Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Hacsak nem összevarázsolunk idén is egy 8-8-at 😊
több mint 11 éve
Ti mit gondoltok az edzői stábról? Garrett cutra van e esély?nem. csak akkor, ha felgyújtja a stadiont.
Év elején nagyon jo húzások voltak,egyre érthetetlenebb hívások, stb.. Ami vereségünk volt ott a stáb valamilyen szempontból lehetett egy kicsit kritizálni..főleg Redskins,ami nagyon fontos W lett volna...Kroos
több mint 11 éve
Nyilván látható fejlődés, time managment stb.., de vannak érthetetlen hívások is. Escobar be nem építése,hanyagolása.De ha nincs playoff megint...?persze idén túlteljesítettünk,de akkor is. Persze sztem marad akármi van 99.9%Reméljük, ennél csak jobban fogunk játszani. Egyszer még év közben mondta, ha jól emlékszem Garrett, hogy egy a lényeg: a játék élvezete. Azért idén - valljuk be - már volt nem is egy ilyen közös élményünk. Reméljük, tart majd még!
Azért felkészülés hiány,rövid hét oké,de Eaglesnek is,plusz előtte voltunk gyak bye weeken...teljesen rossz volt a felkészítés az Eagles ellen vmi miatt.Kroos
Én optimista vagyok, Dzsokival vállvetve szurkolunk töretlenül.
Ahogy nézem, Spencer kezdő lesz, plusz DeMarcus is beindul egyszer, reméljük, most! Tyrone pedig - túl az első sack-jén - nyomhatna még párat! Melton, meg nehogy már most ne mutassa meg, mit is tud...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nyilván látható fejlődés, time managment stb.., de vannak érthetetlen hívások is. Escobar be nem építése,hanyagolása.De ha nincs playoff megint...?persze idén túlteljesítettünk,de akkor is. Persze sztem marad akármi van 99.9%Azért felkészülés hiány,rövid hét oké,de Eaglesnek is,plusz előtte voltunk gyak bye weeken...teljesen rossz volt a felkészítés az Eagles ellen vmi miatt.
több mint 11 éve
Ti mit gondoltok az edzői stábról? Garrett cutra van e esély?Már ha az én véleményemet is, akkor én mellette vagyok, engem megvett. Jó igazolások (Carr, khm.), jó draftok (Claiborne, khm.), jó edzői stáb, nekem nincs velük problémám. A gyengébb meccseket én szimplán fejben elvesztettnek tartom, a skins elleninél - ha emlékeztek - már olyan jól ment előtte, hogy simán benéztük (lenéztük?) őket. A mostani zakót meg mindenki edzéshiányra, a felkészülési idő hiányára vezeti vissza, szerintem is van benne valami. Én - laikusként - úgy vélem, ha nem tudnánk egy igazán nagy nevű HC-t szerezni, akkor inkább ne, ez most Garrett csapata.
Év elején nagyon jo húzások voltak,egyre érthetetlenebb hívások, stb.. Ami vereségünk volt ott a stáb valamilyen szempontból lehetett egy kicsit kritizálni..főleg Redskins,ami nagyon fontos W lett volna...Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ti mit gondoltok az edzői stábról? Garrett cutra van e esély?Év elején nagyon jo húzások voltak,egyre érthetetlenebb hívások, stb.. Ami vereségünk volt ott a stáb valamilyen szempontból lehetett egy kicsit kritizálni..főleg Redskins,ami nagyon fontos W lett volna...
több mint 11 éve
Wild card elég egyszerü. 3csapat versenyez 2 helyért. 49ers már csakmatemikai esély szinte. Seattle detroit, dallas 3asbol egy kiesik. 11-5 kell wild cardra. sztem.Gyuri34én is kb hasonlóan látom, azzal a plusszal hogy a Lionst tuti belehet írni az egyik WC helyre, a sorsolásukat nézve.
+ Még esetleg bejátszhat egy Arizona visszaesés is.
Eagles-Seahawks meccsen vlaki tuti kikap( vagy nem 😀 ) így vagy a csopi első hely vagy a Wcre nyílik nagyobb esély.
