint, Lawrence még lutri, róla jövőre fog sok minden kiderülni. Spencer sajnos egy rotációs embernél nem több (még szerencse, hogy anno nem kapta meg a nagy lovettát), Mincey és Hayden szintúgy, Selvie és McClain még annyi sem. Valamint természetesen Scandrick mellé egy CB, ide mondjuk inkább hoznék egy veteránt, mint egy rookie-t. Gyanítom, hogy Dez és Murray miatt nem nagyon lesz helyünk mozogni az FA piacon, ezért a draftban kell bízni. Amúgy azon is gondolkodtam, hogy ha esetleg csúnyán kizúgnánk a PO első körében, JJ vérszemet kapna, hogy csak egy jó D-line hiányzik az SB-hez, és agresszíven feltrade-el valami elitnek tartott passzsiettetőért.
több mint 11 éve
BTB póver renking, a szerző kénsavat ivott és kiböfizte:www.bloggingtheboys.com/2014/12/23/7435755/nfl-power-rankings-week-17-good-luck-stopping-the-dallas-cowboys
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
az biztos hogy jövőre nagyon érdekes lesz az LB sor és hogy ki hol és a depth hanyadik helyén fog játszani. Ugye vissza tér Lee,és már most lehet olyanokat hallani hogy McClain marad mikenak,és Lee megy valamelyik szélső posztra,felvetődik az a kérdés is hogy Carterrel mi lesz,a most emlegetett Hitchens egy második TCvel a háta mögött talán még jobb lesz,simán benne van hogy jövőre is kezd,úgy hogy ha jól tudom Durantnek is van még szerződése jövőre és amíg játszott idén kimondottan jó volt ő is. Ja és egyébként annak ellenére hogy idén jóval kevesebb lehetőséget kap én azt olvasom mind a dc.comon mind a BTBn hogy Wilber sem rossz,egy jól sikerült preseasonel még ő is csavarhat egyet a történeten.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Martin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...Borbinhonem leszünk. tényleg Beckhamnek megy az OROY,nem véletlenül.
mi viszont a rájátszásba megyünk, mert van értelmes falunk, a Giants meg nem, és ez pont (többek között) annak is köszönhető, hogy receivert választottak a fal tuningolása helyett odaát. pedig örök igazság, hogy lehet akármilyen jó receivered, ha az irányítónak nincs ideje felé dobnia a labdát. különben is van már top10-es receiverünk Dez személyében. köszönjük, örülünk Martin második helyének, mert nem ez számít.
több mint 11 éve
Martin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...Borbinhoén szívfájdalom nélkül Martinak adnám. 😊
sajna nehéz az OG-nél számszerűsíteni a teljesítményt. ( mondjuk lehetne hogy futásnál hány yardra tolta be az emberét 😀 )

több mint 11 éve
Jaaaa😀 pedig még nem is ittam ma még! Visszaszívva😕) Csak ROY😉 - nálam.BorbinhoEgy alulértékelt draft-pozícióból 'felülértékelve' MLB-be beugrani Lee sérülése meg Rolando ingadozása alatt-után úgy, hogy közben csinált két kulcsmomentum 4-1-et, szerelt asszem 75-öt - mindezt, már bocsánat, egy Dallas védelemben - nekem elég meggyőző eddig.Charlie FirpoAzért Hitchens tényleg durva lenne, min OROY 😀BorbinhoMartin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...BorbinhoNagyon jó a dzsunyijor, well, nekünk mégis Zack a legjobb😉 (nekem meg Hitch személy szerint).Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egy alulértékelt draft-pozícióból 'felülértékelve' MLB-be beugrani Lee sérülése meg Rolando ingadozása alatt-után úgy, hogy közben csinált két kulcsmomentum 4-1-et, szerelt asszem 75-öt - mindezt, már bocsánat, egy Dallas védelemben - nekem elég meggyőző eddig.Charlie FirpoAzért Hitchens tényleg durva lenne, min OROY 😀BorbinhoMartin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...BorbinhoNagyon jó a dzsunyijor, well, nekünk mégis Zack a legjobb😉 (nekem meg Hitch személy szerint).Charlie Firpo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Egy alulértékelt draft-pozícióból 'felülértékelve' MLB-be beugrani Lee sérülése meg Rolando ingadozása alatt-után úgy, hogy közben csinált két kulcsmomentum 4-1-et, szerelt asszem 75-öt - mindezt, már bocsánat, egy Dallas védelemben - nekem elég meggyőző eddig.Azért Hitchens tényleg durva lenne, min OROY 😀BorbinhoMartin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...BorbinhoNagyon jó a dzsunyijor, well, nekünk mégis Zack a legjobb😉 (nekem meg Hitch személy szerint).Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azért Hitchens tényleg durva lenne, min OROY 😀Martin tényleg gecijó, de ne legyetek már annyira elfogultak ,hogy egy OG-nek adnátok az OROY-t, amikor van egy OBJ, aki 11 meccsből 6x 100 yard fölött volt eddig, és 11 meccsen 100 yarddal van lemaradva Dez Bryanttől (akinek 15 volt)...nem ember a csávó, jelenleg talán a liga legjobb elkapója, rookieként...BorbinhoNagyon jó a dzsunyijor, well, nekünk mégis Zack a legjobb😉 (nekem meg Hitch személy szerint).Charlie Firpo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Na ez meg nem volt szép, ha ez az ex Rolando lak....Borbinho
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
Borbinho