NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
szerintem nagyjából mindenki egyetért, ez a D# még nem PO szint.
ettől függetlenül nézhetjük, hogy melyik csapat ellen lenne több esélyünk 😀 nyilván olyanok ellen, akiknél gyenge a védelem, főleg futás ellen, mert akkor van keresnivalónk, akkor tudjuk kontrollálni az órát.
egy komoly irányító (amilyen amúgy Luck is, ha TY Hilton is mellette játszik, és a meccs vérre megy) szétkapja ezt a védelmet, ami nálunk van.
ergo csak olyan ellen van esélyünk, ahol a védelem sebezhető. ahol a liga egyik legjobb O fala nem közepes, hanem kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani.

érdekesség, hogy a PFF adatai szerint a Cowboys a legjobb csapat, ha pusztán a számokat nézzük.

rva
Az megvan, hogy az ESPN-en meg Romo vezeti a QB-k passzerrating-jét?????
Ccsóóóri csóóókkerrr....😥 😛 😛

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
szerintem nagyjából mindenki egyetért, ez a D# még nem PO szint.
ettől függetlenül nézhetjük, hogy melyik csapat ellen lenne több esélyünk 😀 nyilván olyanok ellen, akiknél gyenge a védelem, főleg futás ellen, mert akkor van keresnivalónk, akkor tudjuk kontrollálni az órát.
egy komoly irányító (amilyen amúgy Luck is, ha TY Hilton is mellette játszik, és a meccs vérre megy) szétkapja ezt a védelmet, ami nálunk van.
ergo csak olyan ellen van esélyünk, ahol a védelem sebezhető. ahol a liga egyik legjobb O fala nem közepes, hanem kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani.

érdekesség, hogy a PFF adatai szerint a Cowboys a legjobb csapat, ha pusztán a számokat nézzük.

több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Lehet hogy nem mi vagyunk az NFC-ben a team to beat, de nem is egy pofozógép aki évek óta az 1/1 és az 1/5 között liftezik... 😊 köszönjük a támogatást btw.
Amúgy ettől a csapattól az év eleji várakozások után azt is el tudom fogadni ha csak egy kört megyünk. Nézzen rá valaki a kezdő D#-re nem az a kimondott contender keret 😊 de végre itt vagyunk hosszú évek után. Amúgy -számomra mindenképpen- sajnos a Lions fog ide jönni. Nem látom hogy a tundrán hogy picsázzák el a Packerst :/Blevi
Pont írni akartam egy hosszabb esszét hogy melyik csapatot tartom a legkedvezőbb és melyiket a legrosszabb matchupnak a lehetséges PO csapatok közül de végül letettem róla 😊 Egyébként a Lions szerintem az egyik legrosszabb.

De a mondandóm lényege az vón,amit Te is leirtál,ez a D még nem PO szint. Én nagyon büszke vagyok a csapatra,mert bőven túlteljesítették azt ami a csapatban van a labda védő oldalán. Ha megyünk egy kört annak én már nagyon fogok örülni de több idén még szerintem nincs a csapatban. De én optimistán nézek a jövőbe - évek óta először - mert most látok egy tudatos irányt egy tudatos építkezést amellyel cirka 2 év alatt a védelem is felnőhet akár a komolyabb feladatokhoz is. Az egyetlen ami aggaszt az Romo egészsége. Nehogy az legyen hogy szépen össze áll egy faja kis Dline is,aztán meg nem lesz irányítónk....

