Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.gyeek
valahol láttam olyan tweetet, hogy két hetet ki fog hagyni (Charean Williams, legyen akármekkora is a szavahihetősége)slowmotion
Ez volt?:
"While the Fort Worth Star-Telegram reported Cowboys right tackle Doug Free (ankle) is expected to misss the last two regular-season games, team owner Jerry Jones told 105.3 The Fan he has "every reason to believe" Free will play Sunday against the Colts."

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én olyat olvastam, hogy elvileg a két falember nem sérült komolyan, Murray meg állat, játszani akar majd, és talán fog is. Ha nem, jöhet a bugyibuci, vagy a sok passz, én azt sem bánnám.
Murray-nél, ahogy olvastam, a blokkolás és az elkapás sem mindegy, ez lehet az, ami miatt nem megy majd fel. Viszont Randle nem tudom, hogy blokkol (vasárnap is, emlékeztek, Murray is elengedett egy blokkot, jött is a sack), szóval ez nagyon nem mindegy.

Ja, ha nem akkor:
Free - Parnell
Murray - Randle
Martin - Bernadeau
lesz??

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.gyeek
valahol láttam olyan tweetet, hogy két hetet ki fog hagyni (Charean Williams, legyen akármekkora is a szavahihetősége)
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Rohadt jó lett a TTN... pár Eagles drukker nagyon arcoskodott az elején, aztán könnyek, aztán megint arcoskodás, aztán még több könny. :p

Hype video:
 www.dallascowboys.com/video/2014/12/14/finishthefight

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Free és Martin day-to-day. Ha Martin edz pénteken, játszik. Freeben nem vagy olyan biztos, lásd Murray lejjebb.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Murray nem fog játszani a Colts ellen ebben kb biztosak lehetünk. A nagyobb baj az ha MArtin nem lesz, nincs alternatívája ráadásul all-pro szint rookieként ami azért nem mindegy...
több mint 11 éve
rva 4 582 — Me for President!
tegnap megnéztem este a meccset, azért Rolando-nak volt legalább kettő komoly missed tackle-je
a szezon elején nem ehhez voltunk szokva.

Murray-nek a bal kezén a gyűrűsujja tenyerében folytatódó része törött (képen sárgával) kíváncsi vagyok hogyan sikerül a tenyerét annyira rögzíteni, hogy ez ne befolyásolja komolyan azt, hogy hogyan veszi kézbe a labdát.

Free és Martin update:
The Dallas Cowboys are not completely sure about the statuses of Doug Free and Zack Martin for Sunday’s game against the Indianapolis Colts, but coach Jason Garrett said they did not suffer high ankle sprains.ESPN
 espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4738263/doug-free-zack-martin-didnt-suffer-high-ankle-sprains
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Már megint mekkora a locker room speach a DC.com-on....azt hiszem, ezt a csapategységet vártuk szezon előtt!Charlie Firpo
Nagyon jó ezt látni,és azt is,ahogy Rolando a többiekkel "elvolt",remélem megtetszik neki a győztes öltözői hangulat jó árban 😀
több mint 11 éve
hohoho
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Sima győzelem 😀sztaking
Üdv itt, külön öröm egy ferencvárosit köszönteni!😉Charlie Firpo
Köszi, nagyon régi Boys rajongó az egész Családom,go Cowboys

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Sima győzelem 😀sztaking
Üdv itt, külön öröm egy ferencvárosit köszönteni!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Murray keze elvileg eltört,és ma műtik vele (forrás fűzővel kifelé) máshol még nem találtam erről semmit.

"Dallas Cowboys running back DeMarco Murray has a broken fourth metacarpal in his left hand and will undergo surgery, but there is a chance he could play this week, according to a source."

egy frissebb

DeMarco Murray 2 undergo surgery today 2 repair broken 4th metacarpal, according 2 source. Emmitt Smith had similar surgery, missed 1 gameTehenész
Igen, már írják, ha jól látom, a bal keze, ami azért jobb! 😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Már megint mekkora a locker room speach a DC.com-on....azt hiszem, ezt a csapategységet vártuk szezon előtt!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Na most kiderül, hogy e mögött a Great Wall mögött bárki elfutkározik e! Ha egyáltalán hagy ki Murray... Nekem az a megérzésem, hogy Randle megoldja, nem is akárhogy! Ez meghatározó lesz Murray szerződése ügyében. Ha Randle hasítani fog, akkor nincs gond!
több mint 11 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
On his radio show Stephen Jones says DeMarco Murray has a broken bone in his hand and will need surgery - hopes he can play vs Colts.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Murray keze elvileg eltört,és ma műtik vele (forrás fűzővel kifelé) máshol még nem találtam erről semmit.

"Dallas Cowboys running back DeMarco Murray has a broken fourth metacarpal in his left hand and will undergo surgery, but there is a chance he could play this week, according to a source."

egy frissebb

DeMarco Murray 2 undergo surgery today 2 repair broken 4th metacarpal, according 2 source. Emmitt Smith had similar surgery, missed 1 game
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Sima győzelem 😀

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Büdös choker ez a Romo meg amúgy is átlag alatti irányító aki a fontos meccseken mindig leblokkol. Ohh wait?
Haterek hol vagytok ilyenkor??? 😀

Na ki az egyetlen idegenben veretlen csapat az NFL-ben? Road warrior üzemmód. Kár hogy a Colts-al otthon játszunk. :/Blevi
Dallas Cowboys Flying Circus 😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Akkor azért csak beírom, az alábbi/fentebbi (ki honnan görget) gratulációt vhogy nem sikerült észrevenni.... a múltkor ez a mozzanat vhogy egyikőtök részéről sem sikerült ha jól emlélszem...... ennyi... legyetek bódogokdande
Gratulálok a múltkori meccsetekhez!!! Sajnos nagyon le voltam taglózva, annyira leradíroztatok minket.
(Csak az a bibi - már bocs, hogy látatlanban írok így - hogy nálatok folyamatos a Boys-fikázás, míg itt asszem a legnagyobb tisztelettel vagyunk irántatok, bár Szancsót a múltkor le-Pánzáztam, ezért megkövetlek, de amúgy, én rosszat nem kívánok nektek. Együtt megyünk a PO-ba...)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sérültekről van valami friss infó???
Z. Martin
Free
Murray
fontossági sorrendben.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
érdekes meccs volt, nagyjából a pár héttel ezelőtti meccs fordítottja is lett volna, ha Free nem sérül meg. remélem, nem súlyos. azt is, hogy vagy ő, vagy egy hasonló szintű RT lesz a kezdőben jövőre.slowmotion
ha megy akkor nem csak Free, de Leary helyére is kellene valaki.
túl szép lenne ismét egy első körös draftpicket oda áldozni? 😊rva
szerintem kell egyensúly, és kell valami maximum hányad, amit egy adott pozíciócsoportra lehet fordítani.
nyilván első öt évben két marék szotyiért játszana a fal, viszont cserébe a védelemben nem lenne érdemi vérfrissítés, ráadásul Tyron most vett fel két zsák pénzt, három év múlva Frici fog, utána meg Zaki. szerintem ő már csak úgy fog beleférni, ha Romo addigra visszavonul.
több mint 11 éve
rva 4 582 — Me for President!
érdekes meccs volt, nagyjából a pár héttel ezelőtti meccs fordítottja is lett volna, ha Free nem sérül meg. remélem, nem súlyos. azt is, hogy vagy ő, vagy egy hasonló szintű RT lesz a kezdőben jövőre.slowmotion
ha megy akkor nem csak Free, de Leary helyére is kellene valaki.
túl szép lenne ismét egy első körös draftpicket oda áldozni? 😊
több mint 11 éve
érdekes meccs volt, nagyjából a pár héttel ezelőtti meccs fordítottja is lett volna, ha Free nem sérül meg. remélem, nem súlyos. azt is, hogy vagy ő, vagy egy hasonló szintű RT lesz a kezdőben jövőre.

szóval a múltkori meccs fordítottja, meg lehet nézni, hogy most az Eagles követte el a hibákat (muffed punt, idióta INT, eggyel több fumble), Sanchez meg össze-vissza dobált, mint tavaly ugyanitt ellenünk Foles (gondolom a szél miatt, kár hogy Romót ez nem érdekelte.)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 292 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor bocs a szerencsétlen megfogalmazásért, tényleg őszintén írtam, mert jobbak voltatok, nem olyan értelemben mondtam, egyébként általában magunkkal kapcsolatban szoktam ez így gondolni 😉

A Giants megfogalmazásra inkább nem is reagáltam.....
több mint 11 éve
Akkor azért csak beírom, az alábbi/fentebbi (ki honnan görget) gratulációt vhogy nem sikerült észrevenni.... a múltkor ez a mozzanat vhogy egyikőtök részéről sem sikerült ha jól emlélszem...... ennyi... legyetek bódogokdande
Ja, az a "ti csókerkedhetitek el" kevésbé klasszikus addendum egy gratulációhoz, szerencsétlen megfogalmazás, lehet hogy páran nem odaillőnek tekintették. De köszi a gratulációt, gg, sok sikert a playoffhoz!

@sümeghyphillyfan:
Olyan akkor sincs, hogy magát verte meg egy csapat. Egy csapat annyira játszik jól amennyire hagyják. Ha magukat verik meg akkor Eagles 38 - 27 Eagles? Akkor nyert az Eagles? Nem. A Cowboys jobb volt tegnap, nincs mit ragozni ezen. Nem volt egyetlen nagy momentum amire rá lehet húzni a vereséget, ellenben sok. Ismétlem magam: egy csapat annyira jó amennyire hagyják. Mindenki tudta ebben a témában, hogy nem azt a szintet hozta a Cowboys hálaadáskor amit tudnak, mégsem volt rinyálás meg ellenfél lekicsinylése. Pedig nem egy jó Cowboys ellen nyert akkor az Eagles. Senkit sem érdekelt.

Ezt meg csak az NFC East szuterinjéből, lementem zseblámpával:
De szép lesz egy napig azon röhögni, hogy a phily 11-5el nem kerül be a playoffbavittore
Én már 3 hónapja röhögök a Giantsen. Azóta voltam biztos benne, hogy a POnak közelébe se jutnak idén (sem).