NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
2 "friss" hír:
-Tyron esetébe úgy néz ki,hogy használni fogjuk a 4+1 éves rookie opciót,amivel 2015ig a miénk,ezzel nagyjából eldőlt,hogy Dez kap először szerződést.
-Melton esetébe meg ha jól olvastam visszadobták az ügyét,amikor is egy pultos emberkét oldalba harapott ( 😀).Szóval valószínűleg eltiltás sem lesz!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Elnézést, hogy szítom a tüzet, de nem bírom ki, hogy ne reagáljak 😊
Ez ugyanaz a faszság, amit évről évre meg kell hallgatnia az embernek a Pats topikban is. Nyilván Romonak kellett volna rendesen fogni a WR-eket, kár hogy nem volt rá ideje, mert épp a fal közepét támadva helyezett nyomást az irányítóra. Lehet, hogy nem ő legclutchabb irányító, de olyan simán NFC döntő résztvevő (ha nem SB) lenne jövőre a Cowboys, ha megkapnák a frisco/hawks/panthers védelmét, mint a huzat 😊
Egészen elképesztő, hogy tényleg ennyire egy emberre próbálják kihegyezni néhányan ezt a sportot. Brady is nyilatkozta egyszer (azt hiszem Strahannek), hogy sokkal jobb irányító, mint 2001 és 2005 között volt, csak az akkori védelem egészen más szintet képviselt, mint a 2009-2012-es. Valaki ezt képes megemészteni, valaki pedig azt hiszi, ez az egész csak az irányítótól függ.
(Ja és Marinot nem csak "jó" irányítóként tartják számon, hanem all-time top 5-ként, nagy különbség.)Foldesi26
dehogy szítod. tőle meg már megszoktuk az ilyesmit...
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 322
Elnézést, hogy szítom a tüzet, de nem bírom ki, hogy ne reagáljak 😊
Ez ugyanaz a faszság, amit évről évre meg kell hallgatnia az embernek a Pats topikban is. Nyilván Romonak kellett volna rendesen fogni a WR-eket, kár hogy nem volt rá ideje, mert épp a fal közepét támadva helyezett nyomást az irányítóra. Lehet, hogy nem ő legclutchabb irányító, de olyan simán NFC döntő résztvevő (ha nem SB) lenne jövőre a Cowboys, ha megkapnák a frisco/hawks/panthers védelmét, mint a huzat 😊
Egészen elképesztő, hogy tényleg ennyire egy emberre próbálják kihegyezni néhányan ezt a sportot. Brady is nyilatkozta egyszer (azt hiszem Strahannek), hogy sokkal jobb irányító, mint 2001 és 2005 között volt, csak az akkori védelem egészen más szintet képviselt, mint a 2009-2012-es. Valaki ezt képes megemészteni, valaki pedig azt hiszi, ez az egész csak az irányítótól függ.
(Ja és Marinot nem csak "jó" irányítóként tartják számon, hanem all-time top 5-ként, nagy különbség.)
több mint 11 éve
ez a lista tudod miért jó? Mert Romo az egyetlen, akinek nincs gyűrűje. 😊Amadeus91
aha. tényszerűen persze igaz, amit mondasz, attól eltekintve, hogy amúgy erőteljes csúsztatás, és - mint olyan - orbitális baromság.

slowmotion
nem értek egyet. 20-30 év múlva arra fognak emlékezni, hogy jé Aikmannek van gyűrűje, meg a többinek is. Romora fognak? Legjobb esetben is csatlakozhat a Marino-féle "jó irányító, aki nem nyert gyűrűt" csapatba. Egyébként pont Marino mondta anno, hogy minden rekordját odaadná egy gyűrűért.Amadeus91
aha. hát WalshWhite-ról ha megkérdezel bárkit, akkor az ugrik be, hogy jó irányító volt, de semmit sem nyert vele a csapat. és ez valszeg azért van, mert ha Steve WalshDanny White irányítóról kérdezel, akkor senki sem Steve WalshDanny White punterra fog emlékezni. a punterekre amúgy sem emlékeznek, csak ha 10+ éven túl is kiemelkedőek, lásd Guy, Lechler, Feagles.
Bledsoe-ról meg nem az fog senkinek sem az eszébe jutni, hogy a Pats-szel nyert gyűrűt, hanem hogy Favre legyőzte '96-ban, aztán kitúrta Brady, aztán kitúrta JP Losman (muhaha), aztán kitúrta Romo.