Persze addig semmiről nem szabad beszélni, míg titeket nem győzünk le.

több mint 11 éve
Wild card elég egyszerü. 3csapat versenyez 2 helyért. 49ers már csakmatemikai esély szinte. Seattle detroit, dallas 3asbol egy kiesik. 11-5 kell wild cardra. sztem.
több mint 11 éve
obraz
170
Hogy látjátok a Bears elleni esélyeiteket? A Hálaadás napi meccset sajnos nem láttam, meg is lepett a végeredmény mert szűk hazai győzelmet vártam és ezzel gondolom nem voltam egyedül.
több mint 11 éve
Titans 2-10Azért nem olyan sima ez, hogy szar csapat és nem ér sokat a győzelem. A Titansnek kb esélye sem volt a meccsen, és még csak nem is játszott olyan jól a Cowboys. A Rams ellen idegenben -21ről fordítottak. A Saintset leiskolázták. A Texans ellen overtime győzelem ami sosem garantált. A Seahawks a meccs előtt bizony nagyonis formában volt, ráadásul hazai pályán nem kaptak ki időtlen idők óta. A szezon meglepetése volt addig a pontig és talán még most is, hogy az lett és úgy, ami és ahogy. Giants. Amikor legközelebb játszanak a csapattal, akkor 3 éve nyertek ellenük utoljára. Csoportrivális is akartak is nyerni nagyon. Menniyre lehet ez frusztráló egy ex-bajnoknak? :p Jags: papírforma.
Rams 5-7
Saints 5-7
Texans-6-6
Seahawks 8-4
Giants oda-vissza 3-9
Jaguars 2-10gorbel
A vereségeken látványosan szarul és esetegesen Romo nélkül (első meccsen félig) játszottak. Ha megnézed ezek a legyőzött csapatok kiket vertek meg, hát van köztük néhány szép trófea, pl a Rams a Broncost, a Saints a Packerst, és lehetne még sorolni. Nincsenek verhetetlen csapatok ebben a ligában.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
itt egy remek számolgatós cikk:dal.scout.com/story/1486365-cowboys-playoff-picture-down-the-stretch
több mint 11 éve
Nagyon kellene,hogy a Dez-Murray-Romo tengely mellé még előkerüljenek fegyverek az offensebe,mert az tisztán látszik,talán a skins meccs óta,hogy ha a futást megfogják úgy ahogy a 8 emberes boxal,mellé kettőzik Dez-t akkor igazából elkezd döcögni a támadósor.Még az elején Williams használható volt,Escobar is feltűnt legalább egy meccs erejéig,de azóta semmi.
több mint 11 éve
Ebben egyetértünk. Chicagoba és Phillybe se napszemüveget és a tangapapucsot kell csomagolni, az is biztos.
több mint 11 éve
csak annyiról volt szó, hogy a Lambeau-n bazi nehéz lesz akárkinek nyerni, nekünk meg főleg. az nem számolgatás, csak egy megjegyzés arra vonatkozóan, hogy egyelőre a Pacskersnek áll a zászló az NFC-ben.szövegértés egyes. ki beszélt itt első kiemelésről, már bocs?slowmotionAz, hogy már a Lambeau-n történő PO meccset érintettük, akiket a főcsoport első helyére várunk, számomra NFC döntőt sugall. .gorbel
egyébként meg lehet játszani főcsoportdöntő előtt is fent északon, lévén a 3-6 és a 4-5 meccs győztesei közül az alacsonyabban rangsoroltat vendégül láthatják, szóval ha WC helyen jutnánk be, és valami véletlen folytán sikerülne nyerni, akkor a festői Wisconsinban lenne a következő meccsünk.
de itt végig az az alaptétel, hogy el kell jutni oda. egyáltalán nem úgy számolunk, hogy már bent vagyunk.
