NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
274
27
22:30, Netflix
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Arians vagy Garrett, nemsokára eldől, de ahogy Karcsi is megtette korábban én is megközetem Garrettet -- gondolom ez sokat jelent számára. :pRex Ryan szabad 😀
Ha már szóba hoztam a védelmet, dc.com bennfentesei szerint Marinelli valószínűleg távozik a csapattól. Hacsak JJ alaposan ki nem tömi a zsebét, lehet új DC kell jövőre. Nem láttam sehol a felvetést, nem tudom milyen mély a tudása -- bár elég jeles edzők alatt dolgozott -- de érdekes opció lenne Matt Eberflus, a linebackerek edzője. Anno Rob Ryan áradozott róla (bár ő ezt gakran teszi), de amit idén kihozott a csapatából az szerintem ligaszinten is nagy dolog. Remélem ha sor kerülne egy DC hajhászásra kap egy esélyt.gyeek

több mint 10 éve
Arians vagy Garrett, nemsokára eldől, de ahogy Karcsi is megtette korábban én is megkövetem Garrettet -- gondolom ez sokat jelent számára. :p Visszatekintve a munkásságára mint HC bizony voltak hajmeresztő döntései, olyanok amik korábban meccsekbe és ezáltal a rájátszásba került. Bármelyik évében tudnék ilyet mondani, kivéve az ideit. Nem látok a színfalak mögé, nem tudom miért csak mostanra jotott el odáig, hogy Murray potenciálját kihasználja a csapat, lehet eddig kellett JJ-t puhítani, hogy az általa preferált edzői stábot adja a keze alá. Az idei évre állt össze a kirakós és bár még mindig lehet olvasni néhány kretént a neten aki megmagyarázza, hogy miért teljesít ilyen jól a Cowboys idén Garrett és az idősebb Jones tevékenysége ellenére, a Frisco elleni nyitó meccs után egy olyan határozott, profi és higgadt edző kellett a helyre rázódásra amire mind vártunk kb Parcells óta (minusz higgadtság), és ez az edző Garrett. Nagyon remélem, hogy ez a szezon nem csak délibáb volt és legyen bármi is a rájátszásban, igazi öröm volt nézni idén a csapat játékát -- a védelemét is -- a korábbi szezonokból "megszokott" szívfájdalmak nélkül.
Ha már szóba hoztam a védelmet, dc.com bennfentesei szerint Marinelli valószínűleg távozik a csapattól. Hacsak JJ alaposan ki nem tömi a zsebét, lehet új DC kell jövőre. Nem láttam sehol a felvetést, nem tudom milyen mély a tudása -- bár elég jeles edzők alatt dolgozott -- de érdekes opció lenne Matt Eberflus, a linebackerek edzője. Anno Rob Ryan áradozott róla (bár ő ezt gakran teszi), de amit idén kihozott a csapatából az szerintem ligaszinten is nagy dolog. Remélem ha sor kerülne egy DC hajhászásra kap egy esélyt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
igen, az is a GB elleni meccsen történt, rátaposott egy tamadó falemberre, és ugye neki nagyobb priusza van, mint James Harrisonnak.Pár éve már kapott egy meccses büntit genyóságért ha jól emlékszem (ő és/vagy Harrison), de felesleges most ilyenben spekulálni, szóval utánanéznem is felesleges. 😊 Reméljük most vasárnap türtőzteti magát.gyeekSuh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...speeedy1kizártnak tartom hogy eltiltsák. ( fogalmam sincs hogy ez megér-e vagy nem eltiltást)
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀beltazor
nem tudom, eltiltják-e, Raiolát persze elmeszelték, de a playoff ott már biztos volt nekik. itt már azért kicsit többet számítana Suh hiánya.
az biztos, hogy nem lehet egy év alatt a berögződéseket kiölni az emberekből, úgyhogy Caldwell felkötheti a gatyáját, mire Schwartz nyomait eltünteti...
több mint 10 éve
Pár éve már kapott egy meccses büntit genyóságért ha jól emlékszem (ő és/vagy Harrison), de felesleges most ilyenben spekulálni, szóval utánanéznem is felesleges. 😊 Reméljük most vasárnap türtőzteti magát.Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...speeedy1kizártnak tartom hogy eltiltsák. ( fogalmam sincs hogy ez megér-e vagy nem eltiltást)
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀beltazor
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...speeedy1kizártnak tartom hogy eltiltsák. ( fogalmam sincs hogy ez megér-e vagy nem eltiltást)
24pontra jók leszünk, a védelemnek kell kevesebbet kapni 😀