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
nem is tudtam hogy Bayless Cowboys rajongó

több mint 11 éve
Blevi 8 877 — Lions & Cowboys fan
Lehet hogy nem mi vagyunk az NFC-ben a team to beat, de nem is egy pofozógép aki évek óta az 1/1 és az 1/5 között liftezik... 😊 köszönjük a támogatást btw.
Amúgy ettől a csapattól az év eleji várakozások után azt is el tudom fogadni ha csak egy kört megyünk. Nézzen rá valaki a kezdő D#-re nem az a kimondott contender keret 😊 de végre itt vagyunk hosszú évek után. Amúgy -számomra mindenképpen- sajnos a Lions fog ide jönni. Nem látom hogy a tundrán hogy picsázzák el a Packerst :/
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Uraim gyűrű érzetem van,vessetek meg,érte.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)sztaking
😀😀😀 xD 😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Csóóórikám:😀 😀 😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)sztaking
Szívemből beszélsz!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
El sem hiszem hogy ilyen meccsel jutunk be a rájátszásba. Minden pillanatát öröm volt nézni.Wirtschaftsteil
Pont ezt mondtam közbe én is csajomnak 😊 Lehet hogy igazából már félifdőre eldőlt az egész,meg egyébként fáradt is voltam már eléggé,de nem akartam kihagyni egy percét sem! Egyrészt én nem emlékszem mikor dominált ennyire szét 10-4es alakulatot a csapat,még akkor is ha a a Colts is takarékon volt,másrészt az arcokat az oldalvonalnál semmik€pp nem hagytam volna ki amikor lefujják a meccset és hivatalosan.is nyerik a csoportot. 😊

Én is sokat kritizáltam Garrettet,de most megkövetem őt meg az egész staffet,amit idén letettek az asztalra az férfi munka volt! Nagyon megérdemelte már ezt az egész csapat,meg persze mi szurkolók is 😊
Én is remélem hogy Rednek ez a getoradees fűrdőzős jelenete sokszor látható lesz még az elkövetkező években 😊Amare
Csatlakozom!
Én Dzsokival kart karba fonva néztem, és hát az első Colts drive 3 és 14-nél, mikor futást hívtak, éreztem: ezt csúnyán feladták. Nem bántuk!!!!
És hogy az 'unsung hero' is meglegyen - Hitchens, oohhhh máj God!
Erről meg az jutott eszembe, hogy
1. ajánljuk ezt a PO-ba jutást Sean Lee-nek ! (csak érzelmi alapon...)
2. szegény lassan nem lesz hova visszajönnie, így mehet alumniba rögtön LB edzőséget tanulni-csinálni egy örök dallas-i opcióval😉 .

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem semmi W...😮
Grat!..a PO-hoz is! 😉ZoliZoltán
Köszönöm neked külön, a multkori 'de szar ez a Romo' fényébnen is!😉 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Egyébként külön gratula beltazornak, aki szeptember 2-án talán a legoptimistább volt a topikban, és jövő héten dől el az, hogy nem-e volt túl pesszimista még ő is. (egyébként Amadeus beígért egy sört, ha bejön a tipped, csak szólok, ha elfelejtetted volna 😀)

mint tavaly megtippelem az idei mérleget: sztem 11-5 ( csopiban 5-1 )beltazor
Jughead
Köszi 😊 Most már nem örülnék ha ez lenne a mérleg 😀

Viszont elég sansztalan a kiemelés ( ahhoz kellene egy SEA és egy ARI bukás is).
DET vagy GB fog jönni, nem tudom melyik lenne a jobb. De szeretnék egy PO meccs győzelmet is 😊

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
SportTV-s közvetítés, mellénk jönnek a Philly fanok, nincs semmilyen vészterhes tétje a meccsnek számunkra, Tony Romo decemberben, én felkészültem már egy adag sörrel az eredménykövetőre. 😊bobi0092
Tony decemberben? Meh... Weeden b+ ! 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
El sem hiszem hogy ilyen meccsel jutunk be a rájátszásba. Minden pillanatát öröm volt nézni.Wirtschaftsteil
Pont ezt mondtam közbe én is csajomnak 😊 Lehet hogy igazából már félifdőre eldőlt az egész,meg egyébként fáradt is voltam már eléggé,de nem akartam kihagyni egy percét sem! Egyrészt én nem emlékszem mikor dominált ennyire szét 10-4es alakulatot a csapat,még akkor is ha a a Colts is takarékon volt,másrészt az arcokat az oldalvonalnál semmik€pp nem hagytam volna ki amikor lefujják a meccset és hivatalosan.is nyerik a csoportot. 😊