több mint 11 éve
szövegértés egyes. ki beszélt itt első kiemelésről, már bocs?Az, hogy már a Lambeau-n történő PO meccset érintettük, akiket a főcsoport első helyére várunk, számomra NFC döntőt sugall. Hogy ezt elkerüljük még az alapszakaszban, ahhoz #1 seed kéne. Nem jár azért olyan vakon az én agyam, szövegértésből sem volt gondom soha. Pusztán érzékenyebb vagyok az előre számolgatásra, holott a PO sincs még meg idén. Többször említettem, hogy valóban szép teljesítményt nyújtunk ezidáig, különösen a várakozásokhoz képest, de túl nagynak érzem az evés közben megjött étvágyat. A 8 győzelmet kik ellen is arattuk, nézzük csak.
slowmotion
Titans 2-10
Rams 5-7
Saints 5-7
Texans-6-6
Seahawks 8-4
Giants oda-vissza 3-9
Jaguars 2-10
A Hawks elleni meccs kilóg, bár akkoriban ők sem a mostani formájukat futották, de nem akarom még jobban lehúzni a csapatot, az akkor is egy szép eredmény volt kiváló játékkal, úgyhogy maradjunk a számoknál.
Ebből a név- és számsorból tisztán látszik, hogy van egy korrekt sorsolásunk, amiken többnyire hozzuk a papírformát (+Hawks -Skins), az erősebb csapatoktól és a a legnagyobb csoportriválistól bántóan simán kapunk ki otthon.
Nem Tehenész, sőt, senki ellen nem szólt az előző hozzászólásom, de nem is csak a #1 seedre, hanem úgy cakkumpakk a PO-val kapcsolatos fejtegetésekre vonatkozott. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de ez a csapat túlságosan sok csalódást okozott a múltban ahhoz, hogy már most a PO-ról beszélgessünk. A kedvező sorsolás és a várakozáson felüli teljesítmény összejátszásából kapunk egy reményteljes csapatot, aminek van egy alapkoncepciója, ami ha nem jön be, meg vagyunk lőve. Úgy gondolom, hogy egy jó offseasonnel stabil rájátszásra esélyes csapat lehetünk jövőre, idén azonban ebben a rendkívül kiegyenlített és erős NFC-ben nem tartom elég masszívnak ahhoz, hogy PO esélyekről beszéljünk. Ennek ellenére megvan az esély, hogy bejussunk, onnantól pedig már nagyon lutri, akár meg is nyerhetjük. Álmodozni persze lehet előre, én csak annyit kérek fórumtársaimtól, hogy maradjunk a realitások talaján, és ne lássuk többnek ezt a csapatot annál, ami.
Go Boys.
több mint 11 éve
leginkább egy olyan csapat, amelyik jó napot fog ki, nagyon tud futni, és védekezésben kiemelkedőt nyújt.jó lenne, ha valahogy sikerülne megnyerni a csoportot, mert a második kiemelésért megy a harc...slowmotionHa Packers viszi az NFC-t,nem tudom ki nyerhet a Lambeau-n januárba,nekünk főleg nem lenne jó.Tehenész
több mint 11 éve
Első kiemelés? Jelenleg nem vagyunk PO helyen, csak mondom. Rohadt nagy szerencsénk van, hogy most a Bears a következő ellenfél, az ő védelmük ellen még akár a Philly elleni 5 soros playbook is működhet, viszont a védelmünk láthatóan kipukkadt, előre félek, hogy a Luckék mit fognak művelni a bevehetetlen AT&T stadionban (3-4). Persze az még odébb van, idegenbe amúgy is gyalulunk mindenkit. Elnézve a 'Hawksot és a Detroitot (nekik a sorsolásuk is elég jó az utolsó hétig) szerintem kijelenthetjük: meg kell nyerni a csoportot, különben Tony ismét viríthat a már-már törzsvásárlói szintre emelkedett januári golfbérletével.gorbelszövegértés egyes. ki beszélt itt első kiemelésről, már bocs?
Tehenész pl. csak annyit írt, hogy ha a Packers viszi az első kiemelést, akkor otthon behúzhatják az összes meccset.