több mint 10 éve
Én az ncore-ról szoktam letölteni HD-ben a meccset másnap,nincs reklám nem böfög a Faragó Ricsi...most rakták fel,gyertek segítsetek nincs seedelő még pls pls 😛
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Suh a tegnapi Rodgers taposásért örülhet ha játszhat... Mondjuk köcsögnek akkor is marad Raiola...
több mint 10 éve
Akár az Arizonát akár a Carolinat szivesebben látnámAmareSuper Bowlhoz nincs könnyű út.
Valószínű észrevettétek, hogy az idei a revans éve, a csapat szépen törleszt minden korábbi súlyos vereségért. Ahogy ki lehetett számolni a három 8-8as szezon utolsó meccsén, hogy vereség lesz mind a három külön riválistól, úgy ezek a revans meccsek is kiszámíthatóak. És bizony van mit törleszteni a Detriotnak és Green Baynek is. Ja, a Super Bowl ezek szerint a Pats ellen lenne. :p
több mint 10 éve
Picsába már... Bejut mindket csapat akinek szurkolok erre egymás ellen játszanak...Bleviviszont így egy csapat mindenképpen marad a második körre is 😊
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a Lions futás elleni védekezése miatt aligha tudunk úgy dominálni a futásokkal, ahogy azt kellene. Meg aztán Suh egyszer ér oda Romohoz, jöhet is be érte a kiskocsi. Szerintem ez rosszabb matchup nekünk, mint a Packers lett volna, hazai pályán mindenképp. Mondjuk ha nyerünk is, utána go tundra...Mindegy, mindenesetre jó lesz újból Cowboys PO meccset nézni, és jár a pacsi a csapatnak ezért a csodás alapszakaszért! (Én 7-9-et mondtam 😊 )gorbelpro: a Hóksz futás ellenijére is azt mondták, hogy ihaj, aztán látjuk, mi lett a vége. sőt, a Cards ellen is azért nem sikerült futni, mert Weeden nem volt képes mozgó célpontot eltalálni.
kontra: gyors az AT&T talaja, az a passzjátéknak kedvezhet, Megatrontól borsózik a hátam. mondjuk nem mintha a Packersnek szar lenne a passzjátéka.
pro: Suh már a tavaly sem tudta Romo dezodorát megszagolni, most meg annál jobban összeállt a fal belseje
kontra: azóta Detroitban is van értelmes kettes receiver
pro: azért szeretném, ha Rolando megkínálná Golden Boy-t egy blindside-dal, akár 15 yard árán is
kontra: de jobb lenne, ha Lee csinálná
több mint 10 éve
Picsába már... Bejut mindket csapat akinek szurkolok erre egymás ellen játszanak...
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a Lions futás elleni védekezése miatt aligha tudunk úgy dominálni a futásokkal, ahogy azt kellene. Meg aztán Suh egyszer ér oda Romohoz, jöhet is be érte a kiskocsi. Szerintem ez rosszabb matchup nekünk, mint a Packers lett volna, hazai pályán mindenképp. Mondjuk ha nyerünk is, utána go tundra...Mindegy, mindenesetre jó lesz újból Cowboys PO meccset nézni, és jár a pacsi a csapatnak ezért a csodás alapszakaszért! (Én 7-9-et mondtam 😊 )gorbelRemélem ti jöttök a második héten.
több mint 10 éve
Sikerült berakni a meccset Vasárnap 22ó-s sávba. :S az az egy volt csak rossz :[] A hazai pályát valahogy le kell küzdeni, onnantól meg sima SB 😀

több mint 10 éve
Az a baj, hogy a Lions futás elleni védekezése miatt aligha tudunk úgy dominálni a futásokkal, ahogy azt kellene. Meg aztán Suh egyszer ér oda Romohoz, jöhet is be érte a kiskocsi. Szerintem ez rosszabb matchup nekünk, mint a Packers lett volna, hazai pályán mindenképp. Mondjuk ha nyerünk is, utána go tundra...Mindegy, mindenesetre jó lesz újból Cowboys PO meccset nézni, és jár a pacsi a csapatnak ezért a csodás alapszakaszért! (Én 7-9-et mondtam 😊 )
több mint 10 éve
Ja, én is féltem előtte. Pedig most talán a pálya sem volt olyan szar, mint szokott.Melton meg csak játszott, hát nem megsérült a műtött térde? Talán nem komoly, de azé itt már meg kéne állni a sérülésekkel.Charlie Firpoazon csodálkozom, hogy ennyinél megálltunk, Washingtonból kicsivel jobban megtizedelve szoktunk hazajönnislowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Melton meg csak játszott, hát nem megsérült a műtött térde? Talán nem komoly, de azé itt már meg kéne állni a sérülésekkel.Charlie Firpoazon csodálkozom, hogy ennyinél megálltunk, Washingtonból kicsivel jobban megtizedelve szoktunk hazajönni
több mint 10 éve
Melton meg csak játszott, hát nem megsérült a műtött térde? Talán nem komoly, de azé itt már meg kéne állni a sérülésekkel.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Kivancsi leszek a Carr-ra, remelem osszeszedi magat, mert Johnsont nem lesz egyszeru levedekezni.
több mint 10 éve
Akár az Arizonát akár a Carolinat szivesebben látnám
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Baszott húzós lesz
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Na, jön a LIONS a PO-ban.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Behalás....megnyeritek a ligát! 😀
több mint 10 éve
még majdnem azt mondom, hogy belefér, egész évben szinte alig volt sérült, Free-t leszámítva olyan, aki komolyan számított.(esetleg Rolando jojózását)
ellenben most a Greenbay szurkolók izgulhatnak...
több mint 10 éve
jah akkor nem is szóltam..sajnos csak twitteren + espn score centeren tudtam követni,ott olvastam,hogy megsérült.Crawford-ról valami hír? nagy baj lenne azért őt és Hitchens-t bukni playoffra 😕Tehenészvisszajött a végére, nem?slowmotion