Én is sokat kritizáltam Garrettet,de most megkövetem őt meg az egész staffet,amit idén letettek az asztalra az férfi munka volt! Nagyon megérdemelte már ezt az egész csapat,meg persze mi szurkolók is 😊
Én is remélem hogy Rednek ez a getoradees fűrdőzős jelenete sokszor látható lesz még az elkövetkező években 😊

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Grat skacok, ez borzasztóan domináns teljesítmény volt! 😀
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
El sem hiszem hogy ilyen meccsel jutunk be a rájátszásba. Minden pillanatát öröm volt nézni.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Nem semmi W...😮
Grat!..a PO-hoz is! 😉
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Na most akkor ki tudja pontosan?
Ha ma este a Card nyer, akkor feladhatjuk a Wash meccset és pihi hétvége cserejátékosokkal, ha pedig a Hawks nyer, akkor irány a 2. kiemelt hely???? Vagy ez csak egy hét múlva derül ki??Charlie Firpo
Lions-Packers döntetlennél még az első is meglehetne. 😊
(egyébként Amadeus beígért egy sört, ha bejön a tipped, csak szólok, ha elfelejtetted volna )
Jughead
Azt hiszem a csoport 5-1-en mehetett el. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Végre PO újra, ejj de jó érzés ez, már el is felejtettem milyen ez, remélem lesz időm hozzászokni ahhoz is újra, hogy milyen a PO-ban szurkolni, ahhoz meg 1 meccs kevés 😀

Év elején hittem a csapatban, főleg az offenseben, de azért ezt én se vártam ennek ellenére az első forduló utáni PR-ek már akkor is megmosolyogtattak (28. volt a legjobb helyezése a csapatnak), most meg pláne vicces visszanézni ezeket. 😀

Egy statot pedig muszáj betennem, amiben Romo 2009 óta lejátszott decemberi számait mutatnám meg nektek, amikor egy szar QB, pedig ugye amúgy se jó...
421/624, 5030 yards, 44 TD, 8 INT, 110-es QB Rating (10 W és 8 L)

Idén decemberben meg nincsenek rá szavak
61/77, 688 yards, 10 TD, 0 INT, 143,5-ös QB Rating

Choker számok...

Egyébként külön gratula beltazornak, aki szeptember 2-án talán a legoptimistább volt a topikban, és jövő héten dől el az, hogy nem-e volt túl pesszimista még ő is. (egyébként Amadeus beígért egy sört, ha bejön a tipped, csak szólok, ha elfelejtetted volna 😀)

több mint 11 éve
Na most akkor ki tudja pontosan?
Ha ma este a Card nyer, akkor feladhatjuk a Wash meccset és pihi hétvége cserejátékosokkal, ha pedig a Hawks nyer, akkor irány a 2. kiemelt hely???? Vagy ez csak egy hét múlva derül ki??

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
😉
Sok sikert a playoffra srácok, teljesen megérdemelten vagytok ott! Szoros helyzetekben mindig hoztátok amit kellett, összességében a labda mindkét oldalán jobbak voltatok nálunk, és a keret küzdeni akarását és tudását megkérdőjelezni nem lehet. Attól félek jövőre is ti fogjátok dominálni a csoportot, ha sikerül megtartani a kulcsembereket. Sokáig juthattok!Hulkeinstein
Köszönöm a gratulációkat, fiatal csapatunkkal évtizedes dominanciát kezdtünk el!😊 😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Sok sikert a playoffra srácok, teljesen megérdemelten vagytok ott! Szoros helyzetekben mindig hoztátok amit kellett, összességében a labda mindkét oldalán jobbak voltatok nálunk, és a keret küzdeni akarását és tudását megkérdőjelezni nem lehet. Attól félek jövőre is ti fogjátok dominálni a csoportot, ha sikerül megtartani a kulcsembereket. Sokáig juthattok!
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Yeeeeeaaaaaahhhhhhhh 😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Gratula!

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Grat ! Jó érzés mi? Na ...aztán nem hozzászokni. 😉 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !