Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez nektek olyan volt mint nekünk a GB meccs...
több mint 11 éve
😀HAJRÁ INDI!!!!Charlie Firpone mondd, hogy félsz, hogy utolér a RedskinsHöri
Bízom bennetek, hogy mire hozzánk jöttök, már a pihentető fázisban lesztek, mert olyan jól álltok majd.
Nekünk nagyon kell majd az a meccs, nektek meg remélem már nem!😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
HAJRÁ INDI!!!!Charlie Firpone mondd, hogy félsz, hogy utolér a Redskins
több mint 11 éve
tegnap igazából senkin nem éreztem, hogy teljes erőből játszana. persze, mondjuk a D oldaláról nem is nagyon lehetett látni, mert megették őket az Iggles támadói. de az O oldaláról? talán Murray. meg persze Bryant, de azért ő is inkább csak erőlködött. meg persze Harris, na ő mondjuk túlpörögte magát.Szancsó akart, Antonio Ramiro meg nem. a miértet meg ők tudják, szerintem a többi mellékes volt. Lehetne itt posztonként meg pozíciónként összehasonlítgatni, de felesleges is. Jobbak voltatok, ez fátum. Jönnek a további meccsek, innen már azzal kell foglalkozni, főleg nekünk. Ja nektek meg egy kicsit belendült hawks mecs lesz, hát nem irigyellek.De itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?HighlanderNem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
HAJRÁ INDI!!!!Charlie Firpo
Tony is akart, de ez egy olyan nap volt, hogy nem nagyon jöttek össze a dolgok. plusz ugye nem hogy hét meg kilenc másodperce nem volt, hanem sokszor kettő meg három sem. a következő meccs előtt talán újragondolhatjuk ezt a blokkolási sémát, mert egyelőre Benny
ja, és Marinellinek majd ki kell találnia valamit arra, hogy ellenőrzés alatt tudja tartani mindenki a saját gap-jét. tegnap kb ott elment a meccs, amikor McCoy először megkerülte a scrimmage-et, és csak az államhatár állította meg.
nekem is volt olyan (mondjuk én csak kosaraztam), hogy hiába próbáltam, hiába erőlködtem, azért éreztem, hogy igazából a béka segge alatt vagyok valami miatt, és egyszerűen nincs meg a flow, nem mozgok természetesen, mindenért erőlködnöm kell. és onnan, hogy az alapmozgásokra kell pazarolni az összpontosítást, már nem is megy a játék sem annyira.
több mint 11 éve
Szancsó akart, Antonio Ramiro meg nem. a miértet meg ők tudják, szerintem a többi mellékes volt. Lehetne itt posztonként meg pozíciónként összehasonlítgatni, de felesleges is. Jobbak voltatok, ez fátum. Jönnek a további meccsek, innen már azzal kell foglalkozni, főleg nekünk. Ja nektek meg egy kicsit belendült hawks mecs lesz, hát nem irigyellek.De itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?HighlanderNem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
HAJRÁ INDI!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bár ez nem tesz túl jót a szelf-PRnak, de Eagles Dről és az aktuális státuszukról kb nem tudok és azt hittem valamiért, hogy Kendricks is sérült. Mondjuk egyetlen ILB miatt pánikolni, még ha szar is... 😛Nem az, hogy nem tudsz semmit, csak furcsán néztem amikor elolvastam. Na de nem is lényeg már, jó és sérülésektől mentes meccset a Bears ellen. Peace.HighlanderBocs benéztem. Én nem tudok semmit. Nem troll. 😊gyeekDe itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?HighlanderNem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Nem az, hogy nem tudsz semmit, csak furcsán néztem amikor elolvastam. Na de nem is lényeg már, jó és sérülésektől mentes meccset a Bears ellen. Peace.Bocs benéztem. Én nem tudok semmit. Nem troll. 😊gyeekDe itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?HighlanderNem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
több mint 11 éve
Bocs benéztem. Én nem tudok semmit. Nem troll. 😊De itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?HighlanderNem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
De ez megint egy olyan meccse volt amin valami nagyot kellett volna alkotni(PO szempont)Wow, ez a fiú tud a seggével gépelni! o_o Nem mintha túl hosszasan akarnék vagy lenne időm internet bölöncöt pöckölgetni, de gondolom arra már nem emlékszel, hogy tavaly, amikor "fontos" volt, akkor egy fájó gerincsérvvel ment végig a pályán + "4th and season". Vagy múlt héten nem volt fontos a GW drive? Ha akkor tesz egy rossz mozdulatot, akkor egy héttel korábban mászol ki a dobozodból és próbálod racionalizálni az egetrengető ökörséget, aminek a gyökere az, hogy szimplán rühelled Romot. Pontosan azt a prinkó demagóg maszlagot nyögöd, amit a sport-bulvár tett a sport-prolik szájába.
es megint ilyenkor farcol be!
Minden aldott evben ezt csinalja!
Nem birja a terhet....nem az idei szezonrol beszelek,hanem arrol,hogy mikor muszaly W a szitu ,akkor bukta van...most ezen megint siman eluszhat a hajo...
Megneznem mar vegre,hogy a nagy amerika csapata vegre el er valamit.De Romoval ez nem lesz..ZoliZoltán
több mint 11 éve
De itt nem arról van szó most, hogy min múlt, hanem gyeek kiemelte, hogy mekkora noname LB sorunk van, én meg arra reagáltam. De ha már itt tartunk, szerinted mi volt a fő tényező?Nem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Charlie FirpoTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
több mint 11 éve
Nem a linebackereken múlt, sem a front 7-en.Tudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊Highlander
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.]gyeekKik a Linebackerei? Kendricks, Cole, Barwin who? Ryans kiesésését megérezhetjük, ez tény, mivel az Acho, Matthews, Smith II triónak kell őt helyettesíteni, na rájuk már lehet írni, hogy közepesek, vagy szint alattiak, de attól mert nincs Ryans azért ezt ne már... De biztosan csak a véletlen műve, meg a csillagok együttállása, hogy a legkiemelkedőbb csapatrészünk idén az ST mellett a Front7. 😊
több mint 11 éve
Milyen érdekes, a 8 db győzelmünk után senki sem írt ide, csak mi. Most, hogy negyedszer kikaptunk egy - persze téttel bíró, de igazából túlizgult és túllihegett - meccsen, és nem úgy játszottunk, ahogy tudunk, na most meg.... azért kösz az értelmes hozzáírásokat is, főleg eagles oldalról. Ők érzik igazán, ehhez a tegnapi tánchoz ketten kellettek, ez nem szólóműfaj. Én még mindig tartom, hogy mindketten továbbmegyünk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A PO nem sikerült, de ha jól mondom kétszer vagy háromszor 8-8 szezon sikeredett, illetve az elmúlt 10 évben nem emlékszem igazán rossz Dallasi szezonra (nézőpont kérdése, de akkor azt mondom ,nem zártak 10 éve top draft helyeken, ami nem lehet véletlen). Csak mostanság Fortuna asszony nem mosolygott erre sokat, de ő mindig változtatja a hangulatát.ulpianus2010-ben mondjuk Romót mondjuk pont hidegre tették az ötödik meccsen, utána meg edzőbuktatás volt, és a 6-10-nek köszönhetően 1/8-ból választottuk Tyron-t.
de egyébként az talán valóban a mélypont volt, azóta meg a 8 győzelem.
több mint 11 éve
na jó, de azt gondoltad, hogy 9-7-tel nyerik, igaz? 😊 (mint ahogy a tavalyi East szereplés után nagyjából mindenki kb)rvaNem gondoltam semmit az eredményekről. Én eleve soha nem így gondolkodok. Nekem ezek a 9-7 meg Wild Card csapat nehezen értelmezhető dolgok. Ahogy a "kit verünk meg - kit győzünk le" listák is.
Bár megszoktam, hogy a legtöbbek által használt és számukra bevált formulák nekem haszontalanok. (Például nem értem, az NFC mitől erősebb mint az AFC? Sokan esküdnének rá.)
Arra alapoztam, a Skins nem lesz jó, ahhoz nem kellett jósnak lenni. Kuzin nekem Foles pirosban.
A Giants lehetett volna jó idén. Csak nem hittem hogy több problémát megoldanak, mint amit nem.
Kellyt túltolta a média (sztem is zseni, de azért mások sem a fáról estek le), jelenleg is kicsit túlértékelik az Eagles valós erejét. Jó, lehet most oltani, meglátjuk pár év múlva.
Ellenben a Cowboysnak adott volt a kerete a sikerhez, gondoltam csak nem lehetnek szerencsétlenek minden évben. És ennyi.
Persze tudnék két oldalt írni, hogy alátámasszam, de azok leginkább arra jók, hogy jól megmogyorózzuk ez előfeltevésünket. Amit egy ilyen megérzésre alapoztunk.
Akkoriban például Sean Lee már sérült volt, talán kicsit megmaradt a borúsabb hangulat. Mégis a Cowboys igazából nem volt rossz az elmúlt években. A PO nem sikerült, de ha jól mondom kétszer vagy háromszor 8-8 szezon sikeredett, illetve az elmúlt 10 évben nem emlékszem igazán rossz Dallasi szezonra (nézőpont kérdése, de akkor azt mondom ,nem zártak 10 éve top draft helyeken, ami nem lehet véletlen). Csak mostanság Fortuna asszony nem mosolygott erre sokat, de ő mindig változtatja a hangulatát.
Az már sokkal érdekesebb, mi lesz a csoportban jövőre. Mert azt gondolom, a Cowboys gyengülni fog idénhez képest. Kellynek muszáj lesz kilépni az "építkezünk" szerepből. Giants nem tudom mennyit változik 2015re, ahogy a Skinst sem. Ebből mi sül ki, azt elképzelni nem tudom. Egyik legizgalmasabb holtszezon lesz csoportszinten.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Isten orizz,hogy egy Romo legyen a QB-nk...Szerintem egy szar,ennyi.Aztan,hogy ki milyen okos nfl szaki,meg allandoan kurva okos na azt is leszarom.
több mint 11 éve
Nem mindenki írta le a Cowboyst szezon előtt. Én például azt mondtam nyáron, megnyerhetik a csoportot végre. Még bejöhet.ulpianusna jó, de azt gondoltad, hogy 9-7-tel nyerik, igaz? 😊 (mint ahogy a tavalyi East szereplés után nagyjából mindenki kb)
több mint 11 éve
Nem mindenki írta le a Cowboyst szezon előtt. Én például azt mondtam nyáron, megnyerhetik a csoportot végre. Még bejöhet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
De minek nektek PO egyaltalan?Te mit szívtál ? Kezem összetenném ,ha Romo lenne a QB-nk, komoly playoff csapatnak merném magunkat hívni akkor.
Romo akkora egy fostalicska...Elkuldeni kellett volna ,nem hosszabbitani vele!
Elso wildcardon kiestek...(mint Mi 2 eve...)
Semmi ertelme,meg a draftra se jo....
Tudom,hogy mi is szarok vagyunk...ez van
Csak iden a boysrol mindenki elhitte,hogy milyrn marha jok....azt kozbe meg megse...:-p
Romoval sose ertek el semmit...hany eve benazik¿ZoliZoltán
Lehet, hogy kiesnek, de lehet, hogy nem. 1 meccsen mindenki verhető. Ráadásul legnagyobb esélye egy Cards/Phili első körnek van. Egyik sem az a csapat, akit ha elkapja a meccset jól a Cowboys ne legyen esélye. Southos playoffról inkább ne beszéljünk a Seahawkst meg már verték. Ebben az NFC-ben talán a GB kiemelkedő most, de nekik is kifogyhat a szufla.
Könyörgöm ezt a Romoval meg semmit nem értek el faszságot felejtsd már el, ennek a Cowboysnak nem Romo a gyenge pontja, hogyha te ennyire tudod leegyszerűsíteni az NFL-t, hogy kikaptak akkor csak az irányító a hibás akkor gondold át ezt a játékot még egyszer.
Amúgy 8-4el állnak, majdnem annyi winjük van mint nekünk 1,5 év alatt és csak azért nem állnak perpill playoff helyen mert kurva erős most az NFC és ha szerinted nem lehetnek büszkék a szurkolók meg a csapat is, főleg azután hogy előre mindenki leírta őket szezon előtt, ha egy 10-6 vagy 11-5el végeznek akár lesz playoff 1 vagy 2 körrel akár nem, akkor a trollkodásod inkább idegesítő locsogásnak felel meg.
több mint 11 éve
De ez megint egy olyan meccse volt amin valami nagyot kellett volna alkotni(PO szempont)es megint ilyenkor farcol be!
Minden aldott evben ezt csinalja!
Nem birja a terhet....nem az idei szezonrol beszelek,hanem arrol,hogy mikor muszaly W a szitu ,akkor bukta van...most ezen megint siman eluszhat a hajo...
Megneznem mar vegre,hogy a nagy amerika csapata vegre el er valamit.De Romoval ez nem lesz..
több mint 11 éve
De minek nektek PO egyaltalan?bocs. ez volt a második rossz meccse idén. az olyan rossz arány? szerintem nem.
Csak iden a boysrol mindenki elhitte,hogy milyrn marha jok....azt kozbe meg megse...:-p
tegnap semmi sem jött össze, pont mint a szezonnyitón. nem a legjobb forgatókönyv, de nem is kell szeppukut elkövetni miatta. csak rá kell jönni, hogy mit tudunk csinálni az ilyen falak ellen, és azt alkalmazni.
több mint 11 éve
A Barwin-Kendricks duó elég jó, Trent Cole meg rutinos megbízható OLB. Sajnos DeMeco Ryans-t belül nehéz pótolni, de kijelenthető általánosságban, hogy a front7 állat. Ettől még betlizhetnek, Green Bay ellen mintha nem is lettek volna a pályán.Az Eaglesnek van egy a liga első negyedébe tartozó front7je,a Cowboysnak meg egy az utolsó negyedébe tartozó,ennyi.AmareTudod kik az Eagles linebackerei? Ha tudnád minimum front-4ra redukálnád azt a 7et.
gyeek
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Inkabb nem szemelyeskednek.
több mint 11 éve
ez a meccs csak altatás volt! 😊 Tervünk az hogy az utolsó 4 meccsre, mindegyik csapat lebecsüljön minket! 😊Számolgatni sztem most még nem érdemes, ha a Bearst legyőzzük, akkor lehet elkezdeni. De inkább akkor mikor mindegyik csapat lejátszotta már a 13. meccsét.
Ezt a meccset nem kell túl elemezni, mindenki látta mi történt, szurkolni kell a következő meccsen hogy nyerjünk. Mindegyik meccsen van esélyünk nyerni, remélem fogunk is! 😊

több mint 11 éve
De minek nektek PO egyaltalan?mi van cicafiú, savanyú a szőlő? menjél vissza szépen a homokozódba míg anyu rád nem szól.
és ezért legközelebb pedig 100-szor kell elmondanom, hogy "Don't feed the troll"