én meg a második helyről, ami a csoportot nyerve reális lehet. persze ahhoz az kell, hogy a Seahawks nyerjen vasárnap, meg hogy minden meccset nyerjünk (a Philly ellenit is). ha mindent nyernénk, akkor 12-4, (konf 8-4, div 4-2) lennénk.
Packers ugye #1. lehetnek másodikok, de ha a Lions végig nyer (incl. @GB), ez esetben ők a csoportot is viszik, Packers meg WC-n 8-4-es konferencia-mérleggel, hát az annyira nem egte verő.
NFCS.. hát ott 9-7 lehet a legjobb eredmény, az kőbe vésett #4.
marad a #2 és #3, az NFCW-ben a Cards talán kipukkadni látszik, ha a Seahawks beelőzi, akkor mögöttünk lenne win out esetén (legalább ugyanolyan jó mérlegünk lenne, plusz egy H2H előny).
persze odáig el kell jutni, és ebben az első lépés egy csütörtöki győzelem lenne, mondjuk a Soldier Field-en szerintem utoljára 2007-ben nyertünk, talán Romo meg Witten még emlékszik, hogy kell azt csinálni. hát nem ideális helyzet, de ha bármit is akar a csapat, akkor meg kell oldani.
több mint 11 éve
Első kiemelés? Jelenleg nem vagyunk PO helyen, csak mondom. Rohadt nagy szerencsénk van, hogy most a Bears a következő ellenfél, az ő védelmük ellen még akár a Philly elleni 5 soros playbook is működhet, viszont a védelmünk láthatóan kipukkadt, előre félek, hogy a Luckék mit fognak művelni a bevehetetlen AT&T stadionban (3-4). Persze az még odébb van, idegenbe amúgy is gyalulunk mindenkit. Elnézve a 'Hawksot és a Detroitot (nekik a sorsolásuk is elég jó az utolsó hétig) szerintem kijelenthetjük: meg kell nyerni a csoportot, különben Tony ismét viríthat a már-már törzsvásárlói szintre emelkedett januári golfbérletével.
több mint 11 éve
jó lenne, ha valahogy sikerülne megnyerni a csoportot, mert a második kiemelésért megy a harc...slowmotionHa Packers viszi az NFC-t,nem tudom ki nyerhet a Lambeau-n januárba,nekünk főleg nem lenne jó.
több mint 11 éve
jó lenne, ha valahogy sikerülne megnyerni a csoportot, mert a második kiemelésért megy a harc...
több mint 11 éve
Addigra 10-4-el bőven vezetni fogjátok a csoportot, és még az utolsó meccs is nektek áll. Azért az mégsem olyan, mint a mi folyamatos rájátszásba jutási stresszünk. Én erre gondoltam, de biztos rossz idea.ez matematikailag sem lehetséges, mivel a 3-4. hely se mindegy.😀HAJRÁ INDI!!!!Charlie Firpone mondd, hogy félsz, hogy utolér a RedskinsHöri
Bízom bennetek, hogy mire hozzánk jöttök, már a pihentető fázisban lesztek, mert olyan jól álltok majd.
Nekünk nagyon kell majd az a meccs, nektek meg remélem már nem!😊Charlie Firpo
Nyerni akarunk majd, főleg mert a jó csapatok ellen ritkán sikerülHöri
Ellenberger, ha a bears-t nem verjük meg, akkor kb. vége is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez matematikailag sem lehetséges, mivel a 3-4. hely se mindegy.😀HAJRÁ INDI!!!!Charlie Firpone mondd, hogy félsz, hogy utolér a RedskinsHöri
Bízom bennetek, hogy mire hozzánk jöttök, már a pihentető fázisban lesztek, mert olyan jól álltok majd.
Nekünk nagyon kell majd az a meccs, nektek meg remélem már nem!😊Charlie Firpo
Nyerni akarunk majd, főleg mert a jó csapatok ellen ritkán sikerül
több mint 11 éve
Ez nektek olyan volt mint nekünk a GB meccs...JanekÉs meddig fog fájni? 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass