Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem kell ide RG3,nagyon injury prone,nem lehet már rá franchise-t építeni,de megcáfolhat ha akar 😀
több mint 11 éve
Ezt a beszélgetést még azelőtt zárjuk le, hogy teljesen elfajul 😊gorbelMnitha valami hasonlót írtam volna hasonló kérdésre én is az Eaglers topciba, kéretik megnézni 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Ezt a beszélgetést még azelőtt zárjuk le, hogy teljesen elfajul 😊gorbelNa, nem azért indítottam, hogy elfajuljon😉 Én sem tudom, hogy pro vagy kontra bizonytalan legyek a kérdésben, vagy mégsem?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ezt a beszélgetést még azelőtt zárjuk le, hogy teljesen elfajul 😊
több mint 11 éve
Hát sérülése előtt fantasztikus volt...most kevésbé.Semmiért kb. én megpróbálnám,lenne esély újra feltámadna lsd. McClain,Tony mögött helyre lehet hozni....
több mint 11 éve
Véleményetek???? Tony mögé???basszus, mit adott érte a Skins? 2012 első kör hatodik pick, 2012 második kör, 2013 első kör, 2014 első kör.
'Cowboys owner Jerry Jones says he's a fan of Robert Griffin III'Charlie Firpo
most mit fog érte kapni? hát azt akartam írni, hogy lóf**** de inkább akkor úgy írom, hogy aprópénzt 😊
én amúgy nem vagyok oda érte, és bár a Cowboys jó olvasztótégely elsikkadt nagy reménységek számára, Weeden-nek még lesz egy éve a szerződéséből. (no nem mintha Weedent szeretném, mert ő is nulla)
több mint 11 éve
Véleményetek???? Tony mögé???'Cowboys owner Jerry Jones says he's a fan of Robert Griffin III'
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
a sztoriban az a csúnya, hogy minden sportolóval, meg semmiből jött hirtelensokpénzt keresett emberrel ugyan ez történik. (lottónyertesek pl)megszaporodnak a barátok, a család elveszti a józan ítélőképességét, stb.
több mint 11 éve
Nekem ez sztori teljesen uj volt. Persze nem kicsit bulváros meg szenzáció hajhasz de ha a fele igaz az is sok.
több mint 11 éve
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/page/hotread141125/dallas-cowboys-tyron-smith-gets-control-battling-family-moneyja, csak kb semmi újat nem mond.
Érdekes cikk...Blevi
Tyron családjáról már pár éve keringenek a legendák, most csak annyit írtak hozzá a sztorihoz, hogy kötött egy új szerződést, tehát most sokkal több pénz felett rendelkezik.
egyébként meg minden a régi.
több mint 11 éve
Williamsnek nem gáz, ő úgyis mindig a testével kapja el a labdákat 😊Mr tony november romo pedig 6-1 hálaadás meccseken,ez azért nem olyan rossz adat 😊TehenészÁl-statisztika, tömhetik a pulykába.
Heath mellett Jack Crawfordnak is eltört a hüvelykujja a Giants ellen.gyeekNem akartam írni, hogy még valaki esetleg, mert nem lett volna vicces. Mindenesetre Terrance Williamsnek is eltört valamelyik utolsó ujjperce. Műteni legalább nem kell, de egy WRnek nem árt ha épek a kezei...gyeek
több mint 11 éve
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/page/hotread141125/dallas-cowboys-tyron-smith-gets-control-battling-family-moneyÉrdekes cikk...
több mint 11 éve
ha második körben találsz egy annak megfelelő tudású játékost, akkor az kezdő lehet. (első két körben azért illik instant kezdőket draftolni) Patmon lehet nickel cornerClaiborne is cut, meg Carr is.És ki játszana Scandrick túloldalán? Mi a garancia, hogy Moore vagy Patmon megfelelő lenne? Minek kreálni egy jó nagy lyukat kezdő tehetség nélkül, amikor a D-lineban már van egy?gyeek
2015-ben ha június elseje előtt válnánk meg Claiborne-tól, akkor a helyzet a következő lenne:
overthecap.com/player/morris-claiborne/649/
jövőre egy Josh Shaw vagy Jalen Mills féle hibrid corner/safety ember kellene draftról, aki nem téved el az üres térbenrva
mondjuk az utóbbi évben nem volt szerencsénk ezen a szinten
és talán egy Carr paycut is beleférne, és úgy maradhatna.
több mint 11 éve
Mr tony november romo pedig 6-1 hálaadás meccseken,ez azért nem olyan rossz adat 😊TehenészÁl-statisztika, tömhetik a pulykába.