sőt, tovább gondolva Matt Flynn-ről sem az fog beugrani senkinek, hogy van egy gyűrűje, hanem hogy továbbállt Rodgers árnyékából, hogy Seattle-ben kezdő legyen, ahol nem lett az, ahonnan elvitték Oakland-be kezdőnek, ahol végül harmadik számú QB lett, ahonnan elvitték Buffalóba, ahol pályára sem lépett, ahonnan elment vissza Green Bay-be (igen, és ahol legyőtött két védelem nélküli csapatot: a Falconst és a Cowboys-t). igazi legenda, nem?

szerk: bazzeg, agyfaszt kaptam, nem tudom, hogy jött a Steve Walsh a Danny White helyett. mondjuk ő is volt nálunk irányító, csak a Troy-éra kezdetén
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
ez a lista tudod miért jó? Mert Romo az egyetlen, akinek nincs gyűrűje. 😊Amadeus91
aha. tényszerűen persze igaz, amit mondasz, attól eltekintve, hogy amúgy erőteljes csúsztatás, és - mint olyan - orbitális baromság.

slowmotion
nem értek egyet. 20-30 év múlva arra fognak emlékezni, hogy jé Aikmannek van gyűrűje, meg a többinek is. Romora fognak? Legjobb esetben is csatlakozhat a Marino-féle "jó irányító, aki nem nyert gyűrűt" csapatba. Egyébként pont Marino mondta anno, hogy minden rekordját odaadná egy gyűrűért.
több mint 11 éve

mert pusztán ezen logika mentén pl. Mark Brunell > Tony Romo, mert Brunell kapott gyűrűt Brees farvizén (az alapszakasz utolsó meccsét elvesztette, ezen kívül volt még egyetlen passzkísérlete a szezonban, összesen meg 15/30, 0 TD 1 INT volt a teljesítménye), de Romo még nem nyert saját jogon egyet?
vagy Drew Bledsoe > Dan Marino, mert Bledsoe két alapszakasz-vereséggel meg egy fél meccses, kiváló 10/21-102-1-0 teljesítménnyel - a két ST touchdown-tól és a 4 defensive turnover-től csöppet sem megsegítve - az AFC Championship Game-en kikaparta a gesztenyét Brady-nek, de Marino nem szerzett magának?
vagy ugyanígy Danny White > Jim Kelly, mert White punterként (nem vicc, 17 meccsen 13 passzkísérlettel, főállású punterként nyert gyűrűt) nyert Super Bowl-t, Kelly meg négyszer eljutott a döntőbe, csak ott a Montana-féle Niners meg az NFC East mindig útját állta?

Pontosan mutatja, hogy mennyit ér a passer rating eredmény nélkül.Amadeus91
azért a jó passer rating eredmény nélkül az nem feltétlenül csak az irányítóról állít ki bizonyítványt.
Romo-nak is 96.7 (31 TD-10 INT) volt idén, Brees-nek is 96.3 (43 TD - 19 INT) tavaly. ehhez képest az egyik 8-7-tel fejezte be, a másik 7-9-cel. mi a közös? a védelem, ami 415, illetve 440 yardot nyelt be meccsenként.
Kaeperninck 91.6-ot csinált, mégis elődöntőzött. akkor most ő ennyivel jobb Romónál, vagy csak tettek mögé egy bivaly védelmet, aminek a hátán odáig eljutott?
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
trash talk-ban Romo-ról volt szó hogy mekkora balfaszbeltazor
Na és mivel indokolták az álláspontjukat?Wirtschaftsteil
Biztos az elmúlt 9 év egyetlen PO-győzelmével.Sobri Jóska
Lol. Lehet elfelejtetted de ez meg mindig csapatsport. 2x55 keret nem 2x1....Blevi
Alád-támasztásul:

Dallas Cowboys QB: All-time Passer Rating Rankings
#5 | Tony Romo – 95.8
#30 | Roger Staubach – 83.4
#43 | Danny White – 81.7
#44 | Troy Aikman – 81.6
# 84 | Drew Bledsoe – 77.1Charlie Firpo
ez a lista tudod miért jó? Mert Romo az egyetlen, akinek nincs gyűrűje. 😊 Pontosan mutatja, hogy mennyit ér a passer rating eredmény nélkül.Amadeus91
Ez a lista pontosan azért jó mert ebből lehet látni, hogy egy jó irányító teljesítmény mennyire nem elég a gyűrűhöz, mennyire számít a többi csapategység! Mert a többi felsorolt irányítónak pl nem minden idők legszarabb védelme jutott! De igazad van, Romo az oka mindennek! 😊
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Lol. Lehet elfelejtetted de ez meg mindig csapatsport. 2x55 keret nem 2x1....Blevi
Alád-támasztásul:

#5 | Tony Romo – 95.8
#43 | Danny White – 81.7
#44 | Troy Aikman – 81.6
ez a lista tudod miért jó? Mert Romo az egyetlen, akinek nincs gyűrűje. 😊 Pontosan mutatja, hogy mennyit ér a passer rating eredmény nélkül.Amadeus91
Ezzel nehezen vitatkoznék. Én arra gondoltam, azt is mutatja, hogy ez bíz csapatjáték, bármennyire is az egyéni képességekre épül, az elmúlt évtizedben ebből a csapatból Tony nem lefelé lóg ki.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Alád-támasztásul:

#5 | Tony Romo – 95.8
#43 | Danny White – 81.7
#44 | Troy Aikman – 81.6
ez a lista tudod miért jó? Mert Romo az egyetlen, akinek nincs gyűrűje. 😊 Pontosan mutatja, hogy mennyit ér a passer rating eredmény nélkül.
több mint 11 éve
Alád-támasztásul:

#5 | Tony Romo – 95.8
#43 | Danny White – 81.7
#44 | Troy Aikman – 81.6
# 84 | Drew Bledsoe – 77.1

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Le a kalappal Kroos kolléga előtt, hogy részt vett az össznépi tippelésben. Én nem tudom megítélni, nem ismerem a játékosokat, meg nálunk szinte bármelyik csapategységbe indokkal lehetne draftolni (na jó, a rúgó-punter-longsnepr részleget kivéve). Mi még edzőt (erőnléti), de akár tulajdonost is draftolhatnánk (legalábbis egyesek szerint 😊 )
Le és fel traid-elhetünk, vagy akár oldalra is!
Texas nem a lehetőségek földje?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem tudom, jelentenek-e egyáltalán valamit ezek a látogatások, de Donald and Ealy among Cowboys' visitors today.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.slowmotion
Ez érdekes logika.
Akkor az kritizálhat egy tojást, hogy záp, aki jobbat tud tojni?Sobri Jóska
ez meg erős sarkítás.
ott lett volna a lehetőség bármelyiküknek, hogy adott pillanatban a "hivatásukban" a világ 32 legjobbja között legyenek. nem lettek azok, de azért erős véleményt formálnak valakiről, akinek ez sikerült.
persze a műsornak a kerete akár pont az ilyesmit is bátoríthatja,

nem. most nincs erőm a faszságaidra.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.slowmotion
Ez érdekes logika.
Akkor az kritizálhat egy tojást, hogy záp, aki jobbat tud tojni?

több mint 11 éve
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.
több mint 11 éve
Lehet elfelejtetted, de nem én gondolom így, hanem aki szerint balfasz.

több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Lol. Lehet elfelejtetted de ez meg mindig csapatsport. 2x55 keret nem 2x1....
több mint 11 éve
Biztos az elmúlt 9 év egyetlen PO-győzelmével.

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Na és mivel indokolták az álláspontjukat?
több mint 11 éve
Láttam én is ... egy balfasz. Egy lúzer, egy senki macskajancsi. Egy tejbetök gyomorgörcsös vesztes, egy bütyök egy nevesincs csapat élén.
Szegény, remélem ti is sajnáljátok ... meg magunkat is.😛

u.i.: A lenti lányok is sajnálják...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
trash talk-ban Romo-ról volt szó hogy mekkora balfasz

több mint 11 éve
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.Cowboykarcsi
tényleg baszki, hát mindjárt soha többet nem veszem fel az enyémet... na jó, csak vicceltem 😊
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.Cowboykarcsi
off: művésznő 😀 😀
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
amúgy én először Aurélión láttam(igen nézem na és ?! 😀 😛 ) de most akkor nem tudom kié is valójában 😀 én meg a lelkemet is eladnám egy Emmitt Smith mezért,de abban szinte biztos vagyok hogy egyikük sem tudja mit hord,csak "menőnek" néz ki oszt jól van.Cowboykarcsi
én nem a lelkemet adtam el, hanem csak akkori szinten elég szép pénzt.
a Keletivel szemben, az Arzenál üzletház aljában volt egy bolt, ami ilyen mezeket árult, ott volt egy Emmitt replica. már persze amíg fel nem szabadítottam.

ez egyébként melyik 28-as? Woodson, Felix?