Heath mellett Jack Crawfordnak is eltört a hüvelykujja a Giants ellen.gyeekNem akartam írni, hogy még valaki esetleg, mert nem lett volna vicces. Mindenesetre Terrance Williamsnek is eltört valamelyik utolsó ujjperce. Műteni legalább nem kell, de egy WRnek nem árt ha épek a kezei...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Miért nem használja Dunbar-t többet Linehan?Nem feltétlen futásokra,hanem screen passzokra illetve második-harmadik opciónak,nagyon jól mozog az üres terülteken.Igazolva ezt:
Linehan has used the formation to get him lined up against linebackers. Dunbar has only caught 14 passes, but he’s had gains of 11, 12, 24, 21, 18, 11, 40 and 12.
That’s the definition of a play-maker.
És most is volt egy nagyon szép megiramodása,falunk is tökéletes lenne hozzá,szépen feltudnak futni blokkolni a srácok ha arról van szó.
Mr tony november romo pedig 6-1 hálaadás meccseken,ez azért nem olyan rossz adat 😊
több mint 11 éve
Heath mellett Jack Crawfordnak is eltört a hüvelykujja a Giants ellen.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
pontosan. Patmon egyelőre dime-ban lubickol(na, ha játszana), Moore-ra meg menetrend szerint érkeznek a passzok, mert nem gyors, de legalább nem is nagy termetű. és azok a passzok rendszerint célba is érnek. de Pellerinnél azért még jobb, szóval egyelőre rosteren marad.Claiborne is cut, meg Carr is.És ki játszana Scandrick túloldalán? Mi a garancia, hogy Moore vagy Patmon megfelelő lenne? Minek kreálni egy jó nagy lyukat kezdő tehetség nélkül, amikor a D-lineban már van egy?gyeek
2015-ben ha június elseje előtt válnánk meg Claiborne-tól, akkor a helyzet a következő lenne:
jövőre egy Josh Shaw vagy Jalen Mills féle hibrid corner/safety ember kellene draftról, aki nem téved el az üres térbenrva
több mint 11 éve
Claiborne is cut, meg Carr is.És ki játszana Scandrick túloldalán? Mi a garancia, hogy Moore vagy Patmon megfelelő lenne? Minek kreálni egy jó nagy lyukat kezdő tehetség nélkül, amikor a D-lineban már van egy?
több mint 11 éve
megnéztem a meccset II/b.Gyula, még mindig ne figyelj. nem a bírókkal van bajom, mert nyilván tényleg sokat melóznak, gyors a játék, pont emiatt is építették bele a meccsbe a kötelező videozást turnovereknél és TD-knél, hogy a bíró nyugodtan ítélhesse meg a turnovert, és aztán majd visszavonják jól az ítéletet. és természetesen nem használják a lehetőséget. ez kicsit olyan, mint amikor az ember megveszi a Volvot, mert az milyen kibaszott biztonságos autó, aztán sportkormányt szerel a légzsákos helyére, hogy még véletlenül se legyen esélye egy frontálisnál.
szóval második félidő.
Q3 2-19-DAL 35 (11:05) (Shotgun) 9-T.Romo pass incomplete short right to 29-D.Murray. Murray bent marad blokkolni a zsebben, kicsúszik és elindul jobbra. elindulna. McClain a két vállánál fogva visszarántja, a bíró szerint biztos azért, mert Murray blokkolni indult, McClain meg egy helyben állva támadta az irányítót. biztos szemmel verte. aha. eredmény: 1-10, DAL40 helyett 3-19, DAL35, 3&out, punt. kösszép.
Q3 3-12-NYG 22 (5:46) (No Huddle, Shotgun) 10-E.Manning pass short left to 85-D.Fells to NYG 35 for 13 yards (92-J.Mincey). PENALTY on DAL-32-O.Scandrick, Unsportsmanlike Conduct, 15 yards, enforced at NYG 35. beszívott 3rd&long, mert jól tart a védelem. Bekkem blokkolja Scandrick-et, majd a play vége után még odablokkol egyet két kézzel Scandrick sisakjára. Scandrick mondja a magáét, gondolom azt ecseteli Bekkemnek, hogy ha a play végén keménykedik, akkor a szünetben ne szaladjon el gyáván. enter the
Q3 1-5-DAL 33 (4:20) 10-E.Manning pass incomplete short right to 84-L.Donnell. Elisha megijed a pass rush-tól, és odadobja a láthatóan blokkoló Donnell
Q4 2-14-NYG 17 (7:27) (No Huddle) 10-E.Manning pass deep right to 83-P.Parker to NYG 33 for 16 yards (39-B.Carr). ha valaha illusztrálták az úgynevezett Offensive Pass Interference megtörténtét videoval, akkor ez pont egy ilyen eset. apró probléma, hogy a hazai csapat az egyenlítésért támad, utolsó negyed meg minden, kit érdekel, hogy van oldalt egy kis manó, akinek pont az ilyet kell észrevennie? eredmény: 3-22 NYG 9 helyett 1-10 NYG33, avagy ballgame helyett majd átveszi a vezetés a hazai csapat. de ez a mérkőzés menetét nem befolyásolta lényegében, ugye?
Q4 2-7-NYG 36 (6:09) 10-E.Manning pass incomplete short right to 23-R.Jennings. erősen lateral-gyanús, ami a földre pattan, majd Jennings kezébe. nyilván ha nem fújják le, akkor Jennings elkezd vele szaladni (NEM), egy időkérést talán megért volna a challenge, ha már a sporik nem gondolkoznak ilyenen, viszont ha meg mégiscsak valahogy kihozzák, hogy nem előrefelé ment a labda, akkor esetleg 3-16 NYG27 van, ami megint ballgame közeli állapot. és ez is ugye a TD-drive alatt történt.
asszem hirtelenjében csak ennyi. én azért örülök, hogy nyertünk, tényleg. de akkor inkább kérnénk a Hocsulit csütörtökre, mert ő legalább mindkét oldalra téved, ha.
több mint 11 éve
megnéztem a meccset IIa.ez most hosszabb lesz.
Gyula, ne figyelj.
ez a bíráskodás lófasz volt tormával, elmondom hogy miért.
most hagyjuk a holdingokat, mert olyan úgyis csak ellenünk fújtak (az megadható volt mondjuk). azt is belevesszük, hogy ez egy úgynevezett rangadó, amikor határon túli dolgokat is engedik, már amikor, már akinek.
a Giants kapott egy intentional groundingot (teljesen jogosan), három false start-ot (dettó), egy offside-ot (négyen ugrottak be egyszerre, még jó, hogy megadták) és egy elutasított defensive holdingot (mert Witten 15 yardos passzt kapott el vö. 5 yardos büntetés). 5/20, lehetett volna 6/25. ez egy kibaszott vicc.
részletezem, hogy miért, azt hozzátéve, hogy a mi védekezésünk zászlóit nyilván nem néztem annyira (igazából amit lehetett meg is fújtak a Juvésok). ezek azok a call-ok, amiket rendszerint befújnak ellenünk, vagy elég érdekesek voltak így befújva.
Q1 4-7-DAL 23 (14:18) 6-C.Jones punts 57 yards to NYG 20, Center-91-L.Ladouceur, out of bounds. Ami hiányzik: Harris akkorát kapott hátulról, hogy kis híján nyomott egy előreszaltót. eredmény: labda a NYG10 helyett a NYG20-on. oké, ekkor szarul védekeztünk, valszeg így is TD lett volna végül, de azért lehet, hogy pont belefért volna egy stop is valamikor.
Q2 1-10-DAL 23 (14:46) (Shotgun) 9-T.Romo pass short middle to 88-D.Bryant to DAL 35 for 12 yards (28-J.Hosley, 53-J.McClain). passz középre, Dez maga mögött tartja a védőt, jön a MLB, és a vállvédő közepébe beleáll fejjel (azért nem fejeli seggre Dez-t, mert ott van mögötte a CB, akiről visszapattan). természetesen nem defenseless receiver, mert még a levegőben megkapja a részét, nem sisak vagy nyakrész, mert tíz centivel lejjebb, természetesen nem sisakkal vezette a hülyébbik McClain, mert... ja de igen. eredmény: labda a DAL35-ön a 50 helyett. mondjuk ebből TD lett, meg így a védelem is többet pihenhetett, akkor most inkább legyünk hálásak? 😊
Q2 2-5-DAL 40 (13:28) 29-D.Murray left end pushed ob at NYG 47 for 13 yards (26-A.Rolle). ezt csak azért tettem be, mert Murray-t pontosan annyira ütközték vonalon kívül, mint a harmadik negyedben Bekkemet, ott viszont azért vették vissza a zászlót, mert Bekkem rájátszott. önmagában ezért visszavenni faszság, mert ha late hit akkor late hit, ha nem akkor nem, viszont ha egyik oldalon flopping nélkül nem dobnak zászlót, akkor a másik oldalon floppinggal együtt se. mer' következetesség, ugye.
Q2 1-8-DAL 8 (4:07) 44-A.Williams right tackle to DAL 3 for 5 yards (51-K.Wilber, 54-B.Carter). Dallas challenged the runner was down by contact ruling, and the play was Upheld. The ruling on the field stands. (Timeout #3.) megy a meccs, Williams ráesik a védőre, labda kijön, Williams földre kerül, labda nálunk, bírók down by contact-ra adják. attól eltekintve, hogy a védőnkön feküdt, tehát eleve nem mehetett le a földre (ezt nem is szokták lefújni, ugye) egész jó ítélet lenne, ha nem lenne ordas nagy csalás. eredmény: marad minden a régiben, csak 2Q 03:22 ball on DAL3, dallasi labda helyett a következő játékból TD, tehát 10-24 helyett 10-21. nagy hiba? á, dehogy...
több mint 11 éve
megnéztem a meccset I.a Carr-mémhez:
Carr-ra emlékeim szerint háromszor dobtak, jó persze mindhárom complete lett.
1 - az a hosszú passz Bekkemnek, ami egyszerre volt DPI és OPI, valamiért csak a védelmi oldalát látták. akkor meg inkább hagyják kiharcolni, na.
2 - volt egy comeback route-ja Bekkemnek, olyan cut-ot csinált, hogy azt nincs corner, aki levédekezi.
3 - a meccs végén volt Parkernek egy elkapása talán 2&14-en a Giants utolsó pontszerző drive-jában egy darab gyöngyörű OPI-val megfűszerezve (a viszonyítás kedvéért: Dez ellen minden különösebb szívfájdalom nélkül befújták egy v két meccsel ezelőtt)
ezen kívül volt egy missed tackle a meccs elején, amikor hátulról meglökte a receiver, de hát olyan cingár Carr, hogy a hátát mossa és a hasa habzik, szóval gondolom a bíró is úgy gondolta, hogy a háta még a mellkasa vagy mi.
amúgy csinált pár tackle-t.
több mint 11 éve
igen.Claiborne is cut, meg Carr is.Én érzem csak úgy, hogy kicsit túl lett fizetve Claibust??Charlie Firpo
pont annyira lett megfizetve, amennyit az 1/6-os picknek kell fizetni.
persze ha a letett teljesítményt nézzük, akkor valóban kicsit a fizetés felé lejt a mérleg nyelve, viszont az első körben nemigen van mozgolódási lehetőség, mióta lockout meg CBA (nem a bolt, a szerződés 😀)
több mint 11 éve
Nekem a korai corner drafttal az a nagy problémám, hogy az utóbbi idők első körös cornerei közül most egyet sem tudnék mondani, aki felért volna a várakozásokhoz (itt nyugodtan javítson ki bárki). 2011-ben Peterson mondjuk úgy használható, de rajta kívül? A saját bőrünkön tapasztalhattuk meg Mo-t például. Meg emlékezzünk, 2012-ben szinte minden mockban Dre Kirkpatrickot írták hozzánk, örül volna neki. Direkt figyeltem, ST-ben gunner a srác, de amúgy csak szituációs NB.gorbelakiket írtam szerintem egyik sem lesz első körös.
a mostani fizikális dallasi játékhoz egy kemény, ütköző, nagytestű corner kell. próbáljuk maszkolni, hogy a tampa 2-t mixeljük az emberfogással, meg blabla, de az igazi keményf*szú cover2-ben a corner nem emberezik.
több mint 11 éve
Ahogy kicsit előre tekintek, amitől leginkább tartottam, az az Indi, de lehet, hogy mire jönnek, már megnyerik a csoportjukat, és hátha pihennek a PO-ra. Vagy a Chicago-t vagy a rézbőrűeket kell még verni, és fieszta.És:
Azért ilyen előzmények, évkezdet és zűrök után TONY (111.4) előtt csak Rodgers (119.2) áll a qb rate listán - le az összes kalapommal!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.